Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ayyyyyy ben çok acıktım yaaaaaa

imdaaaaaaaaatttttttttt ben bu diyeti yapamıycam galiba çok sıkıldıııımmm

Kuzum noluyor sana...dur tahmin edeyim yine gözünün önünde magnum yediler sen bu hale geldin:))
walla bi saat önce bizim şirkette de d.günü kutlaması vardı,yaz diye pasta dondurmalardan söylemişler hem de çok çok...2 şer koca dilim götürdüler önümde..ben de çatalın ucuyla tadına baktım,sonra kaçtım aşağıya,diyet çikolata vardı yanımda bir parçanın yarısını yedim(minnacık) sen niye aç kalıyorsunki canım,gözün aç sanırım ondan öyle geliyor..bak ben yanıma ya kek alıyorum ya da dukan ekmeği+bir üçgen parça light krem peynir,onu kemiriyorum bu saatlerde,ya da light çilekli yoğurt alıyorum..sen de bişeyler ye..
diğer halsizlik yaşayan arkadaşlar karboyu sıfırladığımız için atak evresinde olabilir böyle şeyler,seyirde geçiyr merak etmeyin..ama ben atakta da yaşamadım hiç,çünkü aç kalmadım ve hep yüksek besinli yiyeceklerden yedim atakta..sabahları muhakka haşlanmış yumurta filan..siz de az yemeyin..doyurucu ,enerji veren şeyler yeyin...bir de gojiberry yiyin...adet görüyorsanız halsizlik ondandır..ya da düşük tansiyon varsa ve bitki çayına çok yüklendiyseniz o da yapar...

Çoğunluklada peynir ve yoğurt tüketiyorum =/ Kimse şunun cevabını vermiyor yaa, seyirde de devam ediyor mu yorgunluk?

canım hem az yiyorsun hem de tuz kullanmıyormuşsun..tansiyonun düştü demek ki...diyette tuz tamamen yasak değil ki sadece vücutta su tutulumuna neden olduğu için fazla tüketmemen gerekiyor...ama az miktarda tuz tansiyonunu da dengeleyecektir....ben mesela hiç tuzsuz yemiyorum, zaten hipotansiyon var bi de tuzsuz ve az yersem yerlerde sürünürüm heralde az da yeme..doya doya ye, ne kadar çok yersen vücut onları yakmak için o kadar enerji harcıyacak..böyle düşün..geçmiş olsun..biraz tuzlu bi ayran şifa olur şifaaaa

Hmm bitki çayı pek içmiyorum, yumurta yemiyorum çünkü alerjim ve kolestrolüm var. Seyirde geçiyor diyorsanız yarın umarım geçer :) Teşekkürler

aaa desene..ondandır tabiii...walla ben tuzu sadece azalttım kesmedim..zaten herşeyi kesiyorsun bir de ataktasın pat diye öyle tuz kesilir mi..tamam çok yararlı birşey değil ama vücudun da bir dengesi var,altüst olur tabii ki...tuzu yemeklere pişirdikten sonra tabağınızda atın arkadaşlar ve azcık da olsa koyun mutlaka..pişen tuzun sadece %70'ini hissedebiliyormşuz,yani %30'unu boşuna yiyoruz..o yüzden siz siz olun pişmiş yemeye koyun tuz..

E ye bişeyler yasak değilki canım:)

sorun işyerinde alternatif bulamamak

yazyağmırım vuvunun soya soslu tounu yaptım nefis olmuş gel birlikte yiyelim sana bide ligt dondurma eşantiyon ikram yaparım hıııııı ne dersin gıııııııı

zaten annecimde yok yalnızım iyi olur ablam valla döktürmüşsündür sen tahmin edebiliyorum.

bu arada splenda bulamadım demişsin geçmişi okurken gördüm,sondurakta bi eczane var ziraat bankasının orda ben adama tembih ettim toz ve tablet sürekli getiriyor şuan var onda internetten uğraşma ordan alabilirsin.gidersen banada hamburger ekmeği bırak ben alırım ordan kemiririm şaka bi yana abla sen bulamadıklarını sor bana ben hallederim

Çoğunluklada peynir ve yoğurt tüketiyorum =/ Kimse şunun cevabını vermiyor yaa, seyirde de devam ediyor mu yorgunluk?

ara sıra oluyor 5+5 yaptığım için bende bazen protein günlerinde oluyor. O zaman tek sonuç çıkıyor buradan, az yiyorsun. Çoüğunlukla peynir ve yoğurtla yiyerek geçmez ki günler.. Tavuğu arttırsaydın keşke azıcık. ton balığı ya da, balık çok dinç yapıyo beni mesela. Mümkün olsa da hep yesem diye düşünüyorum. Somon ye bak nasıl açılıyo gözlerin

bi de yulaf da önemli bence arkadaşlar...kepek yiyorsunuz değil mi?yoksa yulaf ezmesi yeyin?o tek karbonhidrat aldığımız,hem tokluk hissi veriyor hem enerji..

yok valla bitanem yemedi kimse ama öğlen iyi beslenemedim sanırım ondandır.şimdi eti form aldım onları yiyorum valla dayanamadım.bu hafta düzgün beslenemiyorum annem yok halamda kalıyorum kahvaltı olayım yok,öğlen yemek yemeye bazen fırsatım olmuyo aksam çıkıyo acısı ben ekmek yapamıyorum ya beceremedim bi türlü.kek yapıyım bari ileriki günlerde işe getiririm kendi evimde olmadığım için seçenekler kısıtlı malesef.

ama herşeyden önce motivasyonum düştü sanırım.eskisi gibi hevesli değilim adt olduğum için göbeğim balon gibi şiş ve ben sinir oluyorum

Bana sanki yeni arkadaşlar biraz az yiyorlarmış gibi geliyor. Arkadaşlar az yemeniz gerekli değil, hatta tavsiye de etmiyoruz çünkü bu diyet karbonhidrat ve yağ yokluğundan kilo verdiriyor. Yoksa az yediğiniz için değil. İzinli gıdalardan bol bol yiyeceksiniz ki hem enerjiniz düşmesin, hem kabızlık olmasın, hem de vücut kendini koruma ihtiyacıyla kilo vermeyi durdurmasın.

Canım ben normalde de tuz hiç yemem ama arada tuzlu besinler alıyorum, genelde bizim yemekler 0 tuz hep. Annemde yüksek tansiyon var çünkü. Dediğin gibi yemeklere birazcık tuz atıcam bundan sonra, tuzdan dolayı olduğunu düşünüorum bende

bi de yulaf da önemli bence arkadaşlar...kepek yiyorsunuz değil mi?yoksa yulaf ezmesi yeyin?o tek karbonhidrat aldığımız,hem tokluk hissi veriyor hem enerji..

hocam, vuvuu ablam.. ağzınıza sağlık diyorum ve beni rencide ederek paramı kesen ajansa doğru yol alıyorum.
onlarla çalışmak istemediğimi belirten resmi bi konuşma yapacağım. Bana epey kalori harcattıracağına inanıyorum
herkese bol proteinli akşam yemekleri diliyoruumm :80:

Yok kız hayatta sıkılmam Annem neler teklif ediyor kendisi yerken. Yok yok yok diyorum direkt. Canımda hiç çekmiyor zaten. Aslında doyduktan sonra hemen yemeyi bırakıyorum. Az besleniyorum derken bunu kastettim aslında, dukanın dediği gibi öyle istediğim kadar herşeyi yemiyorum. Zaten lahana çorbasıyla midem küçüldüğü için midem almıyor sanırım o yüzden böyle hızlı kilo verdim

Evet evet çok haklısın, tuzdan olduğu garanti valla. Tuz atıcam yemeklere birazck:)

Yok canım ette yiyorum tabide, daha çok yoğurt falan yiyorum aslında. Neyse canım şimdi ölçtük tansiyonum falanda normal çıktı, sabah tuzu yiyince biraz düzeldim

evet mutlaka yemeğimin içine 1.5 yemek kaşığı atıyorum. Bazen kaçıyo 2ye çıkıyo gerçi pek etkilemedi :)

yağmırımmm senin dilin ne söliii canom benim hangi ziraat küçüksu caddesindekimi hemen bakim bu akşam evtt kesin orası hee kız ben ekmek yapınca sana bırakim oraya valla sen al ordan olmanmı kekde bırakırım

evet abla küçüksu caddesindeki.aktar falan varya yanında orası işte.daha önce yoktu ama ben söyledim getiriyolar artık ordan bulabilirsin splendayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…