benim mesajımı kimse görmedimi.selam size ey dukan topiği...geçen pazartesi başladım dukana, burayada yazmıştım zaten..4 gün ataktan sonra 5. gün öğleden sonra un helvası yaptım bi tane yiyeyim dedim..sonrasını hatırlamıyorum..şimdi söyleyin bakalım ..ben tekrar atakmı yapıcam, yoksa seyir evresinemi geçicem...cevap please....
..
yasemiin doğum günün kutlu olsun.Bence bir şey olmaz ufacık bir pastadan..
Benim bir sorum var kızlarrr? ya seyir döneminde yaprak sarması serbest mi acaba? Çok canım çekti yarın seyir evresine geçicem de.Yulaf kepek,kıyma, yumurta ve baharatlarla karışımı yapraklara sarmayı düşünüyorum ama kitapta sebze olarak yaprak yazmıyor.Gerçi şüpheliyim Fransada yaprak var mı diye?
Önerileriniz nelerdir.Diyet bozulur mu acaba?
zorla sevgi olmaz bi kerem bana büyüklerim öyle öğretti
küser giderim sonra zorla sevseydim dersin
sabahtan beri foruma girmek için can atıyorum nihayet girebildim....kızlar 6 gündür tartılmıyordum regl olunca bugün sabah çıktım ve tartıda 58.5 gördümbence kilo problemi olan herkes bir an önce dukana başlasın
arkadaşlar, dukan diyeti listesine ulaşmaya çalışıyorum ama hiç bir sitede net bir bilgi bulamadım.
yardımcı olabilirmisiniz
merhabalar buraya sık uğrayamasamda 7 günde atak sonucum 5.600 gr bugün seyir evresine geçtim 140 gün seyir evresinde 17 kg vermem lazımmış önümde çok uzun bir yol var
kızlar seyirde şu kadar vermem lazımmış.ideal kilom şuymuş vs vs diyosunuz ya nerden öğreniyorsunuz kitapta öyle şeyler yok ama...
Bende bi ara dukan diyetine başlayıp ara vermiştim tekrar başladım pek bi fark göremiyorum aralarda kaçamaklar olsa da kayınvalidemdeki tartı bozuk sanırım ama proteinden dolayı mı ne sol tarafımda bi ağırlık ve ağrı var.Kitabıda evde unutmuşum ....Ne yapmam lazım bilemiyorum duraklamadayım sanırım motivasyonum azalacak diye korkuyorum ama şişkinlik hissetmiyorum en azından.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?