Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

tebr,kler cnm masallah diyelim bizde hepsi gitcek inşallah hepimiz tığ gibi olcaz:)

tebrik ederim canım maşallah

bu arada buda benim eski halim bakın hgastelere basmışlar bozayı yolanda diye hahhahahha
Yorgunluktan elinde balığıyla uyuyakaldı - Sabah

tebr,kler cnm masallah diyelim bizde hepsi gitcek inşallah hepimiz tığ gibi olcaz:)

Teşekkür ederim ablacım inşallah beraber görürüz o günleri..

bu arada buda benim eski halim bakın hgastelere basmışlar bozayı yolanda diye hahhahahha

Saol yollycim ay çok sekersin yaww espiriyi ben ilk başta anlamadım saf saf tıkladım bide hehehheee

hehehe yollym benim keşke daha önce konuşsaydık bak bu başarı hikayesinin haberini yapıp siiiiviiim ile birlikte eki olarak editöryel içerikli yazım birkadının azminin hikayesi diye yollardım, seni haber yapardım
topiklerde kilo verirken diyet listesini nasıl yapıyodunuz peki?
ben sandım diyetisyenle falan verdin
maşallah sana maşallaaahhhhh azim abidesisin ablam

canım bnim asıl ben sana yaparım..siz gençsiniz gezin tozun..nasılım amaaa

ablammmmm vallahi senin gibisi zor bulunur, vallahi süper ne kelime mükemmelsin!
benim böyle kayınvalidem olsa, dizinin dibinden ayrılmam valla

valla yoliye nazar değmesin affaatt bir kadın

ivvet valla öyle nasıl da güzel gülüşü var dimiiiii

yalnız vallahi elimde koca şişeyle ciddiye aldım aaaa bu neymiş gazeteye mi çıkmış diye bi açtım ki ne göreyim
sonra da ölüyodum tabi
alemsin ki ne alemsin!

sadecacım bana öyle bir tipleme yaptınki yani resmen üstüne bastın ayanı çek dicem kız sen falcımısın ne bazı eşim dostum arkdaşlarım acil buluşalım sana çok ihtiyacım var der biliyomusun ya diyorumki ben terapistmiyim pisikologmuyum ne ama öle diyolar işte insanları rahatlatan sakinleştiren bir yanım varmış he aynı zamanda çokta eğlenceliyimdir yane valla bende ne yalan sölim hepinize öle alıştımki sanki kırk yıllık dostlarımsınız hepiniz hepinizi ayrı seviyorum canlarım

amanın erdimmi ne zayıfladıkca sezgilerimde açıldı sanırım:)) tatlım sen çok olduğun gibi birisin bunuda burdan bile yansıtıyosun demkki yoksa insan sarraflığım yoktur aksine kazık yiye yiye anlarım kimin ne olduğunu:))aynen bende çok alıştım pc yi açar açmaz ilk işim foruma girmek oluyo artık..:87::87:

ya yok abide filan değilim kızlar. burda 25 kg veren sadecam ve diger 20 ve üzeri kg veren kızalr varken benim verdiim kglar bişi sayılmaz yaa
sagolun beberongom ve zeynep ablam utandırdınız beni yaaa
diyetisyenle vermedim o olaya inanmıyorum bana göre para tuzagı ama işte o yag kas ölçümünü yaptırmak isterdim bi orası iyi diyetisyenin. iyi bi diyetisyen bulmak zor bulduklarımızın da bi vizitesi 300 tl ohaaaa dedim ona verceem parayı zayıflayınca cicilerime alırım daa iyi dedim bizim topikte menülerimizi sporlarımız paylaşıp biririmizi bilgilendirip motive ederk geldik bu kg lara tabi herkes bildiini paylaşınca epey bi ögrentyosun saglıklı beslenmeyi. şimdi benim için artık hiç bişi eskisi gibi olmucak. allah nasip ederse ailemi de saglklı menülerle beslicem .. yulaf her zaman mutfagımda olcak mesela
ayı mevzuu : yaa öle gasteye bakarken komik bi haber diye baktım aaaa adı da yolanda bende ne kadar besili olduumdan bahsediyordum bu kadar denk gelir yani yaa gülelim dedim ekledim linki sanırım işe yaradı

Teşekkür ederim ablacım inşallah beraber görürüz o günleri..

Saol yollycim ay çok sekersin yaww espiriyi ben ilk başta anlamadım saf saf tıkladım bide hehehheee

evet canım dijon hardalı şu sapsarı olan ve hardal tohumundan yapılan. ama boya yok:) valla ben genelde az yiyorum o yüzdende hızlı kilo veriyorum normale göre

evet canım dijon hardalı şu sapsarı olan ve hardal tohumundan yapılan. ama boya yok:) valla ben genelde az yiyorum o yüzdende hızlı kilo veriyorum normale göre

yaramaz mı!!! hem de nasıl yaradı!!!

diyetisyenle ilgili söylediklerine katılıyorum kendim gittim bi halt olmadı 2 kez gittim hele kontrolde ne dedi bana biliyor musunuz?
"evet kilo vermişsin tamam aynen devam et, 15 gün sonra gel. hoşçakaaalll"
dedim senin anneni, kardeşini..
ben yaparım ayol dedim verdim kendimi spora ben de, erken yemek gerçekten işe yarıyo bu arada!
mesela ben 8de kahvaltı 1de öğlen yemeği 6da akşam yemeği yapıp 10-11de yatıyorum. dukanda bile. mis mis.
erken yiyin, hafifleyin kampanyası başlatıyorum ehehehehe
uykucğum geldi şimdiden, bu keyifli sohbet için teşkürler aplalar hepinizi öpüyorum ve şunu bilmenizi istiyorum ki size çok fina bağlandııımmm
forumu takip edebilmek için telefon alıcam şimdi dokunmatiklikli, internetli
iyi geceleeerrr :111:

canım benim sahiden işe yaradı güldük gece gece...yanlız benim koca tilt oluyo neyle bu kadar eğleniyorum die arada bakıyo kadın kafayı yedi heralde die:)) ayrıca yolitam ben bildiğin obezdim sen biraz kilolu sınıfındaymışsın eskiden o yüzden fark büyük görünüyo yoksa başarı aynı başarı...aynen bende yulafı ömür boyu çıkarmıcam hayatımdan sahiden müthiş bişimiş...

ii geceler bebem..yarın görüşürüz kocaman öptüm seni

iyi uykular beberengom hade yat uyuda biraz yağ yak bu arada berkmine gelipte bu yazdıklarımızı okuyunca o oklavayı ilk önce kafamızda kırcak haberiniz olsun hele ben korkmaya başladım valla

abla sadeca ne yazdı ise aynen katılıyorum bende

bebem sen bu diyet kg verme saglıklı beslenme işini 20 yaşında çözdün valla benim 33 yaşına kadar beklemem lazımmış. bu arada tavuk yolly çok bile takıldı sizinle benim de uykum geldi

sadecammmm
valla haftaiçi ben rahatım koca konusunda .. haftasonu farkında iseniz pek giremiyorum. birinci sebep bir hafta görmediim eşime zaman ayırmak istemem ikincisi de kıskanıyor resmen sizi yaaa.. yoksa aynen böle :
ne yazıyon ? kime yazıyon ? o kadar komik olan ne ? yüzündeki ifade ne anlama geliyo? ne okuyoun ?

bununla kalsa iyi gelip okumaya kalkıyo çogu zaman da okuyo pis
haydi öpüveerdim yanacıklarınızdan dişimi fırçaliiim lensimi çıkariim yatiim. dün gece gözümde kalmışlar bi kalktım sabah çapak içinde gözlerim

Son düzenleyen: Moderatör:
yokluğumdan faydalanıp 1. liğe oturan sevgili saksmavisini tebrik ediyorum ....

heheh kaptım valla canımteşekkür ediyorummm

süper bi rakam bu inş böyle devam eder canım

alla alla çok enteresan,tam regli öncesi başlamış olabilir misin acaba belki onun şişkinliği vardır yoksa 1 kg artış hele ki başlangıçta görülmüş şey değil

Eki Görüntüle 225546

berrinim bu son halim tatilden :)

Eki Görüntüle 225547

profil fotoğrafım da bu canım :)))

beberongo sen hiç 59.5 gibi durmuyosun valla yaa,resimler süper

iyi geceler tatlı rüyalar canım..sabaha eksilerle uyanki rüyan devam etsin:)

ya arkadaşlar sporla ilgili bikaç sorum olacak size:

1)dukanın kitabında bahsi geçen 4 hareketi uygulayan var mı?
2)callenetics yapan faydasını gören var mı?
3)slim in 6 yapan faydasını gören var mı?

bu 3ünü istiyorum
forumda bi arattım da callenetics ve slim in 6nın ciddi derecede işe yaradığını söylüyolar ama ben şu indirme olayını beceremedim callenetics vardı ben de zaten ama teyzeler pek demode diye tamah etmemiştim açıkçası,slim in 6 indirmek istiyorum ama konuyla ilgilenen de yok o topikte napsam bilemedim..off ciddi ciddi spor yapmam,incelmem güzelleşmem kilo vermeeeem lazımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…