Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

evett hafta sonu kaçakları yoliii cinoo hele cinoyu hiç sormayın kocişi gelcek diye üçgün önceden çıkıyo topikten hiçççç yalnız bırakmazz kocişini hee iyi geceler yolicim eksiyle uyanırsın inş malum yarın cumartesiiiiiiii

kızlar bende çıkıyorum uykuş geldi hafif hafif:)) herkese iyi gecelerrrr
sakmavicim valla bu konuda ben yardımcı olamıcam...dukandan başka diyet yürüyüşten başka spor tanımam :)hareketleri hiç denemedim maalesef..ama aslında yapmak lazım mutlaka faydası vardır...güçlendirmede inşallah yaparım...diğer 2 şıkkı hiiiiiç duymadım cnm...kesinlikle zayıflıcaksın incelceksin mutlaka çok güzelsin şimdide güzelliğine güzellik katılcak...sana güveniyouz canımm

bütün kocalar üç aşağa beş yukarı aynı yolandacım çocuk gibiler ilgi onlarda olmadımı olmuyo illa en çol onlarla ilgilencez

snada iyi geceler canımmm

biz de burdan görürüz yaseminim birbirimizi napalım.sen de eklersin biz de senin güzelliğini görürüz

ahh canım benim ağzından bal damlıyo walla olacaqk inşallah zayıflıcam incelcem güzelleşçemben şu spor olaylarına girişicem 3.şık ile ilgili videom olmadığı için muhtemelen 2.şıkkı yanında da dukan hareketlerini yapçam ben yazarım artık size faydası olup olmadığını.. iyi geceler cnmm

resmi yayınladık oklavayı kaptırdık.berkminem kızlar bu iş için en uygun seni gördüler.oklavalarımı büyük bir gururla sana devrediyorum.yeni eli oklavalımız berkminedir duymayanlar duysun ey dukancılar

ben de yatayım dukanın güzel kadınları Allah ın izniyle yarın bu ay içindeki son orucumu tutucam .hepiniz fıstık gibisiniz bunu da söylemeden geçemiycem.kimbilir daha ne fıstıklar var içimizde.hepinizi çok sevdiğimi yatmadan bir daha söylemek istedim. iyi ki hepiniz varsınız.iyi ki klavyenin tuşlarından bile olsa hepinizi tanımışım.öptüüm kocaman hepinizi.özleyin eski eli oklavalınızı.hepinize iyi geceler:82:

iyi geceler canım

sanada iyi geceler kuşum tatlı rüyalar bende yatar sabah erken yürüyüşe gidecem enerji tplamam lazım

bebem sen bu diyet kg verme saglıklı beslenme işini 20 yaşında çözdün valla benim 33 yaşına kadar beklemem lazımmış. bu arada tavuk yolly çok bile takıldı sizinle benim de uykum geldi

olsun valla sonuca bakarım ben. Çözülmüş mü? Çözülmüş! Yaşı değil önemli olan

haydi öpüveerdim yanacıklarınızdan dişimi fırçaliiim lensimi çıkariim yatiim. dün gece gözümde kalmışlar bi kalktım sabah çapak içinde gözlerim [/B][/COLOR][/COLOR]

anaaam ablam senin de mi gözlerin bozuk
benimkiler de bozuk hep oku oku oku bitti gözlerim valla uzağı seçemiyorum, ottibisi kaçırıyorum, uzaktan gelen arkadaşımı tanımıyorum, selam veremiyorum. Gözlerim kuruyacak lensten

beberongo sen hiç 59.5 gibi durmuyosun valla yaa,resimler süper

hele bi de şimdi görün
60.5 ne 59.5 u :84:
tickerımı değiştirmiyorum ki motivasyonum düşmesin

günaydın kızlaar..dükkanı bebiş açmış erkenden:) umarım herkes iyidir..herkese güsel kaçamaksız bigün diliyorum..malum haftasonu..

bebem sen deşilemedin hala dimi? regl şişkinliği sendeki cnm hava değişiminden bazen erken yada geç olabiliyo bu meret..bendede ilk 2 gün çok az geldi şimdide azalcana çoğaldı...

günaydın ablam
ben metoyu erken kalkmaya alıştırıyorum da
ya aslında benim geçen ay 13ünde oldu, bu ay 10u gibi olması lazımdı. 28 günde bir ya normalde
olmadı, 13ünü bekledim, olmadı. Bugün 16sı hala olmadı :85:
ama geçen ayki reglden sonra ben ameliyat oldum ya rahmimden, onun etkisidir diyorum bekliyorum :85:
annem de bi imalı imalı baktı bana tatilden döndüm, regl olmadım hala ya
pis pis şakalar yapıyo bana
Allahım göstermesin

ay allah korusun :))o zaman ondandır cnm sen p.tesiye kadar bekle olmazsa doktorunu ararsın bakalım normalmiymiş die..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…