Beberongom çok tatlısın valla, şımardım bak şimdi. 2 fotoğraf koyayım arkadaşımın düğününden:
eehehehe o zaman hiç kaçamaksız bi 10 gün saf protein - protein+sebze dene derim. Olmadı yumruklarsın kendini. Hatta bi tane de benden
amanınn canım ben sana cd ye çekip gönderiyim istersen evde dvd oynatıcı falan varsa benim gibi aç televizyonda bir ki bir ki çok zevkli
:90::90::90::98:
2-3 gün giremedim maş. yine çoşmuşsunuz.
olmadı şimdi niye resmini yükledin.yönetmenler ,mankenlik ajansları peşine düşerse görürsün.
bu arada 3 gündür kilom :70.00 ,70.700 ,70.200 ,70.500
atak bitti bugün seyire geçtim..
yaaaaaa bu topik niye böylecansızlaştı ya bi zamanlar fıkır fıkırdı valla hiç hareket yok bu aralar öğlen bi ara girdim çıktım aynı sayfada kalmış bende kimbilir neler kaynattılar diye içim içimi yiyodum ben yoktum kızlar orhan ölmezin üsküdar grantta sahnesi vardı ona gittim bayıldım geldim menü süperdi ama hiç kaçamak yapmadım zaten müzik ayrı bir ziyafetti ruhumu doyurdum harika bir geceydi
Selam kızlarrr. düğünlerimi yaptım evime de sonunda interneti bağlattım ve geldim yine yanınıza :) son 20 gündür güçlendirmeye hiç mi hiç uyamadım kilom 57-58 lerde.eşimin izni bitip işe başladığında bende 2 gün atak yapıp ödemimi atıp kaldığım yerden devam edicem.ben yokken maşallah sayfalar 1000 den fazla ilerlemiş geçmişi okuyamacağım maalesef,umarım hepiniz iyisinizdir diyetiniz güzel gidiyodur,öpüyorum hepinizi
ah güzelim bayıldım sanadoktorunu saklama bizden valla benim ihtiyacım var lütfen
Beberongom çok tatlısın valla, şımardım bak şimdi. 2 fotoğraf koyayım arkadaşımın düğününden:
Selam kızlarrr. düğünlerimi yaptım evime de sonunda interneti bağlattım ve geldim yine yanınıza :) son 20 gündür güçlendirmeye hiç mi hiç uyamadım kilom 57-58 lerde.eşimin izni bitip işe başladığında bende 2 gün atak yapıp ödemimi atıp kaldığım yerden devam edicem.ben yokken maşallah sayfalar 1000 den fazla ilerlemiş geçmişi okuyamacağım maalesef,umarım hepiniz iyisinizdir diyetiniz güzel gidiyodur,öpüyorum hepinizi
Doğadan zayıflama çayını öneririm.
Her gün bir tane içiyorum ben, işe yarıyor..
Sevgiler
merhaba kızlar,
ben geldim.... Ağır top olarak..( tartılmaya cesaretim yok)
bu hafta derhal toparlanmam lazım.... Malesef tatilim çokkkkkkk iyi geçti. Ama noolur lütfen beni sevmeye devam edi
Napiiiiiiiimm oldu bi kere
az önce 18.3gr karbonhidrat aldım :18:
Yerim seni yağmurum
Günaydıııın kızlaaar
tickerıma bakın 55 gördüm ben ucunda da olsaa
ay teyzemlere gittim de berrinim orada kaldım 1 gece, uzaktalar biraz silivriye yakın
metabolizma hızlandırıcı çorba klasik kabak, domates, lahanayla yapılan dukanla ilgisi olmayan bir çorba. Netten tarifini bulabilirsiniz, aklımda yok şimdi ölçüleri
içerisinde bulgur vardı galiba bir tek dukana aykırı, onun yerine de kepeğimizden koyarız :79:
1 demet maydonoz, 1 soğan, 1 küçükcene beyaz lahana, 6-7 kabak mıydı tam hatırlayamadım kabak miktarını, 1 litre su, 1 demet dereotu, 1 demet naneydi galiba. İçine 1 yemek kaşığı sıvı yağ ve 2 yemek kaşığı bulgur koyuyorduk ama onları koymayıp biraz kepek ve süt ilave edebilirsinz :)))
canııımm hayırlı olsun, hep mutlu ol :))))
ben de tam yağlı yiyorum ben de ben de :)))
çünküsem diyetisyenim gençken tam yağlı yemenin sağlıklı olduğunu, 35 yaşından sonra light ürünler kullanılabileceğini söylemişti. Aklıma yattığı için ben de light ürün tüketmiyorum ton balığı dışında ki ton balığını da almıyorum artık çünkü ağır metaller içerebiliyormuş, o da mantıklı geldi bana. Light ürün tatsız tuzsuz yahu çekilmiyor
sadeca ablaamm keşkem beni de ishal yapsa :84:
kabızlık yüzünden bırakmayı düşünüyorum diyeti ben..
gerçekten iş çığrından çıkıyor artık..
herkeşlere de günaydınnn
sağol canım ...tatile gitmeden önceki kiloma geldim.sizlerin desteği olmasa çoktan bırakırdım.bazen gına gelmiyor değil.
aramızda kalsın dün 5-6 adet fındık ;5-6 tanede kabak çekirdeği yedim .oklavaya değer ama
Merhaba kızlar,
Ben geldim.... Ağır top olarak..( Tartılmaya cesaretim yok)
Bu hafta derhal toparlanmam lazım.... Malesef tatilim çokkkkkkk iyi geçti. Ama noolur Lütfen beni sevmeye devam edi
Napiiiiiiiimm oldu bi kere
herkese günaydın ve iyi haftalaaaaar..resimler geldikçe insanın hem motivasyonu artıyor hem içini sevinç kaplıyor, aslında diyet tariflerimiz gibi diyet fotolarımız için de bir topik mi açsak.. before-after fotoları, gözlerimize bant çekeriz artık napalımgüçlendirmeye geçen fotosunu ekler..
Ben bantı göbeğime çekerim
AL SANAAAAAAA
AMA AMA NAPIYIM KENDİMİ YALNIZ HİSSETTİĞİMDEN DOLAYI DİYETE TEKRAR BAŞLAYAMIYODUM
BUGÜN YUMRUK HAREKATINA BAŞLAYIP İKİMİZİDE YUMRUKLUYORUZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?