Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kilo verenleri çook tebrik ediyorum
melodi tebrik ederim engeli aşmışsın.
ama özgül ablam altmışları görmüş oleeeeeeeyy
[/QUOTE]

evet canım teşekkür ederim 6 lara az kaldı

canım öncelikle doğumgününmüşş kutlarım...sağlıklı mutlu huzurlu dukanlı ve bizli nice uzun yıllar yaşlar almanı dilerim cinom...1 ay misafir sahiden ne desem bilemiyorum allah yardımcın olsun canım...benim eşimin tarafıyla bi akrabalık varmı merak ettim şimdi:)) artık evdeki duruma göre hareket edersin yeterki tatlılardan hamurişinden uzak dur misafir stresini yiyerek atmaya çalışma sonra sen uğraşcaksın cnm..

hoşgeldin canımcım. valla bende saf pro flan kalmadı arada kuru sulu meyve de yiyorum. pek dukanik bi diyetim yok artık ama yine de pro agırlıklı gidiyorum. bu sıcakta benim sıradan yemeklerimle saf proluk bi diyet yapamıyorum zaten üzgünüm dukanista beyvbilerim

ayrıyetten tepprik koyuyuroum cinocum süper gidiyorsun .. benim gibi sende dukandan ilham alan melez bir dukanistsin anlaşılan. ayrıeten ben karatay ablanın dedii gibi arada kuryemişte yiyorum ama yaglı olduunda günde en fazla 3-4 ceviz yiyorum o kadar

akikikooooooooo beberongoo kız niye güldün ki o kadar. ama öyle yani aç yoli.. açım ben aaaaç aç.. ne varsa kendi pişirdiğim getirdiğim sıkıcı dukanist yemeklerimde varmış .. nen bi gün güvenelim dedik şirket yemeklerine böle de aç kaldık iyi mii..:26: ramazanda niyetli olmayacağım bari yemek paramı versinler de kendi yemeemi kendim getireyim güzel bir dukanist diyeti olsun yaanee demaaaaaaaaa

magnum mu ama bu bana yapılır mı arkadaş offffffffffff içim bi hoş oldu valla yaaaa şöyle karadutlu bi magnum olsada yesemmmmm

hihihi
çok adiyim demaaaa
seni düşünerek magnum demiştim zatiii
meşajım yerine ulaştım hehehhehe

benim mesajımı kimse görmedimi.selam size ey dukan topiği...geçen pazartesi başladım dukana, burayada yazmıştım zaten..4 gün ataktan sonra 5. gün öğleden sonra un helvası yaptım bi tane yiyeyim dedim..sonrasını hatırlamıyorum..şimdi söyleyin bakalım ..ben tekrar atakmı yapıcam, yoksa seyir evresinemi geçicem...cevap please....
..

selam cnm pardon valla ben görmemişim...yoksa dukan çağrı merkezi gibiyiz aportta bekliyoruz bi soru olsada cevaplasak die:))öncelikle hayırlı olsun diyetin kolaylıklar dilerim cnm...kitapta olurda kaçamak olursa aynen devam edin seyire diyo...yani tekrardan atak yapma normale dönünce etkilemicektir...kilo verme hızında bi düşüş yapabilir ama onu un helvasını götürken düşüncektin... daha çok yeni başladığından diyete atak yaparsan yumruk harekatı gibi olur ve daha sonra ihtiyaç duyduğunda yumruk çok etkili olmass..seyire devam et cnmm

Son düzenleme:

hihihihi bebişin de senin sözünden çıkmaz o zaman aplamm

ayrıyetten de evet o kuyruk kısmı en zoruymuş :18:

ay ben de her gittiğim işte yemek paramı ödeyin yemek vermeyin diye teklif etmek istiyorum çünküsem ben kimsenin yediğini YİYEMİYORRAAMM
ama olmii maalesef
Madem öyle ben de goci berili yoğurt yiyim de aklım başıma gelsin
akşama spor var çünküsem, accık takviye ister bu vücut :82:

Son düzenleme:

ben yürümeye gidiyorum kıslarr...hazır temizlik yaptım bi onun için duş almıyım oda çıksın aradan:) sıcaklar bastırdığından beri bantta yürüyorum dışarsı kadar zevkli deil ama olsun bari başıma güneş geçmiyo:) hadi bana kolay gelsin grşrz öptüm sizi şimdilikk

hihihi
çok adiyim demaaaa
seni düşünerek magnum demiştim zatiii
meşajım yerine ulaştım hehehhehe

direkt ulaştı canım merak etme ahhh vuvum ahhhh nerelerdesin bak ne halae düşürdüler beni

dukan çağrı merkezi mi bu çok iyiydi ablam süpersin

sabahtan beri foruma girmek için can atıyorum nihayet girebildim....kızlar 6 gündür tartılmıyordum regl olunca bugün sabah çıktım ve tartıda 58.5 gördüm bence kilo problemi olan herkes bir an önce dukana başlasın

tebrik ederim canım harikasınnnn

nedir bu dükan diyeti biri bana anlatsın hemen...? :))

internetten biraz araştırmanızı öneririm ayrıntısıyla diyeti anlatıyor,anlamadığınız yerlerde biz yardımcı oluruz.

nedir bu dükan diyeti biri bana anlatsın hemen...? :))
valla aç kalmadan kilo verdiren mucize bir diet başlamak istiyorsanız internetten bir araştırma yapın,sorasında da dukan diyeti kitabı almanızı öneriyorum,kafanıza takılan sorularda bu forumdan cevap bulabileceksiniz

Son düzenleme:

ewet canım Sinopluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…