Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

arkadaşlar bakın yoklamada eksik var vuvu geldi violet geldi nurcik yok arazide birde bir kullanıcı adı ilginç olan vardı yolanda sormuştu anlamı ne diye nasıldı yaa skalaymter ay böle bişeydi işte hee oda arazi ya ben böle olanları merak ediyom ya allah korusun hepimizi

Hepinize çok teşekkür ederim canlarım,o zaman cumartesi başlıyor ve 7 gün atak yapıyorum.Cumartesi gelirim yanınıza.Bu arada mustlu canım sen bu niyetle ne kadar verdin?

ay bak ben de bi endişelendim doktor ablam, ben de goji berry ye güvenerek c vitamini takviyesi almıyordum yetiyordur demir emilimine diye ama. Ben de mi tahlil yaptırsam bi? :26:

ben de aynı durumdayım şu 10 günde 2 kilomu vermek istiyorum bakalım, her gün düzenli spora dönüş yaptım ve az ve sık mantığına dönüş yaptım 2 gündür bir de 5+5 yaparken 1+1 e döndüm metoyu şaşırtmak için bakalım bombardıman yapıyorum metoya hızlıcana erisin diye ama ne kadar da iyi yapıyorum bilmiyorum. Gerçi son 2 kilo olduğu için hızlı gitmesi sağlıksız değil.

ben de dşündüm bu ürünü kullanmayı. Pek güzel diyorlar. Kullanan olsa ne güzel olur tecrübe dinleriz.

hocam, yazılarınıza ve cevaplarınıza bayılıyorum. Hem mesafeli hem yardımseversiniz. Ehe ben hiç olamicam galiba ömrümün sonuna kadar laylaylom edasında çocuk kalıcam :))))

Merhaba
kaç saattir nette bir dukan diyetine bir karataya bakıyorum.11 kilo vermek istiyorum ayy bir karar veremedim.hangisi daha doğru diye

kendinize uygun olanını seçin isterseniz. Ben bu iki diyetin farklılıklarını yakın zamanda yazmıştım 1500 küsür sayfalarda. İkisi de işe yarıyor. Süreklilik kazandırabileceğiniz bir diyeti seçin.

sakaleynmaster dı ablacım hakikaten kayboldu. Sakaleyn iki sakal demek değil mi yahu arapçada ehehe sakallar efendisi ama sakal ne demek bilmiyorum başka bi anlamı olabilir. tdk'da da farklı bir anlam çıkmadı açıkçası, ben de derslerimde çok farklı bir anlamına rastlamadım.

Facebook sayfasının sıkı takipçilerinden bir bayanla konuştum bugün. Güçlendirmeye geçeli 15 gün olmuş. Kilom sabit ama yine de inceliyorum, incelmeye devam ediyorum diyor. Dukanın tavsiyesi 25 gün seyirmiş fakat o 40 gün yapmış. Dukanın verdiği süreyi geçtiğinde kilo vermesinin biraz daha yavaşladığını söyledi. Ekmeği gün aşırı tüketiyormuş, meyveyi haftada 2 kez ama bu onun kendi tercihi, böyle yapmak için kasmıyorum diyor. Canım zaten istemiyor diyor. Nişastalı besin hakkını pek kullanmıyormuş, alıştım diyor. Seyrin biraz daha serbest halini yapmış yani.

Son gelişmeler böyle sevgili dukanist ablalarım, midem rahatsız şu an kendimi kötü hissediyorum.

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım

nasip olmaycak galıba bana senı görmek.yürüyüşe çıkmıştm.o zaman koymuşsun vuvuum

yumurta tüketiminden mi acaba canım kolesterol fazla dedın?yumurtanın beyazını çoğaltıp sarısı azaltmayı dene ya da 2 gunde 1 ye ıstersen.sıkma canını

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun,yazın grip çekilmez bilirim aman sıvı alımını arttır.vitamin falan.şuara bünyen zayıf düşmüş olabilir 10 günde 2 kilo diye zorlama.tatil dönüşü sende metoya bi yumruk çakarsın feleğini şaşırır merak etme.(barbunya neyse de pilavla karpuzu resmen kızkandım aramızda kalsın)

kısss ne güzelmişin sen.karra gaşlı gara gözlü aman nazarlara gelme tüüütüüü tüü

yağsız yoğurda yulaf kepeği koy bir kaşık bayaa doyurucu oluyor.aralarda bitki çayı yanında goji yağsız peynir.üşenmessen evde özel yemek, ekmek ,kek yapıp yanında taşı.ha bide kefir kullanabilirsin.şimdilik aklıma gelenler budur.

bennnn geldimmmmmm

kızlar bu akşam k..tona gittim inanılmaz indirim vardı ama ben bişey alamadım çünkü 38 bedenin içine cuk diye giriyorum çok rahat bi şekilde vücudum baya incelmiş ama sanki hedef kiloma inersem 36 da olucak gibi hangisinden alsam bilemedim baktım baktım çıktım sonra bişey almadan

amaa sonraaa bu gazla eve gelip içine sığmadığım için kaldırdığım eski elbiselerden çıkardım 2 tanesi süper oldu bi kaç tanesi de artık evlenmeden önce giydiklerim onlara zaten güçlendirmeden önce giremem

eşime de diyorum resmen kendime güvenim arttı bi de şimdi saçlarımı kısa kestirdim tenim bronzzz hızla inceliyorum resmen aynalara bakmaya doyamıyorum artık

ben de aynanın karşısına geçip göbeğimi açıp açıp bakıyorum utana utana bi yandan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…