Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

benim bugün doom günüm olması sebebiyle arkadaşlarım pasta almışlar kıramadım maalesef ufacık bir dilim yedim onunda kremalarını ayıkladım içinden umarım kötü etkilemez yumruk esnasında

kitabı aldım hızlı bi şekilde okudum ama deneyimlerinize muhtacımmmmm

okudunsa detayları biliyorsun,merak ettiklerini sorabilirsin.hepimiz seve seve yardımcı oluruz.protein günlerine yani atak dönemine başla hemen.bol bol suyu ihmal etme,yulaf kepeği ve goji de önemli.kollestrolün düzenlenmesi vitamin eksikliği ve kabızlık sorunu için .sabahları aç karnına tartıl ve sabır inanamayacaksın nasıl verdiğine hadi kolay gelsin canım.

benim bugün doom günüm olması sebebiyle arkadaşlarım pasta almışlar kıramadım maalesef ufacık bir dilim yedim onunda kremalarını ayıkladım içinden umarım kötü etkilemez yumruk esnasında

Doğum günün kutlu olsun canım. Allah hayırlı ömürler versin. bence o kadarcı k pastadan birşey olmaz. olursa da y10 dk fazla yürürsün .

aaaa senindemi doğumgünün cnm...masallah bereketli günmüş:) doğumgünün kutlu olsun cnm sağlıklı mutlu huzurlu uzzuuuuun bir ömür dilerim sevdiklerinle ve bizlerle tabii..olsun sana oklava yok bugünlük sefan olsun cnm bişi yapmaz o pasta:)

ewet canım Sinopluyum

aaa bende bendeee yaşasıııın hemşo buldum kendime

Doğum günün kutlu olsun canım nice senelere ömür boyu fit kalman dileğiyle

ben bu konuda iyi örnek olduğumu düşünüyorum.hemen sana bi açıklama yapayım.ben kollestrol hastası 50 li yaşlarında bi ablanızım mart sonu başladım dukana başlamadan ve sonraki her ay tüm tahlillerimi aksatmadan yaptırıyorum.suyu bol içersen yulaf kepeğini ihmal etmessen bide goji kullanırsan sorun olmuyor.yumurtanın tamamını yedim hatta bazen günde2 tane .tahlil sonuçlarım doktorumu bile şaşırtıyor.kollestrol hiç yükselmedi tüm değerler harika veeee sadece yağ kitlem eriyor yaşıma rağmen kas kitlem yerinde şükür.umarım aydınlatabilmişimdir.

yasemiin doğum günün kutlu olsun.Bence bir şey olmaz ufacık bir pastadan..

Benim bir sorum var kızlarrr? ya seyir döneminde yaprak sarması serbest mi acaba? Çok canım çekti yarın seyir evresine geçicem de.Yulaf kepek,kıyma, yumurta ve baharatlarla karışımı yapraklara sarmayı düşünüyorum ama kitapta sebze olarak yaprak yazmıyor.Gerçi şüpheliyim Fransada yaprak var mı diye?
Önerileriniz nelerdir.Diyet bozulur mu acaba?

bozulmaz sonuçta yeşillik:) ben 3-4 kez yaptım çokta güzel oluyo...yumurta koymamıştım ben sadece bol maydanoz soğan yulaf kıyma baharat..ayy aklıma düşürdün bende yapayım yarın:)) fransada varmıdır bilmiyorum ama türk marketlerden alabilrisin sanırım konservesi kesin vardır...

süper görünüyosun mutlucum...yanlız sen hoca gibi değil öğrenci gibi görünüyosun..tekrar tebrik ederim sahiden bişi kalmamış 7 kilo bi fazlalık görmedim ben genede sen bilirsin canım:)

Canım o fazlalıkların tamamı kemerin alt kısmında. Neyse ki artık doğru kıyafetlerle gizleyebiliyorum biraz.

walla yolicim misafir olmasa iyi hoş da şimdilik azcuık melezleşecez gibi duriiiiiiiiyyy... ceviz miii ayyyyyyyy bayılırııııııımmm

ay bende bayılırım bide çok faydalııı

bize gelen yemekleri görsen yaa. menünün hepsini yesen zxaten alman gereken günlük kalorinin tamamından fazlasını almış olursun öle menüler geliyor . fizik gücü ile çalışanlar düşünülüyor ama ofistekilerin ihtiyacları düşünülmüyor. her kese aynı menü :)

ahh sadecam vallahi ne güzel olurduu. bak şimdi ben eve gidicem açım yemek hazırlamam lazım ne yiycem bilmiyorum ühühüüh

ara öğün vaktiiiii hadi kızlar yoğurt yiyelim bendensiniz

ay bende yedim dedim oldum höşmerim tatlısı gibi uyku yapıyi meret yaa .. zaten havalar ısınalı hep uyuyasım var:44::44:

canım seninde mi dogum günün.
sinoplu hemşo. ben kastamonuluyum ama sinop - zonguldak - kastamonu hatta boluluları ve düzcelileri bile hemşom bilirim dogum günün kutlu olsun :)

Son düzenleyen: Moderatör:

ne desek bilemedim:44: seni berrine havale edelim.BERRİN BERRİN magnumdan sonra bide un helvası çıktı çaresine bak.berrin arkadaş oklava ister

yoliiii kastamonulumusun anam sende bizdenmişsin dökülün hemşolarrrr

ahhh ahhh bende kastamonudan bir yar sevdim sevmez olaydım:97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…