aynen.. Bu ameliyattan mı gecikti benim reglim acaba yahu? nerdeyse 20si oluyor ayın, benim hesabıma göre geçen ay 13ünde olmuştum, bu ay 10-13 arası olmam gerekliydi.. Neler olüyür? Koca bir göbeğim var :85:
aynen.. Bu ameliyattan mı gecikti benim reglim acaba yahu? nerdeyse 20si oluyor ayın, benim hesabıma göre geçen ay 13ünde olmuştum, bu ay 10-13 arası olmam gerekliydi.. Neler olüyür? Koca bir göbeğim var :85:
yumruk harekatı nedir arkadaşlar 7 gün atak mı yapıyoruz?
benim problemim protein +sebze yaptığımız zamanlar saf protein de kaçamak yapmıyorum ama ps günlerinde çok özgür hissediyorum sanırım
berkmine sizi devamlı okuyor:44:niye böyle düşündünüz anlamaya çalışıyor.korkmayın kızlar biriki çıkışım olduysa sizin gerçekleri duymak isteyeceğinizi düşündüğümden ve zayıflama işini ciddiye aldığımdandır yoksa hayatta eli maşalı olamadım olmaya çalışsam komik görünürüm herhalde.valla oklava için başka bi el bulun.tek derdim şu lanet kilomdan kurtulmak oğullarımın ve gelinlerimin fıstık annesi olmaya devam etmek.öpüldünüz efemmmm
yumruk harekatı nedir arkadaşlar 7 gün atak mı yapıyoruz?
benim problemim protein +sebze yaptığımız zamanlar saf protein de kaçamak yapmıyorum ama ps günlerinde çok özgür hissediyorum sanırım
almiim saol.zaten güçlendirmeye 100 gram kalmış dokunmayın yahu keyfime.sizi izliyorum bak kimseyede bişi diyomuyum.seni ve diğerlerini gördüm kızlar harikasınız zaten tahmin etmişdim fıstık kızlar olduğunuzu.resimlerinizi çizsem eşleşebilidi görüntülerinizle o kadar yani.
kızlar meraba....
dukana başlamayı düşünüyorum da nteten sipariş edicem yanlış sipariş vermeyım....
kıtap bu mu?
Hepsiburada.com : Dukan Diyeti | Kitap
kızlar günaydınnnnnlar olsun gününüz züper geçsin.sabah 74.800 çıktım oleyyytariflerinin çoğunu yaptım anacım teşekkürler ekmek bile yaptım.bugün yeni bi ekmek denedim oda süper oldu..yumurta ve yoğurt koymadım yerine süt koydum ve yaş mayayla yaptım ...
benim yemek yapmakla ilgili fazla bi tecrubem olmadığı için bende size güzel bir site öneriyorum anacım.egzersiz sitesi spor salonuna gidemeyenler için
egzersiz tv..yabancı dil bilmek gerekmiyo anacım spor yapmak için adamlar napıyosa sizde eşlik ediyosunuz..bahane yok yanee...
http://www.....rcisetv.tv/
Beberongom çok tatlısın valla, şımardım bak şimdi. 2 fotoğraf koyayım arkadaşımın düğününden:
ne ameliyatı oldunuz bilmiyorum ama etkiler regl dönemini spor yaptığınız zaman bile etkiler hatta diyetteyken bile regl birkaç gün atıyor.bu ay hem diyet hem spor yaptım hiç şaşmayan reglim 1 hafta gecikti.
tatlım ara şu doktoru bakalım ne dicek...büyük olasılıkla ameliyattan dolayı bu meret herşeyden etkileniyo operasyondanmı etkilenmicek ama olasılıklarla olmas sağlık..ara sende rahatla bizde hadi benim bebişim :)
teşekkürler onur ege düzelttim bi önceki mesajı simdi dene bi bakalım..
kızlar egzersiz kitapları okuyorum şimdi bende..:)araştırmalara göre (denek grupları üzerinde yapılmış)ideal egzersiz süresi 20 dk imiş..yanlız 20 dk içinde 8 kere 30 saniye olacak şekilde çok hızlı hareket ediyosunuz yani arkanızdan aslan geliyor gb.sonra gene yavaşlıyosunuz bölece yapılan çalışmalarda 40 dakika hareket edenlere göre 3 katı kilo verdikleri tesbit edilmiş.hormonlarla ilgili epinefrin adrenalin vs..bi çok yerde okudum bunu.deneyelim bakalım.etle aram pek iyi değildi sebze günümdeyim ben şimdi salata yiyebilicem en çok ona seviniyorum oh be..
Merhabalar kızlar. bende aranıza diyet konusunda yeni katıldım. Boyum 1,60 kilom 58 bazen 57 oluyor . 65 kilodan indim bu kiloya ama biraz diyet ve sporla oldu. Tabi suan durdu daha fazla veremiyorum. Ac kalmam lazımki oyle vereyim. Bende bu yazıyı ilk kez burda okudum. Arastırdım ettim. Gerçekten kilo veriliyormu sizce bu kitabı almalımıyım. Sadece 5-6 kilo vermek istiyorum
ben de 5-6 kilosu kalanlardandım :)
8 haziranda başladım, arada ameliyat ve tatil dolayısıyla duraksamalar yaşadım, 4 kilo verdim. 1ini regl dolayısıyla geri aldım. Yine duraklama dönemindeyim.
Benden çok daha fazla verenler var burada, mustlu hocamız yeni fotoğraf paylaşımı yaptı, kendisi fıstık gibi olmuş :)
ben de bir süre diyetisyen ve sporla zayıfladım ama keşke dukanı daha önce görseymişim de onunla zayıflasaymışım diyorum.
hüsrana uğramayacağınız bir deneyim yaşayacağından emin olabilirsiniz. :)
canım anneme soylemıstım gecen aksam cok kızdı ınanmadı oda dıyetısyene gıdıyor oylece 15 kılo vermıstı.soracagım doktora diyor. dedım bunu yazan profosormus anne alıp okumakta fayda var dedım ızın vermedı ama merakıma yenık dustum ve sımdı sıparıs ettım kıtabı.umarım kılo verebılırım. tek kotu yanı yemeklerı yapan annem oldugu ıcın ve gun boyu calıstıugım ıcın yemekhanedekı cıkan yemeklerı ve annemın yemeklerını nasıl yıyemeden duracagım. sanırım kendı yemegımı kendım yapmalıyım.
Karnım gurulduyooooooAma yemeğe 1 saat var bitki çayıyla geçiştiriyim,bu hafta sıkı bi yumruk beni bekler bozmuycam bakalım 7 günde ne kadar gidecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?