selamlaaaar 10günlük duraksamanın ardından reglim c.tesi bitti pazartesi yumruk yapacaktım ama heralde gerek kalmadı bu sabah -300
biraz göz attım aslında çorba tarifi falan var mı yoğurttan yapılan falan pek öyle şeylere denk gelmedım de merak ettım canım bide en buyuk amaç destek başlayıp yarıda bırakmaktan korkuyorum
süper çok sevindim cnm...benimde regl bitmek bilmedi ama bugün son sanırsam sabaha umutluyum bakalım nolceek:)
sudem öncelikle hoşgeldin...diyetinde kolaylıklar diliyorum...
1.eğer en az 2 litre su içersen gut hastalığı riski yok die açıklanıyo kitapta..etten aldığımız kimyasalları bu yolla atıyoruz...su çok önemli..bu 2.sorununda cevabı aynı zamanda...sebze günlerinde bol bol lif almaya gayret et...yeşillik bol tüket allah yazmamış olsun ama kanser yaşayan her insan için risk zaten..bu diyetle ne olur bilemem ama kalp şeker tansiyon türü hastalıkları önlediği kesin..
yumurta kosundada özellikle yumurta beyazı sırf protein içeriyo o yüzden kesinlikle yemek gerek...ben genelde 2 yumurta haşlarsam birini bütün diğerinin sırf beyazını yiyorum..istersen günde 30 yumurta beyazı ye sorun yok yani..:)
çok teşekkür ederim siz zaten süper gidiyorsunuz maşallah benimde az kaldı ama sabırsızlanıyorum biran önce gitsin istiyorum bu arada bende süt yoğurt ve ton balığı konservesi dışında herşeyi normal yiyorum ilk 1ay hariç tadı tuzu yok öbürlerinin sabah farkeder inş sizinde
canım çok saol
yumurtanın sarısını gunde 1 den fazla yemıyosanız napıyosunuz nasıl değerlendiriyosunuz.....???????
evde eşim eve benden başka kımse yok o da yumurta manyagı sadece beyazını yerse sarıları napcaz...........??????
bi de eşimin bağırsaklarına dıkat etmesı lazım yanı kabız olmamalı onun için ne yapıcaz.....benzer sorun bende de var wc 3 gunde çıkyom dıyete yaparken....
ya kusura bakmayın kafanızı şişiriyorum ama.....
şimdiden teşekkürler saolun kızlar....
canım çok saol
yumurtanın sarısını gunde 1 den fazla yemıyosanız napıyosunuz nasıl değerlendiriyosunuz.....???????
evde eşim eve benden başka kımse yok o da yumurta manyagı sadece beyazını yerse sarıları napcaz...........??????
bi de eşimin bağırsaklarına dıkat etmesı lazım yanı kabız olmamalı onun için ne yapıcaz.....benzer sorun bende de var wc 3 gunde çıkyom dıyete yaparken....
ya kusura bakmayın kafanızı şişiriyorum ama.....
şimdiden teşekkürler saolun kızlar....
Ataktan sonraki 2.9 kg. vermiştim ancak, bu hafta 1 haftalık seyirden sonra tık yok..
nerelere kaçıyosun kızzz
olur arttırayım bendee bide metabolizma hızlandırıcı çorba nasıl yapılıyor ?
Kitapta yazıyormu???
Selam kızlarrr. düğünlerimi yaptım evime de sonunda interneti bağlattım ve geldim yine yanınıza :) son 20 gündür güçlendirmeye hiç mi hiç uyamadım kilom 57-58 lerde.eşimin izni bitip işe başladığında bende 2 gün atak yapıp ödemimi atıp kaldığım yerden devam edicem.ben yokken maşallah sayfalar 1000 den fazla ilerlemiş geçmişi okuyamacağım maalesef,umarım hepiniz iyisinizdir diyetiniz güzel gidiyodur,öpüyorum hepinizi
evet onuregecim aynen öle..hepsini normal ürünler olarak tükettim..bununda sebebi yıllardır kilo al ver kilo al ver şeklinde yapınca diyetleri artık tak etti ve dedimki normal hayata dönünce ve light ürün kullanmayı bırakınca onlar bana ekstra kalori olarak gelecek..açıkcası yoğurt dışında hiçbir light ürünün tadınıda sevmiyorum..o yüzden verecek kilo çok olduğundan dolasıyla yolumda uzundu kendime sıkıcı bi diyet programı yapmak istemedim..daha önce gittiğin doktorda sadece kolestrolü fazla olanlara light tercih edebilirsin diyodu oda normal ürün taraftarıydı ordan esinlendim..birtek light cola içiyorum onun dışında herşey normal..
yok cnm sınır falan yoktu...ilk zamanlar daha fazla tüketiyodum ama 6 ay olunca alıştım tabi diyetede çok fazla yemiyorum artık..örneğin dil peynirini çok seviyorum arada atıştırmalık devamlı yedim...her gece büyük boy bardaklarla ayran içtim..sırf süte nescafe günde bi kere mutlaka içtim normal içtiğimin dışında gibi..şimdilerde ise zaten peyniri bitek sabahları yiyorum bi dilim kadar süt ve ayran çok içiyorum sadece...bide genel olarak kaçamak falan yapmadığımdan bendeki kaçamaklar bunlar oluyo sanırım dukanda:) ama tekrar sölüyorum bu kimseye emsal olmasın...benim yaptığım doğru die bi iddam yok kesinlikle:)
kabızlık için cevaplamayı unutmuşum...bende o sıkıntı hiç olmadı ama yulafı düzenli yerse ve goji berryi tüketirse sorun olcanı sanmıyorum...bide mümkün olduğunda çorba türü şeylerde yesinki kuru kuru tıkanmasın...gojiyi biliyomusun bilmiyorum kurt üzümü die geçiyo c vitamini deposu birsrü faydası var..bu diyette serbest..1.5 çorba kaşığı kadar yenebiliyo günde..beni feci ishal yapıyo hemde ağrılı yiyemiyorum dokundu nedense 3 kere denedim tövbe ettim ama başka kimseye duymadım dokunduğunu...hatta onunla kek reçel falan yapabilirsin:)
Ataktan sonraki 2.9 kg. vermiştim ancak, bu hafta 1 haftalık seyirden sonra tık yok..
sabah 69.600 :92::92::92:
woooaaaaaa mutlu hocayı gördüm inanamazsınız hiç hayalimdeki gibi değil çok daha güzelmiş var yaaa taş taş!!!
resmen heyecanlandım bi saniye
Günaydıııın kızlaaar
tickerıma bakın 55 gördüm ben ucunda da olsaa
Beberongom çok tatlısın valla, şımardım bak şimdi. 2 fotoğraf koyayım arkadaşımın düğününden:
face te gördüm zeynep aplaaaa profilini açık bırakmışım resmen annem de kim bu bayan diye soruyo hehehe
Beberongom çok tatlısın valla, şımardım bak şimdi. 2 fotoğraf koyayım arkadaşımın düğününden:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?