amanııın regldendir o reglden vallahi sıkıntı yapmayın..
geçen ayda böle olmuştu 13gün durmuştu hem regli olup hemde yumruk yapmıştım sonrasındaki 3haftadada 4kilo gitmişti zaten 4kilo kaldı verilecek inş yine ölr olur :80::80:
ay ben bu leslie'yi hiç bilmiyodum yaaa realage'in sponsorluğunu görünce hemen güvendim
ben mehmet öz ve michael roizen'ın işlerine güveniyorum çünkü. Nasıl peki kk'de buldum videosunu ay hemen başlasam mı
saat kaçta yapıyosunuz bunu? Kahvaltıdan önce erkenden kalkıp çok iyi olur aslında yağ asitleri kanımızda yakılmak için hazır beklerken
canım valla bende internetten indirmiştim bu diyete başladığımda burdan okuyup, ben 4 mile olanı indirdim 1 saat sürüyor haftada iki kez falan yapıyorum sabah üşenirim ben yapamam h.içi işten geldikten ve yemek yedikten sonra ki saat 7,5 - 8 civarı oluyor, bi de şimdi aynı kadının you can do abs diye pilates topuyla olan bi videosu var 35 dakikalık onu da indirdim haftada iki yürüyüşün yanına bi gün de yarım saat buna başlıycam bu hafta, izledim de baya hoşuma gitti göbek ve yan simitler için hareketler var ağırlıklı olarak bulabilirsen tavsiye ederim bunu da
amanııın regldendir o reglden vallahi sıkıntı yapmayın..
geçen ayda böle olmuştu 13gün durmuştu hem regli olup hemde yumruk yapmıştım sonrasındaki 3haftadada 4kilo gitmişti zaten 4kilo kaldı verilecek inş yine ölr olur :80::80:
hadi bakalım tercih sizin inşallah öyle olur
bebeeem naptın bi ara eklenti kaldırmaya uğraşıyordun yapabildin mi?
ayy sonrasında uğraşmamaya karar verdim berrnim
ay ben bu leslie'yi hiç bilmiyodum yaaa realage'in sponsorluğunu görünce hemen güvendim
ben mehmet öz ve michael roizen'ın işlerine güveniyorum çünkü. Nasıl peki kk'de buldum videosunu ay hemen başlasam mı
saat kaçta yapıyosunuz bunu? Kahvaltıdan önce erkenden kalkıp çok iyi olur aslında yağ asitleri kanımızda yakılmak için hazır beklerken
canım valla bende internetten indirmiştim bu diyete başladığımda burdan okuyup, ben 4 mile olanı indirdim 1 saat sürüyor haftada iki kez falan yapıyorum sabah üşenirim ben yapamam h.içi işten geldikten ve yemek yedikten sonra ki saat 7,5 - 8 civarı oluyor, bi de şimdi aynı kadının you can do abs diye pilates topuyla olan bi videosu var 35 dakikalık onu da indirdim haftada iki yürüyüşün yanına bi gün de yarım saat buna başlıycam bu hafta, izledim de baya hoşuma gitti göbek ve yan simitler için hareketler var ağırlıklı olarak bulabilirsen tavsiye ederim bunu da
hemen indirçem:118:
internete bi süre giremicem canlar eksilerle kalııınnnn :79::80:
:90:kızlaaarrrr buda beeeeennn ta ta ta taaaaammmmmm
doktorum botoxu biraz fazla kaçırdı ama olsun seneyede kullanırım
hadi bakalım tercih sizin inşallah öyle olur
ayy sonrasında uğraşmamaya karar verdim berrnim
hemen indirçem:118:
internete bi süre giremicem canlar eksilerle kalııınnnn :79::80:
nerelere kaçıyosun kızzz
selam kızlar yolu dukandan geçen gönül dostlarıbu gün atakta 7 .günüm bitti.uykusuzlukta var..ve sabah 75.800 çıktım yani yoplamda 4 .200 gitmiş.daha önce neden bu dukanı keşfetmedim diye üzüldüm tombalak tombalak gezmenin ne gereği varmışsa..
onurege kilon aynı benimki gibi oynak naciye vallahi alıyommu veriyommu bende anlamadım sen nerelerdesin görünmedin kaç gündür bizi ihmal ediyorsun:90::90::90::98:
2-3 gün giremedim maş. yine çoşmuşsunuz.
olmadı şimdi niye resmini yükledin.yönetmenler ,mankenlik ajansları peşine düşerse görürsün.
bu arada 3 gündür kilom :70.00 ,70.700 ,70.200 ,70.500
atak bitti bugün seyire geçtim..
yaaaaaa bu topik niye böylecansızlaştı ya bi zamanlar fıkır fıkırdı valla hiç hareket yok bu aralar öğlen bi ara girdim çıktım aynı sayfada kalmış bende kimbilir neler kaynattılar diye içim içimi yiyodum ben yoktum kızlar orhan ölmezin üsküdar grantta sahnesi vardı ona gittim bayıldım geldim menü süperdi ama hiç kaçamak yapmadım zaten müzik ayrı bir ziyafetti ruhumu doyurdum harika bir geceydi
Günaydınlarrrr sıcak bir pazar gününe -700 gramla uyanınca bi daha uyuyasım gelmedi
Benim yumruk baya etkili gidiyor sanırım haftanın şampiyonu şimdiden belli oldu
süper tebrikler cnm..aman aman masallah nazar değmesin...kaçıncı günündesin yumruğun ? bend eyaptığımda sahiden işe yaramıştı dukan biliyoda sölüyo işte
adamı dinlemek lazım:)
canım daha 2. günüm bugün ama şöyle oldu cuma sabahı tatilden 62,700 le döndüm cuma yumruğa başlayamadım ama yine de dün 61,800 e düştüm bu sabahta ilk yumruğun etkisiyle 61,100 olmuşum
ben 5 gün falan yaparım diyodum ama kilo kaybı bu kadar hızlı olursa belki 3 günde falan bırakırım korkup
valla çok ii cnmm..tatilden alıdıkların hemen gitcekti zaten ama yumrukla bi taşla iki kuş olmuş oldu:)bende 3 gün falan atak yaparım diyodum ama vazgeçtim direk 1+1 e döndüm..hastalığım bitemedi benimde ama azaldı artık 2 güne belli olcak kilom...almamış hatta vermiş gibi duruyorum ama bellide olmas:) ya bu arada kızlar ince askılı atlet giymeyeli yıllar olmuştu hep uzun bol şeyler giymekten bidaha asla giyemicekmişim gibi geliyodu ama yıllar önce aldığım askılı bluzları giyiyorum ve hiç fasolu bi durum yok..allahım bitmesin bu rüya yaa:))
seninki süper başarı zaten ya 100 lerden bu kiloya gelmek ne demek değişimi tahmin bile edemiyorum yani maşallah
bu arada komik bişey anlatıyım otelde asansördeyiz eşimle, bi çift daha bindi aman allahım adam nasıl pierre dukana benziyor anlatamam bi de otelde hiç türk yoktu dedim kesin buselam versem anlarım diye düşünürken adamcağız eşine türkçe bişeyler söyledi benim hayallerim yıkıldı eşim de diyor iyice kafayı bozdun sen bu dukanla etrafta adamı görmeye başladın
hihihihi ben de tatilden +1000le döndüm, panik yok panik yok ehehehe 2 saat yapın sporu, kardiyo yapın isterseniz birazcık daha yüksek tempoda hiç bozmadan devam ama gün içinde sebze aldığınızda protein miktarını arttırırsanız misss gibi gidicek o kilolar aynen geldikleri gibiii
ve tebii ki metabolizma hızlandırıcı çay da ekledik miiiii
bu arada ben sebze günlerimde sebze hakkımı metabolizma hızlandırıcı çorbayla kullanmaya karar verdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?