Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bu arada vuvucum profiline baktım yaşını göreyim diye onu göremedim de mesleğini gördüm denetçi misin sen istanbulda mısın bende denetim şirketinde çalışıyorum bilindik bi yer mi aynı yerde miyiz yoksa

ohhh çok şükür kaldırdım resmi,kaldırılabiliyormuş kızlar :) hatta şimdi de başka resmimi koydum,bi önceki sayfaya giderseniz görürsünüz kızlar,bu resmim daha da güzel
iltifatlarınız için çok teşekkür ederim kızlar..sağolun....yasemincim 28 yaşındayım,o resim 24 iken çekilmişti ama diyorumya şuanda da aynı sayılırım hatta saçlar daha bi havalı :)) senden büyüğüm yani:)
kızlar bende kalça bacak var o sebeple bu resimde bakınca 55 diyor insan ama alt taraf sağlam,orantısız değil asla ben seviyorum ama aldımmı aşağıdan daha çok alıyorum..hiçbir zaman incecik bacaklarım olmadı..senin o resminde incecik bacakların vardı ama
canım ben 2 sene çalıştım denetim firmasında istanbulda big four'dan birinde zaten denetimde çalışınca kilo almak Allahın emri :))
şuanda özel bi firmada kontrolörüm..orada öyle bir title yoktu bende denetçi yazmıştım..sen nerdesinki acep:) belki de tanışmışızdır daha önce.

canım ben 83 lüyüm 28 yaşındayım aynıyız sanırım benim evet bacak popo hiç yok bildim bileli çok ince ama benim de göbek göğüs omuz üstte ne ararsan vardı ama göğüs ve göbek azaldı baya omuzlara yapcak bişey yok maalesef...

bende big fourun en biginde çalışıyorum e ile başlayanında canım

bi dakka bi dakka ben birini gördüm aşağıda siteyi okuyan üyeler kısmında..
GOLDENVENÜÜÜÜSSS SEN MİSİN KUZUMMM
sen geldin miiiiiiii,walla daha önce de yazdıysan ve ben kaçırdıysam kusura bakma ben şimdi gördüm ilk defa..
nasıl geçti kısııım düğün anlatsana,balayı nasıldı, kilo verdin mi ,yoksa aldın mı çebuk detayları anlat :))))

waywayway bu bi savaştır ,en bigiymiş hıh,sen öyle san
walla ben de k ile başlayanda çalıştım,şimdi yarıştırmayalım :) walla canım ben çıkalı çok oldu zaten öyle pek gönül bağım kalmadı ama yine de severdim şirketimi,hala da seviyorum..2 yıldan fazla çekemedim zaten denetimi .
evet canım aynı yaştayız ben de 83 lüyüm..sen baya manager filan oldun öyleyse haa?

vuvuu ablammm ben artılardayım mürülüm bozuk ühü ühü

hiii ben de nazar mı değdirdim dicektim vallahi fesat düşüncem yoktur ay kendimi suçlu hissettim şimdi

ay bi oda bi salon ahahaha 2+5 uygun oldu bu deyişe galiba öldüm valla

vuvuu abla nasıl kaldırdın fotoğrafını?
ben kaldıramadım da, yönetime mesaj attım; onlar da pek iplemedi beni :26:

ay hehehehe 83lü, aslında forumda 20-30 yaşlar çoğunlukta galiba?
öyle değil mi?
bu arada beni birisi dürtüyo mine diye facebooktan kimse çıksın ortaya

vuvucumm evet döndüm sonunda son 20 gün çok yorucuydu hem ankarada hem eşimin memleketinde düğün olunca baya bi koşturmaca oldu o arada diyet miyet yalan oldu tabi şimdi kıbrıstayız yerleşmeye çalışıyoruz,eşim bugün işe başladı bende bugün alışverişimi yapıp yarın 2 günlük atakla başlamayı düşünüyorum kilom 58.5 larda ama kısa sürede gider diye ümit ediyorum bakalım sen nasılsın diyet nasıl gidiyo

vuvuum gelmiş benimhoşgeldin canım.facebook ta kızlar birbilerini görmüşler anlatıyorlardı .ben de benım face yok hava mı atıyorsunz dıyıp fotomu koydum buraya sonra herkes sırayla aşka geldi fotoları koydukfotomu görünce oklavayı berkmineye vericeklerde benden korkmadıkları için berkmıne almayınca yıne görev bende kaldı.oklava yerken sen de yüzümü unutcan artık.:82:son dedıkodular bunlar.senı de çooook özledık

ben göremedım yarım saattır bakım var sıtede dıye yazıo 5 dk da benım için koy kaldır nolur vuvuum

Merhaba arkadaşlar! Yaklaşık 1 haftadır bu forumun takipçisiyim. Önce kitabı alıp okudum ve P.tesi sabahı ben de diyete başladım. P.tesi sabahı 80,7 kg iken bu sabah 78,5 gördüm. Umarım sizin kadar başarılı olurum.

slm çok teşekkürler ben gördüklerim arasında hiç çirkin bayan görmedim daha herkez birbirinden güzel buda benim yeni halim değil kışınki halim merakla bekliyoruz sizinkinide

çoook şeker çıkmışsın tombul halin bu ise şimdiki halini düşünemiyorum. birde boyda var sende sanırım sülün gibi bişi olmuşsundur valla :)

çok teşekkür ederim canım tombuldum valla bu resimde 82 kiloydum daha sülün olamadım ama göbek gitmiyor göbekli sülün

kizlarrr kitap elime ulasti aksama eve gidince okuyacagim ve yarin sabahtan basliyorum diyet yolculuguna.prf. doktor muftuoglu bu diyeti tavsiye etmemis tamamen recete diyeti diyor.bunyeyi dusuruyor hastaliga yol aciyor dyor ama bilmiyorum bakalim n olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…