Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ya valla üzüldüm bak şimdi he yağmırım valla ben sana yapıp getircennn gaaaaariiii

az yiyen arkadaşlar bakın bene az önce vuvunun soyalı tounu yaptım allahım oka güzel olmuşki kemiksiz bir adet göğüsten yaptım biraz yedim şimdi düşünüyom hepsini yesemmi acep diye ama 2 saat sora yine yerim

canım benimmmm çok sevindim hedefine ulaşmana.benim de 200gr daha gitmiş 53.5 oldum

ooooh benimkiler de eridi.senin adına çooook sevindim vuvuum

anammm zeynebim sevindim beğenmene afiyet şeker olsun canım...o senin elinin de maharetindendir aplaammm..

abla sana böyle cevap vermek istiyorum halimi kısa özet geçer

YAHU SEN VARYA SEEENNN arkadaşlar gördüğünüz gibi buradaki ikonlar da kesmedi yağmurumu ithal ikon getirdi,emrahlara kadar uzandı...sen ve yüz ifadelerin derken gözümün önüne emrah gibi biri gelmemişdiyse de ,hayal kırıklığına uğradıysam da çok tatlısın ve haline üzüldüm

kesmedi beni hiçbirşey artık yetinemiyorum burdaki ikonlarla yönetim duy sesimi seni seviyore vuvuşummmmm muuuuaaahhhh

canımcım masamın başı dolu yine,cepten aradım ben de seni,sen de açmadın bi kerem

telefonum çalmadı kiiii. heeeyyyy siz ordakiler masanın etrafında kalabalık yapmayın dağılın uleeeennnn:88::88:

oklava gelio oklava.git peynir yoğurt süt bişeyler ye kızımben oruçluyum ben napam.bugün yarın ve öbür gün tutacam Allah nasıp ederse

zaten kendime damızlık inek alcam iş yerinde odanın bi köşesinde dursun acıktıkça etinden sütünden yararlanırım

bu arada Allah kabul etsin canım ne güzel valla. ben böyle değildim yaşarken oldum

Son düzenleme:

ben işyerine gelirken yanında getir diye demiştim.meyveli yoğurt filan da getirsen en azından geçiştirirsin.ya da ton balığı.akşamdan yapılmış krep ya da kek

Son düzenleme:
son zamanlarda çok duydum dukan amcamın adını.merak ettim.araştırmadayım.dünden beride size takıldım .gerilerden başladım okumaya.dukan sitesine girdim çıktım.okudukça aklımı çeliyorsunuz.yapabilirmiyim diye düşünmeye başladım.
sanırım önce kitabını alarak başlamak lazım yola,birde lıght malzemeler ve yulaf kepeği:))

dukan amcamın sitesinde bana atak evresini 4 gün verdi ve 1.7 kilo vereceğimi ön girdü.bu sitede ön görülen kilonun üstündede kilo verilebiliyor mu?ben biraz zor kilo veren biri olarak merak ediyorum hedefe ulaşanlar dukanın ön gördüğü tarihlerde mi ulaştı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…