hihi hocam facebook sayfasında bir bayan yayınlamış da, ben de tatile çıkacaklar için yazayım dedim belki faydasını görürler :)))
eksiiiiiii eksiiiiiiii oh çok şükür 60.4 çıktım bugüüüünnnnn
ay tatilden geldiğimden beri 100 gram vermişim inşallah bu 1+1 e geçme fikrimle metoyu şaşırtıp kalan 1.5-2 kilomu verebilirim
hadi yasemin abla sıra sende!!!
ama tabii siz daha âlâsını yaparak çevirmişsiniz de! :)))
dün ben pek yorulmuştum, fakültede yatay geçişler vardı ehe beynimiz patır patır patladı da hocam çeviremediydim üzür dilerim kikiki
ellerinize sağlık!
uuuu tombul da olsaaa bakımlı kadın bir başka yahu
herkeşlere günaydııınnn :)))
leslie inmeye devam ediyo şu an yarın sabahtan itibaren beni bekler sporlar hihi
Canlar hepinize günaydınnnn
Ben yine bir süredir giremiyorum,artık geçmişi de okuyamıyorum,böyle oldukça girmek de istemiyorum..e sonra bi baktım gitikçe kopuyorum siteden,muhabbetlerinizde hatta deiyetten:) bari dedim lömbürdek atlayayım ortaya belki dahil olurum yine muhabbetinize
Canlar hem yoğunum hem de artık yüzüm yoktu siteye girmeye,yine diyet bozulan bir haftasonunda daha +800 ile dönüp ancak onu verdim ve çok şükür bu sabah -300 bile oldu...o sebeple aranıza girmeye hk kazanabilirim belkim
Bir sebebi de facebook ve resim muhabbeti çok döndürdünüz,ben de kaçırdım hepsini..face e pek girmem,e işyerimde hiç giremiyorum zaten o sebeple iyice uzak kaldım..yani kim kim bilmiyorum hiç...birtek baberongo ve berrin resim eklemişti onları görmüştüm,yeni dedikodular varsa söyleyin kırmıyım kafanızı
Yoliş yine seni merak ediyorum:) ne durumdasın acaba...mustlu,sadeca,yağmurum,baberongo,elisacım,yasemincim,zeynep aplam,saksmavisi,violet,berrin,vagus,penac,cinom,berkmine,elettra,melange,melodi,busonolsun ve yazamadığım diğer arkadaşlar herkese merhaba
yağmurum seni ayrı öpüyorum beni merak edip aradığın için
berrinimiz var canım oruç tutan o yardımcı olacaktır ama sonuçta dukanda sınır yok gece otur iki tane yumurta haşla veya omlet yap peynir çeşitlerini ye goji reçeli yap belki seyire uygun gidebilirsin geceleri biraz daha domates salata vs yiyebilirsin, e zaten iftar kolay tavuk çorbası yoğurt çorbası sebze domates vs büsürü çorba seçeneğimiz var e zaten etli tavuklu büsürü yemek seçeneği var e sebze yemekleri de aynı şekilde, sonuçta önemli olan karbo ve yağ kullanmamak onun haricinde kalanı senin yaratıcılığına kalmış
kaçamak konusunda ben başlarda yapıyordum minik minik bi kaşık pilav bi kaç meyve veya canım bişey isterse accuk yiyoduk hala da ufak ufak olur ama yapmadan da olmuyor çekilmiyor kendimi kasmak istemiyorum ama örnek olmasın tabi kimseyebi de mesela 1,5 kaşık yulaf kepeği diyor ama ben günlük aşıyorum biraz onu ama napıyım 1 ayda vericeğime 1,5 ta veriyim ama rahat olayım diyet modunda hissetmeyim istiyorum
Bence ramazan konusunda nasıl bir yol alınması geektiği Dükana bir mail yazarak sorulabilir. Sonuçta tüm dünyadan müslümanlar var onun diyetini yapan , hem ona hem bize çok faydalı olur...
vuvucummm nerelerdesin yaaa gözüm forumlarda kaldı valla kaç kere adın geçti nerelerdesin diye, valla bence geçmiş bir 10 - 15 sayfaya bak en azından herkes foto ekledi bende dahilbiraz ölüydü son günlerde çok hızlı ilerleyemedik, hatta hepimiz birbirimizi görünce bi sen bi de sadeca kaldı sanırım foto koymayan ve merakla beklenen
beni merak ediyorsan 1579. sayfadayım tombiş yasemin olarak
Arkadaşlor Dukanın oruç için atılan maile olumulu şekimlde cevap vereceğini sanmıyorum.Çünkü kitabında bir yerde orucun kaslara zararı olduğunu yazmıştı. Bence hiç gerek yok yiyeceğimiz şeyler belli sadece saatlerini ayarlamamız gerekli.Oruca uyduracağız diyeti bence bir problem olmaz.Zatan Rabbim sabrını veriyor.evet onu bende düşündüm ama fransızca olmadığından vazgeçtim bilen bi arkadaş yazabilir. buradaki arkadaşların fikirlerinden ve kendim düşününce bişeyler bulabiliyor insan.yeterki kararlı olsun.
merhaba canımcımmm..walla arkadaşlar biliyorum biraz tembel işi olacak ama yaseminin taktiği çok hoşuma gitti,böyle kaçıncı sayfada olduğunuzu biliyorsanız söylerseniz çok bahtiyar olurum :))) profiline ekleyenleri görüyorum zaten,hepiniz ayrı ayrı güzelsiniz walla..
canım yasemincim şöyle elimin tersiyle bi şaplatırsam görersin..tombikmiş...delirtmeyin beni..0 beden mi olmak istiyon kıs zilli fıstık gibinsin işte cıkcıkcık
Bu arada eklenen resimleri kaldırabiliyormusunuz sonra acep?eğer kaldırabiliyorsak koyarım ben de,10 dk soora kaldırırım.yok kaldıramıyorsak omasss
herkese günaydın..-200 ile merhaba diyor ve tatilde ve sonrasında aldığım kilonun 1 kilosunu pazartesiden bu yana vermiş bulunmaktayım
kızlar dün ve bugün sabah ve akşam olmak üzere dolmuşla katettiğim yolları sabah evden erken çıkarak yürüyerek katetmeye karar verdimevimden servise bindiğim yerin mesafesi yaklaşık 3-4km , sabah ve akşam yürüyorum ve bacaklarımın sıkılaştığını hissettim,diyceksiniz ki 2 günde belli mi olur ama baya baya sıkılaşmış önceden etim gevşekti şimdi taş gibi maşallah sanırım yüzme ve yürüyüş sonucunda böyle oldu.
canım işyerinde dowland yapmama izin vermiyor sistem dediğin siteyi buldum ama indiremiyorum şuan malesef.
bende orduya geçecem valla bu gidişle buralarda hayat kalmadı
Gel canım, beklerim. Ordu'daki Dukanistler buluşması yapar, ayran tokuştururuz.
merhaba canımcımmm..walla arkadaşlar biliyorum biraz tembel işi olacak ama yaseminin taktiği çok hoşuma gitti,böyle kaçıncı sayfada olduğunuzu biliyorsanız söylerseniz çok bahtiyar olurum :))) profiline ekleyenleri görüyorum zaten,hepiniz ayrı ayrı güzelsiniz walla..
canım yasemincim şöyle elimin tersiyle bi şaplatırsam görersin..tombikmiş...delirtmeyin beni..0 beden mi olmak istiyon kıs zilli fıstık gibinsin işte cıkcıkcık
Bu arada eklenen resimleri kaldırabiliyormusunuz sonra acep?eğer kaldırabiliyorsak koyarım ben de,10 dk soora kaldırırım.yok kaldıramıyorsak omasss
evime geldim dukan ekmeğimi ortadan kestim içine hamburger köftesi accuk kıvırcık ve domates salatalık turşusu minicikte ketçup döktüm yanında da light kola akşam yemeğimi yiyorum, bi saatte yürüyüş yapıcam sonra, belki sonra dukan pudingi yaparım üşenmezsem
Canlar hepinize günaydınnnn
Ben yine bir süredir giremiyorum,artık geçmişi de okuyamıyorum,böyle oldukça girmek de istemiyorum..e sonra bi baktım gitikçe kopuyorum siteden,muhabbetlerinizde hatta deiyetten:) bari dedim lömbürdek atlayayım ortaya belki dahil olurum yine muhabbetinize
Canlar hem yoğunum hem de artık yüzüm yoktu siteye girmeye,yine diyet bozulan bir haftasonunda daha +800 ile dönüp ancak onu verdim ve çok şükür bu sabah -300 bile oldu...o sebeple aranıza girmeye hk kazanabilirim belkim
Bir sebebi de facebook ve resim muhabbeti çok döndürdünüz,ben de kaçırdım hepsini..face e pek girmem,e işyerimde hiç giremiyorum zaten o sebeple iyice uzak kaldım..yani kim kim bilmiyorum hiç...birtek baberongo ve berrin resim eklemişti onları görmüştüm,yeni dedikodular varsa söyleyin kırmıyım kafanızı
Yoliş yine seni merak ediyorum:) ne durumdasın acaba...mustlu,sadeca,yağmurum,baberongo,elisacım,yasemincim,zeynep aplam,saksmavisi,violet,berrin,vagus,penac,cinom,berkmine,elettra,melange,melodi,busonolsun ve yazamadığım diğer arkadaşlar herkese merhaba
yağmurum seni ayrı öpüyorum beni merak edip aradığın için
Ben de 1556'dayım şekerim :))
Teşekkür ederim mustlucum beberongonun dediği gibi gayet taşş:))profil resminde de sen varsın değil mi?
bu arada yoli senin profil resmindeki sarışın yavru sensen eğer hiç 33 göstermiyorsun söyleyeyim.27-28...walla süpersiniz kızlar..tamam o zaman 5 dk için koyuyorum resmi,umarım kaldırabilirim.bu 4 sene önceki 60 kiloykenki halim..şuanda saçlarım 1 karış daha uzun ve 4-5 kilo daha fazlayım...
Eki Görüntüle 227751
herkese günaydın..-200 ile merhaba diyor ve tatilde ve sonrasında aldığım kilonun 1 kilosunu pazartesiden bu yana vermiş bulunmaktayım
kızlar dün ve bugün sabah ve akşam olmak üzere dolmuşla katettiğim yolları sabah evden erken çıkarak yürüyerek katetmeye karar verdimevimden servise bindiğim yerin mesafesi yaklaşık 3-4km , sabah ve akşam yürüyorum ve bacaklarımın sıkılaştığını hissettim,diyceksiniz ki 2 günde belli mi olur ama baya baya sıkılaşmış önceden etim gevşekti şimdi taş gibi maşallah sanırım yüzme ve yürüyüş sonucunda böyle oldu.
canım işyerinde dowland yapmama izin vermiyor sistem dediğin siteyi buldum ama indiremiyorum şuan malesef.
Gel canım, beklerim. Ordu'daki Dukanistler buluşması yapar, ayran tokuştururuz.
bencede güzel fikir sevdimben o zaman ales için orduya geliyorum ayranları hazırla
Teşekkür ederim mustlucum beberongonun dediği gibi gayet taşş:))profil resminde de sen varsın değil mi?
bu arada yoli senin profil resmindeki sarışın yavru sensen eğer hiç 33 göstermiyorsun söyleyeyim.27-28...walla süpersiniz kızlar..tamam o zaman 5 dk için koyuyorum resmi,umarım kaldırabilirim.bu 4 sene önceki 60 kiloykenki halim..şuanda saçlarım 1 karış daha uzun ve 4-5 kilo daha fazlayım...
Eki Görüntüle 227751
tek kelimeyle ohaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Eki Görüntüle 227751
merhaba arkadaşlar.. bende yarın başlıyorum... umarım delirmem :)
anooovvv şoklardayım aşık ooldummmmmmm
kız sen bana var banaaaaaa
fıstık gibisin yerim seni yaa valla süpersin canım benim allah sahibine bağışlasın.
iltifatların için de teşekkür ederim genelde genç gösteriyorsun derler ama o resimde daha bi küçük çıkmışım aslında yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?