Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

hoşgeldin taze gelin , tekrar tebrikler ve mutluluklar..biz bildiğin gibi diyetimize devam ediyoruz, 1 ileri 2 geri idare ediyoruz, hep birlikte başaracağız..

hoş geldin bende tebrik eder mutluluklar dilerim.

Son düzenleme:

canım nasıl yani light yoğurt ,süt ,peynir yemedin mi?

canım hoşgeldin...ohh tatlı telaşelerini atlattın herşeyin yolunda olmasına sevindim...tekrar ömür boyu mutluluk sağlık ve huzur dilerim cnm...bizlerde iyiyiz..bıraktığın gibi değiliz pek dünyayı baya bi hafifleterek gidiyoruz işte:)

canım nasıl yani light yoğurt ,süt ,peynir yemedin mi?

evet onuregecim aynen öle..hepsini normal ürünler olarak tükettim..bununda sebebi yıllardır kilo al ver kilo al ver şeklinde yapınca diyetleri artık tak etti ve dedimki normal hayata dönünce ve light ürün kullanmayı bırakınca onlar bana ekstra kalori olarak gelecek..açıkcası yoğurt dışında hiçbir light ürünün tadınıda sevmiyorum..o yüzden verecek kilo çok olduğundan dolasıyla yolumda uzundu kendime sıkıcı bi diyet programı yapmak istemedim..daha önce gittiğin doktorda sadece kolestrolü fazla olanlara light tercih edebilirsin diyodu oda normal ürün taraftarıydı ordan esinlendim..birtek light cola içiyorum onun dışında herşey normal..

onurege kilon aynı benimki gibi oynak naciye vallahi alıyommu veriyommu bende anlamadım sen nerelerdesin görünmedin kaç gündür bizi ihmal ediyorsun

kardeşim izine gelmişti.onu dün uğurladık tekrardan bursa'ya.ama yaz olunca malum birileri ya gelior yada biz biryerlere gidiyoruz.
kilo işine gelince onun oynaklığı tak etti amaaa! bir tatile çıktık yiyince bir şımardı bir şımardı bir disipline sokacağım bakalım birdaha oynaklık yapacak mı?tabii birde gidip gelmelerden fırsat olursa

ooo o zaman süper ya!!! ama o zaman sınırlama mı koydun mesela istediğin kadar değil 1 kibrit kutusu kadar muhabbeti olur ya.

ooo o zaman süper ya!!! ama o zaman sınırlama mı koydun mesela istediğin kadar değil 1 kibrit kutusu kadar muhabbeti olur ya.

yok cnm sınır falan yoktu...ilk zamanlar daha fazla tüketiyodum ama 6 ay olunca alıştım tabi diyetede çok fazla yemiyorum artık..örneğin dil peynirini çok seviyorum arada atıştırmalık devamlı yedim...her gece büyük boy bardaklarla ayran içtim..sırf süte nescafe günde bi kere mutlaka içtim normal içtiğimin dışında gibi..şimdilerde ise zaten peyniri bitek sabahları yiyorum bi dilim kadar süt ve ayran çok içiyorum sadece...bide genel olarak kaçamak falan yapmadığımdan bendeki kaçamaklar bunlar oluyo sanırım dukanda:) ama tekrar sölüyorum bu kimseye emsal olmasın...benim yaptığım doğru die bi iddam yok kesinlikle:)

bencede biz en iyisi oklavayı başkasına verelim berrine yakışmaz valla bence berkmineye verelim berkmineyide nedense böle asabi eli maşalı tahammülsüzzz bir hatun gibi hayal ediyom niyese hayal işte ya

beni yine güldürdünüz yahu.çevremdekiler okusa yazdıklarınızı onlarda gülerdi eminim.neyse sen hayallerine devam et.

iyi uykular beberengom hade yat uyuda biraz yağ yak bu arada berkmine gelipte bu yazdıklarımızı okuyunca o oklavayı ilk önce kafamızda kırcak haberiniz olsun hele ben korkmaya başladım valla

berkmine sizi devamlı okuyor:44:niye böyle düşündünüz anlamaya çalışıyor.korkmayın kızlar biriki çıkışım olduysa sizin gerçekleri duymak isteyeceğinizi düşündüğümden ve zayıflama işini ciddiye aldığımdandır yoksa hayatta eli maşalı olamadım olmaya çalışsam komik görünürüm herhalde.valla oklava için başka bi el bulun.tek derdim şu lanet kilomdan kurtulmak oğullarımın ve gelinlerimin fıstık annesi olmaya devam etmek.öpüldünüz efemmmm

almiim saol.zaten güçlendirmeye 100 gram kalmış dokunmayın yahu keyfime.sizi izliyorum bak kimseyede bişi diyomuyum.seni ve diğerlerini gördüm kızlar harikasınız zaten tahmin etmişdim fıstık kızlar olduğunuzu.resimlerinizi çizsem eşleşebilidi görüntülerinizle o kadar yani.

hoşgeldin canım.tekrar kutlar mutluluklar dilerimhepimiz iyiyiz sanada iyi başlangıçlar diliyoruz

Merhaba kızlar:80::80:
eşim burda malum giremedim 2 gündür.
diyet derseniz eee malum haftasonu
ama bldiiniz üzere benhaftada bi tartılmaya karar verdim ..sadece cumartesi günleri..tartıyı sakladım dolaaba gözümün önünde olmayınca tartılmıyorum
hava çok sıcak bide benim ev çatı katı off çook sıcak yaa ..

herkese selamlaaar
yolly

Bekleyin arkadaşlar, arkadaşımın düğününde çektirdiğim resimlere ulaşayım, bomba gibi fotoğrafımla ben de döneceğim :)

selam size ey dukan topiği...geçen pazartesi başladım dukana, burayada yazmıştım zaten..4 gün ataktan sonra 5. gün öğleden sonra un helvası yaptım bi tane yiyeyim dedim..sonrasını hatırlamıyorum..şimdi söyleyin bakalım ..ben tekrar atakmı yapıcam, yoksa seyir evresinemi geçicem...cevap please....

şekerim o işin şakası yoksa hepimiz lokum gibiyiz ona ne şüphe:)) berrin fazla yumuşak yüzlü çıktı ihale sana kaldı:)) ben alayım dicem ama bende hayatta yapamam valla moral vercem die çatlarım bide üstüne kaçamak yapanlara...valla yazyağmuru olsun bence oklavalı hatun..masallahı var sıkıysa yapın kaçamak divatar mübarek:))..hatta kaçamak yapanın rüyasına yağmur girsin diyelim tam olsun:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…