vuvummmm sakın aşık oluyum demeee
teşekkür ederim berrincim herşey çok güzeldi bende sizleri çzledim :)goldenımmm hoşgeldın canım umarım herşey yolundadır.herşey güzel geçmiştir.özledık senı
tam anlamıyla seyir yapamamana rağmen 2 kilo vermişsin cnm çok güzel bence ve toplamda 12 kilo süperwalla canımcım yine de süper 2 kilo filan almışsın 20 günde..biz bir hafada alıyoruz o kiloyu..hoşgeldin canım aramıza tekrar,iyiki geldin...
goldencıım benim 1,5 ileri 1 geri modundaher haftasonu bozarak devam ediyorum..seyirdeyken güçlendirme yapar oldum 1 aydır..illa az da olsa hergün meyve yiyorum..haftasonu 2 gün istediğimi yiyorum..saf pro günleri pek yapamıyorum artık.1 öğünde olsa sebze yiyorum..yani güçlendirmeden tek eksiği ekmek..e yine ona göre son 1 ayda 2 kilo filan verdim yine de iyi..toplam 12 oldu canımcım..zaten bundan sonra da pek veremem..bu h.sonu tatile gidiyorum 9 gün,dönüş ramazan..bundan sonra korkarımki yukarı çıkışlar başlıycak (inşallah olmaz :))
canım düğünün,gelinliğin istediğin gibi olmuştur inşallah...öpüldün..
goldenim hoşgeldin narin gelinimiz. oh ne güzel dügün telaşı bitti şimdi evliliğin tadını çıkarmaya geldi. çok kg almamşsın onları da verirsin merak etme .. ben o kg bi haftada alıyorum sen yirmi günde almışsın çok mu
aynen yoliş yaa ben de aynı senin gibi...ulen diyorum saf pro ben nasıl yapıyordum,yapamıyorum bir türlü,yağmurla konuştuk geçen o da aynı şeyi diyor..biraz kopmalar oldu..yazın etkisiyle daha çok..bende düğünler kötü rol oynadı,ama düğün olmasada çıkıyorum rayımdan h.sonlar senin gibi :) canım sebebini sen söylemişsin zaten..uzun süredir diyette olduğun için sende tıkır tıkır gitme durumu hiç olmamıştı,eski yağlar muhabbetine hiç girmiyorum zaten çok iyi biliyorsun..ama şimdi sen bir süredir yemeye alıştırdınya vücudunu eğer yapabilirsen birden kestiğinde iyi gidebilir o zaman işte.
vuvummmm sakın aşık oluyum demeee
aşık olmak ne kelime bittim bitiim...garı dediğin böle olur off yavrum
Vuvuucm, tatil için Dukanın önerileri vardı. Dün geceki mesajlarda Beberongo'nun ve benim yazdıklarıma bakabilirsin. İyi tatiller şimdiden.
sağol yolandacım evet telaşe bitti ve her düğün öncesi genelde yaşanan etrafın verdiği sıkıntıdan kurtuldum burda bambaşka bi hayat kurduk kendimize herkesten herşeyden uzak kafam rahat sonunda ve evet artık keyfini çıkarabilirim evliliğin
eveeet beklenen tahlil sonucu geldi..kolesterol ve LDL hafif de olsa diyetin başından beri artıyor, martta 136 ile başlayan LDL temmuz itibari ile 231 olmuş durumda ve ben bir antihiperlipidemik ilaç başlıyorum kendime, kolesterol ise gayet normal olarak 218 ile başladı ve temmuzda 283ü gördü, nasılsa bu da ilaçla inecek, dukanı yaparken herhangi bir kaçamağım yok , genelde de light ürünler kullanıyorum süt ürünleri olarak, genetik yatkınlık var ama yine de bana ilaç kullandırmamıştı, belki de zamanı gelmiştir kim bilir..eylül başına kadar ilaç kullanıp yeniden tahlil yaptıracağım. İlginç bir şekilde demirim biraz düşmüş, hematokrit ve hemoglobin yerinde hatta bir türk kadınına göre oldukça iyi ama demirime noldu anlayamadım..biraz da c vit ekleyeceğim diyete kalsiyum da az düşmüş, bu kadar proteinin içinde demirin ve kalsiyumun düşmesi garip ,gerisi normal..
kuzen hemşo ben zaten senin bu resmin üstüne dedim koymaya terddüt ediyorum diye yani hepimiz seni bastıramayacağımızın farkındayız sen merak etme
aşık olmak ne kelime bittim bitiim...garı dediğin böle olur off yavrum
işteee kopuk kızımız yagmır
ah canım benim çok sevindim biliyor musun en güzel evlilik etrafta başını agrıtacak müdahale edecek birileri olmadığı zaman oluyor. ben ve eşim ailelerimizi çok seviyoruz ama ikimizin de ailesi uzakta allah uzun ömürler versin. istedikleri zaman gelirler giderler ama asla bize müdahale etmezler bu konuda çok şanslıyız. dolayısı ile çiftler kendi başlarına bırakıldıklarında çok daha güzel oluyor herşey. çok sevindim canım tadını çıkar evlilik güzel şey bir de sevdiğin insanla ömrünü geçirme fikri insanın içini ısıtıyor :))
vaguscüğüm kolestrol yüksek çıkmış üzüldüm umarım ilaç etki eder ve degerler düşer. acaba bol su içmedin mi ?
ben de mesela yumurta alerjisi var aşırı yumurta tüketince isilik dökerdim kaşıntı olurdu ama bu diyette her sabah ikitane hatta bzı günler üçtane yememe rağmen isilik olmadı bunu çok su içmeme baglıyorum. sanırım su sistemi temizliyoru bu alerjenlerden.
demirin düşmesine gelince siyah çayın içindeki bir madde demir moleküllerine yapışıp emilimine engel oluyor diye okumuştum siz daha iyi bilirsiniz bizden ben siyah çayı bırakalı oldukça iyi degerlere sahip oldum. tamamen bırakmadım ama yeşilçay ile yer değiştirtdim bi süre.. naçizane paylaşmak istedim doktor hanımcığım
Yapamadım bitanem,çünkü bende o resimlerin ve açıklamaların üzerinde yalnızca beyaz bir çarpı çıkıyor,http iç sunu hatası diyornevcim yapabildin mi?
Ben şimdi atak dönemimi kaç gün yapmam gerektiğini bilmeden mi yapıcammmm :84:yazıların üzerinde resimler (jpgler) varya orda yanlarında türkçeleri de yazıo tatlım
Canım benim de kitabım bugün elime ulaştı.Kaygılarım yok değil.Aslında tecrübeli arkadaşlardan onay almak lazım,kızlar uzun süreli yapan sağlığında yan etkiler gördü mü,lütfen bu cevap başlangıcımız için çok değerli.kizlarrr kitap elime ulasti aksama eve gidince okuyacagim ve yarin sabahtan basliyorum diyet yolculuguna.prf. doktor muftuoglu bu diyeti tavsiye etmemis tamamen recete diyeti diyor.bunyeyi dusuruyor hastaliga yol aciyor dyor ama bilmiyorum bakalim n olacak.
selam umarim herkes guzel guzel kilo vermeye devam ediyordur.daha once dukan sitesinde hus agaci ozu ve elma sirkesi ile ilgili satilan urunlerden bahsetmistim 10 gun once her ikisinide aldim ve kullanmaya basladim gercekten kilo vermem hizlandi ama elma sirkesi mi yoksa hus agaci ozumu bunu basardi bunu bilemiyorum belki her ikiside metabolizmayi hizlandirmistir:))bugun dun kesfettigim baska bir seyi paylasacagim burada yani fransada monoprix diye marketler var oraya ozel dukan diyeti ekmekleri satiliyor cok pahali diye almiyordum dun aksam ekmegim olmadigi ve yapmaya usendigim icin aldim icinde bol miktarda keten tohumu var dukanin urttigi ekmekler bu ekmekler kollestrolu dusurucu ve bagirsaklarda faydali etkileri varmis kucucuk bir galetede bol miktarda keten tohumunu gorunce sizlere faydali olabilecegini dusundum.hepinize bol kilo verilen gunler ve basarilar:)))
goldenvenüscüm hoşgeldin gülüm aramıza yeniden dönmene çok sevindim maşallah sana ben 2 kilo almanı hiç saymıyorum bile biz onu nerdeyse 2 günde alıyoz allah mutluluğunu daim etsin canım tebrik ediyorum bir yastıkta kocayın inş
violet8 çok geçmiş olsun canım aman dikkat yaz gribide çok kötüdür malum pişiyoruz terliyoruz terli terli soğuk içiyoruz şifayıda kapıyoruz umarım vitamin alıyorsundur kndine iyi bak canımmerhaba hepinize resmen beş gündür hem hastalıktan hem yoğunluktan giremiyorum yaz günü grip oldum
diyeti bu beş gün içinde bir akşam yemeğinde bozdum pilav , barbunya ve karpuz yedim bunun dışında biraz pp ve ps günlerim birbirine karıştı 10 Temmuzdan beri de sadece 200 gr verdimreglim dün bitti önümüzdeki 10 gün içinde en az 2 kg vermem lazım aksi takdirde Temmuz performansım rezalet olacak
bu arada cumartesi günü de tatile gidiyorum
violet8 çok geçmiş olsun canım aman dikkat yaz gribide çok kötüdür malum pişiyoruz terliyoruz terli terli soğuk içiyoruz şifayıda kapıyoruz umarım vitamin alıyorsundur kndine iyi bak canım
merhaba hepinize resmen beş gündür hem hastalıktan hem yoğunluktan giremiyorum yaz günü grip oldum
diyeti bu beş gün içinde bir akşam yemeğinde bozdum pilav , barbunya ve karpuz yedim bunun dışında biraz pp ve ps günlerim birbirine karıştı 10 Temmuzdan beri de sadece 200 gr verdimreglim dün bitti önümüzdeki 10 gün içinde en az 2 kg vermem lazım aksi takdirde Temmuz performansım rezalet olacak
bu arada cumartesi günü de tatile gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?