Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

hihihi vallahi buldum şu an iniyo :)))
teşekkürler ablacım :)))

şimdi teşkür öpücüğü
bu da iyi geceler öpücüğü

tüm dukanistlere yaptım, ondan çok oldu
herkese iyi geceleeeerrr..
eksilere uyanın innnnnşallah :80:

O sizin inceliğiniz canım

dayanamadım yine kalktım 2 dk dukan pudingi yaptım yarına yatırım işe götürürüm bari aralarda yerim

bende yatıyım artık sabaha kocaman eksilerle uyanmamız dileğiyle iyi gecelerrr

Arkadaşlar Beberongo sağolsun Dukan diyetinin tatilde nasıl uygulanabileceğini anlatan bir yazının linkini atmış. Bende ufak bir özetini geçip hayrından faydalanayım dedim:

"Tatile başladığınız andan itibaren seyirde yediğiniz düşük yağlı saf protein ve süt ürünleri ile güçlendirmede yer alan sınırsız salata keyfini birleştirin. Böylelikle yediğiniz et ve balığı salatayla kombine edebilirsiniz. Tatile başladığınızda her gün mümkün olduğu kadar çok yürüyün ve günde 2 litre su için. Öğün atlamayın ve yediğiniz güzel yemekler için pişmanlık duymayın. Tatilde yumurta, soğuk etler ve düşük yağlı yoğurt ile sağlıklı kahvaltılar yapabilirsiniz.
Tatilde de yanınızda mutlaka yulaf kepeği bulundurun ve günde 2-4 kaşık arası tüketin. Tatilde daha fazla kepeğe izin olmasının sebebi sizin daha tok olmanızı sağlamak ve yasak olan gıdalara daha rahat karşı gelmenizi sağlamaktır. Kepeğinizi yoğurt ile tüketebilir veya eğer pişirme olanağınız varsa krep şeklinde hazırlayabilirsiniz.
Tabi ki tatilde karbonhidrattan tamamen kaçamayabilirsiniz. Bu nedenle Dukan tatil diyeti günde iki dilim tam buğday ekmeği ve biraz peynirle meyveye izin vermektedir.
Tatilde başlangıç, nisaştalı bir yemek ve tatlı içeren bir öğün yediğinizde zorlukla verdiğiniz kiloları korumak için Dukan diyetinin şu iki kuralını unutmayın: ikinci tabağı almak yok ve ard arda iki öğün serbest yemek yok. Yine de tatilde her akşam bir bardak şarabın tadını çıkarabilirsiniz.
Dukan tatil diyetinin tek olmazsa olmazı ise haftada bir gün yapacağınız saf protein diyetidir ve bu sizin sigortanızdır. Bu size tatilde biraz zor gelebilir ama ne zaman yaplı bir sosa veya dondurmaya hayır deseniz, ileriki yıllarda bu yiyecekleri istediğiniz gibi ama daha küçük bir elbise içinde yiyebileceğinizi düşünün!"

Arkadaşlar yukarıdaki özet çeviri Beberongo'nun verdiği linkten alıntıdır!!!

kuzum napim yüzü değiştirip botoks mu yaptırembelki o zman botokslu hatunlar gıbı olurum yüzüm şişer korkarlar benden

iyi geceler birtanem

dukanın güzelleri ben de kaçayım.hepinize iyi geceler.kocaman öpüldünüz.eksılerle uyanın yarın ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…