Merhaba akşam şekerleri ne güzel muhabbet ediyosunuz yetişemiyom hızınıza..Bu sabah geldin yarısını okudum çıktım mecburen.. iyi haber bugün bi 400 gr daha gitmiş.. amann nazar değmesşn diyorum.. hep böyle gr gr erisin yağlarım inşallah..
kaç gündür sporuda boşladım yarıngideyim bari..
Merhaba akşam şekerleri ne güzel muhabbet ediyosunuz yetişemiyom hızınıza..Bu sabah geldin yarısını okudum çıktım mecburen.. iyi haber bugün bi 400 gr daha gitmiş.. amann nazar değmesşn diyorum.. hep böyle gr gr erisin yağlarım inşallah..
kaç gündür sporuda boşladım yarıngideyim bari..
canım bnim asıl ben sana yaparım..siz gençsiniz gezin tozun..nasılım amaaa
valla yoliye nazar değmesin affaatt bir kadın
tebr,kler cnmmasallah diyelim bizde hepsi gitcek inşallah hepimiz tığ gibi olcaz:)
tebrik ederim canım maşallah
bu arada buda benim eski halim bakın hgastelere basmışlar bozayı yolanda diye hahhahahha
Yorgunluktan elinde balığıyla uyuyakaldı - Sabah
besili yolanda nasıl
tam kesime gitmelikmişim demi hahahaa
yaa o benim işte nooliyy laaa bu ne zamana kadar gidicek kızım sen kafayı mı yedin napıyorsun dediim zamanlar. ama çaresizdim en ypıcamı bilmiyordum.geçen sene ekim ayı ve ben resmen inek gibiydim 76 kg ya dayanmıştım
eşim izmire gitti ve ben iki ayda 3,3 kg verdim akşam yemeklerini erken yiyerek. şaşırdım..sevindim.. peki devamı nasıl gelir diye araştırırken KK yı buldum.72.3 kg idim
önce 69 a inene kadar 70-79 topiginde sonra da kadar 60-69 topiginde 10 kg kadar verdm. en son da işte 3.5 kg filan bu topikte gitti. toplamda 16 kg oldu
insan kendisi gibi kilolu dertli insanları görünce çok motive oluyor.tam ümidini yitirip yemeklere yumulcakken topigi okuyup motive oluyorsun.
burası iyi ki varmış iyi ki varsınız kızlar .. kader arkadaşlarım benim
beberongom bu konuda bi sosyal araştırma yapılabilir tez mez yazılır yani dimi
canım bnim asıl ben sana yaparım..siz gençsiniz gezin tozun..nasılım amaaa
valla yoliye nazar değmesin affaatt bir kadın
tebrik ederim canım maşallah
bu arada buda benim eski halim bakın hgastelere basmışlar bozayı yolanda diye hahhahahha
sadecacım bana öyle bir tipleme yaptınki yani resmen üstüne bastın ayanı çek dicem kız sen falcımısın ne bazı eşim dostum arkdaşlarım acil buluşalım sana çok ihtiyacım var der biliyomusun ya diyorumki ben terapistmiyim pisikologmuyum ne ama öle diyolar işte insanları rahatlatan sakinleştiren bir yanım varmış he aynı zamanda çokta eğlenceliyimdir yane valla bende ne yalan sölim hepinize öle alıştımki sanki kırk yıllık dostlarımsınız hepiniz hepinizi ayrı seviyorum canlarım:))) çok alemsin zeynoş yaa..hahaa berkmneyi bilmem ama berrini sahiden eli oklavalı hayaledemem artıkın bende..bütün otorite gitti fazla melek yüzlü:) zeynoş bende seni tam böle kafa tipler olurya çoğunlukla eğlencelidir ama dertleşmek içinde çok rahatlatan yol gösteren biri gibi hayal ediyorum..bide becerikli eli çabuk...hatta bi arkadaşım var çok severim onu hatırlatıyosun bana bazı yazıdıklarından:)) kızlarınıdı allah bağışlasın cnm...kızı erkeği yok kesinlikle bende babamı çok takd,r etmişimdir b,zde 2 kızız erkeği aramamışlar bile bizimkiler:))
oy canım benim sende çoooook tatlısın güselsin...allah bahtından şansından güldürsün bebemm:)evet doğru tahmin kendi adıma canım tatlılığım dillere destan dermişiim:)) şaka şaka hepimiz hemen hemen aynı tarz kişilerizki aynı frekansta buluştuk ve birbirimizi tanımadan bi bağ oluştu aramızda...hepinizi valla seviyorum yaa enteresan sahiden ama kendime çok yakın hissediyorum sizii
sadecacım bana öyle bir tipleme yaptınki yani resmen üstüne bastın ayanı çek dicem kız sen falcımısın ne bazı eşim dostum arkdaşlarım acil buluşalım sana çok ihtiyacım var der biliyomusun ya diyorumki ben terapistmiyim pisikologmuyum ne ama öle diyolar işte insanları rahatlatan sakinleştiren bir yanım varmış he aynı zamanda çokta eğlenceliyimdir yane valla bende ne yalan sölim hepinize öle alıştımki sanki kırk yıllık dostlarımsınız hepiniz hepinizi ayrı seviyorum canlarım
hehehe yollym benim keşke daha önce konuşsaydık bak bu başarı hikayesinin haberini yapıp siiiiviiim ile birlikte eki olarak editöryel içerikli yazım birkadının azminin hikayesi diye yollardım, seni haber yapardım
topiklerde kilo verirken diyet listesini nasıl yapıyodunuz peki?
ben sandım diyetisyenle falan verdin
maşallah sana maşallaaahhhhh azim abidesisin ablam
ablammmmm vallahi senin gibisi zor bulunur, vallahi süper ne kelime mükemmelsin!
benim böyle kayınvalidem olsa, dizinin dibinden ayrılmam valla
ivvet valla öyle nasıl da güzel gülüşü var dimiiiii
yalnız vallahi elimde koca şişeyle ciddiye aldım aaaa bu neymiş gazeteye mi çıkmış diye bi açtım ki ne göreyim
sonra da ölüyodum tabi
alemsin ki ne alemsin!
Teşekkür ederim ablacım inşallah beraber görürüz o günleri..
Saol yollycim ay çok sekersin yaww espiriyi ben ilk başta anlamadım saf saf tıkladım bide hehehheee
az gibi geldi bana ama ben biraz gözü aç insanım ondandır ehehehe menü süper!
hardalı hangi marka kullanıyosunuz? dijon hardalıydı sanırım dukanın izin verdiği ama hardal konusunda çok bilgim yok, bir kez yediğimde -ki sanırım o dijon hardalıydı- çok acı ve boyalı gibi gelmişti tadı. Eniştem gurme gibidir bana mırın kırın etmişti aaaa sen ağzının tadını bilmiyosun asıl esas hardal bu diye. Acaba o mudur dijon hardalı diye almıyorum ben daha soft tatlar seviyorum zira efem çok veri tenk yü.
az gibi geldi bana ama ben biraz gözü aç insanım ondandır ehehehe menü süper!
hardalı hangi marka kullanıyosunuz? dijon hardalıydı sanırım dukanın izin verdiği ama hardal konusunda çok bilgim yok, bir kez yediğimde -ki sanırım o dijon hardalıydı- çok acı ve boyalı gibi gelmişti tadı. Eniştem gurme gibidir bana mırın kırın etmişti aaaa sen ağzının tadını bilmiyosun asıl esas hardal bu diye. Acaba o mudur dijon hardalı diye almıyorum ben daha soft tatlar seviyorum zira efem çok veri tenk yü.
ya yok abide filan değilim kızlar. burda 25 kg veren sadecam ve diger 20 ve üzeri kg veren kızalr varken benim verdiim kglar bişi sayılmaz yaa
sagolun beberongom ve zeynep ablam utandırdınız beni yaaa
diyetisyenle vermedim o olaya inanmıyorum bana göre para tuzagı ama işte o yag kas ölçümünü yaptırmak isterdim bi orası iyi diyetisyenin. iyi bi diyetisyen bulmak zor bulduklarımızın da bi vizitesi 300 tl ohaaaa dedim ona verceem parayı zayıflayınca cicilerime alırım daa iyi dedimbizim topikte menülerimizi sporlarımız paylaşıp biririmizi bilgilendirip motive ederk geldik bu kg lara tabi herkes bildiini paylaşınca epey bi ögrentyosun saglıklı beslenmeyi. şimdi benim için artık hiç bişi eskisi gibi olmucak. allah nasip ederse ailemi de saglklı menülerle beslicem .. yulaf her zaman mutfagımda olcak mesela
ayı mevzuu : yaa öle gasteye bakarken komik bi haber diye baktım aaaa adı da yolanda bende ne kadar besili olduumdan bahsediyordum bu kadar denk gelir yani yaa gülelim dedim ekledim linki sanırım işe yaradı
ya yok abide filan değilim kızlar. burda 25 kg veren sadecam ve diger 20 ve üzeri kg veren kızalr varken benim verdiim kglar bişi sayılmaz yaa
sagolun beberongom ve zeynep ablam utandırdınız beni yaaa
diyetisyenle vermedim o olaya inanmıyorum bana göre para tuzagı ama işte o yag kas ölçümünü yaptırmak isterdim bi orası iyi diyetisyenin. iyi bi diyetisyen bulmak zor bulduklarımızın da bi vizitesi 300 tl ohaaaa dedim ona verceem parayı zayıflayınca cicilerime alırım daa iyi dedimbizim topikte menülerimizi sporlarımız paylaşıp biririmizi bilgilendirip motive ederk geldik bu kg lara tabi herkes bildiini paylaşınca epey bi ögrentyosun saglıklı beslenmeyi. şimdi benim için artık hiç bişi eskisi gibi olmucak. allah nasip ederse ailemi de saglklı menülerle beslicem .. yulaf her zaman mutfagımda olcak mesela
ayı mevzuu : yaa öle gasteye bakarken komik bi haber diye baktım aaaa adı da yolanda bende ne kadar besili olduumdan bahsediyordum bu kadar denk gelir yani yaa gülelim dedim ekledim linki sanırım işe yaradı
yaramaz mı!!! hem de nasıl yaradı!!!
diyetisyenle ilgili söylediklerine katılıyorum kendim gittim bi halt olmadı 2 kez gittim hele kontrolde ne dedi bana biliyor musunuz?
"evet kilo vermişsin tamam aynen devam et, 15 gün sonra gel. hoşçakaaalll"
dedim senin anneni, kardeşini..
ben yaparım ayol dedim verdim kendimi spora ben de, erken yemek gerçekten işe yarıyo bu arada!
mesela ben 8de kahvaltı 1de öğlen yemeği 6da akşam yemeği yapıp 10-11de yatıyorum. dukanda bile. mis mis.
erken yiyin, hafifleyin kampanyası başlatıyorum ehehehehe
uykucğum geldi şimdiden, bu keyifli sohbet için teşkürler aplalar hepinizi öpüyorum ve şunu bilmenizi istiyorum ki size çok fina bağlandııımmm
forumu takip edebilmek için telefon alıcam şimdi dokunmatiklikli, internetli
iyi geceleeerrr :111:
hahahah bozayı haa yolanda haa ayyy çok komiksin yoliiii yatebrik ederim canım maşallah
sadecacım bana öyle bir tipleme yaptınki yani resmen üstüne bastın ayanı çek dicem kız sen falcımısın ne bazı eşim dostum arkdaşlarım acil buluşalım sana çok ihtiyacım var der biliyomusun ya diyorumki ben terapistmiyim pisikologmuyum ne ama öle diyolar işte insanları rahatlatan sakinleştiren bir yanım varmış he aynı zamanda çokta eğlenceliyimdir yane valla bende ne yalan sölim hepinize öle alıştımki sanki kırk yıllık dostlarımsınız hepiniz hepinizi ayrı seviyorum canlarım
yaramaz mı!!! hem de nasıl yaradı!!!
diyetisyenle ilgili söylediklerine katılıyorum kendim gittim bi halt olmadı 2 kez gittim hele kontrolde ne dedi bana biliyor musunuz?
"evet kilo vermişsin tamam aynen devam et, 15 gün sonra gel. hoşçakaaalll"
dedim senin anneni, kardeşini..
ben yaparım ayol dedim verdim kendimi spora ben de, erken yemek gerçekten işe yarıyo bu arada!
mesela ben 8de kahvaltı 1de öğlen yemeği 6da akşam yemeği yapıp 10-11de yatıyorum. dukanda bile. mis mis.
erken yiyin, hafifleyin kampanyası başlatıyorum ehehehehe
uykucğum geldi şimdiden, bu keyifli sohbet için teşkürler aplalar hepinizi öpüyorum ve şunu bilmenizi istiyorum ki size çok fina bağlandııımmm
forumu takip edebilmek için telefon alıcam şimdi dokunmatiklikli, internetli
iyi geceleeerrr :111:
canım benim sahiden işe yaradı güldük gece gece...yanlız benim koca tilt oluyo neyle bu kadar eğleniyorum die arada bakıyo kadın kafayı yedi heralde die:)) ayrıca yolitam ben bildiğin obezdim sen biraz kilolu sınıfındaymışsın eskiden o yüzden fark büyük görünüyo yoksa başarı aynı başarı...aynen bende yulafı ömür boyu çıkarmıcam hayatımdan sahiden müthiş bişimiş...
yokluğumdan faydalanıp 1. liğe oturan sevgili saksmavisini tebrik ediyorum ....
Merhabalar, bugün diyete başlayalı 2 hafta oldu, 99.5 kilodan 94.8a düştüm, 2 haftada 4.7 kilo iyi mi? Güzel gidiyor muyum acaba? spor yapmaya vaktim olmadığı için daha ağır gidiyor sanırım ama haftaya spora da başlayabiliyorum sonunda, daha düzene giricem umarım :)
slm kızlar bende dukana yeni başladım.Çok ümitlenmiştim kilo vericem die ama sabah uyandığımda ne göreyimmm 1 kilo almışımDukana başlayıp ilk kilo alan kişi benimdir herhalde.....hevesimmm kırıldı yaa...benim gibi kilo almayı başaran var mıki acaba..
Halbuki gün boyunca kitaba uydum.toplam 250 gr yağsız tavuk ve 160 gr ton balığı 1 yemek kaşığı yulaf kepeği ve 50 gr da light yogurt yemiştim yaaa.Çok mu yedim
acabaa.
Eki Görüntüle 225546
berrinim bu son halim tatilden :)
Eki Görüntüle 225547
profil fotoğrafım da bu canım :)))
abla sadeca ne yazdı ise aynen katılıyorum bende
bebem sen bu diyet kg verme saglıklı beslenme işini 20 yaşında çözdün valla benim 33 yaşına kadar beklemem lazımmış. bu arada tavuk yolly çok bile takıldı sizinle benim de uykum geldi
sadecammmm
valla haftaiçi ben rahatım koca konusunda .. haftasonu farkında iseniz pek giremiyorum. birinci sebep bir hafta görmediim eşime zaman ayırmak istemem ikincisi de kıskanıyor resmen sizi yaaa.. yoksa aynen böle :
ne yazıyon ? kime yazıyon ? o kadar komik olan ne ? yüzündeki ifade ne anlama geliyo? ne okuyoun ?
bununla kalsa iyi gelip okumaya kalkıyo çogu zaman da okuyo pis
haydi öpüveerdim yanacıklarınızdan dişimi fırçaliiim lensimi çıkariim yatiim. dün gece gözümde kalmışlar bi kalktım sabah çapak içinde gözlerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?