ya ya yaaa ben kilo veremıyorum durdu sanırım yumruklasam mı kendimi?
hmm canım peki kilo verme durumun nasıl yani kaç gündür aynı kilodasın ya da yoksa arada ufak ufak inip çıkıyor mu
ya ya yaaa ben kilo veremıyorum durdu sanırım yumruklasam mı kendimi?
canım tatilde aldığım 1 kilodan sonra toparlayamadım kendimi moral bozukluğu olduğu içinde tartılmıyorum açıkcası ama azcık şişkinlik var haftaya pro yapıyım bari yoksa diyeti bırakcam bu gidişle.
canım tatilde aldığım 1 kilodan sonra toparlayamadım kendimi moral bozukluğu olduğu içinde tartılmıyorum açıkcası ama azcık şişkinlik var haftaya pro yapıyım bari yoksa diyeti bırakcam bu gidişle.
kaç gün oldu yağmurum?15 filan olduysa ya da 10 filan bir yumruk yap istersen
berkmine kııız oklavayı verdik eline ses yok sendenbak burda diyeti bırakmayı düşünenler var hem kaçamağa hem diyeti bırakana ver oklavayı
canım o zaman şöyle diyim bunun için tek gereken kararlılık, çünkü bende tatil öncesinde cenaze için sinop'a gitmiştim doğal olarak diyete uyamadım ve 1,5 kilo falan alıp geri geldim sonra o hafta aynen senin gibi moralim bozuldu diyete uyamadım bırakıyorum falan dedim hatta bi de tatile gideceğim için nasılsa bozulucak diye düşünüp iyice boşladım falan ama dün sabah bi baktım o kadar yemeye içmeye rağmen 2,200 almışım üstüne sadece, tabi bu beni gaza getirdi ve akşamüzeri markete gidip bulduğum tüm proteinlerden aldım ve bugün yumruğa başladımyani şöyle düşünüyorum sonuçta amacım kilo vermekse dukandan daha iyi ve kolay bi yol yok, diyeti bozsak ne yiycez kek börek mi e bunların benzerini zaten yapabiliyoruz bugünde artık şu tembelliğime bi son verip mutfağa giricem sütlaç kek ekmek yapıcam yoldan çıkmaya yaklaştığım anlarda elimin altında yiyicek bişeyler olması gerek
bi de mesela hiç spor yapıyo musun bak ben leslieyle yürüyüş yapıyorum evde çok eğlenceli ve inanılmaz etkili spor yaptığım zamanlar ertesi gün pek farketmiyor ama ikinci günü 1 kiloya yakın kayıp olabiliyor eğer yapmıyorsan kesinlikle tavsiye ederim
slm kızlar bende dukana yeni başladım.Çok ümitlenmiştim kilo vericem die ama sabah uyandığımda ne göreyimmm 1 kilo almışımDukana başlayıp ilk kilo alan kişi benimdir herhalde.....hevesimmm kırıldı yaa...benim gibi kilo almayı başaran var mıki acaba..
Halbuki gün boyunca kitaba uydum.toplam 250 gr yağsız tavuk ve 160 gr ton balığı 1 yemek kaşığı yulaf kepeği ve 50 gr da light yogurt yemiştim yaaa.Çok mu yedim
acabaa.
canım o zaman şöyle diyim bunun için tek gereken kararlılık, çünkü bende tatil öncesinde cenaze için sinop'a gitmiştim doğal olarak diyete uyamadım ve 1,5 kilo falan alıp geri geldim sonra o hafta aynen senin gibi moralim bozuldu diyete uyamadım bırakıyorum falan dedim hatta bi de tatile gideceğim için nasılsa bozulucak diye düşünüp iyice boşladım falan ama dün sabah bi baktım o kadar yemeye içmeye rağmen 2,200 almışım üstüne sadece, tabi bu beni gaza getirdi ve akşamüzeri markete gidip bulduğum tüm proteinlerden aldım ve bugün yumruğa başladımyani şöyle düşünüyorum sonuçta amacım kilo vermekse dukandan daha iyi ve kolay bi yol yok, diyeti bozsak ne yiycez kek börek mi e bunların benzerini zaten yapabiliyoruz bugünde artık şu tembelliğime bi son verip mutfağa giricem sütlaç kek ekmek yapıcam yoldan çıkmaya yaklaştığım anlarda elimin altında yiyicek bişeyler olması gerek
bi de mesela hiç spor yapıyo musun bak ben leslieyle yürüyüş yapıyorum evde çok eğlenceli ve inanılmaz etkili spor yaptığım zamanlar ertesi gün pek farketmiyor ama ikinci günü 1 kiloya yakın kayıp olabiliyor eğer yapmıyorsan kesinlikle tavsiye ederim
olmustur canım 15 gün çok iyi hatırlamıyorum.ama başlayım yumruğa ben en iyisi.
kiiiimmm aaaaa ne kaaa ayıp
canım çok doğru söylüyorsun bende 1 hafta boyunca yedim içtim kasmadan 1 kilo aldım..hiç aklıma 1 kilo alınca sevineceğim gelmezdi ama çok sevindim.tek sorun kendimi toparlayamam tamam bugün olacak diyorum aksam bozuyorumha şu var yine dukan dısına cıkmıyorum ama pro yapmaya karar verıp sebzelerdende götürüyorum miğdeye:)
spor yapmıyorum sadece kitaptaki bir kaç hareket ve yürüyüş..leslie yapmayı istiyorum ama evimde internet olmadığı için yapamıyorum malesef.
Günaydın arkadaşlar bende oklavayı hakedenlerdenıimmm
Çünkü misafirlerim vardı ve 2 gün kaçırdımda kaçırdım utanıyorum kendümdennn
56.1 den 57 kg ye çıkmışım hüüüü :18:
Napimmmm tekrar proya takılayım bi kaç günnn...
Sizler bol eksili hadta sonu diliyorum ...........
ay ben bu leslie'yi hiç bilmiyodum yaaa realage'in sponsorluğunu görünce hemen güvendim
ben mehmet öz ve michael roizen'ın işlerine güveniyorum çünkü. Nasıl peki kk'de buldum videosunu ay hemen başlasam mı
saat kaçta yapıyosunuz bunu? Kahvaltıdan önce erkenden kalkıp çok iyi olur aslında yağ asitleri kanımızda yakılmak için hazır beklerken
hehehe canım ya kaçamağına bak sebze
toparlan ama olmaz ki böyleeeee
Sadece sporu arttırsanız yeter 5 gün falan. Pro yapmaya gerek yok bence. Hemen müdahale ederseniz sporla, eski kilonuza dönebileceğinizi söylüyor dukan.
arada kaynayan diğer şeylerde oluyo canım
ay ben bu leslie'yi hiç bilmiyodum yaaa realage'in sponsorluğunu görünce hemen güvendim
ben mehmet öz ve michael roizen'ın işlerine güveniyorum çünkü. Nasıl peki kk'de buldum videosunu ay hemen başlasam mı
saat kaçta yapıyosunuz bunu? Kahvaltıdan önce erkenden kalkıp çok iyi olur aslında yağ asitleri kanımızda yakılmak için hazır beklerken
hehehe canım ya kaçamağına bak sebze
toparlan ama olmaz ki böyleeeee
Sadece sporu arttırsanız yeter 5 gün falan. Pro yapmaya gerek yok bence. Hemen müdahale ederseniz sporla, eski kilonuza dönebileceğinizi söylüyor dukan.
Zaten 4-5 gün spor yapıyorum 1.5 saat,
nebilimmm panik oldum ondan pro yapayımmı dedim :2:
hehehehe ben bi berrini bi seni bi de yolndayı kafamda canlandırabilmiştim.
Mustlu hocamın zaten fotoğrafı var hem tatlı hem otoriter hem ciddi gibi. :)))
Sadeca ablam hem tatlı hem bi ağırlığı var otoritesi falan da var :)))
başka başka kimi canlandırmıştım heh bi de vuvuu abla senin gibi çok anaç sanki :))))
vagus abla var o da tatlı ama mesafeli :)))
goldenvenus de vardı gelin oldu o hep gelin benim kafamda :)))
oooooff 10gündür tartıda tık yok regliminde 5.günündeyim pazartesiye kadar oynama olmazsa 2.yumruğumu yapıcam beklemek istemiyorum kaç gündür bişey yazasımda gelmedi
beberongocum çok doğru tahlil etmişsin , aslında mesafeli değilimdir ama soğuk dururum, tanıştığım kişilerin %98 inden sonradan duyduğum şey, ben seni burnu havada, çok soğuk bulurdum ama öyle değilmişsin..napalım tipten kaybediyorum sanırım
olmustur canım 15 gün çok iyi hatırlamıyorum.ama başlayım yumruğa ben en iyisi.
kiiiimmm aaaaa ne kaaa ayıp
canım çok doğru söylüyorsun bende 1 hafta boyunca yedim içtim kasmadan 1 kilo aldım..hiç aklıma 1 kilo alınca sevineceğim gelmezdi ama çok sevindim.tek sorun kendimi toparlayamam tamam bugün olacak diyorum aksam bozuyorumha şu var yine dukan dısına cıkmıyorum ama pro yapmaya karar verıp sebzelerdende götürüyorum miğdeye:)
spor yapmıyorum sadece kitaptaki bir kaç hareket ve yürüyüş..leslie yapmayı istiyorum ama evimde internet olmadığı için yapamıyorum malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?