yağaa yoliiiiii ama cinoyu gördüm sen niye çıkmıyon yaaa
yok aplam eşortman yok üstümdee zaten altı kısım da görünmez yakın çekim kuuulbi resim eski bi resim gerçi pek begendiim resmimdir o benimd ee
orda 67 kg idim. eski resimlerime bakarsanız epey bi besili koşka görüceksiniz hahahhahah
yağaa yoliiiiii ama cinoyu gördüm sen niye çıkmıyon yaaa
tmm yolim ben bu işin peşini bırakmıycam hade sana gülegüle canikom
valla abla bende anlamadım cinonun arkadaş listesinden ismimi arat. ismimi biliyorsun bulabilmen lazım yaaa
beim mesai biter evden devam ederiz
yavv yolicim özgür ve ozgur olmak üzere 7 tane sonuç çıkıyor kiminde resim yok kiminde gözlük yok çıkamadım işin içinden yavv
buldum buldum bebem yoliyide buldum şimdi hade senide göreyimzeynep ablaaa ben seni ekledim berre diye bikinili şapkalı güneş gözlüklü tatilci bi hatunum ehehehe
ben sana yolanda aplayı önericem sen benim teklfimi kabul et :))))
hepiniz için eklicem cıbıl fotograflarımı
buldum buldum bebem yoliyide buldum şimdi hade senide göreyim
iresmimimi kız yok galiba enim resmim yav dur kızlarda vardır onlar gelince koyarlar ben seni gördümmm bebem sen kaç yaşındaydın unuttum ama harbi ele avuca sığmaz afacan gibi bişeysin yaneablam seni göremiyoruz ama
iresmimimi kız yok galiba enim resmim yav dur kızlarda vardır onlar gelince koyarlar ben seni gördümmm bebem sen kaç yaşındaydın unuttum ama harbi ele avuca sığmaz afacan gibi bişeysin yane
aboooooooo neka güzel bir yaşşşşşş 90 doğumluda benim büyük kızım20 ablam 20 ama evet habire oraya buraya koşarım hoplar zıplarım ehehehe
dolu dolu YİGİRMİ yaşında bir çıtırımmmm
aboooooooo neka güzel bir yaşşşşşş 90 doğumluda benim büyük kızım
Eki Görüntüle 225542 işte bu da ben...üniversitede yurttayken çekilen bir fotom.face im yok diye hava mı atıyorsunuz bana
ooo ciddi miii? okuyo mu okuyo mu???
mesaj attım sana ablam hem face ten, hem de özelden kk'den.
berriniiiimmmm... ne kadar duru bi yüzün var! Maşallah!
benim profil fotoğrafım zaten benim ehehehe
valla berrinim sanki varya hayalimde canlandırdığım kızı gördüm aynısın yani böle uysal yumuşak başlı her ortama uyum sağlayan kırmayan incitmekten korkan melaike bir kız düşlemiştim şimdi onu gördüm heeEki Görüntüle 225542 işte bu da ben...üniversitede yurttayken çekilen bir fotom.face im yok diye hava mı atıyorsunuz bana
valla berrinim sanki varya hayalimde canlandırdığım kızı gördüm aynısın yani böle uysal yumuşak başlı her ortama uyum sağlayan kırmayan incitmekten korkan melaike bir kız düşlemiştim şimdi onu gördüm hee
ooo ciddi miii? okuyo mu okuyo mu???
mesaj attım sana ablam hem face ten, hem de özelden kk'den.
berriniiiimmmm... ne kadar duru bi yüzün var! Maşallah!
benim profil fotoğrafım zaten benim ehehehe
valla berrinim sanki varya hayalimde canlandırdığım kızı gördüm aynısın yani böle uysal yumuşak başlı her ortama uyum sağlayan kırmayan incitmekten korkan melaike bir kız düşlemiştim şimdi onu gördüm hee
yok bebem çalışıyor benimkiler ikiside aynı yerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?