Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Canım bence hiç olmamış gibi seyirden devam et. Ama daha fazla bozmamaya çalış.

arkadaşlar, dukan diyeti listesine ulaşmaya çalışıyorum ama hiç bir sitede net bir bilgi bulamadım.
yardımcı olabilirmisiniz

Dukana tamamen uygundur bence şekerim, sonuçta yeşillik.

Sevgili Cino ve Yasemin, ben de doğum gününüzü kutluyor ve sağlıklı, ince ve çok mutlu ömürler diliyorum.

tebrik eder başarıların devamını dilerim....
kendimi öğrt. gibi hissettim

cine ve yasemin doğum gününüz kutlu olsun.iyi ki doğdunuz iyi ki varsınız.iyi ki bizimlesinizgoldenim sana da ömür boyu mutluluklarözledik valla

arkadaşlar, dukan diyeti listesine ulaşmaya çalışıyorum ama hiç bir sitede net bir bilgi bulamadım.
yardımcı olabilirmisiniz

Dukan diyeti listesi derken ne kastetdiğinizi anlayamadım.Bu diette bir liste yokki,sadece birkaç örnek menü var onlarda kitapta yer alıyor

zeynebim ablam ablaların gülü berkmine görevini istemedioklavalı eli maşalınız olarak yine ben devam ediyorum kaçamak yaparken yayınladığım fotoyu unutun artık

Son düzenleme:
merhabalar buraya sık uğrayamasamda 7 günde atak sonucum 5.600 gr bugün seyir evresine geçtim 140 gün seyir evresinde 17 kg vermem lazımmış önümde çok uzun bir yol var

hoşbulduk seyirin ilk günü ama kafam karıştı kitap elimde olmasına rağmen düzgün bir plan yapmam lazım sanırım atakta güzeldir et süt peynir yumurta:)

cino ve yasemin doğum günün kutlu olsun.nice mutlu sağlık yıllar .ak saçlı nineler olana kadar uzun ömürlerr.isteyene pasta isteyene dukan usulü tavuk

Eklentiler

• $8_5_16.gif
    46,5 KB · Görüntüleme: 37
  • $8_5_17.gif
    30,8 KB · Görüntüleme: 33
Bende bi ara dukan diyetine başlayıp ara vermiştim tekrar başladım pek bi fark göremiyorum aralarda kaçamaklar olsa da kayınvalidemdeki tartı bozuk sanırım ama proteinden dolayı mı ne sol tarafımda bi ağırlık ve ağrı var.Kitabıda evde unutmuşum ....Ne yapmam lazım bilemiyorum duraklamadayım sanırım motivasyonum azalacak diye korkuyorum ama şişkinlik hissetmiyorum en azından.....

Son düzenleme:
kızlar seyirde şu kadar vermem lazımmış.ideal kilom şuymuş vs vs diyosunuz ya nerden öğreniyorsunuz kitapta öyle şeyler yok ama...

herkese mutlu neşeli akşamlar kızlarrrrr nassınız bekem gerçi bütün sayfalar okudum çok şükür yaramaz bişey görmedim hepimiz iyiyiz galiba ben size diyom ama pazar günü hiç girmedim eşim kk yı çok kıskanıyor bütün günü dizinin dibinde geçiriyom dün geceden beride sıcaktan kudurmuş vaziyetteyim yolanda senin gibi benimde evim çatı katı allaha biraz yakınız ama bu sıcak ev beni öldürecekkkkkkk

arada duraklama olsada o sol tarafınızdaki ağrının sebebi dukan değildir.kurallarına uyulursa dukan sağlık bozmaz emin olabilirsin.suyu yürüyüşü arttırabilirsin.şişkinlik içinde bitki çayları olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…