canlarımmm ben yemeğe kaçıyorum.görüşürüz yemekten sonra
canlarımmm ben yemeğe kaçıyorum.görüşürüz yemekten sonra
öyle deme bebem her şey senin elinde ağaç yaşken eğiliyo bilirsin sen istersen ondan bir canavarda yaratabilirsin bir melekte yaratabilirsin her işte olduğu gibi allah onunda kolaylığını veriyor her şey sabırla olur
afiyet olsun berriniiim ama geç olmuş artık yeme hehehehe :90: :76:
haklısın zeynep ablam ama ben kendim daha çocuğum zaten şimdi böyle düşünüyorum daha sonra ne olur bilinmez. Ama dediğin çok doğru. Kendimde o sorumluluğu bulmam lazım yoksa çocuğa da yazık ederim yani. Bi büyüyeyim :)))
yürüyüşe çıkıyorum gel istersen hihihihi
öptüm seniii :))))
ya sorma aslında bende her akşam üstü çıkıyodum bu saate kalmazdım ama bugün üstümde bir tembellik var ev çok sıcaktı ondan herhal
Bugün dukan diyetimde seyir evresinde ilk günümdü. Menümde şöyleydi:
SABAH: Biraz Light Beyaz Peynir
1 salatalık
ARA: Coca Cola Zero 330 ml.
ÖĞLE: Dana Eti Birazcık yanında 1 tane minik salatalık turşusu
AKŞAM: Kocaman bir salata (dana etli, hardallı bol limonlu)
Yarın yine saf protein günüm:)
kız nerde gördün mutlu hocayı anlatsana facede gördünde ne diye arattında buldun banada deyver
yolandayı eklediiiim yolandayı ekledim uy uy uy uy yolandayı ekledim
(fonda ha uşak ha ha ha var)
ehehehe
yoğurt olmuş hadi gelin 2 kilo yoğurt mayaladım.
süt kaynıyo yarına da peynir var.
isteyene tüm dukan tariflerini pişirebilirim yeter ki gelin.
hala 60.5 tayım nolur gelin
buldum buldum bebem yoliyide buldum şimdi hade senide göreyim
Eki Görüntüle 225542 işte bu da ben...üniversitede yurttayken çekilen bir fotom.face im yok diye hava mı atıyorsunuz bana
Eki Görüntüle 225546
berrinim bu son halim tatilden :)
Eki Görüntüle 225547
profil fotoğrafım da bu canım :)))
hehehehe ben bi berrini bi seni bi de yolndayı kafamda canlandırabilmiştim.
Mustlu hocamın zaten fotoğrafı var hem tatlı hem otoriter hem ciddi gibi. :)))
Sadeca ablam hem tatlı hem bi ağırlığı var otoritesi falan da var :)))
başka başka kimi canlandırmıştım heh bi de vuvuu abla senin gibi çok anaç sanki :))))
vagus abla var o da tatlı ama mesafeli :)))
goldenvenus de vardı gelin oldu o hep gelin benim kafamda :)))
hehehehe annem de öyle der 3 tane oğlan düşürmüş ama hiç de aramadım çok şükür rabbim bana iki tane kız evlat vermiş der hep ehehehehe
ilk çocuğu kız olan kadın hayırlı kadınmış, iki tane kızı olan kadın cennetlikmiş bunu da anneannem söylerdi
bende seni ekledim tatlım
yalnız bu profil resminde çok incesin sen. buraya koyduklarında biraz daha gürbüzmüydün ne :)
burda face dan daha m gürbüzsün ? son resim özellikle
nasıl canlandırdın nasıl çıktım kıs beboooo
hele de bi bakem ablana
biz dört kardeşiz annemin ilk çocuu ve son cocuu da kız iki kız var yaneee
:))) çok alemsin zeynoş yaa..hahaa berkmneyi bilmem ama berrini sahiden eli oklavalı hayaledemem artıkın bende..bütün otorite gitti fazla melek yüzlü:) zeynoş bende seni tam böle kafa tipler olurya çoğunlukla eğlencelidir ama dertleşmek içinde çok rahatlatan yol gösteren biri gibi hayal ediyorum..bide becerikli eli çabuk...hatta bi arkadaşım var çok severim onu hatırlatıyosun bana bazı yazıdıklarından:)) kızlarınıdı allah bağışlasın cnm...kızı erkeği yok kesinlikle bende babamı çok takd,r etmişimdir b,zde 2 kızız erkeği aramamışlar bile bizimkiler:))bencede biz en iyisi oklavayı başkasına verelim berrine yakışmaz valla bence berkmineye verelim berkmineyide nedense böle asabi eli maşalı tahammülsüzzz bir hatun gibi hayal ediyom niyese hayal işte ya
hehehehe ben bi berrini bi seni bi de yolndayı kafamda canlandırabilmiştim.
Mustlu hocamın zaten fotoğrafı var hem tatlı hem otoriter hem ciddi gibi. :)))
Sadeca ablam hem tatlı hem bi ağırlığı var otoritesi falan da var :)))
başka başka kimi canlandırmıştım heh bi de vuvuu abla senin gibi çok anaç sanki :))))
vagus abla var o da tatlı ama mesafeli :)))
goldenvenus de vardı gelin oldu o hep gelin benim kafamda :)))
:))) çok alemsin zeynoş yaa..hahaa berkmneyi bilmem ama berrini sahiden eli oklavalı hayaledemem artıkın bende..bütün otorite gitti fazla melek yüzlü:) zeynoş bende seni tam böle kafa tipler olurya çoğunlukla eğlencelidir ama dertleşmek içinde çok rahatlatan yol gösteren biri gibi hayal ediyorum..bide becerikli eli çabuk...hatta bi arkadaşım var çok severim onu hatırlatıyosun bana bazı yazıdıklarından:)) kızlarınıdı allah bağışlasın cnm...kızı erkeği yok kesinlikle bende babamı çok takd,r etmişimdir b,zde 2 kızız erkeği aramamışlar bile bizimkiler:))
oy canım benim sende çoooook tatlısın güselsin...allah bahtından şansından güldürsün bebemm:)evet doğru tahmin kendi adıma canım tatlılığım dillere destan dermişiim:)) şaka şaka hepimiz hemen hemen aynı tarz kişilerizki aynı frekansta buluştuk ve birbirimizi tanımadan bi bağ oluştu aramızda...hepinizi valla seviyorum yaa enteresan sahiden ama kendime çok yakın hissediyorum sizii
ama ama haksızlık bu bizim facemizz yok diye göremiycek miyiz sizi
bende çok heveslendim foto eklemek için ama evdeki pcde yok resim pazartesi işyerinden eklerim artıkın amaa madem o kadar gördünüz birbirinizi buraya da ekleyiverin canım nolcakben yolanda sadeca vuvuuu ve berkmineyi merak ediyorum bebişle berrini gördük beğendik
evet ablacım ama sende süper bir dikkat var tebrik ederim ben ayırt edemiyorum öyle ama süpersin son resimde daha gürbüzüm o siyah şıpıdak terliklerimle olduğum son halim hatta bak cinoylan zeynep ablaya attım sana da atarım öncesi sonrası fotraflarımı
soyunmaya meraklıymışım resmen ehehehehe
valla koyu renk saçlı hayal etmiştim bi tek ama tam hayalimdeki gibi daha tonton bekliyodum sadece filinta çıktın ehehehehehe
desene annen cennetlik kadın valla
:))) çok alemsin zeynoş yaa..hahaa berkmneyi bilmem ama berrini sahiden eli oklavalı hayaledemem artıkın bende..bütün otorite gitti fazla melek yüzlü:) zeynoş bende seni tam böle kafa tipler olurya çoğunlukla eğlencelidir ama dertleşmek içinde çok rahatlatan yol gösteren biri gibi hayal ediyorum..bide becerikli eli çabuk...hatta bi arkadaşım var çok severim onu hatırlatıyosun bana bazı yazıdıklarından:)) kızlarınıdı allah bağışlasın cnm...kızı erkeği yok kesinlikle bende babamı çok takd,r etmişimdir b,zde 2 kızız erkeği aramamışlar bile bizimkiler:))
oy canım benim sende çoooook tatlısın güselsin...allah bahtından şansından güldürsün bebemm:)evet doğru tahmin kendi adıma canım tatlılığım dillere destan dermişiim:)) şaka şaka hepimiz hemen hemen aynı tarz kişilerizki aynı frekansta buluştuk ve birbirimizi tanımadan bi bağ oluştu aramızda...hepinizi valla seviyorum yaa enteresan sahiden ama kendime çok yakın hissediyorum sizii
ama ama haksızlık bu bizim facemizz yok diye göremiycek miyiz sizi
bende çok heveslendim foto eklemek için ama evdeki pcde yok resim pazartesi işyerinden eklerim artıkın amaa madem o kadar gördünüz birbirinizi buraya da ekleyiverin canım nolcakben yolanda sadeca vuvuuu ve berkmineyi merak ediyorum bebişle berrini gördük beğendik
ehehe sadeca ablam tam da senin anlattığın gibi zeynep abla benm kafamda da :)))
oh valla ben de takdir ediyorum böyle babaları.. benim babam erkek istemiş aslında içten içe belli etmemiş.. hatta okumamızı bile istememiş.. Ama şimdi diyo ki master nerede yapıcan, bak ben anlamıyorum çok ama iyi araştır, 2.yi okuyacak mısın master mı yapıcaksın diyo, anneme de iyi ki kızlarımız var şimdiki erkekler çok hayta biz bu devirde efendi bi erkek çocuğunu çok zor yetiştirirdik diyomuş hihi
aynen sadeca ablam ya seninle bi şakalaşmamız var ya gelin-kaynana diye sanki hakikaten kayınvalidemmişsin de sana hürmet ediyomuşum gibi sana sululuk yapamıyorum bi saygılı olmam gerek öhöm sadeca ablaya yazıyoruz diye oturuyorum bilgisayarın başına :)))
duygulandım bak annemle tartıştık zaten
hayatt gözümden kaçmaz valla. bu arada acayip şeker resimlerin var saç modeline bayıldım bölle kahkül filan çok güzel gitmiş yüzüneevet aslında orcinal saç rengim koyu ama bi süredir sarışın bombayım
sen tonton halimi görmedin profil resimlerinde moskovadaki resimlerim var hele bi onlara baka besili yoliyi gör
anacıım öledir herkesin annesi kendine melek ama benim anam harbi melektir meleeeeeekk cennnet hatunu olsun fatıma anamıza komşu olsun anacıım ( böle dua edince hoşuna gidiyor da
ay valla kızlar ister inanın ister inanmayın sizi göreyim görmeyeyim acaip seviyorum sanal kız kardeşlerim gibi oldunuz yaaa
bacım bi ara becerebilirsem resmimi ekliym bari
çok güldüm kıyamam sanaaa:)) cnm benim ben moderen kaynanayım rahat ol:))büyük konuşmıyım ama allah nasip ederde o günleri görürsem ilerde asla kayınvalidelik yapmam zaten erkek kardeş olmadığından görümcede olamadım şu hayatta:)) uyuz bi eltim var toplamda 5 kere falan gördüm onuda yani kimselere bi gıcıklığım olmadı gelinimemi yapcam aaaaaaa:))
ay yolandammm bi de şunu diyeyim yaşından çok daha az gösteriyosun veee güneşi gördüm gibi:
BESİLİ YOLANDAYI GÖRDÜM
ehehehe maşallah maşallah o zaman da gülüşün, yüzün pek sıcak :)))
ayyy sadeca ablaaa benim kayınvalidem ol
ben sana dukan beğendi, dukannazik, dudutella, dudulata yaparım
ay yolandammm bi de şunu diyeyim yaşından çok daha az gösteriyosun veee güneşi gördüm gibi:
BESİLİ YOLANDAYI GÖRDÜM
BESİLİ YOLANDAYI GÖRDÜM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?