kızlaaar bermine oklava görevini istemedi :82zamannn eski görevimi devralıyorum. mülayim suratımı unutun ben oklava sallarken oklavalı berrininiz geri döndü
canım onun çözümü şöyle;
bende evde saat 8 de kahvaltı yaptığımdan öğlene kadar acıkıyorum bu seferde öğlen doymıycakmışım gibime geliyor o yüzden yanımda kek getiriyorum bir dilim saat 10,5 gibi bir fincan sütle nescafe yapıp kekimi de alıyorum ohh miss gibi ara öğün oluyor öğleden sonra da acıkınca 4 gibi bir kase yoğurt falan kendimi acıkıcak boyuta getirmemeye çalışıyorum gözüm dönmesin diye
canım onun çözümü şöyle;
bende evde saat 8 de kahvaltı yaptığımdan öğlene kadar acıkıyorum bu seferde öğlen doymıycakmışım gibime geliyor o yüzden yanımda kek getiriyorum bir dilim saat 10,5 gibi bir fincan sütle nescafe yapıp kekimi de alıyorum ohh miss gibi ara öğün oluyor öğleden sonra da acıkınca 4 gibi bir kase yoğurt falan kendimi acıkıcak boyuta getirmemeye çalışıyorum gözüm dönmesin diye
aynen öyle canım.sen tatilde görc ekti n beni.kıtlıktan çıkmışım gibiydim.nasılsa bozuldu yiyimde n efsim körelsin dedim.sigara böreğinde ,çerezinden ,tereyağlı ballı ekmeğine kadar .iyiki otel değilmişde tekneymiş.malum seçenek ve bana göre miktar azdı.otel olsaymış tatlı ,pasta masta da eklenirdi.ben hiç kasmaden bol gevşeklikle +3.100gr.döndüm.
işin kötü yanı ben tekneye binince diyetteyim ,şöyle zayıfladım ,böle zayıfladım derken yemekleri bol bol götürünce ilk gün çok utandım ama sonrasaldım çayıra mevlam kayıra oldu..
kızlaaar bermine oklava görevini istemedi :82zamannn eski görevimi devralıyorum. mülayim suratımı unutun ben oklava sallarken oklavalı berrininiz geri döndü
yumruk harekatı uzun süreli durağanlık olduğunda kilo vermede örn. 15-20 gün aynı giderse 4 gün sırf atak yapıyosun...ama bunu zırt pırt yapmak yerine gerçekten gerek olduğunda yapılırsa iyi sonuç veriyo..yani kaçamak yaptım bi yumruk yapayım dediğimizde bünye bunada alışıyo ve etkili olmuyo..bende ps günlerinde özgürüm ama düşünüce yesek yesek ne yiyoruz bazen öylebi oluyoki nerdeyse pro günü gibi geçiyo...bünyemizin ve bağırsak faaliyetleri içinde ben abartmakta sakınca görmüyorum açıkcası..zaten salata türü şeyler daha çok yeniyo tabak tabak yemek yemiyoruz sonuçta:)
canım onun çözümü şöyle;
ay bence çok iyi yapmışsın özgül abla her gün mü tatile gidiyoruz yaa. ne güzel yiyip içmişsin buda yanına kar kalmış harika valla. şimdi bununla güçte topladın ne zaman kaçamak yapsan ama o zaman yemiştin diyebilceksin kendinee. süper olmuş zımba gibi aynen devamm
amanın booooooooo
kabusumuz berrin the oklavalı sultan geri döndüüüüüüüüüüüüü kaçııın
evet bende kısa aralıklar yumruk yapmıştım ama ikincisi işe yaramadı duyrulur
yaa bende bugün arada bişiyeseydim böle olmucaktı öglen salata ve sulu bi et yemegi vardı onu yedim üstüne nerdeyse bi kova su içtim ama hala açlık hissediyorum. yogurt ve sütüm var ama yogurt yemek istemiyorum çok uyku yapıyoo :)
gel o zaman beni ye
canım ben şey duymuştum yemekten hemen sonra birden içilen fazla su gün içerisinde açlığa neden oluyor en iyisi yayarak içmek suyu,çünkü bazen bende abartıp farkında olmadan 2 tane yarım litrelik suyu peşpeşe içebiliyorum
aaa acıkıyor musunuz yauu hihihi
bana 3 öğün yetiyor genelde.
O zaman az ve sık yeme mantığını devam ettiriyosunuz siz dukandaaaa
ama yanlış hatırlamıyosam gayet de güzel kilo veriyosunuz dimi?
Hiç artılarda görmedim sizi ben, maşallah diyeyim de
merak ediyodum çünkü az ve sık yiyerek devam eden var mı dukana diye
vuuuuuuuuuu buna pek sevineceğimi sanmıyorum
canım aklımda olsun birdahaki sefere yapıyım bu dediğini.
ben sabah bitki çayı içtim az öncede yemekhaneden yoğurt aldım bir kase acıkınca yerim diye.bu hafta dizginleri ele almanın vakti geldi:))
yemek üzerine içilen su mideyi büyütüyooo, sindirimi zorlaştırıyoooo oooooo ooooo ay lav yu duukan demek istiyorum ama diyemiyorum şu an ehehehe çünküseeeem kilo verememekteyim. Şu rutinimi değiltirme olayına ne diyorsunuz sevgili dukanistler? 5+5ten dönüp şaşırtayım mı metoyu ben? ne edeyim? Yumruk da çare olmaz ki 5+5 yapan dukaniste
asıl regl olmadım onu olsam görücem enine boyuna doğru kilomu ama işte telaş ediyorum telaş ettikçe de sinir oluyorum kendime bi bekle be sen de aaa demek istiyorum kendime aynadan
ayy dsayenızde yenı atrıfler öğrenıp dıeytı zehır etmeden kendıne saglıklı bı şekılde kılo verırım inşallah....günaydın kızlarrr....tickerımı deiştirdim acaba nedennn:) neyseki -700 çıktım nihayet...aslında 76.500 dü en son tatil dönüşü..sahiden ne çok su tutuyo insan regliyken...bu sabah 75.300 ü gördüm çok şükür...valla etti melodicim:)
estafurullah cnm ne şişirmesi yardımcı olabiliyosak ne mtlu...sabahlar peynirli yumurta yiyorum genelde sebze günleri dışında...o zaman bir bütün birde akını koyuyorum...sarısınıda çorbanın terbiyesinde değerlendiriyorum..yada köftenin içine...ama artık gözüm çabuk doyuyo ve yaz aylarında çorbaya baya bi ara vermiştim bitane bütün yumurtayla yapıyorum kahvaltımı...değerlendirmek için kek krep poğaça ekmek birsürü seçenek var tabi...yapıp buzluğa atabilirsin elinin altında yulaflı yicekler olur hemde..dün uzun bi aradan sonra ekşili köfte yaptım özlemişim iyi gitti valla:)
daha başlayamadık ama inşallah sorun olmaz canım benım cok saolasınız....kabızlık için cevaplamayı unutmuşum...bende o sıkıntı hiç olmadı ama yulafı düzenli yerse ve goji berryi tüketirse sorun olcanı sanmıyorum...bide mümkün olduğunda çorba türü şeylerde yesinki kuru kuru tıkanmasın...gojiyi biliyomusun bilmiyorum kurt üzümü die geçiyo c vitamini deposu birsrü faydası var..bu diyette serbest..1.5 çorba kaşığı kadar yenebiliyo günde..beni feci ishal yapıyo hemde ağrılı yiyemiyorum dokundu nedense 3 kere denedim tövbe ettim ama başka kimseye duymadım dokunduğunu...hatta onunla kek reçel falan yapabilirsin:)
yazyağmurun canımbenim aklıma gelmedi değil inanki ama işte bi çekimserlik oldu niyeyse söleyemedim neyse gene gelcek bizden çok memnun kaldı ben sana gününü sölerim giderizgünaydın kızlaaarrr güzel bir haftasonundan sonra vasat bir durumdayım bugün yumruğa başlıyorum ve artık kendimi toparlamanın vakti geldi diyorum..
bugünden itibaren başlıycam canım.valla en babasından hakettim ben bu yumruğu
olur olur oluuuurrr bal gibi oluurrr
şimdi canım baktım tvlerde güzelim diye geçinen çok asıl güzellik neymiş görsünler diye yükledim resmimi.kıskanmayın lütfen tamam mııııı
insan haber vermez mi abla yaaaa
çiçeği burnunda gelinimiz hoşgelmişşşş.canım sen orda biz burda kutladık senin düğününü pasta bilem kestik
inşallah çok mutlu olursun.seni gördüğümüze sevindik.
cıx olmaz bu güzellik bana has bişi
gel o zaman beni ye
canım ben şey duymuştum yemekten hemen sonra birden içilen fazla su gün içerisinde açlığa neden oluyor en iyisi yayarak içmek suyu,çünkü bazen bende abartıp farkında olman 2 tane yarım litrelik suyu peşpeşe içebiliyorum
farkında olmadan acıkıyoruz valla
benim yeme şeklim şöyle;
sabah 7:30 kahvaltı
saat 10:00 tarçınlı süt yada yoğurt
12:30 yemek
15:30 ile 16:00 arası meyveli yoğurt yada yine süt
19:00 yemek
vay amma yiyomuşum heee buraya yazınca anladım
sen 5+5 mi yapıyosun canım? eğer öyleyse ben bu konuyu dukan dedemle bi görüşüyüm bakalım ne diycek
bence biraz rutini değiştir belki senin bünye 5+5e alıstığı için tepki vermiyodur,hani olur belki 1+1de kilolar gider patır patır amaç bünyeyi şaşırtmak değil mi canım
1-2 hafta 1+1 dene derim ama diğer arkadaşların fikri ne olur bilemem.biraz rutinden çık derim ben canım.
beberongom eger ana yemekte şöle saglam bi protein takviyesi yapmışsam açıkçası ben acıkmıyorum. ama eger yoksa arada bişi yemek gerekiyo yoksa insan ana yemekte normal yedikleri ile doymamış oluyo.
bugün bende mesela öle bişi var. öglen az yedim cunku evden bişi getirmedim iş yerindeki yemeklere güvenip. bide biraz yemek yap taşı ısıt ye bıkkınlığı da vardı burda da pro çıkınca ona güvendim. ama buda suluı bi yemek tas kebabı gibi çıktı
yanına da kuş yemi kadar salata.. sonuçç .aç yoli
şimdi sütlü kaffe içiyorum böle akşama kadar idare edicem zira akşam da yemegimy ok yanımda evde yiycem
selaammmm kızlaaar, yine çoşturmuşsunuz topiciiii:))) yaklaşık 1 ay kadar misafir olacak, bana istikrar, sabır dileyin anacıııımforuma pek giremeyebilirim...nasıl olcek, neeeetcem bilemeyom galiiii bu arada bugun itibariyleee 64,1 olduuuuuuuuum...ya ben pek 1+1 şeklinde gidemeycem heralde, sebzeli yiyeceğim gibi gözüküyor, ya da kend,me ayrı mı pişirsem kii, ne yapsam ki be yaaaa?? gideyim bi su içeyim en iyisii
yedikçe vermiyo muyuz zaten dukanda canım aaa
ay benim de öyle geldi aklıma, vereceğim kilo az ya 5+5 yapim gitsin hemen dedim, hala bekle bekle içim çıktı ayol
sonuç: aç yoli.
şu cümle, dekanlığı ayağa kaldırmama sebep oldu
evet sen demiştin aslında bana 3 öğün yetiyo sağlam yersem diye. Aslında bana da o şekil yetiyo ama son 2 kilom için az ve sık dukan deneyebilirim!
Savaşta hedefe giden her yol mübahtır!
Ahmet Aydın'a ve Canan Efendigil Karatay'a ve ve ve Mehmet Öz'e güvenim sonsuz ama metabolizmayı şaşırtmak, her daim benim asli görevim. Azıcık ihanet edebilirim onlara
enem cinoşum gelmiş du facebooktan çekindim yazmaya buradan yazayım
HEEEPi BÖRTDEY TUUUU YUUUUUU
HEEEPİ BÖRTDEY TUUU YUUUUUU
HEPİ BÖRTDEY HEPİ BÖRTDEY
HEPİ BÖRTDEY TUUUU YUUUUUUUUUU :119:
ehe ehe
bırakma canım valla sıkı tutkalmış şurda 4 kilocuk bence şöyle çok sıkı yapsan 3. haftada geçersin sen güçlendirmeye bende öyle yapıcam 57 de falan güçlendirmeye geçicem, kendine boş bol atıştırmalık sütlaç kek puding vs yap diyetini keyfili hale getir benim elimin altında yiyecek şeyler olunca kendimi hiç diyette hissetmiyorum
yazyağmurun canımbenim aklıma gelmedi değil inanki ama işte bi çekimserlik oldu niyeyse söleyemedim neyse gene gelcek bizden çok memnun kaldı ben sana gününü sölerim gideriz
canım ben 8 gibi yiyorum işte sabah biraz peynir muhtemelen bir haşlanmış yumurta bi de varsa bi parça ekmeğimden, e sonra kalk işe gel milletin masasında simitler poğçalar sandviçler falan iştahım kabarmasın diye bende ara öğün yapıyorum bi de mesela bazen olmuyor kek falan öğlene çok acıkıyorum canım yaramaz şeyler çekiyor sonra :90:
ama dediğin gibi maşallahh hiç öyle kilo durması artıya geçme gibi birşey hiç bi gün yaşamadım her gün mutlaka en az -200 görüyorum diyebilirim sadece 15 gün öncesinden köye gittim arkasından tatil falan derken 3 kilo kadar aldım ama son 3 gündür de onun 2 si gitti yumruktayım 3 gündür işte eğer bu artı kilo gelmeseydi muhtemelen güçlendirmeye geçerdim bu zamanlar 57 de geçmek istiyorum çünkümmm
canım benim susadığım için içtim ve pek te bişi yememiştim zira bende öle işkembe oluşcak bi hacim yok yani sorun deel..
ama bugün doymadımyani o yüzden ögleden sonra sıkıntılı geçicek benim için anlaşıldı. umarım kan şekerim çok düşmez. yanımda da öle pro mro hiçbişi yok süt yoort harici.dondurma mı yesem hani pro ya magnum filan hahhahahaşaka şaka
günaydın kızlarrr....tickerımı deiştirdim acaba nedennn:) neyseki -700 çıktım nihayet...aslında 76.500 dü en son tatil dönüşü..sahiden ne çok su tutuyo insan regliyken...bu sabah 75.300 ü gördüm çok şükür...valla etti melodicim:)
çok tebrik ederim tam karamsarlığa düşeceğimiz zaman gidiyorda gidiyor bende şimdi tickerımı değiştiricem çünkü bu sabah itibariyle -600
Sadeca Ablam; doktoru aradım. Bu hafta sonuna kadar bekle, olmazsa bi gel de kontrollerini yapalım dedi.
Zaten biliyosun ki gidicem o adını yakıştırmadığınız rutin kontrollere :)
kendimi civan perçemi, sarı kantorona ya da soğan kürüne falan mı versem gitmeden önce
gerek kalmaz belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?