Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

canım ben seni bekledim bana yetiş diye bugün bende 60,400 çıktım ama dün pilatesti yürüyüştü derken baya kaslarımı zorladm sanırım o yüzden fazla çıktım bugün benim genelde spordan sonra biraz fazla çıkar ertesi gün hızla düşer

günaydıın:))
pazartesi başlamıştım dukana.dün tartılmamıstım bu sabah bı tartıldım.58.2 cıktım.59.5 dan 58.2 ye.cok sevındım
bugun yarın ve cumada atak evresine devam edip sonra seyire geçmeyi düşünüyorum.
ayy inşallah en kısa sürede geri almamak üzere verecegız kılocukları

vuvucummm nerelerdesin yaaa gözüm forumlarda kaldı valla kaç kere adın geçti nerelerdesin diye, valla bence geçmiş bir 10 - 15 sayfaya bak en azından herkes foto ekledi bende dahil biraz ölüydü son günlerde çok hızlı ilerleyemedik, hatta hepimiz birbirimizi görünce bi sen bi de sadeca kaldı sanırım foto koymayan ve merakla beklenen
beni merak ediyorsan 1579. sayfadayım tombiş yasemin olarak

çok teşekkür ederim. ramazanda insan bi başka oluyor,tatlılar,hurmalar,sıcak pideler....ama girdim artık bir yolar dönmek yok :))

Bence ramazan konusunda nasıl bir yol alınması geektiği Dükana bir mail yazarak sorulabilir. Sonuçta tüm dünyadan müslümanlar var onun diyetini yapan , hem ona hem bize çok faydalı olur...

evet onu bende düşündüm ama fransızca olmadığından vazgeçtim bilen bi arkadaş yazabilir. buradaki arkadaşların fikirlerinden ve kendim düşününce bişeyler bulabiliyor insan.yeterki kararlı olsun.

merhaba canımcımmm..walla arkadaşlar biliyorum biraz tembel işi olacak ama yaseminin taktiği çok hoşuma gitti,böyle kaçıncı sayfada olduğunuzu biliyorsanız söylerseniz çok bahtiyar olurum :))) profiline ekleyenleri görüyorum zaten,hepiniz ayrı ayrı güzelsiniz walla..
canım yasemincim şöyle elimin tersiyle bi şaplatırsam görersin..tombikmiş...delirtmeyin beni..0 beden mi olmak istiyon kıs zilli fıstık gibinsin işte cıkcıkcık
Bu arada eklenen resimleri kaldırabiliyormusunuz sonra acep?eğer kaldırabiliyorsak koyarım ben de,10 dk soora kaldırırım.yok kaldıramıyorsak omasss

evet onu bende düşündüm ama fransızca olmadığından vazgeçtim bilen bi arkadaş yazabilir. buradaki arkadaşların fikirlerinden ve kendim düşününce bişeyler bulabiliyor insan.yeterki kararlı olsun.
Arkadaşlor Dukanın oruç için atılan maile olumulu şekimlde cevap vereceğini sanmıyorum.Çünkü kitabında bir yerde orucun kaslara zararı olduğunu yazmıştı. Bence hiç gerek yok yiyeceğimiz şeyler belli sadece saatlerini ayarlamamız gerekli.Oruca uyduracağız diyeti bence bir problem olmaz.Zatan Rabbim sabrını veriyor.

herkese günaydın, bugün de -200 ama demeye korkuyorum yarın o -200 oluveriyor +400, olmayacağını umayım olmaz belki leslieyi gördüm ama hiç denemedim bi de pace diye bişey var, aralarda çok hızlı yapılan kısımlar var ve kısa sürüyor, biraz mesut yarın anlattığı egzersizlere benziyor, onun sitesine üye olmuştum sağolsun adamcağız hergün 1-2 mail atıyor ama yapan yok tabii

canım bi süre içinde kalkabiliyor ama onun süresini bilmiyorum mesaj düzenle butonu kalkıyor sora ordan ama 5 dakika olsun koy yaaa ben çok merak ediyorum senii

Ben de 1556'dayım şekerim :))

dukan ekmeğini nasıl yaptığını yazarmısın.ben bi krep yapıyorum tavada ondanda bıktım.emir_bebek:

vuvuşko nerelerdesin yahuu !
ya ben yine artılardayım. her hafta aynı terane yahuu. mesela bu sabah 60.2 geldim. haftasonu ellidokuz okkalardayım haftasonundan sonra yine altmışlardayım sonra yine ellidokuz yine altmış yo-yo misali mi desem mehter takımı mı desem bi ileri bi geri. bide ben bu ara pek öle 1+1 5+5 beş artı bir bi oda bi salon filan yapamıyorum her gün sebze her gün azda olsa meyve kuru meyve ceviz filan yiyorum. bide haftaya tatile gidicem yani başlasam bile düzenli diyete yine bozulcak. anlican bu ara güçlendirme gibi rölantide gidiyorum 1 agustostan itibaren sarılacam inşallah tatil dönüşü :)))

Ben de 1556'dayım şekerim :))

Teşekkür ederim mustlucum beberongonun dediği gibi gayet taşş:))profil resminde de sen varsın değil mi?
bu arada yoli senin profil resmindeki sarışın yavru sensen eğer hiç 33 göstermiyorsun söyleyeyim.27-28...walla süpersiniz kızlar..tamam o zaman 5 dk için koyuyorum resmi,umarım kaldırabilirim.bu 4 sene önceki 60 kiloykenki halim..şuanda saçlarım 1 karış daha uzun ve 4-5 kilo daha fazlayım...

kaldırdııımmm resim mesim yoookk:)))

Eklentiler

• $monariza.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleme:

anooovvv şoklardayım aşık ooldummmmmmm
kız sen bana var banaaaaaa
fıstık gibisin yerim seni yaa valla süpersin canım benim allah sahibine bağışlasın.
iltifatların için de teşekkür ederim genelde genç gösteriyorsun derler ama o resimde daha bi küçük çıkmışım aslında yaa

bu sen misinnnn pc nde bi manken fotosu vardı da onu falan yüklemedin dimi yanlışlıkla sen bana mı fıstık diyorsun ben senin yanında kabuklu fıstığım yaww bende kek börek çörek konusunda böylee hamarat becerikli olunca bir abla bekliyordum yaww kaç yaşındasın sen vuvuu ben büyük müyüm senden yoksa

merhaba arkadaşlar.. bende yarın başlıyorum... umarım delirmem :)

hadi bakalım hayırlısı aramıza hoşgeldin:)

ay sen çok yaşa emi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…