Selam kızlarrr. düğünlerimi yaptım evime de sonunda interneti bağlattım ve geldim yine yanınıza :) son 20 gündür güçlendirmeye hiç mi hiç uyamadım kilom 57-58 lerde.eşimin izni bitip işe başladığında bende 2 gün atak yapıp ödemimi atıp kaldığım yerden devam edicem.ben yokken maşallah sayfalar 1000 den fazla ilerlemiş geçmişi okuyamacağım maalesef,umarım hepiniz iyisinizdir diyetiniz güzel gidiyodur,öpüyorum hepinizi
Selam kızlarrr. düğünlerimi yaptım evime de sonunda interneti bağlattım ve geldim yine yanınıza :) son 20 gündür güçlendirmeye hiç mi hiç uyamadım kilom 57-58 lerde.eşimin izni bitip işe başladığında bende 2 gün atak yapıp ödemimi atıp kaldığım yerden devam edicem.ben yokken maşallah sayfalar 1000 den fazla ilerlemiş geçmişi okuyamacağım maalesef,umarım hepiniz iyisinizdir diyetiniz güzel gidiyodur,öpüyorum hepinizi
:))) iyiki türkmüş valla hasetimizden çatlardık yasemin dukanı gördüm deseydin:)) canım saol evet baya baya bi değişim oldu öyle böyle değil sahiden...6 aydır sıkılmadım çünkü kendimi diyette hissetmiyorum ben bide hiç light ürün kullanmadığımdan daha rahat yaptım sanırım...bendeki kilo çok die tabi olumsuz etkilemedi size emsal olmasın
canım nasıl yani light yoğurt ,süt ,peynir yemedin mi?
onurege kilon aynı benimki gibi oynak naciye vallahi alıyommu veriyommu bende anlamadım sen nerelerdesin görünmedin kaç gündür bizi ihmal ediyorsun
evet onuregecim aynen öle..hepsini normal ürünler olarak tükettim..bununda sebebi yıllardır kilo al ver kilo al ver şeklinde yapınca diyetleri artık tak etti ve dedimki normal hayata dönünce ve light ürün kullanmayı bırakınca onlar bana ekstra kalori olarak gelecek..açıkcası yoğurt dışında hiçbir light ürünün tadınıda sevmiyorum..o yüzden verecek kilo çok olduğundan dolasıyla yolumda uzundu kendime sıkıcı bi diyet programı yapmak istemedim..daha önce gittiğin doktorda sadece kolestrolü fazla olanlara light tercih edebilirsin diyodu oda normal ürün taraftarıydı ordan esinlendim..birtek light cola içiyorum onun dışında herşey normal..
ooo o zaman süper ya!!! ama o zaman sınırlama mı koydun mesela istediğin kadar değil 1 kibrit kutusu kadar muhabbeti olur ya.
bencede biz en iyisi oklavayı başkasına verelim berrine yakışmaz valla bence berkmineye verelim berkmineyide nedense böle asabi eli maşalı tahammülsüzzz bir hatun gibi hayal ediyom niyese hayal işte ya
iyi uykular beberengom hade yat uyuda biraz yağ yak bu arada berkmine gelipte bu yazdıklarımızı okuyunca o oklavayı ilk önce kafamızda kırcak haberiniz olsun hele ben korkmaya başladım valla
resmi yayınladık oklavayı kaptırdık.berkminem kızlar bu iş için en uygun seni gördüler. oklavalarımı büyük bir gururla sana devrediyorum. yeni eli oklavalımız berkminedir duymayanlar duysun ey dukancılar
kızlaaarrrr buda beeeeennn ta ta ta taaaaammmmmm
doktorum botoxu biraz fazla kaçırdı ama olsun seneyede kullanırım
hehehehe ben bi berrini bi seni bi de yolndayı kafamda canlandırabilmiştim.
Mustlu hocamın zaten fotoğrafı var hem tatlı hem otoriter hem ciddi gibi. :)))
Sadeca ablam hem tatlı hem bi ağırlığı var otoritesi falan da var :)))
başka başka kimi canlandırmıştım heh bi de vuvuu abla senin gibi çok anaç sanki :))))
vagus abla var o da tatlı ama mesafeli :)))
goldenvenus de vardı gelin oldu o hep gelin benim kafamda :)))
berkmine sizi devamlı okuyor:44:niye böyle düşündünüz anlamaya çalışıyor.korkmayın kızlar biriki çıkışım olduysa sizin gerçekleri duymak isteyeceğinizi düşündüğümden ve zayıflama işini ciddiye aldığımdandır yoksa hayatta eli maşalı olamadım olmaya çalışsam komik görünürüm herhalde.valla oklava için başka bi el bulun.tek derdim şu lanet kilomdan kurtulmak oğullarımın ve gelinlerimin fıstık annesi olmaya devam etmek.öpüldünüz efemmmm
yahu sabahtan beridir siteye girip çıkıyorum 3 sayfa ilerlemedi :97: nerde bu site sakinleri huu huuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?