Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

biraz göz attım aslında çorba tarifi falan var mı yoğurttan yapılan falan pek öyle şeylere denk gelmedım de merak ettım canım bide en buyuk amaç destek başlayıp yarıda bırakmaktan korkuyorum

dukan diyeti tarifmlerim sayfasından binbir çeşit çorba tatlı yemek hamurişi tariflerine ulaşabilirsin cnm..bol miktarda üretken becerikli hatunun şahane tarifleri mevcut:)

süper çok sevindim cnm...benimde regl bitmek bilmedi ama bugün son sanırsam sabaha umutluyum bakalım nolceek:)

çok teşekkür ederim siz zaten süper gidiyorsunuz maşallah benimde az kaldı ama sabırsızlanıyorum biran önce gitsin istiyorum bu arada bende süt yoğurt ve ton balığı konservesi dışında herşeyi normal yiyorum ilk 1ay hariç tadı tuzu yok öbürlerinin sabah farkeder inş sizinde

canım çok saol

yumurtanın sarısını gunde 1 den fazla yemıyosanız napıyosunuz nasıl değerlendiriyosunuz.....???????

evde eşim eve benden başka kımse yok o da yumurta manyagı sadece beyazını yerse sarıları napcaz...........??????

bi de eşimin bağırsaklarına dıkat etmesı lazım yanı kabız olmamalı onun için ne yapıcaz.....benzer sorun bende de var wc 3 gunde çıkyom dıyete yaparken....

ya kusura bakmayın kafanızı şişiriyorum ama.....

şimdiden teşekkürler saolun kızlar....

günaydın kızlarrr....tickerımı deiştirdim acaba nedennn:) neyseki -700 çıktım nihayet...aslında 76.500 dü en son tatil dönüşü..sahiden ne çok su tutuyo insan regliyken...bu sabah 75.300 ü gördüm çok şükür...valla etti melodicim:)

estafurullah cnm ne şişirmesi yardımcı olabiliyosak ne mtlu...sabahlar peynirli yumurta yiyorum genelde sebze günleri dışında...o zaman bir bütün birde akını koyuyorum...sarısınıda çorbanın terbiyesinde değerlendiriyorum..yada köftenin içine...ama artık gözüm çabuk doyuyo ve yaz aylarında çorbaya baya bi ara vermiştim bitane bütün yumurtayla yapıyorum kahvaltımı...değerlendirmek için kek krep poğaça ekmek birsürü seçenek var tabi...yapıp buzluğa atabilirsin elinin altında yulaflı yicekler olur hemde..dün uzun bi aradan sonra ekşili köfte yaptım özlemişim iyi gitti valla:)

kabızlık için cevaplamayı unutmuşum...bende o sıkıntı hiç olmadı ama yulafı düzenli yerse ve goji berryi tüketirse sorun olcanı sanmıyorum...bide mümkün olduğunda çorba türü şeylerde yesinki kuru kuru tıkanmasın...gojiyi biliyomusun bilmiyorum kurt üzümü die geçiyo c vitamini deposu birsrü faydası var..bu diyette serbest..1.5 çorba kaşığı kadar yenebiliyo günde..beni feci ishal yapıyo hemde ağrılı yiyemiyorum dokundu nedense 3 kere denedim tövbe ettim ama başka kimseye duymadım dokunduğunu...hatta onunla kek reçel falan yapabilirsin:)

selamlar.ben şimdiye kadar hangi diyete başlamaya kalksam yarım bırakıp mevcut kılomu bıraz daha artırarak devam ettim.e buda cok can sıkıcıydı tabıkı.
bu sefer artık su kıloları vermek ıstıyorum ve uzun zamandır bu dukan dıyetı ustunde calısıyorum arastırıyorum ve bugun ıtıbarı ıle baslıyorum.kılom 59.5.boyum 1.60.yaşım 28
destegınızı beklıyorum.
şu tabloyu nasıl yapıyoruz oda motıvasyonumu artırır sanırım.bu sefer yarım bırakmak istemiyorum.lütfen yardııım.

Günaydın kızlar
bugün yine yüzde altmışbeş nem oranı ile adamı bogan bir istanbul havası var. ofise geldim klimayı çalıştırdım ama nefes almam için bir saat geçmesi lazım sanırım.
dün gece de uyuyamadım eşimi çok geç saatte yolladm sonra da uykuya dalmak zor oldu o kadar bunaltıcı idiydi ki hava. üstümdekileri ıslatım öyle uyuabildim !

herkese güzel bir hafta diliyorum

nerelere kaçıyosun kızzz

ay teyzemlere gittim de berrinim orada kaldım 1 gece, uzaktalar biraz silivriye yakın

olur arttırayım bendee bide metabolizma hızlandırıcı çorba nasıl yapılıyor ?
Kitapta yazıyormu???

metabolizma hızlandırıcı çorba klasik kabak, domates, lahanayla yapılan dukanla ilgisi olmayan bir çorba. Netten tarifini bulabilirsiniz, aklımda yok şimdi ölçüleri
içerisinde bulgur vardı galiba bir tek dukana aykırı, onun yerine de kepeğimizden koyarız :79:
1 demet maydonoz, 1 soğan, 1 küçükcene beyaz lahana, 6-7 kabak mıydı tam hatırlayamadım kabak miktarını, 1 litre su, 1 demet dereotu, 1 demet naneydi galiba. İçine 1 yemek kaşığı sıvı yağ ve 2 yemek kaşığı bulgur koyuyorduk ama onları koymayıp biraz kepek ve süt ilave edebilirsinz :)))

canııımm hayırlı olsun, hep mutlu ol :))))

ben de tam yağlı yiyorum ben de ben de :)))
çünküsem diyetisyenim gençken tam yağlı yemenin sağlıklı olduğunu, 35 yaşından sonra light ürünler kullanılabileceğini söylemişti. Aklıma yattığı için ben de light ürün tüketmiyorum ton balığı dışında ki ton balığını da almıyorum artık çünkü ağır metaller içerebiliyormuş, o da mantıklı geldi bana. Light ürün tatsız tuzsuz yahu çekilmiyor

sadeca ablaamm keşkem beni de ishal yapsa :84:
kabızlık yüzünden bırakmayı düşünüyorum diyeti ben..
gerçekten iş çığrından çıkıyor artık..

herkeşlere de günaydınnn

Son düzenleme:
Ataktan sonraki 2.9 kg. vermiştim ancak, bu hafta 1 haftalık seyirden sonra tık yok..

olur öyle bazen canım moralini bozma aynen devam et. 10-15 gün değşiklik olmazsa hareketi artırırsın yoksa yumruk yapar aşarsın o engeli inşalla

sabah 69.600 :92::92::92:

kilo verenleri çook tebrik ediyorum
melodi tebrik ederim engeli aşmışsın.
ama özgül ablam altmışları görmüş oleeeeeeeyy

kilo verenleri çook tebrik ediyorum
melodi tebrik ederim engeli aşmışsın.
ama özgül ablam altmışları görmüş oleeeeeeeyy
[/QUOTE]

sağol canım ...tatile gitmeden önceki kiloma geldim.sizlerin desteği olmasa çoktan bırakırdım.bazen gına gelmiyor değil.
aramızda kalsın dün 5-6 adet fındık ;5-6 tanede kabak çekirdeği yedim .oklavaya değer ama

woooaaaaaa mutlu hocayı gördüm inanamazsınız hiç hayalimdeki gibi değil çok daha güzelmiş var yaaa taş taş!!!
resmen heyecanlandım bi saniye

Beberongom çok tatlısın valla, şımardım bak şimdi. 2 fotoğraf koyayım arkadaşımın düğününden:

Eklentiler

• $Adsız.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 44
  • $adsızz.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 46
Beberongom çok tatlısın valla, şımardım bak şimdi. 2 fotoğraf koyayım arkadaşımın düğününden:

gerçekten güzel bir bayan mışsınz.etraftan çok iltifatlar almışsınızdır.22 kilo vermek hiç kolay değil (dukan olmadan)sizi bayağ bir değiştirmiştir.

face te gördüm zeynep aplaaaa profilini açık bırakmışım resmen annem de kim bu bayan diye soruyo hehehe

Canlarım isterseniz kendinizi tanıtıp beni ekleyebilirsiniz. "Mutlu Sönmez Çelebi" Çok açık yazdım ama zaten Ordu Üniversitesi ve Mutlu deseniz ben çıkarım herhalde. Sizleri tanımaktan mutluluk duyarım :))

omaygad hocam ay kant bıliiivv kongrats end etsetra demek istiyorum o t ve r ler yuvarlanarak böyle biritiş ingiliş gibin
maşşşşallah ve maşallah demek istiyorum
çokça dilde tebrik etmek istiyorum

Bu kiloların bir kısmı dukanla verildi değil mi hocam?
amanın ince belli çay bardağı olmuşsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…