sizlere zorluyacak kadar değilim canım:103:....sizler ONE NUMBERR SINIZ
evet canım benim spor aletim yok, ben hep leslieyle yürüyorum torentli olan siteye girmeye çalışıyorum açılmıyor bu akşam bi sorum var sanırım ben ordan indirmiştim, rapid share olarak az önce yazdığım linki de kullanabilirsin ordakilerden ben 4 mile olanı indirdim istediğim kadar yürüyorum onda sonra denerim dersen torent olarak googlea piratebay yazınca ilk çıkan siteye girip leslie sansone diyeydi galiba aratınca çıkıyor download diye zaten farklı şekildeyse de site düzelince ben bakar yazarım sana yine
neyse o çıkmış onuregecim valla bütün kk ve dukancılar güzelliğin sınırlarını zorluyo...süpersiniz kızlar :)
sizlere zorluyacak kadar değilim canım:103:....sizler ONE NUMBERR SINIZ
Dukan Diet: How you CAN stick to it on holiday | Mail Online
how can you dukanise your holiday keh keh keh
ayy ne şeker valla kızlar resimleriniz aynı kafamda canlandırdığım gibi . kimi nasıl canlandırdı isem öyle. özgül ablam ne kadar sıcak candan bi insan olduun yazdıklarından da belliydi resmi de gördüm tam oldu vala
bence çekende değil çekilende maharet. hanımefendi ve zarif çıkmışsın valla. tü tü tüüü maşallah.
hadi ben yatar kızlar iyi geceler
seni şeker kız .çok güzel ve sevimlisin...
Dukan Diet: How you CAN stick to it on holiday | Mail Online
how can you dukanise your holiday keh keh keh
tıkır değiştirmek cocuk oyuncagı. keşke öyle kg verilse ablam. yaa sölesem getirirler mi acaba light dondurma ? özkuruşlar içerenköyde var bana minibüsle yarım saat mesafe yada kartal ugurmumcuda var orası da o kadar mesafe maalesef.tepeüstü meydan avm de gidebilirim ordaki realde var mı abla
berrinim hemşom böle masun masum resimler koyma valla oklava deyince kimse korkmicek ciddie almicak hee :82:
ayrıca bebem rongom bende artıdayım yalnız değilsin canım merak etme. ama takmıyorm tatle gidicem zaten bozulcek dönüşte bomba gibi dönerim sahalara
ayy ne şeker valla kızlar resimleriniz aynı kafamda canlandırdığım gibi . kimi nasıl canlandırdı isem öyle. özgül ablam ne kadar sıcak candan bi insan olduun yazdıklarından da belliydi resmi de gördüm tam oldu vala
bence çekende değil çekilende maharet. hanımefendi ve zarif çıkmışsın valla. tü tü tüüü maşallah.
hadi ben yatar kızlar iyi geceler
Canlarım benim yabancı dilim yok,bu yüzden bu testleri çözemiyorum.86 kiloyum yaklaşık,acaba atak dönemi kaç gün sürmeli,fikri olan var mı acaba :26:dukan diyeti tariflerim: HANGİ EVRE ,KAÇ GÜN YAPILMALI?(dukan test)
canım atağı ve diğer evreleri hesaplamak için burdan bakabilirsin.ben oruç tuttuğum zamanlarda bir sorun yaşamadım.sadece susuzluk sorun oluyordu.bu diyet sayesinde suya çok alıştım.
dayanamadım yine kalktım 2 dk dukan pudingi yaptım yarına yatırım işe götürürüm bari aralarda yerim
bende yatıyım artık sabaha kocaman eksilerle uyanmamız dileğiyle iyi gecelerrr
Canlarım benim yabancı dilim yok,bu yüzden bu testleri çözemiyorum.86 kiloyum yaklaşık,acaba atak dönemi kaç gün sürmeli,fikri olan var mı acaba :26:
Canlarım benim yabancı dilim yok,bu yüzden bu testleri çözemiyorum.86 kiloyum yaklaşık,acaba atak dönemi kaç gün sürmeli,fikri olan var mı acaba :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?