evett hafta sonu kaçakları yoliii cinoo hele cinoyu hiç sormayın kocişi gelcek diye üçgün önceden çıkıyo topikten hiçççç yalnız bırakmazz kocişini hee iyi geceler yolicim eksiyle uyanırsın inş malum yarın cumartesiiiiiiii
abla sadeca ne yazdı ise aynen katılıyorum bende
bebem sen bu diyet kg verme saglıklı beslenme işini 20 yaşında çözdün valla benim 33 yaşına kadar beklemem lazımmış. bu arada tavuk yolly çok bile takıldı sizinle benim de uykum geldi
sadecammmm
valla haftaiçi ben rahatım koca konusunda .. haftasonu farkında iseniz pek giremiyorum. birinci sebep bir hafta görmediim eşime zaman ayırmak istemem ikincisi de kıskanıyor resmen sizi yaaa.. yoksa aynen böle :
ne yazıyon ? kime yazıyon ? o kadar komik olan ne ? yüzündeki ifade ne anlama geliyo? ne okuyoun ?
bununla kalsa iyi gelip okumaya kalkıyo çogu zaman da okuyo pis
haydi öpüveerdim yanacıklarınızdan dişimi fırçaliiim lensimi çıkariim yatiim. dün gece gözümde kalmışlar bi kalktım sabah çapak içinde gözlerim
ya arkadaşlar sporla ilgili bikaç sorum olacak size:
1)dukanın kitabında bahsi geçen 4 hareketi uygulayan var mı?
2)callenetics yapan faydasını gören var mı?
3)slim in 6 yapan faydasını gören var mı?
bu 3ünü istiyorum
forumda bi arattım da callenetics ve slim in 6nın ciddi derecede işe yaradığını söylüyolar ama ben şu indirme olayını beceremedim callenetics vardı ben de zaten ama teyzeler pek demode diye tamah etmemiştim açıkçası,slim in 6 indirmek istiyorum ama konuyla ilgilenen de yok o topikte napsam bilemedim..off ciddi ciddi spor yapmam,incelmem güzelleşmem kilo vermeeeem lazımmm
bütün kocalar üç aşağa beş yukarı aynı yolandacım çocuk gibiler ilgi onlarda olmadımı olmuyo illa en çol onlarla ilgilencez
abla sadeca ne yazdı ise aynen katılıyorum bende
bebem sen bu diyet kg verme saglıklı beslenme işini 20 yaşında çözdün valla benim 33 yaşına kadar beklemem lazımmış. bu arada tavuk yolly çok bile takıldı sizinle benim de uykum geldi
sadecammmm
valla haftaiçi ben rahatım koca konusunda .. haftasonu farkında iseniz pek giremiyorum. birinci sebep bir hafta görmediim eşime zaman ayırmak istemem ikincisi de kıskanıyor resmen sizi yaaa.. yoksa aynen böle :
ne yazıyon ? kime yazıyon ? o kadar komik olan ne ? yüzündeki ifade ne anlama geliyo? ne okuyoun ?
bununla kalsa iyi gelip okumaya kalkıyo çogu zaman da okuyo pis
haydi öpüveerdim yanacıklarınızdan dişimi fırçaliiim lensimi çıkariim yatiim. dün gece gözümde kalmışlar bi kalktım sabah çapak içinde gözlerim
snada iyi geceler canımmmkızlar bende çıkıyorum uykuş geldi hafif hafif:)) herkese iyi gecelerrrr
sakmavicim valla bu konuda ben yardımcı olamıcam...dukandan başka diyet yürüyüşten başka spor tanımam :)hareketleri hiç denemedim maalesef..ama aslında yapmak lazım mutlaka faydası vardır...güçlendirmede inşallah yaparım...diğer 2 şıkkı hiiiiiç duymadım cnm...kesinlikle zayıflıcaksın incelceksin mutlaka çok güzelsin şimdide güzelliğine güzellik katılcak...sana güveniyouz canımm
afiyet olsun berriniiim ama geç olmuş artık yeme hehehehe :90: :76:
sağol birtanem oruç yüzünden böyle geç oldu yapıcak birşey yok
bende seni ekledim tatlım
yalnız bu profil resminde çok incesin sen. buraya koyduklarında biraz daha gürbüzmüydün ne :)
bende seni kabul ettim ablam şu anda da yazışıyoz zatn
canım valla melek yüzlü bi kızmışsn maşallah gerçekten oklava olayı senin bu surata gitmiyoo. bende berkmine ablaya yakıştırıyorum onuhani o daha bi disiplinli gözüpek diye
yolandam benim teşekkür ederim o senin güzelliğinoklavayı devretcek birini bulalım bari.var mı talipli? .
ama ama haksızlık bu bizim facemizz yok diye göremiycek miyiz sizi
bende çok heveslendim foto eklemek için ama evdeki pcde yok resim pazartesi işyerinden eklerim artıkın amaa madem o kadar gördünüz birbirinizi buraya da ekleyiverin canım nolcakben yolanda sadeca vuvuuu ve berkmineyi merak ediyorum bebişle berrini gördük beğendik
hayatt gözümden kaçmaz valla. bu arada acayip şeker resimlerin var saç modeline bayıldım bölle kahkül filan çok güzel gitmiş yüzüneevet aslında orcinal saç rengim koyu ama bi süredir sarışın bombayım
sen tonton halimi görmedin profil resimlerinde moskovadaki resimlerim var hele bi onlara baka besili yoliyi gör
anacıım öledir herkesin annesi kendine melek ama benim anam harbi melektir meleeeeeekk cennnet hatunu olsun fatıma anamıza komşu olsun anacıım ( böle dua edince hoşuna gidiyor da
ay valla kızlar ister inanın ister inanmayın sizi göreyim görmeyeyim acaip seviyorum sanal kız kardeşlerim gibi oldunuz yaaa
canım benim biz de seni çoook seviyoruzz
kızlar bende çıkıyorum uykuş geldi hafif hafif:)) herkese iyi gecelerrrr
sakmavicim valla bu konuda ben yardımcı olamıcam...dukandan başka diyet yürüyüşten başka spor tanımam :)hareketleri hiç denemedim maalesef..ama aslında yapmak lazım mutlaka faydası vardır...güçlendirmede inşallah yaparım...diğer 2 şıkkı hiiiiiç duymadım cnm...kesinlikle zayıflıcaksın incelceksin mutlaka çok güzelsin şimdide güzelliğine güzellik katılcak...sana güveniyouz canımm
ben de yatayım dukanın güzel kadınlarıAllah ın izniyle yarın bu ay içindeki son orucumu tutucam .hepiniz fıstık gibisiniz bunu da söylemeden geçemiycem .kimbilir daha ne fıstıklar var içimizde.hepinizi çok sevdiğimi yatmadan bir daha söylemek istedim. iyi ki hepiniz varsınız.iyi ki klavyenin tuşlarından bile olsa hepinizi tanımışım.öptüüm kocaman hepinizi. özleyin eski eli oklavalınızı. hepinize iyi geceler:82:
sanada iyi geceler kuşum tatlı rüyalar bende yatar sabah erken yürüyüşe gidecem enerji tplamam lazımben de yatayım dukanın güzel kadınlarıAllah ın izniyle yarın bu ay içindeki son orucumu tutucam .hepiniz fıstık gibisiniz bunu da söylemeden geçemiycem .kimbilir daha ne fıstıklar var içimizde.hepinizi çok sevdiğimi yatmadan bir daha söylemek istedim. iyi ki hepiniz varsınız.iyi ki klavyenin tuşlarından bile olsa hepinizi tanımışım.öptüüm kocaman hepinizi. özleyin eski eli oklavalınızı. hepinize iyi geceler:82:
haydi öpüveerdim yanacıklarınızdan dişimi fırçaliiim lensimi çıkariim yatiim. dün gece gözümde kalmışlar bi kalktım sabah çapak içinde gözlerim[/B][/COLOR][/COLOR]
beberongo sen hiç 59.5 gibi durmuyosun valla yaa,resimler süper
olsun valla sonuca bakarım ben. Çözülmüş mü? Çözülmüş! Yaşı değil önemli olan
anaaam ablam senin de mi gözlerin bozuk
benimkiler de bozuk hep oku oku oku bitti gözlerim valla uzağı seçemiyorum, ottibisi kaçırıyorum, uzaktan gelen arkadaşımı tanımıyorum, selam veremiyorum. Gözlerim kuruyacak lensten
hele bi de şimdi görün
60.5 ne 59.5 u :84:
tickerımı değiştirmiyorum ki motivasyonum düşmesin
günaydın kızlaar..dükkanı bebiş açmış erkenden:) umarım herkes iyidir..herkese güsel kaçamaksız bigün diliyorum..malum haftasonu..
bebem sen deşilemedin hala dimi? regl şişkinliği sendeki cnm hava değişiminden bazen erken yada geç olabiliyo bu meret..bendede ilk 2 gün çok az geldi şimdide azalcana çoğaldı...
günaydın ablam
ben metoyu erken kalkmaya alıştırıyorum da
ya aslında benim geçen ay 13ünde oldu, bu ay 10u gibi olması lazımdı. 28 günde bir ya normalde
olmadı, 13ünü bekledim, olmadı. Bugün 16sı hala olmadı :85:
ama geçen ayki reglden sonra ben ameliyat oldum ya rahmimden, onun etkisidir diyorum bekliyorum :85:
annem de bi imalı imalı baktı bana tatilden döndüm, regl olmadım hala ya
pis pis şakalar yapıyo bana
Allahım göstermesin
Günaydın yavru kuşlarımmmm
sanada günaydıın yağmurcumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?