kitabı aldım hızlı bi şekilde okudum ama deneyimlerinize muhtacımmmmm
benim bugün doom günüm olması sebebiyle arkadaşlarım pasta almışlar kıramadım maalesef ufacık bir dilim yedim onunda kremalarını ayıkladım içinden umarım kötü etkilemez yumruk esnasında
benim bugün doom günüm olması sebebiyle arkadaşlarım pasta almışlar kıramadım maalesef ufacık bir dilim yedim onunda kremalarını ayıkladım içinden umarım kötü etkilemez yumruk esnasında
ewet canım Sinopluyum
kızlar şu iki konu kafamı karıştırıyo acil yardım....
1.gut hastalığına yakalanma riskimiz var mı?
2. et çok tukettıgımız ıcın yıne kolon kanserı vs riski bunlar benı korkutuyo.....
hatta 3 bi de yumurtanın beyzı yenılecek mi yenilmiycek mi?
yasemiin doğum günün kutlu olsun.Bence bir şey olmaz ufacık bir pastadan..
Benim bir sorum var kızlarrr? ya seyir döneminde yaprak sarması serbest mi acaba? Çok canım çekti yarın seyir evresine geçicem de.Yulaf kepek,kıyma, yumurta ve baharatlarla karışımı yapraklara sarmayı düşünüyorum ama kitapta sebze olarak yaprak yazmıyor.Gerçi şüpheliyim Fransada yaprak var mı diye?
Önerileriniz nelerdir.Diyet bozulur mu acaba?
süper görünüyosun mutlucum...yanlız sen hoca gibi değil öğrenci gibi görünüyosun..tekrar tebrik ederim sahiden bişi kalmamış 7 kilo bi fazlalık görmedim ben genede sen bilirsin canım:)
vuuuuuuuuuu buna pek sevineceğimi sanmıyorum
hihoooyt valla döndüm artık zorla sevindircemmm
ay bence çok iyi yapmışsın özgül abla her gün mü tatile gidiyoruz yaa. ne güzel yiyip içmişsin buda yanına kar kalmış harika valla. şimdi bununla güçte topladın ne zaman kaçamak yapsan ama o zaman yemiştin diyebilceksin kendinee. süper olmuş zımba gibi aynen devamm
amanın booooooooo
kabusumuz berrin the oklavalı sultan geri döndüüüüüüüüüüüüü kaçııın
döndüm döndüm
walla yolicim misafir olmasa iyi hoş da şimdilik azcuık melezleşecez gibi duriiiiiiiiyyy... ceviz miii ayyyyyyyy bayılırııııııımmm
ay ben de her gittiğim işte yemek paramı ödeyin yemek vermeyin diye teklif etmek istyorum çünküsem ben kimsenin yediğini YİYEMİYORRAAMM
ama olmii maalesef
Madem öyle ben de goci berili yoğurt yiyim de aklım başıma gelsin
akşama spor var çünküsem, accık takviye ister bu vücut :82:
yolanda valla keşke şöle altlı üstlü falan otursaydık ne güsel işten gelince işe giderken hatta ben sana bütün öğünlerini verirdim tatlım...ben sırf kendime çalışıyorum çünkü evdekilerden bana uyan yok...sadece artık köfteyi yulaflı yapıyorum onlarada kakalıyorum anlamıyolar:))
ara öğün vaktiiiii hadi kızlar yoğurt yiyelim bendensiniz
benim mesajımı kimse görmedimi.selam size ey dukan topiği...geçen pazartesi başladım dukana, burayada yazmıştım zaten..4 gün ataktan sonra 5. gün öğleden sonra un helvası yaptım bi tane yiyeyim dedim..sonrasını hatırlamıyorum..şimdi söyleyin bakalım ..ben tekrar atakmı yapıcam, yoksa seyir evresinemi geçicem...cevap please....
..
Canım o fazlalıkların tamamı kemerin alt kısmında.Neyse ki artık doğru kıyafetlerle gizleyebiliyorum biraz.
vuuuuuuuuuu buna pek sevineceğimi sanmıyorum
hihoooyt valla döndüm artık zorla sevindircemmm
zorla sevgi olmaz bi kerem bana büyüklerim öyle öğretti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?