Eki Görüntüle 225546
berrinim bu son halim tatilden :)
Eki Görüntüle 225547
profil fotoğrafım da bu canım :)))
çok güzelmişsin valla boşuna bebeğimiz demiyoruz sana.maşallah fıstık gibisin.Allah nazardan saklasın
amin canım cümlemizin evlatlarını sizleride ana babalarınıza bağışlasın memnunlar hayatlarından bak bebem facede aramaya sinem yaz ilk çıkan sinem benim sinemim küççüğüm küççücüğüm dür o benimAllah daim etsin bulundukları yerde, memnunlarsa ablacım. Allah bağışlasın :)))
amin canım cümlemizin evlatlarını sizleride ana babalarınıza bağışlasın memnunlar hayatlarından bak bebem facede aramaya sinem yaz ilk çıkan sinem benim sinemim küççüğüm küççücüğüm dür o benim
bencede biz en iyisi oklavayı başkasına verelim berrine yakışmaz valla bence berkmineye verelim berkmineyide nedense böle asabi eli maşalı tahammülsüzzz bir hatun gibi hayal ediyom niyese hayal işte yaoyy sen de oklavalısın ama oklava da sana hiç gitmiyomuş aslında berrinim ya canım benim sen seviyosun beni ondan ehehehe çok eminim zorla sevdiriyorum kendimi
sen güzel baktın ondan
oyy sen de oklavalısın ama oklava da sana hiç gitmiyomuş aslında berrinim ya canım benim sen seviyosun beni ondan ehehehe çok eminim zorla sevdiriyorum kendimi
sen güzel baktın ondan
gördüm gördüm çok güzel iki kız da maşallah ablacım büyük maşallah su gibi, küçük de arkadan yetişiyo ona edalılar pek maşallah :)))
oğlan var listende bi tane de mustafa o da oğlun mu zeynep abla?
bencede biz en iyisi oklavayı başkasına verelim berrine yakışmaz valla bence berkmineye verelim berkmineyide nedense böle asabi eli maşalı tahammülsüzzz bir hatun gibi hayal ediyom niyese hayal işte ya
bencede biz en iyisi oklavayı başkasına verelim berrine yakışmaz valla bence berkmineye verelim berkmineyide nedense böle asabi eli maşalı tahammülsüzzz bir hatun gibi hayal ediyom niyese hayal işte ya
yok o eltimin oğlu benim oğlum yok bebem hiç aramadımda yani
evtt bebem bu sözleri bende duymuştum ya şu hayatta evlat nasıl ayırılır hiç anlamış değilim iki oğlum olsaydı ben yine yeter derdim mühim olan o sevgiyi tatmışım benim için bunun kızı oğlanı yok yane ama asıl cennetlik olan benim kociştir he bir gün azından bu konuyu duymadım aramızda hiç oğlan çocuk lafı geçmedi bu güne kadarhehehehe annem de öyle der 3 tane oğlan düşürmüş ama hiç de aramadım çok şükür rabbim bana iki tane kız evlat vermiş der hep ehehehehe
ilk çocuğu kız olan kadın hayırlı kadınmış, iki tane kızı olan kadın cennetlikmiş bunu da anneannem söylerdi
woooaaaaaa mutlu hocayı gördüm inanamazsınız hiç hayalimdeki gibi değil çok daha güzelmiş var yaaa taş taş!!!
resmen heyecanlandım bi saniye
evtt bebem bu sözleri bende duymuştum ya şu hayatta evlat nasıl ayırılır hiç anlamış değilim iki oğlum olsaydı ben yine yeter derdim mühim olan o sevgiyi tatmışım benim için bunun kızı oğlanı yok yane ama asıl cennetlik olan benim kociştir he bir gün azından bu konuyu duymadım aramızda hiç oğlan çocuk lafı geçmedi bu güne kadar
ben anne olmak iştemyom
kız nerde gördün mutlu hocayı anlatsana facede gördünde ne diye arattında buldun banada deyverhuaaaaa çok heyecanlı işler yapıyorum, hocam üzgünüm özel hayatınızı karıştırdım biraz ama eşiniz de çok yakışıklıymış
ay heyecandan bayılıcam
niyeküneee bebem noldi şimdi
ne bilem ya zor iş zeynep abla çok zor yeni bi insan, hayatı senin elinde, iyi birisi olursa senin eserin, dünyaya zararlı bi insan olursa yine senin eserin..
zor yaa bak dertlendim yine pofff bu kimyasal ve sanal dünyaya diye laflar edicem şimdi.. hüüffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?