ya valla üzüldüm bak şimdi he yağmırım valla ben sana yapıp getircennn gaaaaariiiiyok valla bitanem yemedi kimse ama öğlen iyi beslenemedim sanırım ondandır.şimdi eti form aldım onları yiyorum valla dayanamadım.bu hafta düzgün beslenemiyorum annem yok halamda kalıyorum kahvaltı olayım yok,öğlen yemek yemeye bazen fırsatım olmuyo aksam çıkıyo acısıben ekmek yapamıyorum ya beceremedim bi türlü.kek yapıyım bari ileriki günlerde işe getiririm kendi evimde olmadığım için seçenekler kısıtlı malesef.
ama herşeyden önce motivasyonum düştü sanırım.eskisi gibi hevesli değilim adt olduğum için göbeğim balon gibi şiş ve ben sinir oluyorum
Arkadaşlar bu sabah itabariyle mr dukanın verdiği hedefe ulaşmış bulunuyorum. yani 55. ama benim hedefim 52 olduğundan seyir devam ediyor. bir haftadır +400 +600 falan çıkıyordum. ama bugün bir baktım ki hepsi gitmiş. bu diyetin en çok bu yönünü seviyorum. tam artık veremeyecğim herhalde hem dukanın hedefine de indim bundan sonra gitmez dediğim anda kiloların birden gitmesini seviyorum. bence veremeyenler ya da yavaş verenler üzülmesin eninde sonunda gidiyor işte. bu arada tatilden gelenler ve aramıza yeni katılanlar hoşgeldiler.
Berrincim ve yolandacım sevgili hemşolarım siz de üzülmeyin gideceğine inanın. bakın Mustlu harikalar yaratıyor. Ve hedefine az kalan birçok arkadaş başardılar herkes başarabilir. yaşasın dukan diyeti kardeşliği...
ya valla üzüldüm bak şimdi he yağmırım valla ben sana yapıp getircennn gaaaaariiii
o benim kızım 2,5 yaşında Alaz Ada....bekleriz teyzesi dudaklarımız yanaklarımız öpücüğe hazır
süpersin mustlu..walla çok çok iyisin..sen ve sadeca ile iftihar ediyoruz...
inşallah herkesin ağzı açık kalır..çok güzel bir his..ben sadece 10 kilo vermiş olmama rağmen sünnet düğününde gözler üzerindeydi...eşimin 2 tane salak yengesi var,ikisi de patavatsız sevimsiz şeyler...beni her gördüklerinde "ohhh sen de fena kilo almışsın" deyip duruyorlardı.hatta düşünün bir tanesi onlara yemeğe gittiğimizde tam yemek masasında söyledi bunu böyle hem de 2 kere..terbiyesizliği düşünebiliyormuusnuz..ben de birdaha uğramadım bile evine..yemeği de yemedim..
işte bu 2 salak süzüp süzüp durdu beni..tüm diğer akrabalar sürekli iltifat ediyor bunlardan çıt yok...ohhh walla içimin yağları 2 kilo daha eridi sayelerinde
abla sana böyle cevap vermek istiyorum halimi kısa özet geçer
Çoğunluklada peynir ve yoğurt tüketiyorum =/ Kimse şunun cevabını vermiyor yaa, seyirde de devam ediyor mu yorgunluk?
vuvuuuu telefonu aç vuvu telefonu açççç:102:
az yiyen arkadaşlar bakın bene az önce vuvunun soyalı tounu yaptım allahım oka güzel olmuşki kemiksiz bir adet göğüsten yaptım biraz yedim şimdi düşünüyom hepsini yesemmi acep diye ama 2 saat sora yine yerim
abla sana böyle cevap vermek istiyorum halimi kısa özet geçer
canım benimmmm çok sevindim hedefine ulaşmana.benim de 200gr daha gitmiş 53.5 oldum
ayyyyyy ben çok acıktım yaaaaaa
imdaaaaaaaaatttttttttt ben bu diyeti yapamıycam galiba çok sıkıldıııımmm
Çoğunluklada peynir ve yoğurt tüketiyorum =/ Kimse şunun cevabını vermiyor yaa, seyirde de devam ediyor mu yorgunluk?
YAHU SEN VARYA SEEENNN arkadaşlar gördüğünüz gibi buradaki ikonlar da kesmedi yağmurumu ithal ikon getirdi,emrahlara kadar uzandı...sen ve yüz ifadelerin derken gözümün önüne emrah gibi biri gelmemişdiyse de ,hayal kırıklığına uğradıysam da çok tatlısın ve haline üzüldüm
canımcım masamın başı dolu yine,cepten aradım ben de seni,sen de açmadın bi kerem
oklava gelio oklava.git peynir yoğurt süt bişeyler ye kızım ben oruçluyum ben napam. bugün yarın ve öbür gün tutacam Allah nasıp ederse
hoşgeldiiiiinnn çok özledik seni
söyleme amaaaa
sende oklava sallıycak yer arıyon heeeee
ben de giderim görürsünözlersin oklavamı
kesmedi beni hiçbirşey artık yetinemiyorum burdaki ikonlarla yönetim duy sesimiseni seviyore vuvuşummmmm muuuuaaahhhh
telefonum çalmadı kiiii. heeeyyyy siz ordakiler masanın etrafında kalabalık yapmayın dağılın uleeeennnn:88::88:
zaten kendime damızlık inek alcam iş yerinde odanın bi köşesinde dursun acıktıkça etinden sütünden yararlanırım
bu arada Allah kabul etsin canım ne güzel valla. ben böyle değildim yaşarken oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?