dukanist güzeller yarışması gibi oldu ya..
bu arada vuvucum profiline baktım yaşını göreyim diye onu göremedim de mesleğini gördüm denetçi misin sen istanbulda mısın bende denetim şirketinde çalışıyorum bilindik bi yer mi aynı yerde miyiz yoksa
ohhh çok şükür kaldırdım resmi,kaldırılabiliyormuş kızlar :) hatta şimdi de başka resmimi koydum,bi önceki sayfaya giderseniz görürsünüz kızlar,bu resmim daha da güzel
iltifatlarınız için çok teşekkür ederim kızlar..sağolun....yasemincim 28 yaşındayım,o resim 24 iken çekilmişti ama diyorumya şuanda da aynı sayılırım hatta saçlar daha bi havalı :)) senden büyüğüm yani:)
kızlar bende kalça bacak var o sebeple bu resimde bakınca 55 diyor insan ama alt taraf sağlam,orantısız değil asla ben seviyorum ama aldımmı aşağıdan daha çok alıyorum..hiçbir zaman incecik bacaklarım olmadı..senin o resminde incecik bacakların vardı ama
canım ben 2 sene çalıştım denetim firmasında istanbulda big four'dan birindezaten denetimde çalışınca kilo almak Allahın emri :))
şuanda özel bi firmada kontrolörüm..orada öyle bir title yoktu bende denetçi yazmıştım..sen nerdesinki acep:) belki de tanışmışızdır daha önce.
canım ben 83 lüyüm 28 yaşındayım aynıyız sanırımbenim evet bacak popo hiç yok bildim bileli çok ince ama benim de göbek göğüs omuz üstte ne ararsan vardı ama göğüs ve göbek azaldı baya omuzlara yapcak bişey yok maalesef...
bende big fourun en biginde çalışıyorum e ile başlayanında canım
Eki Görüntüle 227655
işte buda ben tombul halim
Canlar hepinize günaydınnnn
Ben yine bir süredir giremiyorum,artık geçmişi de okuyamıyorum,böyle oldukça girmek de istemiyorum..e sonra bi baktım gitikçe kopuyorum siteden,muhabbetlerinizde hatta deiyetten:) bari dedim lömbürdek atlayayım ortaya belki dahil olurum yine muhabbetinize
Canlar hem yoğunum hem de artık yüzüm yoktu siteye girmeye,yine diyet bozulan bir haftasonunda daha +800 ile dönüp ancak onu verdim ve çok şükür bu sabah -300 bile oldu...o sebeple aranıza girmeye hk kazanabilirim belkim
Bir sebebi de facebook ve resim muhabbeti çok döndürdünüz,ben de kaçırdım hepsini..face e pek girmem,e işyerimde hiç giremiyorum zaten o sebeple iyice uzak kaldım..yani kim kim bilmiyorum hiç...birtek baberongo ve berrin resim eklemişti onları görmüştüm,yeni dedikodular varsa söyleyin kırmıyım kafanızı
Yoliş yine seni merak ediyorum:) ne durumdasın acaba...mustlu,sadeca,yağmurum,baberongo,elisacım,yasemincim,zeynep aplam,saksmavisi,violet,berrin,vagus,penac,cinom,berkmine,elettra,melange,melodi,busonolsun ve yazamadığım diğer arkadaşlar herkese merhaba
yağmurum seni ayrı öpüyorum beni merak edip aradığın için
canım ben seni bekledim bana yetiş diye bugün bende 60,400 çıktım ama dün pilatesti yürüyüştü derken baya kaslarımı zorladm sanırım o yüzden fazla çıktım bugün benim genelde spordan sonra biraz fazla çıkar ertesi gün hızla düşer
vuvuşko nerelerdesin yahuu !
ya ben yine artılardayım. her hafta aynı terane yahuu.mesela bu sabah 60.2 geldim. haftasonu ellidokuz okkalardayım haftasonundan sonra yine altmışlardayım sonra yine ellidokuz yine altmış yo-yo misali mi desem mehter takımı mı desem bi ileri bi geri. bide ben bu ara pek öle 1+1 5+5 beş artı bir bi oda bi salon filan yapamıyorum her gün sebze her gün azda olsa meyve kuru meyve ceviz filan yiyorum. bide haftaya tatile gidicem yani başlasam bile düzenli diyete yine bozulcak. anlican bu ara güçlendirme gibi rölantide gidiyorum 1 agustostan itibaren sarılacam inşallah tatil dönüşü :)))
ohhh çok şükür kaldırdım resmi,kaldırılabiliyormuş kızlar :) hatta şimdi de başka resmimi koydum,bi önceki sayfaya giderseniz görürsünüz kızlar,bu resmim daha da güzel
iltifatlarınız için çok teşekkür ederim kızlar..sağolun....yasemincim 28 yaşındayım,o resim 24 iken çekilmişti ama diyorumya şuanda da aynı sayılırım hatta saçlar daha bi havalı :)) senden büyüğüm yani:)
kızlar bende kalça bacak var o sebeple bu resimde bakınca 55 diyor insan ama alt taraf sağlam,orantısız değil asla ben seviyorum ama aldımmı aşağıdan daha çok alıyorum..hiçbir zaman incecik bacaklarım olmadı..senin o resminde incecik bacakların vardı ama
canım ben 2 sene çalıştım denetim firmasında istanbulda big four'dan birindezaten denetimde çalışınca kilo almak Allahın emri :))
şuanda özel bi firmada kontrolörüm..orada öyle bir title yoktu bende denetçi yazmıştım..sen nerdesinki acep:) belki de tanışmışızdır daha önce.
canım ben 83 lüyüm 28 yaşındayım aynıyız sanırımbenim evet bacak popo hiç yok bildim bileli çok ince ama benim de göbek göğüs omuz üstte ne ararsan vardı ama göğüs ve göbek azaldı baya omuzlara yapcak bişey yok maalesef...
bende big fourun en biginde çalışıyorum e ile başlayanında canım
waywayway bu bi savaştır ,en bigiymiş hıh,sen öyle san
walla ben de k ile başlayanda çalıştım,şimdi yarıştırmayalım :) walla canım ben çıkalı çok oldu zaten öyle pek gönül bağım kalmadı ama yine de severdim şirketimi,hala da seviyorum..2 yıldan fazla çekemedim zaten denetimi .
evet canım aynı yaştayız ben de 83 lüyüm..sen baya manager filan oldun öyleyse haa?
bi dakka bi dakka ben birini gördüm aşağıda siteyi okuyan üyeler kısmında..
GOLDENVENÜÜÜÜSSS SEN MİSİN KUZUMMM
sen geldin miiiiiiii,walla daha önce de yazdıysan ve ben kaçırdıysam kusura bakma ben şimdi gördüm ilk defa..
nasıl geçti kısııım düğün anlatsana,balayı nasıldı, kilo verdin mi ,yoksa aldın mı çebuk detayları anlat :))))
Canlar hepinize günaydınnnn
Ben yine bir süredir giremiyorum,artık geçmişi de okuyamıyorum,böyle oldukça girmek de istemiyorum..e sonra bi baktım gitikçe kopuyorum siteden,muhabbetlerinizde hatta deiyetten:) bari dedim lömbürdek atlayayım ortaya belki dahil olurum yine muhabbetinize
Canlar hem yoğunum hem de artık yüzüm yoktu siteye girmeye,yine diyet bozulan bir haftasonunda daha +800 ile dönüp ancak onu verdim ve çok şükür bu sabah -300 bile oldu...o sebeple aranıza girmeye hk kazanabilirim belkim
Bir sebebi de facebook ve resim muhabbeti çok döndürdünüz,ben de kaçırdım hepsini..face e pek girmem,e işyerimde hiç giremiyorum zaten o sebeple iyice uzak kaldım..yani kim kim bilmiyorum hiç...birtek baberongo ve berrin resim eklemişti onları görmüştüm,yeni dedikodular varsa söyleyin kırmıyım kafanızı
Yoliş yine seni merak ediyorum:) ne durumdasın acaba...mustlu,sadeca,yağmurum,baberongo,elisacım,yasemincim,zeynep aplam,saksmavisi,violet,berrin,vagus,penac,cinom,berkmine,elettra,melange,melodi,busonolsun ve yazamadığım diğer arkadaşlar herkese merhaba
yağmurum seni ayrı öpüyorum beni merak edip aradığın için
günaydın kızlarr...herkese güzel bi gün diliyorum...
melodicim çoook şekersin sarı şeker:)bende becerebilirsem en kısa zamanda halledicem resim olayını eski halim var oğlumun pcde yeni halim boydan yok onuda temin ettimmi tmmdır:)
artist gibi çıkmışsınız canım.hoş ,içten...
diğerlerin resimlerinede bekliyoruz.
ne tombulu ayol tickerındaki kilo gerçek mi inanamadım çok zayıf duruyorsun fotonda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?