Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

sahiden yaa nerdesiniz..çok vasat bi haftasonu oldu...cinoyu yoliyi anladık kocişleri var:) diğerlerine noliiyy

bende düğünden geldim böyle erkenden.yemekli düğündü bana göre bişi yokdu.aç kaldım kocam acıdı erken kalkdık.şimdi sütümü içiyorum,birazda tatlı lor tırtıklıyımda karnım doysun.aaa bu arada övgüler güzeldi,inanamadılar çok gençleşdiğimi söyleyip durdular pekbi havalardayım şuan motivasyon süper.

Arkadaşlar merhaba diyete başlamak istiyorum.lütfen desteklerinizi bekliyorum 23 yasındayım ve malesef 10 liko fazlam var bunalıma girmek üzereyim

Arkadaşlar merhaba diyete başlamak istiyorum.lütfen desteklerinizi bekliyorum 23 yasındayım ve malesef 10 liko fazlam var bunalıma girmek üzereyim

hoşgeldinn bunalımın için ne yapabiliriz bilmiyorum ama 10 kilo vermek için doğru yerdesin geçmiş sayfalara göz gezdir istersen

önce dukan kitabını alıyosun okuyosun,sonra burdan yardım destek motivasyon ne ararsan .ama kitabı okumadan pekde sağlıklı olmuyor yanlış anlaşılmalar olabiliyor.doğru diyeti bulduğuna inanıyorsan kiii bundan doğrusu yok bence doğru yerdesin.buyur aramıza.

hoşgeldinn bunalımın için ne yapabiliriz bilmiyorum ama 10 kilo vermek için doğru yerdesin geçmiş sayfalara göz gezdir istersen
biraz göz attım aslında çorba tarifi falan var mı yoğurttan yapılan falan pek öyle şeylere denk gelmedım de merak ettım canım bide en buyuk amaç destek başlayıp yarıda bırakmaktan korkuyorum

kitabı aldım hızlı bi şekilde okudum ama deneyimlerinize muhtacımmmmm

ooooo çiçeği burnunda gelinimiz gelmiş. hoşgeldin canım..

Sadecacım ben de aynen öyle. yarım yağlı süt kullanmak dışında hiçbir şeyin lightini kullanmadım. cola zaten sevmem ve hiç içmem. ayranı yoğurdu peyniri normallerini kullandım. yine de kötü örnek olmak istemem.

evet canım doğru kitap, hayırlı uğurlu olsun senin de başlangıcın

aa bu arada yeni dikkat ettim vermen gereken kilo 2,5 mu ?? Eğer öyleyse kitabı almana gerek yok bence ya burdan da okuyabilirsin

saol canım sipariş ettim bile

tatılden döndüm canım bu cuma günü 72.8 dim.yani ıkı gun önce....

ilk hedefim 68

ikinci hedef 65 inşallah

ondan sonra da kısmetse cunyır sudem istiyorum.....

eşim de çok kilolu o da okuyacak böle giderse 0.1 ton olacak kilosu....dur demesı lazım ıkımızde gaza gelıcez inşallah....

allah ım inşallah eşimede bana da güç verir de hayırlısıyla bu diyetın üstesinden geliriz.....

Sevgili syener. bunalıma filan girme sakın. hem bu yaşta ne bunalımı. bak bana. senden 13 yaş büyüğüm. benim de 10 kilo fazlam vardı. bak tickerima ne olmuşş. ben yaptıysam herkes yapabillir sen de yapabilirsin. hemen başla.kolay gelsin.

kızlar şu iki konu kafamı karıştırıyo acil yardım....

1.gut hastalığına yakalanma riskimiz var mı?

2. et çok tukettıgımız ıcın yıne kolon kanserı vs riski bunlar benı korkutuyo.....

hatta 3 bi de yumurtanın beyzı yenılecek mi yenilmiycek mi?

hoşgeldin allah bir boyu mutlu etsin

sudem öncelikle hoşgeldin...diyetinde kolaylıklar diliyorum...

1.eğer en az 2 litre su içersen gut hastalığı riski yok die açıklanıyo kitapta..etten aldığımız kimyasalları bu yolla atıyoruz...su çok önemli..bu 2.sorununda cevabı aynı zamanda...sebze günlerinde bol bol lif almaya gayret et...yeşillik bol tüket allah yazmamış olsun ama kanser yaşayan her insan için risk zaten..bu diyetle ne olur bilemem ama kalp şeker tansiyon türü hastalıkları önlediği kesin..
yumurta kosundada özellikle yumurta beyazı sırf protein içeriyo o yüzden kesinlikle yemek gerek...ben genelde 2 yumurta haşlarsam birini bütün diğerinin sırf beyazını yiyorum..istersen günde 30 yumurta beyazı ye sorun yok yani..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…