Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

aa daha önce görmüştün demek. olsun asıl şimdi yeni sayılır çünkü gerisi gelicek. ona bakarsan bende ellidokuz okka çekmiştim haftaya tatilde ne olurum bilemem bi daha altmışları görmiim isterdim ama kendimi kasmicam çok yaa tatilde.. gelince telafi ederiz

aynen öyle canım.sen tatilde görc ekti n beni.kıtlıktan çıkmışım gibiydim.nasılsa bozuldu yiyimde n efsim körelsin dedim.sigara böreğinde ,çerezinden ,tereyağlı ballı ekmeğine kadar .iyiki otel değilmişde tekneymiş.malum seçenek ve bana göre miktar azdı.otel olsaymış tatlı ,pasta masta da eklenirdi.ben hiç kasmaden bol gevşeklikle +3.100gr.döndüm.
işin kötü yanı ben tekneye binince diyetteyim ,şöyle zayıfladım ,böle zayıfladım derken yemekleri bol bol götürünce ilk gün çok utandım ama sonrasaldım çayıra mevlam kayıra oldu..

aynen.. Bu ameliyattan mı gecikti benim reglim acaba yahu? nerdeyse 20si oluyor ayın, benim hesabıma göre geçen ay 13ünde olmuştum, bu ay 10-13 arası olmam gerekliydi.. Neler olüyür? Koca bir göbeğim var :85:

ne ameliyatı oldunuz bilmiyorum ama etkiler regl dönemini spor yaptığınız zaman bile etkiler hatta diyetteyken bile regl birkaç gün atıyor.bu ay hem diyet hem spor yaptım hiç şaşmayan reglim 1 hafta gecikti.

aynen.. Bu ameliyattan mı gecikti benim reglim acaba yahu? nerdeyse 20si oluyor ayın, benim hesabıma göre geçen ay 13ünde olmuştum, bu ay 10-13 arası olmam gerekliydi.. Neler olüyür? Koca bir göbeğim var :85:

tatlım ara şu doktoru bakalım ne dicek...büyük olasılıkla ameliyattan dolayı bu meret herşeyden etkileniyo operasyondanmı etkilenmicek ama olasılıklarla olmas sağlık..ara sende rahatla bizde hadi benim bebişim:)

kızlaaar bermine oklava görevini istemedi :82 zamannn eski görevimi devralıyorum.mülayim suratımı unutun ben oklava sallarkenoklavalı berrininiz geri döndü

yumruk harekatı nedir arkadaşlar 7 gün atak mı yapıyoruz?
benim problemim protein +sebze yaptığımız zamanlar saf protein de kaçamak yapmıyorum ama ps günlerinde çok özgür hissediyorum sanırım

yumruk harekatı uzun süreli durağanlık olduğunda kilo vermede örn. 15-20 gün aynı giderse 4 gün sırf atak yapıyosun...ama bunu zırt pırt yapmak yerine gerçekten gerek olduğunda yapılırsa iyi sonuç veriyo..yani kaçamak yaptım bi yumruk yapayım dediğimizde bünye bunada alışıyo ve etkili olmuyo..bende ps günlerinde özgürüm ama düşünüce yesek yesek ne yiyoruz bazen öylebi oluyoki nerdeyse pro günü gibi geçiyo...bünyemizin ve bağırsak faaliyetleri içinde ben abartmakta sakınca görmüyorum açıkcası..zaten salata türü şeyler daha çok yeniyo tabak tabak yemek yemiyoruz sonuçta:)

tatlım zaten kızlar söyledi.yoksa oklavalarımı bırakmaya niyetım yok.iltifatların için tesekkur ederım.o senin yüreğinin güzelliği

kızlar günaydınnnnnlar olsun gününüz züper geçsin.sabah 74.800 çıktım oleyyytariflerinin çoğunu yaptım anacım teşekkürler ekmek bile yaptım.bugün yeni bi ekmek denedim oda süper oldu..yumurta ve yoğurt koymadım yerine süt koydum ve yaş mayayla yaptım ...

benim yemek yapmakla ilgili fazla bi tecrubem olmadığı için bende size güzel bir site öneriyorum anacım.egzersiz sitesi spor salonuna gidemeyenler için
egzersiz tv..yabancı dil bilmek gerekmiyo anacım spor yapmak için adamlar napıyosa sizde eşlik ediyosunuz..bahane yok yane...
http://www.....rcisetv.tv/ yaw arkadaş site çıkmıyo hmm yasak sanırım neyse exercise.tv.tv yazıyosunuz www den sonra... :)

Son düzenleme:

tebrikler gerisi gelecek :13:
ama verdiğin site adresi açılmadı...

ne ameliyatı oldunuz bilmiyorum ama etkiler regl dönemini spor yaptığınız zaman bile etkiler hatta diyetteyken bile regl birkaç gün atıyor.bu ay hem diyet hem spor yaptım hiç şaşmayan reglim 1 hafta gecikti.

rahmimden polip alındı da benim :97:
cino da parça alınan ameliyatlarda olabiliyor demişti bir biyolog olarak
ben bi de üstüne neredeyse 5 gün ciddi kardiyo ve kas egzersizi yapıyorum! :96:
belki diyete alışmıştır metabolizmam ama spora 5 hafta kadar ara verdim, şimdi yeniden kardiyo + kas geliştirici egzersiz şeklinde dönünce etkilenmiş olabiliiirrr :96:
teşekkür ederim bilgi için

ablam şimmmdi arıyorum, öğlen yemeği neyim yiyodur, rahatsız etmeyeyim adamcağızı
bilgilendiricem sizleri de :)))
bu arada tatilden döndüğümden beri 60.5 tayım ben. sadeca ablam ya bi de 5+5in p+s sebze gününün son günü bugün, yarından itibaren 1+1 e geçip metoyu şaşırtayım diyorum ne dersin? ya da 2+5 yapayım diyorum.
bebişimi de gördüm, gözümden kaçmadı yaniiii hihi
bi sarılayım

teşekkürler onur ege düzelttim bi önceki mesajı simdi dene bi bakalım..
kızlar egzersiz kitapları okuyorum şimdi bende..:)araştırmalara göre (denek grupları üzerinde yapılmış)ideal egzersiz süresi 20 dk imiş..yanlız 20 dk içinde 8 kere 30 saniye olacak şekilde çok hızlı hareket ediyosunuz yani arkanızdan aslan geliyor gb.sonra gene yavaşlıyosunuz bölece yapılan çalışmalarda 40 dakika hareket edenlere göre 3 katı kilo verdikleri tesbit edilmiş.hormonlarla ilgili epinefrin adrenalin vs..bi çok yerde okudum bunu.deneyelim bakalım.etle aram pek iyi değildi sebze günümdeyim ben şimdi salata yiyebilicem en çok ona seviniyorum oh be..

ehehe afiyet olsun
bu arada sporla ilgili anlattığınız şey kardiyomsu bi çalışma ve evet işe yarıyor :)))

Merhabalar kızlar. bende aranıza diyet konusunda yeni katıldım. Boyum 1,60 kilom 58 bazen 57 oluyor . 65 kilodan indim bu kiloya ama biraz diyet ve sporla oldu. Tabi suan durdu daha fazla veremiyorum. Ac kalmam lazımki oyle vereyim. Bende bu yazıyı ilk kez burda okudum. Arastırdım ettim. Gerçekten kilo veriliyormu sizce bu kitabı almalımıyım. Sadece 5-6 kilo vermek istiyorum

ben de 5-6 kilosu kalanlardandım :)
8 haziranda başladım, arada ameliyat ve tatil dolayısıyla duraksamalar yaşadım, 4 kilo verdim. 1ini regl dolayısıyla geri aldım. Yine duraklama dönemindeyim.
Benden çok daha fazla verenler var burada, mustlu hocamız yeni fotoğraf paylaşımı yaptı, kendisi fıstık gibi olmuş :)
ben de bir süre diyetisyen ve sporla zayıfladım ama keşke dukanı daha önce görseymişim de onunla zayıflasaymışım diyorum.
hüsrana uğramayacağınız bir deneyim yaşayacağından emin olabilirsiniz. :)

canım anneme soylemıstım gecen aksam cok kızdı ınanmadı oda dıyetısyene gıdıyor oylece 15 kılo vermıstı.soracagım doktora diyor. dedım bunu yazan profosormus anne alıp okumakta fayda var dedım ızın vermedı ama merakıma yenık dustum ve sımdı sıparıs ettım kıtabı.umarım kılo verebılırım. tek kotu yanı yemeklerı yapan annem oldugu ıcın ve gun boyu calıstıugım ıcın yemekhanedekı cıkan yemeklerı ve annemın yemeklerını nasıl yıyemeden duracagım. sanırım kendı yemegımı kendım yapmalıyım.

Sadeca Ablam; doktoru aradım. Bu hafta sonuna kadar bekle, olmazsa bi gel de kontrollerini yapalım dedi.
Zaten biliyosun ki gidicem o adını yakıştırmadığınız rutin kontrollere :)
kendimi civan perçemi, sarı kantorona ya da soğan kürüne falan mı versem gitmeden önce
gerek kalmaz belki

ben de o şekilde kilo verdim ama inan bana insülin direnci, artık doktorların da inkar etmeden evet bu böyle oluyor dedikleri bir kavram oldu.
az ve sık yemek, her şeyden biraz yemek kâr etmiyor.
güvenemiyorsan bu diyete karatay diyetine de başlayabilirsin.
Dukandan ayrıldıkları nokta organik beslenmeyi önermesi, yağı sınırlamaması ve günde 1-2 porsiyon kuruyemiş önermesi.
Diğer farkları da şöyle:
Karatay diyetinde ömür boyu devam edeceğinz bi sistem düşünülmüş, dukan diyeti ise aşama aşama ömrünüzün sonuna kadar sürdüreceğiniz protein perşembeleri ve yulaf kepeği alışkanlığı dışında besin sınırlaması yok.
İki diyet de sporu şart kılıyor.
Dukan diyeti belli bir süre için zararlı değil ama uzunca bir dönem sürdürülebilecek bir diyet değil benim düşünceme göre.
Yani senin vereceğin kilo az olduğu için yapabilirsin.
Şahsen fikirlerimi sundum efem, tercih sizin. Başarılar diliyorum :)))

Karnım gurulduyoooooo Ama yemeğe 1 saat var bitki çayıyla geçiştiriyim,bu hafta sıkı bi yumruk beni bekler bozmuycam bakalım 7 günde ne kadar gidecek.

canım onun çözümü şöyle;

bende evde saat 8 de kahvaltı yaptığımdan öğlene kadar acıkıyorum bu seferde öğlen doymıycakmışım gibime geliyor o yüzden yanımda kek getiriyorum bir dilim saat 10,5 gibi bir fincan sütle nescafe yapıp kekimi de alıyorum ohh miss gibi ara öğün oluyor öğleden sonra da acıkınca 4 gibi bir kase yoğurt falan kendimi acıkıcak boyuta getirmemeye çalışıyorum gözüm dönmesin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…