Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızlaaarrrr buda beeeeennn ta ta ta taaaaammmmmm

doktorum botoxu biraz fazla kaçırdı ama olsun seneyede kullanırım

allahııııım çarpıldım yamuldum bu ne güsellik vallahi bi insanın ismi bu kadarmı cuk oturur yağmur su gibisin maşallah:))allah seni kahretmesin deli kızzzz valla çıtayı baya yükselttin şekerim seni gördükten sonra hiçbi babayiğit çıkıpta resmini koyamaz kompleks yaptık resmen:))

ay hepiniz ayrı bi alemsiniz yaaa

yağmurum bu arada eklentilerimizi nasıl kaldırıcaz biliyo musun sen?

sadeca ablacım; öyle yapıcam tam da senin dediğin gibi. Zaten rutin olarak kontrollerim var benim, kanser mevuzusu vardı ya bende, o da onunla ilgili gibi. Gidicem önümüzdeki hafta sorucam yau dicem Ercoooo nettin bana regl olameeyom bu genç yaşımdaa

aslında resmimi sizinle paylaşmak istemedim ama beni buna siz mecbur ettinizçok teşekkür ederim o senin güzelliğin gördüğün gibi doktor harikasıyım peşimden çok koşan var ama yetişemiyorum randevularaya canım baktım herkes resmini koyuyo bende dedim canım arkadaslarım benim güzelliğimdende faydalansın istedim.artık bu saatten sonra koymazlar umarım resimlerini hayır yani kendileri üzülür yoksa benim için farkeden bişey yok.zaten benim bu halim herkese parmak ıstıttıran cinsten

aman aman senin yanında o ismi kötü hastalık adı hiiiiiiiç yakışmıyo ALLAH korusun bebem ağzından yel alsın...kimseye düşmanıma vermesin allah heleki gençleri defa defa korusun..ne olsa bi operasyon geçirdin o zaman çok normal tatlım gecikmesi ama genede sen daktırla konuş tabi...

ay hepiniz ayrı bi alemsiniz yaaa

yağmurum bu arada eklentilerimizi nasıl kaldırıcaz biliyo musun sen?

tabi benim bu şahane resmimi gördükten sonra doğru olan kendi resimlerini kaldırmak aferin seni bir kere daha sevdim ve takdir ettim umarım diğer resim koyan arkadaşlarda aynı hassasiyeti gösterir aksi takdirde benim güzelliğim karşısında ezilirler yani benim için hava hoş

eklenti derken resimlerini mi kaldırmak istiyorsun canım sen?

evet evet sana tamamen katılıyorum yağmurcum...amaaa gülmekten katılıyoruuuuum

amin ablam amin ama napalım yakalandık bi kere kontrolümüzü yaptırıyoruz mecbur :85:

evet canikom ya senin resimlerden sonra benimkiler orada..
olmuyor yani yerin dibine geçtim vallahi hiç yakışmadım

ablama saolasııın, senin güzel gözlerinin görüşü oooo kızınla da isimlerimis aynıymııış, benim de anam olur musuuuun, anam beniiiiim

Eki Görüntüle 225542 işte bu da ben...üniversitede yurttayken çekilen bir fotom.face im yok diye hava mı atıyorsunuz bana

amaaaaaaannn, gitti oklavalar hakkaten berrinciim yaaa, walla bu zamana kadar iyi bilem idare etmişsin sennn

aşkolsuun aplaaaa, h.sonu aralarda girip okuyom, sadece cevap yazamıom, sizi kıskanıyo, somurtuyo oturuyooo kocacım, kıyamıom ben de ona naapayıııım:97:

aman deli kıııız, geç yumurtlamış felan olabilirsin, bu ay benim de ööle olduuu, hatta tırstııım aceba dukanı bırakmak zorunda mı kalcem dieeee bi de nasıl bi operasyon geçirdin bilmiom ama parça felan alındıysa ondan kaynaklı olabülüüüü..

aman yareeeebbbiiiiiiiiimmm, yağmuurcum hayallerimdekin ççooooook çççoook daha güzelmişsiiiin dilim, nutkum tutuldu, nefesim kesildiii, ayyy imdaakkkkkkk, aşık oluyoruum galibaaaaaaaa

hehehehe yağmur değil mi ne güzelmiş yaa valla hepimizin içi gitti burada

ebet ya endometrial polip alındı benden parçamı aldılar söktüler aaah ah ne zahmetle büyüttüm ben onu halbuki karnımda taşıdım ben onu aylarca

aman yareeeebbbiiiiiiiiimmm, yağmuurcum hayallerimdekin ççooooook çççoook daha güzelmişsiiiin dilim, nutkum tutuldu, nefesim kesildiii, ayyy imdaakkkkkkk, aşık oluyoruum galibaaaaaaaa

ayyhhh şimdi buna ne desem bilmem ki yani kendimi övmekten nefret ediyorum ama sonucta buyum yani yapacak birşey yok

cinocum araya kaynak yapma randevulu aşıklarım var benim

teşekkür ederim şımartıyosunuz beni:78:

bebem ben sunu demek istiyorum o lafının üstüne...besle büyüt danayı tanımasın anayı

sen sen ol bi daha ööle tuhaf şeyler büyütme içinde sakıııın, anlaştık mı bebeeeeeemmm patoloji sonucu felan çıktı mı barii??

kızım sen nası bişisin yaaaaa:)) hay allahım bak sabah sabah öldüm gülmekteeen

sen sen ol bi daha ööle tuhaf şeyler büyütme içinde sakıııın, anlaştık mı bebeeeeeemmm patoloji sonucu felan çıktı mı barii??

eheheh tamam aplaaa
çıkmıştır ama doktorumun aramasını bekliyoruz hihi kendisi emin temiz çıkacağından da yine de ihtimalleri göz önünde bulundurmakta fayda var

al işte
yaağğğmııırrr patolojiye götürürken gördüm onu.. Tüpün içinde yatıyodu.. İlaç vermişler sersemleşmiş zavallım.. Şöyle bi baktı bana.. Tekrar umutsuzca gözlerini yumdu.. Onun iyiliği için yaptım.. Anneme emanet ettim onu.. Patolojiye teslim ettik..

ayyy eklentilerimi kaldırmama yardım edüüünn :18::18:

kızım sen nası bişisin yaaaaa:)) hay allahım bak sabah sabah öldüm gülmekteeen

nasıl bişeyim valla bunu söyleyip daha fazla kıskandırmak istemiyorum sizi:))Allahım bütün hikmetlerini sunmuş bana şükürler olsun hem güzelim hem zeki hemde komik

oh olmuş ona sana ihanet ederse gideceği yer belli zaten çok kızdım silikonlarım patlıycak şimdi

ayol fazla kızdırmayın üzmeyin beni sonra olmuyo çizgilerim çıkıyo ortaya canım eklentiyi sen kaldıramıyosun sanırsam bi moddan yardım al.

dukandaşlarımmm hepinize günaydın tatilin ardından ilk gün -900 gr la uyandım ve işin garip tarafı dün evde hiç bi şey yoktu diyetlik ve ben mecbur yumruğa dün başlayamamıştım ama erken yedim az yedim falan sanırım bu yüzden oldu tatil öncesi 59,5 ları görmüştüm galiba geriye hızla düşücem 59 lara kadar

ben calleneticsi yaptım canım,başlangıçta motivasyonla yapıyorsun sonra çok sıkıcı gelmişti bana,hele o videodaki kıllı adamlardan tiksinmeye başlamıştım birde düzenli yapman gerekiyor,hergün yani 21 gün mü ne sürüyordu...benim biraz kalçam kalkmıştı biraz sıkılaşmıştım

ya ya yaaa ben kilo veremıyorum durdu sanırım yumruklasam mı kendimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…