Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızlaaar bermine oklava görevini istemedi :82 zamannn eski görevimi devralıyorum.mülayim suratımı unutun ben oklava sallarkenoklavalı berrininiz geri döndü

vuuuuuuuuuu buna pek sevineceğimi sanmıyorum

canım aklımda olsun birdahaki sefere yapıyım bu dediğini.

ben sabah bitki çayı içtim az öncede yemekhaneden yoğurt aldım bir kase acıkınca yerim diye.bu hafta dizginleri ele almanın vakti geldi:))

aaa acıkıyor musunuz yauu hihihi
bana 3 öğün yetiyor genelde.
O zaman az ve sık yeme mantığını devam ettiriyosunuz siz dukandaaaa
ama yanlış hatırlamıyosam gayet de güzel kilo veriyosunuz dimi?
Hiç artılarda görmedim sizi ben, maşallah diyeyim de
merak ediyodum çünkü az ve sık yiyerek devam eden var mı dukana diye

çok teşekkür ederim canım ömürümün sonuna kadar sürdürmeyi düşünmüyorum. en güzel yanıda son evrelerınde kilonu korumak için yaptığın çalışmalar. zaten günlük yarım saat bir saat yürüyüşlerim var. bunu arttırırım git gide kosuyada baslarım tekrar. umarım faydası olur. bir bucuk ay kadar denesem sanırım yararını görürüm.herkese başarılar dilerim :)))

ay bence çok iyi yapmışsın özgül abla her gün mü tatile gidiyoruz yaa. ne güzel yiyip içmişsin buda yanına kar kalmış harika valla. şimdi bununla güçte topladın ne zaman kaçamak yapsan ama o zaman yemiştin diyebilceksin kendinee. süper olmuş zımba gibi aynen devamm

kızlaaar bermine oklava görevini istemedi :82 zamannn eski görevimi devralıyorum.mülayim suratımı unutun ben oklava sallarkenoklavalı berrininiz geri döndü

amanın booooooooo
kabusumuz berrin the oklavalı sultan geri döndüüüüüüüüüüüüü kaçııın

evet bende kısa aralıklar yumruk yapmıştım ama ikincisi işe yaramadı duyrulur

yaa bende bugün arada bişiyeseydim böle olmucaktı öglen salata ve sulu bi et yemegi vardı onu yedim üstüne nerdeyse bi kova su içtim ama hala açlık hissediyorum. yogurt ve sütüm var ama yogurt yemek istemiyorum çok uyku yapıyoo :)

gel o zaman beni ye

canım ben şey duymuştum yemekten hemen sonra birden içilen fazla su gün içerisinde açlığa neden oluyor en iyisi yayarak içmek suyu,çünkü bazen bende abartıp farkında olmadan 2 tane yarım litrelik suyu peşpeşe içebiliyorum

yemek üzerine içilen su mideyi büyütüyooo, sindirimi zorlaştırıyoooo oooooo ooooo ay lav yu duukan demek istiyorum ama diyemiyorum şu an ehehehe çünküseeeem kilo verememekteyim. Şu rutinimi değiltirme olayına ne diyorsunuz sevgili dukanistler? 5+5ten dönüp şaşırtayım mı metoyu ben? ne edeyim? Yumruk da çare olmaz ki 5+5 yapan dukaniste

asıl regl olmadım onu olsam görücem enine boyuna doğru kilomu ama işte telaş ediyorum telaş ettikçe de sinir oluyorum kendime bi bekle be sen de aaa demek istiyorum kendime aynadan

Son düzenleme:

farkında olmadan acıkıyoruz valla

benim yeme şeklim şöyle;

sabah 7:30 kahvaltı
saat 10:00 tarçınlı süt yada yoğurt
12:30 yemek
15:30 ile 16:00 arası meyveli yoğurt yada yine süt
19:00 yemek

vay amma yiyomuşum heee buraya yazınca anladım

bırakma canım valla sıkı tut kalmış şurda 4 kilocuk bence şöyle çok sıkı yapsan 3. haftada geçersin sen güçlendirmeye bende öyle yapıcam 57 de falan güçlendirmeye geçicem, kendine boş bol atıştırmalık sütlaç kek puding vs yap diyetini keyfili hale getir benim elimin altında yiyecek şeyler olunca kendimi hiç diyette hissetmiyorum

sen 5+5 mi yapıyosun canım? eğer öyleyse ben bu konuyu dukan dedemle bi görüşüyüm bakalım ne diycek

bence biraz rutini değiştir belki senin bünye 5+5e alıstığı için tepki vermiyodur,hani olur belki 1+1de kilolar gider patır patır amaç bünyeyi şaşırtmak değil mi canım

1-2 hafta 1+1 dene derim ama diğer arkadaşların fikri ne olur bilemem.biraz rutinden çık derim ben canım.

beberongom eger ana yemekte şöle saglam bi protein takviyesi yapmışsam açıkçası ben acıkmıyorum. ama eger yoksa arada bişi yemek gerekiyo yoksa insan ana yemekte normal yedikleri ile doymamış oluyo.
bugün bende mesela öle bişi var. öglen az yedim cunku evden bişi getirmedim iş yerindeki yemeklere güvenip. bide biraz yemek yap taşı ısıt ye bıkkınlığı da vardı burda da pro çıkınca ona güvendim. ama buda suluı bi yemek tas kebabı gibi çıktı
yanına da kuş yemi kadar salata.. sonuçç .aç yoli
şimdi sütlü kaffe içiyorum böle akşama kadar idare edicem zira akşam da yemegimy ok yanımda evde yiycem

kızlar maşş. var topık ne kadar hızlı ılerlıyo takıp etmekte güçlük çekıyom ayy dsayenızde yenı atrıfler öğrenıp dıeytı zehır etmeden kendıne saglıklı bı şekılde kılo verırım inşallah....

canım bimde var goji bery alırım da

yalnız ben yenı bealıycam atak evresınde kullanılıyo mu daha kıtabım gelmedı okuyamadım o yuzden....bıraz cahılım bu konularda....anca netten ne takip ediyosam....şu an için....

daha başlayamadık ama inşallah sorun olmaz canım benım cok saolasınız....

yazyağmurun canımbenim aklıma gelmedi değil inanki ama işte bi çekimserlik oldu niyeyse söleyemedim neyse gene gelcek bizden çok memnun kaldı ben sana gününü sölerim gideriz

canım ben 8 gibi yiyorum işte sabah biraz peynir muhtemelen bir haşlanmış yumurta bi de varsa bi parça ekmeğimden, e sonra kalk işe gel milletin masasında simitler poğçalar sandviçler falan iştahım kabarmasın diye bende ara öğün yapıyorum bi de mesela bazen olmuyor kek falan öğlene çok acıkıyorum canım yaramaz şeyler çekiyor sonra :90:

ama dediğin gibi maşallahh hiç öyle kilo durması artıya geçme gibi birşey hiç bi gün yaşamadım her gün mutlaka en az -200 görüyorum diyebilirim sadece 15 gün öncesinden köye gittim arkasından tatil falan derken 3 kilo kadar aldım ama son 3 gündür de onun 2 si gitti yumruktayım 3 gündür işte eğer bu artı kilo gelmeseydi muhtemelen güçlendirmeye geçerdim bu zamanlar 57 de geçmek istiyorum çünkümmm

selaammmm kızlaaar, yine çoşturmuşsunuz topiciiii:))) yaklaşık 1 ay kadar misafir olacak, bana istikrar, sabır dileyin anacıııım foruma pek giremeyebilirim...nasıl olcek, neeeetcem bilemeyom galiiii bu arada bugun itibariyleee 64,1 olduuuuuuuuum...ya ben pek 1+1 şeklinde gidemeycem heralde, sebzeli yiyeceğim gibi gözüküyor, ya da kend,me ayrı mı pişirsem kii, ne yapsam ki be yaaaa?? gideyim bi su içeyim en iyisii

canım benim susadığım için içtim ve pek te bişi yememiştim zira bende öle işkembe oluşcak bi hacim yok yani sorun deel..
ama bugün doymadımyani o yüzden ögleden sonra sıkıntılı geçicek benim için anlaşıldı. umarım kan şekerim çok düşmez. yanımda da öle pro mro hiçbişi yok süt yoort harici.dondurma mı yesem hani pro ya magnum filan hahhahaha şaka şaka

yedikçe vermiyo muyuz zaten dukanda canım aaa

ay benim de öyle geldi aklıma, vereceğim kilo az ya 5+5 yapim gitsin hemen dedim, hala bekle bekle içim çıktı ayol

sonuç: aç yoli.
şu cümle, dekanlığı ayağa kaldırmama sebep oldu
evet sen demiştin aslında bana 3 öğün yetiyo sağlam yersem diye. Aslında bana da o şekil yetiyo ama son 2 kilom için az ve sık dukan deneyebilirim!
Savaşta hedefe giden her yol mübahtır!
Ahmet Aydın'a ve Canan Efendigil Karatay'a ve ve ve Mehmet Öz'e güvenim sonsuz ama metabolizmayı şaşırtmak, her daim benim asli görevim. Azıcık ihanet edebilirim onlara

enem cinoşum gelmiş du facebooktan çekindim yazmaya buradan yazayım
HEEEPi BÖRTDEY TUUUU YUUUUUU
HEEEPİ BÖRTDEY TUUU YUUUUUU
HEPİ BÖRTDEY HEPİ BÖRTDEY
HEPİ BÖRTDEY TUUUU YUUUUUUUUUU :119:

ehe ehe

ehihiii teşekkür ederim, sevgi pıtırcığııııı:))

evet canım ya kilo az kaldı ama benim sabır kalmadı kepeklerim az kaldı kepek almam lazım benim en kısa zamanda sonrada senin dediklerin gibi yapıcam. bu arada sen sinoplumusun yasemin?

yazyağmurun canımbenim aklıma gelmedi değil inanki ama işte bi çekimserlik oldu niyeyse söleyemedim neyse gene gelcek bizden çok memnun kaldı ben sana gününü sölerim gideriz

abla kop kop yapardık ya niye çağırmadın neyse bi dahaki sefere inşallah:)

neeeeeeeee 3 günde 2 kilosu gitti miiiiiiii aman allahımmmmm hiç bozmamalıyım

magnum mu ama bu bana yapılır mı arkadaş offffffffffff içim bi hoş oldu valla yaaaa şöyle karadutlu bi magnum olsada yesemmmmm

CANIM DEMEKKİ TELAŞE EDİLECEK BİŞİ DEİL YOKSA DOKTOR GEL BAKALIM DERDİ OLMASI GEREKEN BİŞİMİŞ....ay büyük harfle yazmışım tozunu alırken caps locka denk gelmiş yoksa bağıra çağıra sölemedim onları:))...tatlım bazı bitkiler normal tedaviyi olumsuz etkiliyo die biliyorum aman sakın doktora sormadan bitkiselde olsa bişi yapma..yani falanca kişiye iyi gelen sana bana iyi olmayabilir...örnek en basiti allahın gojisi beni perişan etti...hayatımda ilk defa bişi bana dokundu olmaz olmaz dememek lazım canım..hatta bebişiiiim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…