selaammmm kızlaaar, yine çoşturmuşsunuz topiciiii:))) yaklaşık 1 ay kadar misafir olacak, bana istikrar, sabır dileyin anacıııımforuma pek giremeyebilirim...nasıl olcek, neeeetcem bilemeyom galiiii bu arada bugun itibariyleee 64,1 olduuuuuuuuum...ya ben pek 1+1 şeklinde gidemeycem heralde, sebzeli yiyeceğim gibi gözüküyor, ya da kend,me ayrı mı pişirsem kii, ne yapsam ki be yaaaa?? gideyim bi su içeyim en iyisii
günaydın kızlarrr....tickerımı deiştirdim acaba nedennn:) neyseki -700 çıktım nihayet...aslında 76.500 dü en son tatil dönüşü..sahiden ne çok su tutuyo insan regliyken...bu sabah 75.300 ü gördüm çok şükür...valla etti melodicim:)
çok tebrik ederim tam karamsarlığa düşeceğimiz zaman gidiyorda gidiyor bende şimdi tickerımı değiştiricem çünkü bu sabah itibariyle -600
çok saol melodicim bende seni kutlarımm...yüzüp yüzüp kuyruğa geldik ama kuyruktakiler kolay gitmiyo artık öff bitsede geçsem şu güçlendirmeye...gerçi nasıl yicem onuda bilmiyorum çok alıştım tuhaf gelcek hergün meyve ekmek falan:))
selaammmm kızlaaar, yine çoşturmuşsunuz topiciiii:))) yaklaşık 1 ay kadar misafir olacak, bana istikrar, sabır dileyin anacıııımforuma pek giremeyebilirim...nasıl olcek, neeeetcem bilemeyom galiiii bu arada bugun itibariyleee 64,1 olduuuuuuuuum...ya ben pek 1+1 şeklinde gidemeycem heralde, sebzeli yiyeceğim gibi gözüküyor, ya da kend,me ayrı mı pişirsem kii, ne yapsam ki be yaaaa?? gideyim bi su içeyim en iyisii
sonuç: aç yoli.
şu cümle, dekanlığı ayağa kaldırmama sebep oldu
evet sen demiştin aslında bana 3 öğün yetiyo sağlam yersem diye. Aslında bana da o şekil yetiyo ama son 2 kilom için az ve sık dukan deneyebilirim!
Savaşta hedefe giden her yol mübahtır!
Ahmet Aydın'a ve Canan Efendigil Karatay'a ve ve ve Mehmet Öz'e güvenim sonsuz ama metabolizmayı şaşırtmak, her daim benim asli görevim. Azıcık ihanet edebilirim onlara
enem cinoşum gelmiş du facebooktan çekindim yazmaya buradan yazayım
HEEEPi BÖRTDEY TUUUU YUUUUUU
HEEEPİ BÖRTDEY TUUU YUUUUUU
HEPİ BÖRTDEY HEPİ BÖRTDEY
HEPİ BÖRTDEY TUUUU YUUUUUUUUUU :119:
ehe ehe
magnum muama bu bana yapılır mı arkadaş offffffffffff içim bi hoş oldu valla yaaaa şöyle karadutlu bi magnum olsada yesemmmmm
benim mesajımı kimse görmedimi.selam size ey dukan topiği...geçen pazartesi başladım dukana, burayada yazmıştım zaten..4 gün ataktan sonra 5. gün öğleden sonra un helvası yaptım bi tane yiyeyim dedim..sonrasını hatırlamıyorum..şimdi söyleyin bakalım ..ben tekrar atakmı yapıcam, yoksa seyir evresinemi geçicem...cevap please....
..
çok saol melodicim bende seni kutlarımm...yüzüp yüzüp kuyruğa geldik ama kuyruktakiler kolay gitmiyo artık öff bitsede geçsem şu güçlendirmeye...gerçi nasıl yicem onuda bilmiyorum çok alıştım tuhaf gelcek hergün meyve ekmek falan:))
teşekkür ederim nerdeyse aynı kalan kilomuz aynı zamanda geçicez heralde güçlendirmeye aynı hızda verirsek tabii azaldıkça zorluyor sanki zaten benim meyveyle hiç aram yok çok sevmem ama uyucaz mecburen ne gerekiyosa yapıcaz
canım öncelikle doğumgününmüşş kutlarım...sağlıklı mutlu huzurlu dukanlı ve bizli nice uzun yıllar yaşlar almanı dilerim cinom...1 ay misafir sahiden ne desem bilemiyorum allah yardımcın olsun canım...benim eşimin tarafıyla bi akrabalık varmı merak ettim şimdi:)) artık evdeki duruma göre hareket edersin yeterki tatlılardan hamurişinden uzak dur misafir stresini yiyerek atmaya çalışma sonra sen uğraşcaksın cnm..
hoşgeldin canımcım. valla bende saf pro flan kalmadı arada kuru sulu meyve de yiyorum. pek dukanik bi diyetim yok artık ama yine de pro agırlıklı gidiyorum. bu sıcakta benim sıradan yemeklerimle saf proluk bi diyet yapamıyorum zaten üzgünüm dukanista beyvbilerim
ayrıyetten tepprik koyuyuroum cinocum süper gidiyorsun .. benim gibi sende dukandan ilham alan melez bir dukanistsin anlaşılan. ayrıeten ben karatay ablanın dedii gibi arada kuryemişte yiyorum ama yaglı olduunda günde en fazla 3-4 ceviz yiyorum o kadar
saol sadecaaam, hihihi walla bilmem akrabalık felan var mı da, bu sabah geldi kahvaltıdayız, oooh burası serinmiş ramazanı da burada geçireyim bari dediiiiehihihi walla dün zeytinyağlı büber dolmasıynan, haşhaşlı çörekler felan yaptım emmeeeeeee yimediiiim:)) allahtan misafirimiz de azılı bir sebze fanatiği, yani ööle kek, börek işi olamicek de biraz zeytinyağlı, sebze ağırlıklı olcek...bakalım görciiiiiiiiiz, ilerleyen günler tartı ne gösterecekkkk...
walla yolicim misafir olmasa iyi hoş da şimdilik azcuık melezleşecez gibi duriiiiiiiiyyy... ceviz miii ayyyyyyyy bayılırııııııımmm
CANIM DEMEKKİ TELAŞE EDİLECEK BİŞİ DEİL YOKSA DOKTOR GEL BAKALIM DERDİ OLMASI GEREKEN BİŞİMİŞ....ay büyük harfle yazmışım tozunu alırken caps locka denk gelmiş yoksa bağıra çağıra sölemedim onları:))...tatlım bazı bitkiler normal tedaviyi olumsuz etkiliyo die biliyorum aman sakın doktora sormadan bitkiselde olsa bişi yapma..yani falanca kişiye iyi gelen sana bana iyi olmayabilir...örnek en basiti allahın gojisi beni perişan etti...hayatımda ilk defa bişi bana dokundu olmaz olmaz dememek lazım canım..hatta bebişiiiim:))
akikikooooooooo beberongoo kız niye güldün ki o kadar.ama öyle yani aç yoli.. açım ben aaaaç aç.. ne varsa kendi pişirdiğim getirdiğim sıkıcı dukanist yemeklerimde varmış .. nen bi gün güvenelim dedik şirket yemeklerine böle de aç kaldık iyi mii..:26: ramazanda niyetli olmayacağım bari yemek paramı versinler de kendi yemeemi kendim getireyim güzel bir dukanist diyeti olsun yaanee demaaaaaaaaa
teşekkür ederim nerdeyse aynı kalan kilomuz aynı zamanda geçicez heralde güçlendirmeye aynı hızda verirsek tabii azaldıkça zorluyor sanki zaten benim meyveyle hiç aram yok çok sevmem ama uyucaz mecburen ne gerekiyosa yapıcaz
ah be tatlım meyve sevilmezmi imkan olsa seve seve senin hakkınıda yerim ama olmii işte:) aman zaten bitek porsiyoncuk keşke ekmek bi dilim olsaydı meyve 2 tane olsaydı...neyse artık kaçamak günlerinde açığı kapatırız:))
yolanda valla keşke şöle altlı üstlü falan otursaydık ne güsel işten gelince işe giderken hatta ben sana bütün öğünlerini verirdim tatlım...ben sırf kendime çalışıyorum çünkü evdekilerden bana uyan yok...sadece artık köfteyi yulaflı yapıyorum onlarada kakalıyorum anlamıyolar:))
ara öğün vaktiiiii hadi kızlar yoğurt yiyelim bendensiniz
hihihi
çok adiyim demaaaa
seni düşünerek magnum demiştim zatiii
meşajım yerine ulaştım hehehhehe
selam cnm pardon valla ben görmemişim...yoksa dukan çağrı merkezi gibiyiz aportta bekliyoruz bi soru olsada cevaplasak die:))öncelikle hayırlı olsun diyetin kolaylıklar dilerim cnm...kitapta olurda kaçamak olursa aynen devam edin seyire diyo...yani tekrardan atak yapma normale dönünce etkilemicektir...kilo verme hızında bi düşüş yapabilir ama onu un helvasını götürken düşüncektin...daha çok yeni başladığından diyete atak yaparsan yumruk harekatı gibi olur ve daha sonra ihtiyaç duyduğunda yumruk çok etkili olmass..seyire devam et cnmm
yidim valla oooh sefam olsun
sana da afiyet olsun yağmırıımm
sabahtan beri foruma girmek için can atıyorum nihayet girebildim....kızlar 6 gündür tartılmıyordum regl olunca bugün sabah çıktım ve tartıda 58.5 gördümbence kilo problemi olan herkes bir an önce dukana başlasın
nedir bu dükan diyeti biri bana anlatsın hemen...? :))
valla aç kalmadan kilo verdiren mucize bir dietnedir bu dükan diyeti biri bana anlatsın hemen...? :))
evet canım ya kilo az kaldı ama benim sabır kalmadıkepeklerim az kaldı kepek almam lazım benim en kısa zamanda sonrada senin dediklerin gibi yapıcam. bu arada sen sinoplumusun yasemin?
abla kop kop yapardık ya niye çağırmadınneyse bi dahaki sefere inşallah:)
neeeeeeeee 3 günde 2 kilosu gitti miiiiiiiiaman allahımmmmm hiç bozmamalıyım
magnum muama bu bana yapılır mı arkadaş offffffffffff içim bi hoş oldu valla yaaaa şöyle karadutlu bi magnum olsada yesemmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?