waywayway bu bi savaştır ,en bigiymiş hıh,sen öyle san
walla ben de k ile başlayanda çalıştım,şimdi yarıştırmayalım :) walla canım ben çıkalı çok oldu zaten öyle pek gönül bağım kalmadı ama yine de severdim şirketimi,hala da seviyorum..2 yıldan fazla çekemedim zaten denetimi .
evet canım aynı yaştayız ben de 83 lüyüm..sen baya manager filan oldun öyleyse haa?
yolandacım ben baktığım zaman vardı realde şimdi durum nedir bilemiyorum büyük ihtimalle vardır
tıkır değiştirmek cocuk oyuncagı. keşke öyle kg verilse ablam. yaa sölesem getirirler mi acaba light dondurma ? özkuruşlar içerenköyde var bana minibüsle yarım saat mesafe yada kartal ugurmumcuda var orası da o kadar mesafe maalesef.tepeüstü meydan avm de gidebilirim ordaki realde var mı abla
berrinim hemşom böle masun masum resimler koyma valla oklava deyince kimse korkmicek ciddie almicak hee :82:
ayrıca bebem rongom bende artıdayım yalnız değilsin canım merak etme. ama takmıyorm tatle gidicem zaten bozulcek dönüşte bomba gibi dönerim sahalara
vuvucumm evet döndüm sonundason 20 gün çok yorucuydu hem ankarada hem eşimin memleketinde düğün olunca baya bi koşturmaca oldu o arada diyet miyet yalan oldu tabi şimdi kıbrıstayız yerleşmeye çalışıyoruz,eşim bugün işe başladı bende bugün alışverişimi yapıp yarın 2 günlük atakla başlamayı düşünüyorum kilom 58.5 larda ama kısa sürede gider diye ümit ediyorum bakalım sen nasılsın diyet nasıl gidiyo
buda benim resmimEki Görüntüle 227582
vuvuum gelmiş benimhoşgeldin canım.facebook ta kızlar birbilerini görmüşler anlatıyorlardı .ben de benım face yok hava mı atıyorsunz dıyıp fotomu koydum buraya sonra herkes sırayla aşka geldi fotoları koyduk fotomu görünce oklavayı berkmineye vericeklerde benden korkmadıkları için berkmıne almayınca yıne görev bende kaldı.oklava yerken sen de yüzümü unutcan artık.:82:son dedıkodular bunlar.senı de çooook özledık
Ama ama ama...... Ben fotoları göremedimmmm:93:
yok canım bende burda başlamadım başka bir big insan kaynakları şirketinden geldim burayaben zaten denetim tarafında değil payroll tarafındayım işin, manager olabilmek için kısa bir süre daha var inşallah
sona kalan dona kalır
amaaaannn iyikide görmemişsin hepsi çok çirkinler
Canlar hepinize günaydınnnn
Ben yine bir süredir giremiyorum,artık geçmişi de okuyamıyorum,böyle oldukça girmek de istemiyorum..e sonra bi baktım gitikçe kopuyorum siteden,muhabbetlerinizde hatta deiyetten:) bari dedim lömbürdek atlayayım ortaya belki dahil olurum yine muhabbetinize
Canlar hem yoğunum hem de artık yüzüm yoktu siteye girmeye,yine diyet bozulan bir haftasonunda daha +800 ile dönüp ancak onu verdim ve çok şükür bu sabah -300 bile oldu...o sebeple aranıza girmeye hk kazanabilirim belkim
Bir sebebi de facebook ve resim muhabbeti çok döndürdünüz,ben de kaçırdım hepsini..face e pek girmem,e işyerimde hiç giremiyorum zaten o sebeple iyice uzak kaldım..yani kim kim bilmiyorum hiç...birtek baberongo ve berrin resim eklemişti onları görmüştüm,yeni dedikodular varsa söyleyin kırmıyım kafanızı
Yoliş yine seni merak ediyorum:) ne durumdasın acaba...mustlu,sadeca,yağmurum,baberongo,elisacım,yasemincim,zeynep aplam,saksmavisi,violet,berrin,vagus,penac,cinom,berkmine,elettra,melange,melodi,busonolsun ve yazamadığım diğer arkadaşlar herkese merhaba
yağmurum seni ayrı öpüyorum beni merak edip aradığın için
bebem ben dondurmayı 2 aydır yiyorum önceleri korkarak çok seyrek yerdim sonra baktım dondurmayı yediğim ertesi günü bariz eksiler olmaya başladı şimdi daha sık yiyorum beni kötü etkilemiyor çok şükür tabi illede yiyin diyemembu dondurmayı ben de gördüm ama almaya cesaret edemedim, ablam kiloda hiç problem oluyo mu? 100 gramında 10 gram karbonhidrat vaa bunun :)))
aslında ingilizce olarak da atılabilir mail. Yolanda iyi biliyodu sanırım ingilizce. Ben de atabilirim ama ben upperdan düşmüşümdür ehahaha lisseden sonra 2 senedir ingilizceye uzağım
bir saat sıkı tempoda spor yaptım, umarım artılarım yarına ve öbürgüne gider. Göbeğim şiş, regl yakın diye umut ediyorum efeem.
Bugün forumu pek takip edemedim, zeynep ablamı gördüm face te abla diyesim gelmedi hehehehe
sadeca abla nerelerde, gören var mı?
Kilo durumları nedir bağyanlar artıda olan yok mu çok yalnızım
ama yalnız olmaya razıyım aman artıda olmayın, insanın siniri bozuluyo!!! :95:
bebem rengom teşekkür edrim kuşum ben yinede senin ablan olmaktan çok mutluyum ayrıca bu ara hergün eksiliyom darısı sana inş bi regli ol bak gör nasıl eksilcenbu dondurmayı ben de gördüm ama almaya cesaret edemedim, ablam kiloda hiç problem oluyo mu? 100 gramında 10 gram karbonhidrat vaa bunun :)))
aslında ingilizce olarak da atılabilir mail. Yolanda iyi biliyodu sanırım ingilizce. Ben de atabilirim ama ben upperdan düşmüşümdür ehahaha lisseden sonra 2 senedir ingilizceye uzağım
bir saat sıkı tempoda spor yaptım, umarım artılarım yarına ve öbürgüne gider. Göbeğim şiş, regl yakın diye umut ediyorum efeem.
Bugün forumu pek takip edemedim, zeynep ablamı gördüm face te abla diyesim gelmedi hehehehe
sadeca abla nerelerde, gören var mı?
Kilo durumları nedir bağyanlar artıda olan yok mu çok yalnızım
ama yalnız olmaya razıyım aman artıda olmayın, insanın siniri bozuluyo!!! :95:
bebem ben dondurmayı 2 aydır yiyorum önceleri korkarak çok seyrek yerdim sonra baktım dondurmayı yediğim ertesi günü bariz eksiler olmaya başladı şimdi daha sık yiyorum beni kötü etkilemiyor çok şükür tabi illede yiyin diyemem
vuvucumm evet döndüm sonundason 20 gün çok yorucuydu hem ankarada hem eşimin memleketinde düğün olunca baya bi koşturmaca oldu o arada diyet miyet yalan oldu tabi şimdi kıbrıstayız yerleşmeye çalışıyoruz,eşim bugün işe başladı bende bugün alışverişimi yapıp yarın 2 günlük atakla başlamayı düşünüyorum kilom 58.5 larda ama kısa sürede gider diye ümit ediyorum bakalım sen nasılsın diyet nasıl gidiyo
yolandacım ben baktığım zaman vardı realde şimdi durum nedir bilemiyorum büyük ihtimalle vardır
walla canımcım yine de süper 2 kilo filan almışsın 20 günde..biz bir hafada alıyoruz o kiloyu..hoşgeldin canım aramıza tekrar,iyiki geldin...
goldencıım benim 1,5 ileri 1 geri modundaher haftasonu bozarak devam ediyorum..seyirdeyken güçlendirme yapar oldum 1 aydır..illa az da olsa hergün meyve yiyorum..haftasonu 2 gün istediğimi yiyorum..saf pro günleri pek yapamıyorum artık.1 öğünde olsa sebze yiyorum..yani güçlendirmeden tek eksiği ekmek..e yine ona göre son 1 ayda 2 kilo filan verdim yine de iyi..toplam 12 oldu canımcım..zaten bundan sonra da pek veremem..bu h.sonu tatile gidiyorum 9 gün,dönüş ramazan..bundan sonra korkarımki yukarı çıkışlar başlıycak (inşallah olmaz :))
canım düğünün,gelinliğin istediğin gibi olmuştur inşallah...öpüldün..
vuvuu ablammm ben artılardayım mürülüm bozuk ühü ühü
hiii ben de nazar mı değdirdim dicektim vallahi fesat düşüncem yoktur ay kendimi suçlu hissettim şimdi
ay bi oda bi salon ahahaha 2+5 uygun oldu bu deyişe galiba öldüm valla
vuvuu abla nasıl kaldırdın fotoğrafını?
ben kaldıramadım da, yönetime mesaj attım; onlar da pek iplemedi beni :26:
ay hehehehe 83lü, aslında forumda 20-30 yaşlar çoğunlukta galiba?
öyle değil mi?
bu arada beni birisi dürtüyo mine diye facebooktan kimse çıksın ortaya
goldenim hoşgeldin narin gelinimiz. oh ne güzel dügün telaşı bitti şimdi evliliğin tadını çıkarmaya geldi. çok kg almamşsın onları da verirsin merak etme .. ben o kg bi haftada alıyorum sen yirmi günde almışsın çok mu
ben en kısa zamanda gideyim oraya
yaa vuvuu sen benim kafadasın sanırım. yukardakilerin hepsini bende yapıyorum ama kg veremiyorum sen bide vermişsin bravo yaa. ben çok eski yagları vermeye getirdim srırayı sabrediyorum zamanla onlar da gidicekler ahh birde spor yapabilsem bacaklarım filan sarktı ya(
haftaya bende tatile gidiyorum .. benim en az 5 kg daha vermem lazım artık tatilden sonra başlarım yeniden
kızlaaarrrr buda beeeeennn ta ta ta taaaaammmmmm
doktorum botoxu biraz fazla kaçırdı ama olsun seneyede kullanırım
heh aynen hiç görmeye değmez bizleri wallah...en güzeli yağmurum zaten..ben göremedim gerçi bidaha koy sen bakiim şu zenci resmini :)
walla canımcım yine de süper 2 kilo filan almışsın 20 günde..biz bir hafada alıyoruz o kiloyu..hoşgeldin canım aramıza tekrar,iyiki geldin...
goldencıım benim 1,5 ileri 1 geri modundaher haftasonu bozarak devam ediyorum..seyirdeyken güçlendirme yapar oldum 1 aydır..illa az da olsa hergün meyve yiyorum..haftasonu 2 gün istediğimi yiyorum..saf pro günleri pek yapamıyorum artık.1 öğünde olsa sebze yiyorum..yani güçlendirmeden tek eksiği ekmek..e yine ona göre son 1 ayda 2 kilo filan verdim yine de iyi..toplam 12 oldu canımcım..zaten bundan sonra da pek veremem..bu h.sonu tatile gidiyorum 9 gün,dönüş ramazan..bundan sonra korkarımki yukarı çıkışlar başlıycak (inşallah olmaz :))
canım düğünün,gelinliğin istediğin gibi olmuştur inşallah...öpüldün..
koydum resmimi gözünüz güzel görsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?