Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın kızlaaarrr güzel bir haftasonundan sonra vasat bir durumdayım bugün yumruğa başlıyorum ve artık kendimi toparlamanın vakti geldi diyorum..

eehehehe o zaman hiç kaçamaksız bi 10 gün saf protein - protein+sebze dene derim. Olmadı yumruklarsın kendini. Hatta bi tane de benden

bugünden itibaren başlıycam canım.valla en babasından hakettim ben bu yumruğu

amanınn canım ben sana cd ye çekip gönderiyim istersen evde dvd oynatıcı falan varsa benim gibi aç televizyonda bir ki bir ki çok zevkli

olur olur oluuuurrr bal gibi oluurrr

şimdi canım baktım tvlerde güzelim diye geçinen çok asıl güzellik neymiş görsünler diye yükledim resmimi.kıskanmayın lütfen tamam mııııı

insan haber vermez mi abla yaaaa

çiçeği burnunda gelinimiz hoşgelmişşşş.canım sen orda biz burda kutladık senin düğününü pasta bilem kestik
inşallah çok mutlu olursun.seni gördüğümüze sevindik.

ah güzelim bayıldım sanadoktorunu saklama bizden valla benim ihtiyacım var lütfen

cıx olmaz bu güzellik bana has bişi

Beberongom çok tatlısın valla, şımardım bak şimdi. 2 fotoğraf koyayım arkadaşımın düğününden:

süper görünüyosun mutlucum...yanlız sen hoca gibi değil öğrenci gibi görünüyosun..tekrar tebrik ederim sahiden bişi kalmamış 7 kilo bi fazlalık görmedim ben genede sen bilirsin canım:)

arkadaşlar günaydın hepinizeeee

bu sabahta -400 le uyandım ve tatile gitmeden önceki kiloma geldim sayılır çok mutluyum yumruktaki 3. günüm 5 e tamamlayım bari en azından 59 ları göreyim yine

Hoşgeldin Golden Venus, eminin MUH-TE-ŞEM bir gelin olmuşsundur. Sonsuz mutluluklar diliyorum sana. Evlilik çok keyifli bir şey, tadını çıkar :))

herkese günaydın
yeni hafta yeni şans...atakla başladım yine öğlen spora gideceğim nasıl bi hayat bu ya hep mücadele halindeyiz offfff

Merhaba kızlar,

Ben geldim.... Ağır top olarak.. ( Tartılmaya cesaretim yok)
Bu hafta derhal toparlanmam lazım.... Malesef tatilim çokkkkkkk iyi geçti. Ama noolur Lütfen beni sevmeye devam edi

Napiiiiiiiimm oldu bi kere

merhaba kızlar,

ben geldim.... Ağır top olarak.. ( tartılmaya cesaretim yok)
bu hafta derhal toparlanmam lazım.... Malesef tatilim çokkkkkkk iyi geçti. Ama noolur lütfen beni sevmeye devam edi

Napiiiiiiiimm oldu bi kere

ahaaaa yalnız değilim yuppiiiiii

Karnım gurulduyoooooo Ama yemeğe 1 saat var bitki çayıyla geçiştiriyim,bu hafta sıkı bi yumruk beni bekler bozmuycam bakalım 7 günde ne kadar gidecek.

herkese günaydın ve iyi haftalaaaaar..resimler geldikçe insanın hem motivasyonu artıyor hem içini sevinç kaplıyor, aslında diyet tariflerimiz gibi diyet fotolarımız için de bir topik mi açsak.. before-after fotoları, gözlerimize bant çekeriz artık napalım güçlendirmeye geçen fotosunu ekler..

Günaydıııın kızlaaar

tickerıma bakın 55 gördüm ben ucunda da olsaa

tebrik ederim canımcım. ucu göründü gerisi de gelir merak etme :)

ben de yarım yaglı süt hariç diet bişi tüketmiyorum. belki agır aksak devam ediyorum ama olsun tamamı ile diyet moduna girip sonra çıkarken hoop kg lar geri gelsin istemiuyorum. haftasonu normal yeme düzeni gibi oldu ama bu sabah tartılmadım moralimi neden bozayım ki. cumartresi sabahına kadar yad a en azından hafiflediimi hissetmeden tartılmam

aa daha önce görmüştün demek. olsun asıl şimdi yeni sayılır çünkü gerisi gelicek. ona bakarsan bende ellidokuz okka çekmiştim haftaya tatilde ne olurum bilemem bi daha altmışları görmiim isterdim ama kendimi kasmicam çok yaa tatilde.. gelince telafi ederiz

Beberongom çok tatlısın valla, şımardım bak şimdi. 2 fotoğraf koyayım arkadaşımın düğününden:

Mutlu hocam hiç 71 kg biri görmüyorum ben burada. beldeki siyah kumaş garnisi ile süper bi seçim incecik görünüyorsunuz tebrike derim

hoşgeldin elettra üzülme. tatilden dönenlerin kaderi gibi bu. almadan dönen bi sadeca vardı sanırım. haftaya bende gidiyorum oleytoooo

Ben bantı göbeğime çekerim

yumruk harekatı nedir arkadaşlar 7 gün atak mı yapıyoruz?
benim problemim protein +sebze yaptığımız zamanlar saf protein de kaçamak yapmıyorum ama ps günlerinde çok özgür hissediyorum sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…