sahiden yaa nerdesiniz..çok vasat bi haftasonu oldu...cinoyu yoliyi anladık kocişleri var:) diğerlerine noliiyy
kızlar meraba....
dukana başlamayı düşünüyorum da nteten sipariş edicem yanlış sipariş vermeyım....
kıtap bu mu?
Hepsiburada.com : Dukan Diyeti | Kitap
kızlar meraba....
dukana başlamayı düşünüyorum da nteten sipariş edicem yanlış sipariş vermeyım....
kıtap bu mu?
kızlar meraba....
kıtap bu mu?
Arkadaşlar merhaba diyete başlamak istiyorum.lütfen desteklerinizi bekliyorum 23 yasındayım ve malesef 10 liko fazlam var bunalıma girmek üzereyim
Arkadaşlar merhaba diyete başlamak istiyorum.lütfen desteklerinizi bekliyorum 23 yasındayım ve malesef 10 liko fazlam var bunalıma girmek üzereyim
kızlar meraba....
kıtap bu mu?
biraz göz attım aslında çorba tarifi falan var mı yoğurttan yapılan falan pek öyle şeylere denk gelmedım de merak ettım canım bide en buyuk amaç destek başlayıp yarıda bırakmaktan korkuyorumhoşgeldinn bunalımın için ne yapabiliriz bilmiyorum ama 10 kilo vermek için doğru yerdesin geçmiş sayfalara göz gezdir istersen
önce dukan kitabını alıyosun okuyosun,sonra burdan yardım destek motivasyon ne ararsan .ama kitabı okumadan pekde sağlıklı olmuyor yanlış anlaşılmalar olabiliyor.doğru diyeti bulduğuna inanıyorsan kiii bundan doğrusu yok bence doğru yerdesin.buyur aramıza.
Selam kızlarrr. düğünlerimi yaptım evime de sonunda interneti bağlattım ve geldim yine yanınıza :) son 20 gündür güçlendirmeye hiç mi hiç uyamadım kilom 57-58 lerde.eşimin izni bitip işe başladığında bende 2 gün atak yapıp ödemimi atıp kaldığım yerden devam edicem.ben yokken maşallah sayfalar 1000 den fazla ilerlemiş geçmişi okuyamacağım maalesef,umarım hepiniz iyisinizdir diyetiniz güzel gidiyodur,öpüyorum hepinizi
evet onuregecim aynen öle..hepsini normal ürünler olarak tükettim..bununda sebebi yıllardır kilo al ver kilo al ver şeklinde yapınca diyetleri artık tak etti ve dedimki normal hayata dönünce ve light ürün kullanmayı bırakınca onlar bana ekstra kalori olarak gelecek..açıkcası yoğurt dışında hiçbir light ürünün tadınıda sevmiyorum..o yüzden verecek kilo çok olduğundan dolasıyla yolumda uzundu kendime sıkıcı bi diyet programı yapmak istemedim..daha önce gittiğin doktorda sadece kolestrolü fazla olanlara light tercih edebilirsin diyodu oda normal ürün taraftarıydı ordan esinlendim..birtek light cola içiyorum onun dışında herşey normal..
evet canım doğru kitap, hayırlı uğurlu olsun senin de başlangıcın
aa bu arada yeni dikkat ettim vermen gereken kilo 2,5 mu ?? Eğer öyleyse kitabı almana gerek yok bence ya burdan da okuyabilirsin
e canım sen böyle hep resmimizi çekeceksen kendimize çekidüzen verelim:89:böyle yakalanmıyalım dimi
bu,hoşgeldiiiin aramıza.
Selam kızlarrr. düğünlerimi yaptım evime de sonunda interneti bağlattım ve geldim yine yanınıza :) son 20 gündür güçlendirmeye hiç mi hiç uyamadım kilom 57-58 lerde.eşimin izni bitip işe başladığında bende 2 gün atak yapıp ödemimi atıp kaldığım yerden devam edicem.ben yokken maşallah sayfalar 1000 den fazla ilerlemiş geçmişi okuyamacağım maalesef,umarım hepiniz iyisinizdir diyetiniz güzel gidiyodur,öpüyorum hepinizi
kızlar şu iki konu kafamı karıştırıyo acil yardım....
1.gut hastalığına yakalanma riskimiz var mı?
2. et çok tukettıgımız ıcın yıne kolon kanserı vs riski bunlar benı korkutuyo.....
hatta 3 bi de yumurtanın beyzı yenılecek mi yenilmiycek mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?