Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

goldenımmm hoşgeldın canım umarım herşey yolundadır.herşey güzel geçmiştir.özledık senı
teşekkür ederim berrincim herşey çok güzeldi bende sizleri çzledim :)

tam anlamıyla seyir yapamamana rağmen 2 kilo vermişsin cnm çok güzel bence ve toplamda 12 kilo süper tatil ve ramazandada umarım az hasarla atlatırsın cnm,tatilde bol bol su içmeyi ihmal etme benim koşturmacada aklıma bile gelmedi günde 1 lt su bile içmediğim günler olmuştur düğünler de gelinliğimde herşey tam istediğim gibi oldu çok şükür,sorun çıkmadan hallettik maşallah

sağol yolandacım evet telaşe bitti ve her düğün öncesi genelde yaşanan etrafın verdiği sıkıntıdan kurtuldum burda bambaşka bi hayat kurduk kendimize herkesten herşeyden uzak kafam rahat sonunda ve evet artık keyfini çıkarabilirim evliliğin

Son düzenleme:
eveeet beklenen tahlil sonucu geldi.. kolesterol ve LDL hafif de olsa diyetin başından beri artıyor, martta 136 ile başlayan LDL temmuz itibari ile 231 olmuş durumda ve ben bir antihiperlipidemik ilaç başlıyorum kendime, kolesterol ise gayet normal olarak 218 ile başladı ve temmuzda 283ü gördü, nasılsa bu da ilaçla inecek, dukanı yaparken herhangi bir kaçamağım yok , genelde de light ürünler kullanıyorum süt ürünleri olarak, genetik yatkınlık var ama yine de bana ilaç kullandırmamıştı, belki de zamanı gelmiştir kim bilir..eylül başına kadar ilaç kullanıp yeniden tahlil yaptıracağım. İlginç bir şekilde demirim biraz düşmüş, hematokrit ve hemoglobin yerinde hatta bir türk kadınına göre oldukça iyi ama demirime noldu anlayamadım..biraz da c vit ekleyeceğim diyete kalsiyum da az düşmüş, bu kadar proteinin içinde demirin ve kalsiyumun düşmesi garip ,gerisi normal..

evet canım aslında canım ne isterse yiyorum protein yine agırlıkta çünkü onun tok tutma hissini seviyorum zırt pırt acıkmak istemiyorum.. sadece hamur işi ve tatlı gibi şeyler yemiyorum ekmeksiz güçlendirme gibi bişi oldu. haftasonları ise saldım çayıra mevlam çayıra. işte bi süre böle gitsin bitane daha çakarım metoya aklı şaşar bakarsın
bide spora başlarım harika olur. olur mu olur yaa amaaan onaltı kg benden gitmedi mi hiiç kasmıyorum kendimi bu ara rölantide gitsin kg gelmesin de sabit kalsın sorun değil.

vuvummmm sakın aşık oluyum demeee

işteee kopuk kızımız yagmır

aşık olmak ne kelime bittim bitiim...garı dediğin böle olur off yavrum

Vuvuucm, tatil için Dukanın önerileri vardı. Dün geceki mesajlarda Beberongo'nun ve benim yazdıklarıma bakabilirsin. İyi tatiller şimdiden.

aaa teşekkürler mustulucum şimdi okudum walla..aşağı yukarı benim yapacağım şeyler bunlar da aslında..bol bol yulaf kepeğinden ekmek götürcem yanımda,onları yicem,sabahları gojiberry-su yicem yine..belki sıcak süte yulaf da yiyebilirsem yerim..ama onun dışında meyvelerden yemeklerden yiycem..birkaç akşam içicem..korkum o kadar su içememek...bir de ben çok bitki çayı içiyorum,onları içemem orada...e dondurma mondurma yeriz filan...

ah canım benim çok sevindim biliyor musun en güzel evlilik etrafta başını agrıtacak müdahale edecek birileri olmadığı zaman oluyor. ben ve eşim ailelerimizi çok seviyoruz ama ikimizin de ailesi uzakta allah uzun ömürler versin. istedikleri zaman gelirler giderler ama asla bize müdahale etmezler bu konuda çok şanslıyız. dolayısı ile çiftler kendi başlarına bırakıldıklarında çok daha güzel oluyor herşey. çok sevindim canım tadını çıkar evlilik güzel şey bir de sevdiğin insanla ömrünü geçirme fikri insanın içini ısıtıyor :))

vaguscüğüm kolestrol yüksek çıkmış üzüldüm umarım ilaç etki eder ve degerler düşer. acaba bol su içmedin mi ?
ben de mesela yumurta alerjisi var aşırı yumurta tüketince isilik dökerdim kaşıntı olurdu ama bu diyette her sabah ikitane hatta bzı günler üçtane yememe rağmen isilik olmadı bunu çok su içmeme baglıyorum. sanırım su sistemi temizliyoru bu alerjenlerden.
demirin düşmesine gelince siyah çayın içindeki bir madde demir moleküllerine yapışıp emilimine engel oluyor diye okumuştum siz daha iyi bilirsiniz bizden ben siyah çayı bırakalı oldukça iyi degerlere sahip oldum. tamamen bırakmadım ama yeşilçay ile yer değiştirtdim bi süre.. naçizane paylaşmak istedim doktor hanımcığım

kuzen hemşo ben zaten senin bu resmin üstüne dedim koymaya terddüt ediyorum diye yani hepimiz seni bastıramayacağımızın farkındayız sen merak etme

hemşom birinin bunu bilmesi güzel sevdim seni

aşık olmak ne kelime bittim bitiim...garı dediğin böle olur off yavrum

ama ben başta söyledim sulanmayın diye offfff sokağa çıkamıyorum sizin gibiler yüzünden yaaa ayhhhh güzellik başa bela

işteee kopuk kızımız yagmır

canımsın siz beni kopardınız

yolandacım ben siyah çay içmem zaten normalde de, ben çayı yanındaki hamur işlerini kakıtmak amacıyla kullanırım şimdi hamur işi de olmayınca çay pek yok, c vit ekleyeyim dedim ama goji de yiyorum, neyse bu seferki sonuçlar garip çıktı

vuvuşum hoş geldin gülüm nerelerdeydin yahu böle ansızın terketmeyin neolur bizi hem ben seni tatilde diye karıştırdım şimdi gene yok oluyosun daha tatile yeni çıkıyomuşsun dondurma sempatine bayıldım bencede ne sanki içtiğimiz ayranda sütte karbon yokmu yani varrrrr ama nedir işte bizim dundurmamızda şeker olmaması bana yetiyor tek korktuğum şeker ve yağ he bide vuvum ben geç girdim siteye o yüzden seni göremedim noooooooooooolursun bidaha koy fotonu göremeyenlere haksızlık etme kız gerekirse yüz görümlüğüde viririk saaa

goldenvenüscüm hoşgeldin gülüm aramıza yeniden dönmene çok sevindim maşallah sana ben 2 kilo almanı hiç saymıyorum bile biz onu nerdeyse 2 günde alıyoz allah mutluluğunu daim etsin canım tebrik ediyorum bir yastıkta kocayın inş

selam umarim herkes guzel guzel kilo vermeye devam ediyordur.daha once dukan sitesinde hus agaci ozu ve elma sirkesi ile ilgili satilan urunlerden bahsetmistim 10 gun once her ikisinide aldim ve kullanmaya basladim gercekten kilo vermem hizlandi ama elma sirkesi mi yoksa hus agaci ozumu bunu basardi bunu bilemiyorum belki her ikiside metabolizmayi hizlandirmistir:))bugun dun kesfettigim baska bir seyi paylasacagim burada yani fransada monoprix diye marketler var oraya ozel dukan diyeti ekmekleri satiliyor cok pahali diye almiyordum dun aksam ekmegim olmadigi ve yapmaya usendigim icin aldim icinde bol miktarda keten tohumu var dukanin urttigi ekmekler bu ekmekler kollestrolu dusurucu ve bagirsaklarda faydali etkileri varmis kucucuk bir galetede bol miktarda keten tohumunu gorunce sizlere faydali olabilecegini dusundum.hepinize bol kilo verilen gunler ve basarilar:)))

nevcim yapabildin mi?
Yapamadım bitanem,çünkü bende o resimlerin ve açıklamaların üzerinde yalnızca beyaz bir çarpı çıkıyor,http iç sunu hatası diyor
yazıların üzerinde resimler (jpgler) varya orda yanlarında türkçeleri de yazıo tatlım
Ben şimdi atak dönemimi kaç gün yapmam gerektiğini bilmeden mi yapıcammmm :84:
Canım benim de kitabım bugün elime ulaştı.Kaygılarım yok değil.Aslında tecrübeli arkadaşlardan onay almak lazım,kızlar uzun süreli yapan sağlığında yan etkiler gördü mü,lütfen bu cevap başlangıcımız için çok değerli.

bilgilendirmen için sağol canım iyi oldu bunu bildiğimiz

zeynep ablacım teşekkür ederim,evet 2 kiloyu bende önemsemiyorum artık nede olsa dukan diyetini keşfettik öle ya da böyle veriyoruz rahatlığı var

merhaba hepinize resmen beş gündür hem hastalıktan hem yoğunluktan giremiyorum yaz günü grip oldum
diyeti bu beş gün içinde bir akşam yemeğinde bozdum pilav , barbunya ve karpuz yedim bunun dışında biraz pp ve ps günlerim birbirine karıştı 10 Temmuzdan beri de sadece 200 gr verdim reglim dün bitti önümüzdeki 10 gün içinde en az 2 kg vermem lazım aksi takdirde Temmuz performansım rezalet olacak
bu arada cumartesi günü de tatile gidiyorum

arkadaşlarrrrrrrrrr çok sıcakkkkkkkkkkk
eridim resmen bu evde eridimmmmmmmm
dışarıda çıkılmaz sizde yoksunuz öfffffffff iş güç de yapılmıyor uyumada uyunmuyor
ne zamandır kekim ekmeğim yok canım hiç yapmak istemiyor offfff patladım ya güneş batsada dışarı çıksam artık yarasa gibi akşamları çıkıyom hee

Slm. Dukan Shop da satılan bir ürün var. SPIRULINA diye bir tür tatlı su yosunu ve Türkiye de de vitamin ve gıda takviyesi satan yerlerde bulunabiliyormuş. Bu ürünü daha önce kullanan oldu mu? Kullananlar varsa ve deneyimlerini yazarlarsa sevinirim. Güzel akşamlar..:)

violet8 çok geçmiş olsun canım aman dikkat yaz gribide çok kötüdür malum pişiyoruz terliyoruz terli terli soğuk içiyoruz şifayıda kapıyoruz umarım vitamin alıyorsundur kndine iyi bak canım

canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine bol bol vitamin al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…