arkadaşlarrrrrrrrrr çok sıcakkkkkkkkkkk
eridim resmen bu evde eridimmmmmmmm
dışarıda çıkılmaz sizde yoksunuz öfffffffff iş güç de yapılmıyor uyumada uyunmuyor
ne zamandır kekim ekmeğim yok canım hiç yapmak istemiyor offfff patladım ya güneş batsada dışarı çıksam artık yarasa gibi akşamları çıkıyom hee
Yapamadım bitanem,çünkü bende o resimlerin ve açıklamaların üzerinde yalnızca beyaz bir çarpı çıkıyor,http iç sunu hatası diyor
Ben şimdi atak dönemimi kaç gün yapmam gerektiğini bilmeden mi yapıcammmm :84:
Canım benim de kitabım bugün elime ulaştı.Kaygılarım yok değil.Aslında tecrübeli arkadaşlardan onay almak lazım,kızlar uzun süreli yapan sağlığında yan etkiler gördü mü,lütfen bu cevap başlangıcımız için çok değerli.
Yapamadım bitanem,çünkü bende o resimlerin ve açıklamaların üzerinde yalnızca beyaz bir çarpı çıkıyor,http iç sunu hatası diyor
Ben şimdi atak dönemimi kaç gün yapmam gerektiğini bilmeden mi yapıcammmm :84:
Canım benim de kitabım bugün elime ulaştı.Kaygılarım yok değil.Aslında tecrübeli arkadaşlardan onay almak lazım,kızlar uzun süreli yapan sağlığında yan etkiler gördü mü,lütfen bu cevap başlangıcımız için çok değerli.
Canım ben çizelgeyi diyete başladıktan 1 ay sonra yaptım..sonra da şifremi unuttum giremedim,bidaha da yapmadık..yani kasma o kadar da önemli değil...kaç kilon var vermen gereken...genelde herkes 5-7 gün arası yaptı atağı..bence 5 gün iyidir zaten sonra duruyor...
ben 3.5 aydır yapıyorum ve herhangi bir sağlık sorunum olmadı..vitamin de kullanmadım..gojiberry yetti bana..ama 1 aydır arada meyve tüketiyorum az az..
Violet canım geçmiş olsun,olsun hastalıkta olur öyle şeyler..iyileş tamgaz devam edersin..
zeynep aplam koyarım bidaha koymasına fotoyu ama süresi var tekrar silmek için sanırım..o süreyi geçirmekten korkuyorum...berrin de sordu sanırım..sizler için 10 dk daha koyuyorum canlar..öpüldünüz..
Eki Görüntüle 227877
aramıza hoşgeldin en kısa zamanda vereceksin inşallah o kiloları sadece dukan amcamıza ihanet etme yeter
teşekkür ederim... bakalım bugun ılk gunum iş yerindeyım ve şu an çok açım :) atıştırılabilecek bir şeyler tavsiye eder misiniz bana? dışardayken biraz sorun oluyor gibi... diğer diyetlerde en azından ara öğünlerde meyve vb verılıyordu yanında kolay taşınan ... ne yapmam lazım?
Ayran bulabiliyorsan içebilirsin. Bugün hazırlıksız yakalandın galiba, yanında goji berry, kutu light süt hatta plastik saklama kabında peynir gibi birşeyler götürebilirsin işyerine. Ya da günde 2 adete kadar meyveli yoğurt da olabilir.
vuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, kullanıcı adının nereden geldiğini anladım şimdi. Süpersin arkadaşım. Fıstık gibisin valla.
Canım ben çizelgeyi diyete başladıktan 1 ay sonra yaptım..sonra da şifremi unuttum giremedim,bidaha da yapmadık..yani kasma o kadar da önemli değil...kaç kilon var vermen gereken...genelde herkes 5-7 gün arası yaptı atağı..bence 5 gün iyidir zaten sonra duruyor...
ben 3.5 aydır yapıyorum ve herhangi bir sağlık sorunum olmadı..vitamin de kullanmadım..gojiberry yetti bana..ama 1 aydır arada meyve tüketiyorum az az..
Violet canım geçmiş olsun,olsun hastalıkta olur öyle şeyler..iyileş tamgaz devam edersin..
zeynep aplam koyarım bidaha koymasına fotoyu ama süresi var tekrar silmek için sanırım..o süreyi geçirmekten korkuyorum...berrin de sordu sanırım..sizler için 10 dk daha koyuyorum canlar..öpüldünüz..
yaaa ağlicam bak şimdi he ben niye göremiyom ya seni
off zeynep aplaaaa 15 dk koydum sırf senin için,e kaldırdım tabii...hiiç gittin gelmiyon...ben şimdi koysam belki de yine gitmiş olcan..e sen de haklısın tabii bilgisayar karşısında resim bekliycek değilsin ya..ben de haklıyım pek afişe olduk zaten :) bi de diğer arkadaşlara ayıp oluyor ,zırt pırt heyooo bakın bu benim dermiş gibi oluyor...bırakalım bence artık resim muhabbetlerini ha ne dersiniz
off zeynep aplaaaa 15 dk koydum sırf senin için,e kaldırdım tabii...hiiç gittin gelmiyon...ben şimdi koysam belki de yine gitmiş olcan..e sen de haklısın tabii bilgisayar karşısında resim bekliycek değilsin ya..ben de haklıyım pek afişe olduk zaten :) bi de diğer arkadaşlara ayıp oluyor ,zırt pırt heyooo bakın bu benim dermiş gibi oluyor...bırakalım bence artık resim muhabbetlerini ha ne dersiniz
uleynn ben sıcaktan totomun üstüne oturamıyomki kimsecikler yok dedim azcık dolandım evin içinde herşey olmuş bitmiş neyse bırakalım sahisen benim hayalimde çok tatlısın zattioff zeynep aplaaaa 15 dk koydum sırf senin için,e kaldırdım tabii...hiiç gittin gelmiyon...ben şimdi koysam belki de yine gitmiş olcan..e sen de haklısın tabii bilgisayar karşısında resim bekliycek değilsin ya..ben de haklıyım pek afişe olduk zaten :) bi de diğer arkadaşlara ayıp oluyor ,zırt pırt heyooo bakın bu benim dermiş gibi oluyor...bırakalım bence artık resim muhabbetlerini ha ne dersiniz
eletra sende maşallah afet bir hatunsun he çok seksi bir koşkaya benziyone ben de görmedim resminiiiiiiii.... Nie kaldırıyon kine ... Bırak kalsın... Hadi bi daaa
uleynn ben sıcaktan totomun üstüne oturamıyomki kimsecikler yok dedim azcık dolandım evin içinde herşey olmuş bitmiş neyse bırakalım sahisen benim hayalimde çok tatlısın zatti
eveeet beklenen tahlil sonucu geldi..kolesterol ve LDL hafif de olsa diyetin başından beri artıyor, martta 136 ile başlayan LDL temmuz itibari ile 231 olmuş durumda ve ben bir antihiperlipidemik ilaç başlıyorum kendime, kolesterol ise gayet normal olarak 218 ile başladı ve temmuzda 283ü gördü, nasılsa bu da ilaçla inecek, dukanı yaparken herhangi bir kaçamağım yok , genelde de light ürünler kullanıyorum süt ürünleri olarak, genetik yatkınlık var ama yine de bana ilaç kullandırmamıştı, belki de zamanı gelmiştir kim bilir..eylül başına kadar ilaç kullanıp yeniden tahlil yaptıracağım. İlginç bir şekilde demirim biraz düşmüş, hematokrit ve hemoglobin yerinde hatta bir türk kadınına göre oldukça iyi ama demirime noldu anlayamadım..biraz da c vit ekleyeceğim diyete kalsiyum da az düşmüş, bu kadar proteinin içinde demirin ve kalsiyumun düşmesi garip ,gerisi normal..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?