Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızlaaarrrr buda beeeeennn ta ta ta taaaaammmmmm

doktorum botoxu biraz fazla kaçırdı ama olsun seneyede kullanırım
:90::90::90::98:
2-3 gün giremedim maş. yine çoşmuşsunuz.
olmadı şimdi niye resmini yükledin.yönetmenler ,mankenlik ajansları peşine düşerse görürsün.
bu arada 3 gündür kilom :70.00 ,70.700 ,70.200 ,70.500
atak bitti bugün seyire geçtim..

herkese merhaba, şimdi denizden geldim,700m yüzdüm,duşumu aldım,dukan dondurmamı yiyorum, keyfim yerindeee, herkesin umarım keyfi yerindedir zira kimse yok, bi yerlerde keyif çatıyorsunuzdur belki

selam kızlar yolu dukandan geçen gönül dostlarıbu gün atakta 7 .günüm bitti.uykusuzlukta var..ve sabah 75.800 çıktım yani yoplamda 4 .200 gitmiş.daha önce neden bu dukanı keşfetmedim diye üzüldüm tombalak tombalak gezmenin ne gereği varmışsa..

sorma canım yaa bende aynı şeyi düşünüyorum gerçi bi 3-4 yıllık bu kilom ama en azından bu kiloya gelmeden önlemimi alırdım neyse buna da şükür hiç bilmeyedebilirdim bu diyeti çünkü benim dukanı duymamda biraz tesadüf oldu internetten kitap aldığım üye olduğum bi site var arada çok satan kitapları haberim olsun diye mail atıyorlar bi gün başka bi kitap alıcakken aynı gün dukanın kitabını göndermişler mailime çok satıyor diye biraz araştırdım ve bu kitabı da sipariş veriyim dedim yani o mail gelmese hatta başka kitap sipariş vericeğim gün bile gelmese başka bi zaman sırf bu kitap için sipariş vermezdim ve hiç haberim olmazdı

yaaaaaa bu topik niye böylecansızlaştı ya bi zamanlar fıkır fıkırdı valla hiç hareket yok bu aralar öğlen bi ara girdim çıktım aynı sayfada kalmış bende kimbilir neler kaynattılar diye içim içimi yiyodum ben yoktum kızlar orhan ölmezin üsküdar grantta sahnesi vardı ona gittim bayıldım geldim menü süperdi ama hiç kaçamak yapmadım zaten müzik ayrı bir ziyafetti ruhumu doyurdum harika bir geceydi

onurege kilon aynı benimki gibi oynak naciye vallahi alıyommu veriyommu bende anlamadım sen nerelerdesin görünmedin kaç gündür bizi ihmal ediyorsun

Merhaba kizlar bende kisin dukan diyeti yaptim sonucuda cok Guzel oldu ama gecengun doktora gittim tahlil yaptirdim demirim biraz yuksek cikti demirin fazlasida zararliymis ve fazlasida fazla protein almaktan oluyormus diktat edin.Arasira tahlil yaptirmanizda fayda var.

günaydııın kızlar...yaz olması sebebiyle herkes biyerlere dağıldı..bende dün yoktum arkadaşlarla mangala gittik s+p günüm olduğundan çok keyifliydi..genelde şansıma ne zaman dışarda yesek pro günüm oluyoda:) aynen şekerim bende girdim gece kimse bişi yazmamış..bu arada vuvuu nerde biyere gitcem dedide benmi kaçırdım göremiyorum epeydir?

Günaydınlarrrr sıcak bir pazar gününe -700 gramla uyanınca bi daha uyuyasım gelmedi

Benim yumruk baya etkili gidiyor sanırım haftanın şampiyonu şimdiden belli oldu

Günaydınlarrrr sıcak bir pazar gününe -700 gramla uyanınca bi daha uyuyasım gelmedi

Benim yumruk baya etkili gidiyor sanırım haftanın şampiyonu şimdiden belli oldu

süper tebrikler cnm..aman aman masallah nazar değmesin...kaçıncı günündesin yumruğun ? bend eyaptığımda sahiden işe yaramıştı dukan biliyoda sölüyo işte
adamı dinlemek lazım:)

süper tebrikler cnm..aman aman masallah nazar değmesin...kaçıncı günündesin yumruğun ? bend eyaptığımda sahiden işe yaramıştı dukan biliyoda sölüyo işte
adamı dinlemek lazım:)

canım daha 2. günüm bugün ama şöyle oldu cuma sabahı tatilden 62,700 le döndüm cuma yumruğa başlayamadım ama yine de dün 61,800 e düştüm bu sabahta ilk yumruğun etkisiyle 61,100 olmuşum

ben 5 gün falan yaparım diyodum ama kilo kaybı bu kadar hızlı olursa belki 3 günde falan bırakırım korkup

valla çok ii cnmm..tatilden alıdıkların hemen gitcekti zaten ama yumrukla bi taşla iki kuş olmuş oldu:)bende 3 gün falan atak yaparım diyodum ama vazgeçtim direk 1+1 e döndüm..hastalığım bitemedi benimde ama azaldı artık 2 güne belli olcak kilom...almamış hatta vermiş gibi duruyorum ama bellide olmas:) ya bu arada kızlar ince askılı atlet giymeyeli yıllar olmuştu hep uzun bol şeyler giymekten bidaha asla giyemicekmişim gibi geliyodu ama yıllar önce aldığım askılı bluzları giyiyorum ve hiç fasolu bi durum yok..allahım bitmesin bu rüya yaa:))

seninki süper başarı zaten ya 100 lerden bu kiloya gelmek ne demek değişimi tahmin bile edemiyorum yani maşallah

bu arada komik bişey anlatıyım otelde asansördeyiz eşimle, bi çift daha bindi aman allahım adam nasıl pierre dukana benziyor anlatamam bi de otelde hiç türk yoktu dedim kesin bu selam versem anlarım diye düşünürken adamcağız eşine türkçe bişeyler söyledi benim hayallerim yıkıldı eşim de diyor iyice kafayı bozdun sen bu dukanla etrafta adamı görmeye başladın

:))) iyiki türkmüş valla hasetimizden çatlardık yasemin dukanı gördüm deseydin:)) canım saol evet baya baya bi değişim oldu öyle böyle değil sahiden...6 aydır sıkılmadım çünkü kendimi diyette hissetmiyorum ben bide hiç light ürün kullanmadığımdan daha rahat yaptım sanırım...bendeki kilo çok die tabi olumsuz etkilemedi size emsal olmasın

olur arttırayım bendee bide metabolizma hızlandırıcı çorba nasıl yapılıyor ?
Kitapta yazıyormu???

Selam kızlarrr. düğünlerimi yaptım evime de sonunda interneti bağlattım ve geldim yine yanınıza :) son 20 gündür güçlendirmeye hiç mi hiç uyamadım kilom 57-58 lerde.eşimin izni bitip işe başladığında bende 2 gün atak yapıp ödemimi atıp kaldığım yerden devam edicem.ben yokken maşallah sayfalar 1000 den fazla ilerlemiş geçmişi okuyamacağım maalesef,umarım hepiniz iyisinizdir diyetiniz güzel gidiyodur,öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…