Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

yok canım bende burda başlamadım başka bir big insan kaynakları şirketinden geldim buraya ben zaten denetim tarafında değil payroll tarafındayım işin, manager olabilmek için kısa bir süre daha var inşallah

yolandacım ben baktığım zaman vardı realde şimdi durum nedir bilemiyorum büyük ihtimalle vardır

walla canımcım yine de süper 2 kilo filan almışsın 20 günde..biz bir hafada alıyoruz o kiloyu..hoşgeldin canım aramıza tekrar,iyiki geldin...
goldencıım benim 1,5 ileri 1 geri modunda her haftasonu bozarak devam ediyorum..seyirdeyken güçlendirme yapar oldum 1 aydır..illa az da olsa hergün meyve yiyorum..haftasonu 2 gün istediğimi yiyorum..saf pro günleri pek yapamıyorum artık.1 öğünde olsa sebze yiyorum..yani güçlendirmeden tek eksiği ekmek..e yine ona göre son 1 ayda 2 kilo filan verdim yine de iyi..toplam 12 oldu canımcım..zaten bundan sonra da pek veremem..bu h.sonu tatile gidiyorum 9 gün,dönüş ramazan..bundan sonra korkarımki yukarı çıkışlar başlıycak (inşallah olmaz :))
canım düğünün,gelinliğin istediğin gibi olmuştur inşallah...öpüldün..

canım beni...ben de sizleri çok özledim walla...oklava değil merdane lazım bana,ya da uğraşma sen direk odunla giriş bana

ohhh süper...manager oldunmuydu işin biraz daha rahat denetimde..HR departmanındasın o zaman sen yani...
Senin işin de ayrı zor denetçilerle uğraşmak denetim yapmaktan da zor :)

sana da merhaba vuvucum. kilo kaybına sevindim. ben de bu gün -600 deyim. 54.2 olmuşum. hemen tickerimi değiştireyim. tiçker değiştirme işi beni çok motive ediyor. ramazana kadar güçlendirmeye geçerim diyordum ama sanırım biraz daha geçecek. en azından ramazanın on beşinden sonra geçmem lazım. çünkü memlekete gidicem orda biraz cozuturum gibi geliyo...

bebem ben dondurmayı 2 aydır yiyorum önceleri korkarak çok seyrek yerdim sonra baktım dondurmayı yediğim ertesi günü bariz eksiler olmaya başladı şimdi daha sık yiyorum beni kötü etkilemiyor çok şükür tabi illede yiyin diyemem

bebem rengom teşekkür edrim kuşum ben yinede senin ablan olmaktan çok mutluyum ayrıca bu ara hergün eksiliyom darısı sana inş bi regli ol bak gör nasıl eksilcen

%10 karbonhidrat bence gayet iyi..pudingten ,süt tozundan mısır nişastasından,kepekten bile daha az...ben de 2-3 aydır yiyorum birşey olmuyor wallah..ama öyle koca kaselerde değil,küçük kaselerle yiyorum..hatta dün akşam çikolatalı dr.oetker puding yaptım minik kaseme koydum üzerine de çilekli ve sade dondurmadan koydum,ohh mis oldu...
geçen akşam da yine mozaik pastamın yanına koydum sade dondurma yedim..
bu arada ben şu dukan çikolatasınını çokokrem şeklinde daha çok seviyorum..yapıyorum kapaklı bir kaseye koyup bozdolabında tutuyorum(aşağı tarafında) sabahları kekime sürüp yiyorum..akşamları kahvenin yanında 1 kaşık yiyorum vs...

bir de arkadaşlar cinocuğun kısırını deneyen oldumu? beğendiniz mi?
ben pek kısır sevmem hani çok iyi olmadıysa hiç yiyemem diye şımarıklık yapıyorum kızma bana cino yoksa eminim güzeldir

Son düzenleme:

goldenim hoşgeldin narin gelinimiz. oh ne güzel dügün telaşı bitti şimdi evliliğin tadını çıkarmaya geldi. çok kg almamşsın onları da verirsin merak etme .. ben o kg bi haftada alıyorum sen yirmi günde almışsın çok mu

yolandacım ben baktığım zaman vardı realde şimdi durum nedir bilemiyorum büyük ihtimalle vardır

ben en kısa zamanda gideyim oraya

yaa vuvuu sen benim kafadasın sanırım. yukardakilerin hepsini bende yapıyorum ama kg veremiyorum sen bide vermişsin bravo yaa. ben çok eski yagları vermeye getirdim srırayı sabrediyorum zamanla onlar da gidicekler ahh birde spor yapabilsem bacaklarım filan sarktı ya (
haftaya bende tatile gidiyorum .. benim en az 5 kg daha vermem lazım artık tatilden sonra başlarım yeniden

canımmm eğer resmini kaldırırlarsa haber ver de nasıl olduğunu bende kaldırtayım kalmasın orda nazar değer ehehehehe

bu arada kendini suçlu hissetmene gerek yok canım benim ne alaka dediğim gibi ben dün fazla gerdirdim kendimi pilates topuyla yürüyüş falanda 1 saat yapınca fazla çıkıyor kilom ikinci gün toplu gidiyor ama bi kaç gün veremezsem o zaman kork benden işte

aynen yoliş yaa ben de aynı senin gibi...ulen diyorum saf pro ben nasıl yapıyordum,yapamıyorum bir türlü,yağmurla konuştuk geçen o da aynı şeyi diyor..biraz kopmalar oldu..yazın etkisiyle daha çok..bende düğünler kötü rol oynadı,ama düğün olmasada çıkıyorum rayımdan h.sonlar senin gibi :) canım sebebini sen söylemişsin zaten..uzun süredir diyette olduğun için sende tıkır tıkır gitme durumu hiç olmamıştı,eski yağlar muhabbetine hiç girmiyorum zaten çok iyi biliyorsun..ama şimdi sen bir süredir yemeye alıştırdınya vücudunu eğer yapabilirsen birden kestiğinde iyi gidebilir o zaman işte.

Vuvuucm, tatil için Dukanın önerileri vardı. Dün geceki mesajlarda Beberongo'nun ve benim yazdıklarıma bakabilirsin. İyi tatiller şimdiden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…