Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

canlarımmm ben yemeğe kaçıyorum.görüşürüz yemekten sonra

afiyet olsun berriniiim ama geç olmuş artık yeme hehehehe :90: :76:

haklısın zeynep ablam ama ben kendim daha çocuğum zaten şimdi böyle düşünüyorum daha sonra ne olur bilinmez. Ama dediğin çok doğru. Kendimde o sorumluluğu bulmam lazım yoksa çocuğa da yazık ederim yani. Bi büyüyeyim :)))
yürüyüşe çıkıyorum gel istersen hihihihi
öptüm seniii :))))

ya sorma aslında bende her akşam üstü çıkıyodum bu saate kalmazdım ama bugün üstümde bir tembellik var ev çok sıcaktı ondan herhal

Bugün dukan diyetimde seyir evresinde ilk günümdü. Menümde şöyleydi:

SABAH: Biraz Light Beyaz Peynir
1 salatalık

ARA: Coca Cola Zero 330 ml.

ÖĞLE: Dana Eti Birazcık yanında 1 tane minik salatalık turşusu

AKŞAM: Kocaman bir salata (dana etli, hardallı bol limonlu)

Yarın yine saf protein günüm:)

az gibi geldi bana ama ben biraz gözü aç insanım ondandır ehehehe menü süper!
hardalı hangi marka kullanıyosunuz? dijon hardalıydı sanırım dukanın izin verdiği ama hardal konusunda çok bilgim yok, bir kez yediğimde -ki sanırım o dijon hardalıydı- çok acı ve boyalı gibi gelmişti tadı. Eniştem gurme gibidir bana mırın kırın etmişti aaaa sen ağzının tadını bilmiyosun asıl esas hardal bu diye. Acaba o mudur dijon hardalı diye almıyorum ben daha soft tatlar seviyorum zira efem çok veri tenk yü.

bende seni ekledim tatlım
yalnız bu profil resminde çok incesin sen. buraya koyduklarında biraz daha gürbüzmüydün ne :)

buldum buldum bebem yoliyide buldum şimdi hade senide göreyim

bende seni kabul ettim ablam şu anda da yazışıyoz zatn

Eki Görüntüle 225542 işte bu da ben...üniversitede yurttayken çekilen bir fotom.face im yok diye hava mı atıyorsunuz bana

canım valla melek yüzlü bi kızmışsn maşallah gerçekten oklava olayı senin bu surata gitmiyoo. bende berkmine ablaya yakıştırıyorum onu hani o daha bi disiplinli gözüpek diye

Eki Görüntüle 225546

berrinim bu son halim tatilden :)

Eki Görüntüle 225547

profil fotoğrafım da bu canım :)))

burda face dan daha m gürbüzsün ? son resim özellikle

nasıl canlandırdın nasıl çıktım kıs beboooo
hele de bi bakem ablana

biz dört kardeşiz annemin ilk çocuu ve son cocuu da kız iki kız var yaneee

bende seni ekledim tatlım
yalnız bu profil resminde çok incesin sen. buraya koyduklarında biraz daha gürbüzmüydün ne :)

burda face dan daha m gürbüzsün ? son resim özellikle

evet ablacım ama sende süper bir dikkat var tebrik ederim ben ayırt edemiyorum öyle ama süpersin son resimde daha gürbüzüm o siyah şıpıdak terliklerimle olduğum son halim hatta bak cinoylan zeynep ablaya attım sana da atarım öncesi sonrası fotraflarımı
soyunmaya meraklıymışım resmen ehehehehe

nasıl canlandırdın nasıl çıktım kıs beboooo
hele de bi bakem ablana

valla koyu renk saçlı hayal etmiştim bi tek ama tam hayalimdeki gibi daha tonton bekliyodum sadece filinta çıktın ehehehehehe

biz dört kardeşiz annemin ilk çocuu ve son cocuu da kız iki kız var yaneee

desene annen cennetlik kadın valla

bencede biz en iyisi oklavayı başkasına verelim berrine yakışmaz valla bence berkmineye verelim berkmineyide nedense böle asabi eli maşalı tahammülsüzzz bir hatun gibi hayal ediyom niyese hayal işte ya
:))) çok alemsin zeynoş yaa..hahaa berkmneyi bilmem ama berrini sahiden eli oklavalı hayaledemem artıkın bende..bütün otorite gitti fazla melek yüzlü:) zeynoş bende seni tam böle kafa tipler olurya çoğunlukla eğlencelidir ama dertleşmek içinde çok rahatlatan yol gösteren biri gibi hayal ediyorum..bide becerikli eli çabuk...hatta bi arkadaşım var çok severim onu hatırlatıyosun bana bazı yazıdıklarından:)) kızlarınıdı allah bağışlasın cnm...kızı erkeği yok kesinlikle bende babamı çok takd,r etmişimdir b,zde 2 kızız erkeği aramamışlar bile bizimkiler:))

oy canım benim sende çoooook tatlısın güselsin...allah bahtından şansından güldürsün bebemm:)evet doğru tahmin kendi adıma canım tatlılığım dillere destan dermişiim:)) şaka şaka hepimiz hemen hemen aynı tarz kişilerizki aynı frekansta buluştuk ve birbirimizi tanımadan bi bağ oluştu aramızda...hepinizi valla seviyorum yaa enteresan sahiden ama kendime çok yakın hissediyorum sizii

ama ama haksızlık bu bizim facemizz yok diye göremiycek miyiz sizi

bende çok heveslendim foto eklemek için ama evdeki pcde yok resim pazartesi işyerinden eklerim artıkın amaa madem o kadar gördünüz birbirinizi buraya da ekleyiverin canım nolcak ben yolanda sadeca vuvuuu ve berkmineyi merak ediyorum bebişle berrini gördük beğendik

ehehe sadeca ablam tam da senin anlattığın gibi zeynep abla benm kafamda da :)))
oh valla ben de takdir ediyorum böyle babaları.. benim babam erkek istemiş aslında içten içe belli etmemiş.. hatta okumamızı bile istememiş.. Ama şimdi diyo ki master nerede yapıcan, bak ben anlamıyorum çok ama iyi araştır, 2.yi okuyacak mısın master mı yapıcaksın diyo, anneme de iyi ki kızlarımız var şimdiki erkekler çok hayta biz bu devirde efendi bi erkek çocuğunu çok zor yetiştirirdik diyomuş hihi

aynen sadeca ablam ya seninle bi şakalaşmamız var ya gelin-kaynana diye sanki hakikaten kayınvalidemmişsin de sana hürmet ediyomuşum gibi sana sululuk yapamıyorum bi saygılı olmam gerek öhöm sadeca ablaya yazıyoruz diye oturuyorum bilgisayarın başına :)))
duygulandım bak annemle tartıştık zaten

evet ya insan merak ediyo gerçektenn..benim koca biraz bu konuda huysuz..facedeki sayfam bile kendi ismimle deil o yüzden resim falanda yok orda..oğlumun resmini koyuyorum profile...aslında en iyisi bigün tertipleyip buluşalım süper olurrrr

hayatt gözümden kaçmaz valla. bu arada acayip şeker resimlerin var saç modeline bayıldım bölle kahkül filan çok güzel gitmiş yüzüne evet aslında orcinal saç rengim koyu ama bi süredir sarışın bombayım
sen tonton halimi görmedin profil resimlerinde moskovadaki resimlerim var hele bi onlara baka besili yoliyi gör
anacıım öledir herkesin annesi kendine melek ama benim anam harbi melektir meleeeeeekk cennnet hatunu olsun fatıma anamıza komşu olsun anacıım ( böle dua edince hoşuna gidiyor da

ay valla kızlar ister inanın ister inanmayın sizi göreyim görmeyeyim acaip seviyorum sanal kız kardeşlerim gibi oldunuz yaaa

bacım bi ara becerebilirsem resmimi ekliym bari

çok güldüm kıyamam sanaaa:)) cnm benim ben moderen kaynanayım rahat ol:))büyük konuşmıyım ama allah nasip ederde o günleri görürsem ilerde asla kayınvalidelik yapmam zaten erkek kardeş olmadığından görümcede olamadım şu hayatta:)) uyuz bi eltim var toplamda 5 kere falan gördüm onuda yani kimselere bi gıcıklığım olmadı gelinimemi yapcam aaaaaaa:))

ay yolandammm bi de şunu diyeyim yaşından çok daha az gösteriyosun veee güneşi gördüm gibi:
BESİLİ YOLANDAYI GÖRDÜM
ehehehe maşallah maşallah o zaman da gülüşün, yüzün pek sıcak :)))

ayyy sadeca ablaaa benim kayınvalidem ol
ben sana dukan beğendi, dukannazik, dudutella, dudulata yaparım

Merhaba akşam şekerleri ne güzel muhabbet ediyosunuz yetişemiyom hızınıza..Bu sabah geldin yarısını okudum çıktım mecburen.. iyi haber bugün bi 400 gr daha gitmiş.. amann nazar değmesşn diyorum.. hep böyle gr gr erisin yağlarım inşallah..
kaç gündür sporuda boşladım yarın gideyim bari..

besili yolanda nasıl
tam kesime gitmelikmişim demi hahahaa
yaa o benim işte nooliyy laaa bu ne zamana kadar gidicek kızım sen kafayı mı yedin napıyorsun dediim zamanlar. ama çaresizdim en ypıcamı bilmiyordum.geçen sene ekim ayı ve ben resmen inek gibiydim 76 kg ya dayanmıştım
eşim izmire gitti ve ben iki ayda 3,3 kg verdim akşam yemeklerini erken yiyerek. şaşırdım.. sevindim.. peki devamı nasıl gelir diye araştırırken KK yı buldum.72.3 kg idim
önce 69 a inene kadar 70-79 topiginde sonra da kadar 60-69 topiginde 10 kg kadar verdm. en son da işte 3.5 kg filan bu topikte gitti. toplamda 16 kg oldu
insan kendisi gibi kilolu dertli insanları görünce çok motive oluyor. tam ümidini yitirip yemeklere yumulcakken topigi okuyup motive oluyorsun.
burası iyi ki varmış iyi ki varsınız kızlar .. kader arkadaşlarım benim

beberongom bu konuda bi sosyal araştırma yapılabilir tez mez yazılır yani dimi

canım bnim asıl ben sana yaparım..siz gençsiniz gezin tozun..nasılım amaaa

valla yoliye nazar değmesin affaatt bir kadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…