Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Hayatım sen ne kadar becerikli bir hatunsun böyle! Nereden bulup çıkarıyorsun böyle şeyleri, helal kız sana.

hihi hocam facebook sayfasında bir bayan yayınlamış da, ben de tatile çıkacaklar için yazayım dedim belki faydasını görürler :)))

dayanamadım yine kalktım 2 dk dukan pudingi yaptım yarına yatırım işe götürürüm bari aralarda yerim

bende yatıyım artık sabaha kocaman eksilerle uyanmamız dileğiyle iyi gecelerrr

eksiiiiiii eksiiiiiiii oh çok şükür 60.4 çıktım bugüüüünnnnn
ay tatilden geldiğimden beri 100 gram vermişim inşallah bu 1+1 e geçme fikrimle metoyu şaşırtıp kalan 1.5-2 kilomu verebilirim
hadi yasemin abla sıra sende!!!

ama tabii siz daha âlâsını yaparak çevirmişsiniz de! :)))
dün ben pek yorulmuştum, fakültede yatay geçişler vardı ehe beynimiz patır patır patladı da hocam çeviremediydim üzür dilerim kikiki
ellerinize sağlık!

uuuu tombul da olsaaa bakımlı kadın bir başka yahu

herkeşlere günaydııınnn :)))
leslie inmeye devam ediyo şu an yarın sabahtan itibaren beni bekler sporlar hihi

günaydın bebiş günaydın kızlar..
öf ya yine b iş günü ve benim giyicek bişi kalmamış

Günaydın kıslaaaarrrr,

Hakketten nedir bu fotograf fabisi yaw? Ben de nefret ediyorum, hele yakın çekim, önden alınınca tombiş bi teyze gibi oluyorum. Halbuki ayna da o kadar değilim.. Aynalar aynalar yoksa siz misiniz yalan söyleyenlerrrrr.....

Ahhhhh Sadeca beni de davet etttt

Tekrar günaydın,

Avatarına foto koyan arkadaşlar... Hepiniz ne kadar güzel ve alımlısınız.... YAŞASIN TÜRK KADINLARI

Akşama bir avm yolu mu gözüküyo yoksa
bizim dekan yok; fırsat bu fırsat ben mini etekleri, elbiseleri sıralıyorum art arda

Ya aslında epeydir giyecek bişiyim yok. gardrombum elbise dolu ama 42-44 beden. şimdiki bedenim etek ve elbisede 36-38 pantolonda 38-40 .. dolaptakilerden bitanesini deneyeyim şimdi zayıflarken yeni bişi almiim dedim çuval gibi oldu giyemedim
yeni bişi de almak istemiyorum onlarda giyilemicek seneye. ama haftaya tatile çıkıyorum bi kaç etek atlet filan almam lazım kaçarı yok :)))

çoook şeker çıkmışsın tombul halin bu ise şimdiki halini düşünemiyorum. birde boyda var sende sanırım sülün gibi bişi olmuşsundur valla :)

ay sadecam en kısa zamanda resmini bekliyoruz seni de çok merak ediyoruz canımcım.. hepinizin kalbinin güzelliği yüzüne yansımış kızlar süpersiniz valla ya

Canlar hepinize günaydınnnn
Ben yine bir süredir giremiyorum,artık geçmişi de okuyamıyorum,böyle oldukça girmek de istemiyorum..e sonra bi baktım gitikçe kopuyorum siteden,muhabbetlerinizde hatta deiyetten:) bari dedim lömbürdek atlayayım ortaya belki dahil olurum yine muhabbetinize
Canlar hem yoğunum hem de artık yüzüm yoktu siteye girmeye,yine diyet bozulan bir haftasonunda daha +800 ile dönüp ancak onu verdim ve çok şükür bu sabah -300 bile oldu...o sebeple aranıza girmeye hk kazanabilirim belkim
Bir sebebi de facebook ve resim muhabbeti çok döndürdünüz,ben de kaçırdım hepsini..face e pek girmem,e işyerimde hiç giremiyorum zaten o sebeple iyice uzak kaldım..yani kim kim bilmiyorum hiç...birtek baberongo ve berrin resim eklemişti onları görmüştüm,yeni dedikodular varsa söyleyin kırmıyım kafanızı
Yoliş yine seni merak ediyorum:) ne durumdasın acaba...mustlu,sadeca,yağmurum,baberongo,elisacım,yasemincim,zeynep aplam,saksmavisi,violet,berrin,vagus,penac,cinom,berkmine,elettra,melange,melodi,busonolsun ve yazamadığım diğer arkadaşlar herkese merhaba
yağmurum seni ayrı öpüyorum beni merak edip aradığın için

Son düzenleme:
herkese günaydın..-200 ile merhaba diyor ve tatilde ve sonrasında aldığım kilonun 1 kilosunu pazartesiden bu yana vermiş bulunmaktayım

kızlar dün ve bugün sabah ve akşam olmak üzere dolmuşla katettiğim yolları sabah evden erken çıkarak yürüyerek katetmeye karar verdim evimden servise bindiğim yerin mesafesi yaklaşık 3-4km , sabah ve akşam yürüyorum ve bacaklarımın sıkılaştığını hissettim,diyceksiniz ki 2 günde belli mi olur ama baya baya sıkılaşmış önceden etim gevşekti şimdi taş gibi maşallah sanırım yüzme ve yürüyüş sonucunda böyle oldu.

google a girip leslie sansone rapid share yazarsan ilk çıkan sitede var
burdan indirebilirsin biraz daha uzun sürebilir ama bence 5 mile olanı indir

bişey olursa tarif ederim

canım işyerinde dowland yapmama izin vermiyor sistem dediğin siteyi buldum ama indiremiyorum şuan malesef.

ben de bugün itibari ile başlamış bulunmaktayım vermem gereken 5 kg var umarım bir an önce gider :) bana vereceğiniz tavsiyelerinizi bekliyorum :)

canımsın vuvuşum merak etmezmiyim seni aşkolsun anlamıştım birşeyler oldğunu içime doğmuş temiz kalpliymişim

ikimizdede kopukluk oldu ama inan siteye girmeyince toparlanamıyor insan,burdakileri görünce yapacağım kaçamaklarda berrinimin oklavaları birden gözümde beliriveriyor valla -300 ile güne başlamana inan çok sevindim bu senin için güzel bir moral olacak tatile kadar terketme bizi kırarım kafanı heeee

ha bu arada beberengo ve berrinin eklediği resimleri unutabilirsin canım çünkü benim güzelliğimin gölgesinde kaldıkları için resimlerini kaldırmaya çalısıyorlardı en son

ben de bugün itibari ile başlamış bulunmaktayım vermem gereken 5 kg var umarım bir an önce gider :) bana vereceğiniz tavsiyelerinizi bekliyorum :)

aramıza hoşgeldin en kısa zamanda vereceksin inşallah o kiloları sadece dukan amcamıza ihanet etme yeter

Vuvuuuuuuu, sen yokken hepimiz kendimizi afişe ettik valla. Geçmiş sayfalarda bir çok resim kaçırdın şekerim. Bizi de bu kadar ihmal etme ama, geçmişi okumasan da arada bir merhaba de :))

VuVucuum hoş geldin özlettin kendini... Never give up please!! Ben de altın top olarak döndüm tatilden... Tavuğun canlısını bile görmedim 1 hafta. Ama gelir gelmez aldım elime dizginleri)

Ha gayret Dükan askerleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…