Hayatım sen ne kadar becerikli bir hatunsun böyle! Nereden bulup çıkarıyorsun böyle şeyleri, helal kız sana.
dayanamadım yine kalktım 2 dk dukan pudingi yaptım yarına yatırım işe götürürüm bari aralarda yerim
bende yatıyım artık sabaha kocaman eksilerle uyanmamız dileğiyle iyi gecelerrr
Arkadaşlar Beberongo sağolsun Dukan diyetinin tatilde nasıl uygulanabileceğini anlatan bir yazının linkini atmış. Bende ufak bir özetini geçip hayrından faydalanayım dedim:
"Tatile başladığınız andan itibaren seyirde yediğiniz düşük yağlı saf protein ve süt ürünleri ile güçlendirmede yer alan sınırsız salata keyfini birleştirin. Böylelikle yediğiniz et ve balığı salatayla kombine edebilirsiniz. Tatile başladığınızda her gün mümkün olduğu kadar çok yürüyün ve günde 2 litre su için. Öğün atlamayın ve yediğiniz güzel yemekler için pişmanlık duymayın. Tatilde yumurta, soğuk etler ve düşük yağlı yoğurt ile sağlıklı kahvaltılar yapabilirsiniz.
Tatilde de yanınızda mutlaka yulaf kepeği bulundurun ve günde 2-4 kaşık arası tüketin. Tatilde daha fazla kepeğe izin olmasının sebebi sizin daha tok olmanızı sağlamak ve yasak olan gıdalara daha rahat karşı gelmenizi sağlamaktır. Kepeğinizi yoğurt ile tüketebilir veya eğer pişirme olanağınız varsa krep şeklinde hazırlayabilirsiniz.
Tabi ki tatilde karbonhidrattan tamamen kaçamayabilirsiniz. Bu nedenle Dukan tatil diyeti günde iki dilim tam buğday ekmeği ve biraz peynirle meyveye izin vermektedir.
Tatilde başlangıç, nisaştalı bir yemek ve tatlı içeren bir öğün yediğinizde zorlukla verdiğiniz kiloları korumak için Dukan diyetinin şu iki kuralını unutmayın: ikinci tabağı almak yok ve ard arda iki öğün serbest yemek yok. Yine de tatilde her akşam bir bardak şarabın tadını çıkarabilirsiniz.
Dukan tatil diyetinin tek olmazsa olmazı ise haftada bir gün yapacağınız saf protein diyetidir ve bu sizin sigortanızdır. Bu size tatilde biraz zor gelebilir ama ne zaman yaplı bir sosa veya dondurmaya hayır deseniz, ileriki yıllarda bu yiyecekleri istediğiniz gibi ama daha küçük bir elbise içinde yiyebileceğinizi düşünün!"
Arkadaşlar yukarıdaki özet çeviri Beberongo'nun verdiği linkten alıntıdır!!!
Eki Görüntüle 227655
işte buda ben tombul halim
hihi hocam facebook sayfasında bir bayan yayınlamış da, ben de tatile çıkacaklar için yazayım dedim belki faydasını görürler :)))
eksiiiiiii eksiiiiiiii oh çok şükür 60.4 çıktım bugüüüünnnnn
ay tatilden geldiğimden beri 100 gram vermişim inşallah bu 1+1 e geçme fikrimle metoyu şaşırtıp kalan 1.5-2 kilomu verebilirim
hadi yasemin abla sıra sende!!!
ama tabii siz daha âlâsını yaparak çevirmişsiniz de! :)))
dün ben pek yorulmuştum, fakültede yatay geçişler vardı ehe beynimiz patır patır patladı da hocam çeviremediydim üzür dilerim kikiki
ellerinize sağlık!
uuuu tombul da olsaaa bakımlı kadın bir başka yahu
herkeşlere günaydııınnn :)))
leslie inmeye devam ediyo şu an yarın sabahtan itibaren beni bekler sporlar hihi
günaydın bebiş günaydın kızlar..
öf ya yine b iş günü ve benim giyicek bişi kalmamış
Eki Görüntüle 227655
Eki Görüntüle 227655
evet çok sinir oluyorum bende o yüzden hiç sevmiyorum foto çektirmeyi aynaya bakıyorum kendime bakıyorum gayet normalim fotolarda tombiş tombiş her yerim arkadaşlarımda diyor ama yok böyle değilsin rahat ol diye o yüzden foto yüklerken bile tereddüt ettim
burdayım bebişimmm...akşamüstü tv karşısında uyuyakalmışımm..7.30 da kalktım hemen mutfağa yemek hazırlığı falan derken şimdi oturdum pc başına...bu arada tavuğu haşladım fırın poşetine yoğurt ve brz salça koydum tavuğu attım içine iyice buladım sosa..fırında pişirdim gene tavsşye ederim haşlamadan sıkılanlar fena olmadı yaniii..şimdi light colayla onu yedim...yarın misafirim gelcek tamamen dukan usulü ikramlar hazırladım...dukan kekimizin üstüne light puding döktüm tatlım hazır sabahda pazılı börek yapıcam yarın s+p günüm eşlik edebilirim hem:)ekstra onlara kısır yapıcam...alışsınlar onlarda ucundan kıyısından sağlıklı yemeye..ne o yağlı yağlı börekler tatlılar:)
hihi hocam facebook sayfasında bir bayan yayınlamış da, ben de tatile çıkacaklar için yazayım dedim belki faydasını görürler :)))
dün ben pek yorulmuştum, fakültede yatay geçişler vardı ehe beynimiz patır patır patladı da hocam çeviremediydim üzür dilerim kikiki
ellerinize sağlık!
KK dayanışması olsun dedim :))
Akşama bir avm yolu mu gözüküyo yoksa
bizim dekan yok; fırsat bu fırsat ben mini etekleri, elbiseleri sıralıyorum art arda
Eki Görüntüle 227655
günaydın kızlarr...herkese güzel bi gün diliyorum...
melodicim çoook şekersin sarı şeker:)bende becerebilirsem en kısa zamanda halledicem resim olayını eski halim var oğlumun pcde yeni halim boydan yok onuda temin ettimmi tmmdır:)
google a girip leslie sansone rapid share yazarsan ilk çıkan sitede var
burdan indirebilirsin biraz daha uzun sürebilir ama bence 5 mile olanı indir
bişey olursa tarif ederim
ellerinize sağlık!
KK dayanışması olsun dedim :))
bende orduya geçecem valla bu gidişle buralarda hayat kalmadı
Canlar hepinize günaydınnnn
Ben yine bir süredir giremiyorum,artık geçmişi de okuyamıyorum,böyle oldukça girmek de istemiyorum..e sonra bi baktım gitikçe kopuyorum siteden,muhabbetlerinizde hatta deiyetten:) bari dedim lömbürdek atlayayım ortaya belki dahil olurum yine muhabbetinize
Canlar hem yoğunum hem de artık yüzüm yoktu siteye girmeye,yine diyet bozulan bir haftasonunda daha +800 ile dönüp ancak onu verdim ve çok şükür bu sabah -300 bile oldu...o sebeple aranıza girmeye hk kazanabilirim belkim
Bir sebebi de facebook ve resim muhabbeti çok döndürdünüz,ben de kaçırdım hepsini..face e pek girmem,e işyerimde hiç giremiyorum zaten o sebeple iyice uzak kaldım..yani kim kim bilmiyorum hiç...birtek baberongo ve berrin resim eklemişti onları görmüştüm,yeni dedikodular varsa söyleyin kırmıyım kafanızı
Yoliş yine seni merak ediyorum:) ne durumdasın acaba...mustlu,sadeca,yağmurum,baberongo,elisacım,yasemincim,zeynep aplam,saksmavisi,violet,berrin,vagus,penac,cinom,berkmine,elettra,melange,melodi,busonolsun ve yazamadığım diğer arkadaşlar herkese merhaba
yağmurum seni ayrı öpüyorum beni merak edip aradığın için
ben de bugün itibari ile başlamış bulunmaktayım vermem gereken 5 kg var umarım bir an önce gider :) bana vereceğiniz tavsiyelerinizi bekliyorum :)
Canlar hepinize günaydınnnn
Ben yine bir süredir giremiyorum,artık geçmişi de okuyamıyorum,böyle oldukça girmek de istemiyorum..e sonra bi baktım gitikçe kopuyorum siteden,muhabbetlerinizde hatta deiyetten:) bari dedim lömbürdek atlayayım ortaya belki dahil olurum yine muhabbetinize
Canlar hem yoğunum hem de artık yüzüm yoktu siteye girmeye,yine diyet bozulan bir haftasonunda daha +800 ile dönüp ancak onu verdim ve çok şükür bu sabah -300 bile oldu...o sebeple aranıza girmeye hk kazanabilirim belkim
Bir sebebi de facebook ve resim muhabbeti çok döndürdünüz,ben de kaçırdım hepsini..face e pek girmem,e işyerimde hiç giremiyorum zaten o sebeple iyice uzak kaldım..yani kim kim bilmiyorum hiç...birtek baberongo ve berrin resim eklemişti onları görmüştüm,yeni dedikodular varsa söyleyin kırmıyım kafanızı
Yoliş yine seni merak ediyorum:) ne durumdasın acaba...mustlu,sadeca,yağmurum,baberongo,elisacım,yasemincim,zeynep aplam,saksmavisi,violet,berrin,vagus,penac,cinom,berkmine,elettra,melange,melodi,busonolsun ve yazamadığım diğer arkadaşlar herkese merhaba
yağmurum seni ayrı öpüyorum beni merak edip aradığın için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?