yazyağmurumm 28 temmuzda orhan ölmezle yeniden buluşuyoz bak benden haber vermesi hem senlende gorüşmük olarızzkız heeee neka güzel neka güzel deme
eletra sende maşallah afet bir hatunsun he çok seksi bir koşkaya benziyon
tamam ablacım ayrıntıları konuşalım ayarlarız şöyle kafa dağıtalım biraz:131:
hayır benim anlamadığım bu kız niye durup dururken yine dondurma yiyor
okeyyy canım konuşalım tabetamam ablacım ayrıntıları konuşalım ayarlarız şöyle kafa dağıtalım biraz:131:
Canım ben çizelgeyi diyete başladıktan 1 ay sonra yaptım..sonra da şifremi unuttum giremedim,bidaha da yapmadık..yani kasma o kadar da önemli değil...kaç kilon var vermen gereken...genelde herkes 5-7 gün arası yaptı atağı..bence 5 gün iyidir zaten sonra duruyor...
ben 3.5 aydır yapıyorum ve herhangi bir sağlık sorunum olmadı..vitamin de kullanmadım..gojiberry yetti bana..ama 1 aydır arada meyve tüketiyorum az az..
Violet canım geçmiş olsun,olsun hastalıkta olur öyle şeyler..iyileş tamgaz devam edersin..
zeynep aplam koyarım bidaha koymasına fotoyu ama süresi var tekrar silmek için sanırım..o süreyi geçirmekten korkuyorum...berrin de sordu sanırım..sizler için 10 dk daha koyuyorum canlar..öpüldünüz..
Canım 79,4 kiloyla Dukana başlamış ve 5 gün atak yapmıştım. Senin kilona bakarak 6 veya 7 gün yapabilirsin diyorum. Ama 5 günden az yapma, 10 güne kadar da uzatma. Son günlerin çok bir etkisi olmaz o zaman. Kolay gelsin.
Hepinize çok teşekkür ederim canlarım,o zaman cumartesi başlıyor ve 7 gün atak yapıyorum.Cumartesi gelirim yanınıza.Bu arada mustlu canım sen bu niyetle ne kadar verdin?
yolandacım ben siyah çay içmem zaten normalde de, ben çayı yanındaki hamur işlerini kakıtmak amacıyla kullanırım şimdi hamur işi de olmayınca çay pek yok, c vit ekleyeyim dedim ama goji de yiyorum, neyse bu seferki sonuçlar garip çıktı
merhaba hepinize resmen beş gündür hem hastalıktan hem yoğunluktan giremiyorum yaz günü grip oldum
diyeti bu beş gün içinde bir akşam yemeğinde bozdum pilav , barbunya ve karpuz yedim bunun dışında biraz pp ve ps günlerim birbirine karıştı 10 Temmuzdan beri de sadece 200 gr verdimreglim dün bitti önümüzdeki 10 gün içinde en az 2 kg vermem lazım aksi takdirde Temmuz performansım rezalet olacak
bu arada cumartesi günü de tatile gidiyorum
Slm. Dukan Shop da satılan bir ürün var. SPIRULINA diye bir tür tatlı su yosunu ve Türkiye de de vitamin ve gıda takviyesi satan yerlerde bulunabiliyormuş. Bu ürünü daha önce kullanan oldu mu? Kullananlar varsa ve deneyimlerini yazarlarsa sevinirim. Güzel akşamlar..:)
Ayran bulabiliyorsan içebilirsin. Bugün hazırlıksız yakalandın galiba, yanında goji berry, kutu light süt hatta plastik saklama kabında peynir gibi birşeyler götürebilirsin işyerine. Ya da günde 2 adete kadar meyveli yoğurt da olabilir.
Merhaba
kaç saattir nette bir dukan diyetine bir karataya bakıyorum.11 kilo vermek istiyorum ayy bir karar veremedim.hangisi daha doğru diye
arkadaşlar bakın yoklamada eksik var vuvu geldi violet geldi nurcik yok arazide birde bir kullanıcı adı ilginç olan vardı yolanda sormuştu anlamı ne diye nasıldı yaa skalaymter ay böle bişeydi işte hee oda arazi ya ben böle olanları merak ediyom ya allah korusun hepimizi
evet canım gerçek ama isteyenler facedede bakabilirler daha tombul çıktığım resimlerimde var facedeki dukandada varım resmim yine bu m.harfine bakarsanız bulursunuz ben ordayım
canım beni...ben de sizleri çok özledim walla...oklava değil merdane lazım bana,ya da uğraşma sen direk odunla giriş bana
Yapamadım bitanem,çünkü bende o resimlerin ve açıklamaların üzerinde yalnızca beyaz bir çarpı çıkıyor,http iç sunu hatası diyor
Allah Allah sitede sorun var demek.olmazsa birlikte yaparız.sen merak etme
merhaba hepinize resmen beş gündür hem hastalıktan hem yoğunluktan giremiyorum yaz günü grip oldum
diyeti bu beş gün içinde bir akşam yemeğinde bozdum pilav , barbunya ve karpuz yedim bunun dışında biraz pp ve ps günlerim birbirine karıştı 10 Temmuzdan beri de sadece 200 gr verdimreglim dün bitti önümüzdeki 10 gün içinde en az 2 kg vermem lazım aksi takdirde Temmuz performansım rezalet olacak
Canım ben çizelgeyi diyete başladıktan 1 ay sonra yaptım..sonra da şifremi unuttum giremedim,bidaha da yapmadık..yani kasma o kadar da önemli değil...kaç kilon var vermen gereken...genelde herkes 5-7 gün arası yaptı atağı..bence 5 gün iyidir zaten sonra duruyor...
ben 3.5 aydır yapıyorum ve herhangi bir sağlık sorunum olmadı..vitamin de kullanmadım..gojiberry yetti bana..ama 1 aydır arada meyve tüketiyorum az az..
Violet canım geçmiş olsun,olsun hastalıkta olur öyle şeyler..iyileş tamgaz devam edersin..
zeynep aplam koyarım bidaha koymasına fotoyu ama süresi var tekrar silmek için sanırım..o süreyi geçirmekten korkuyorum...berrin de sordu sanırım..sizler için 10 dk daha koyuyorum canlar..öpüldünüz..
eveeet beklenen tahlil sonucu geldi..kolesterol ve LDL hafif de olsa diyetin başından beri artıyor, martta 136 ile başlayan LDL temmuz itibari ile 231 olmuş durumda ve ben bir antihiperlipidemik ilaç başlıyorum kendime, kolesterol ise gayet normal olarak 218 ile başladı ve temmuzda 283ü gördü, nasılsa bu da ilaçla inecek, dukanı yaparken herhangi bir kaçamağım yok , genelde de light ürünler kullanıyorum süt ürünleri olarak, genetik yatkınlık var ama yine de bana ilaç kullandırmamıştı, belki de zamanı gelmiştir kim bilir..eylül başına kadar ilaç kullanıp yeniden tahlil yaptıracağım. İlginç bir şekilde demirim biraz düşmüş, hematokrit ve hemoglobin yerinde hatta bir türk kadınına göre oldukça iyi ama demirime noldu anlayamadım..biraz da c vit ekleyeceğim diyete kalsiyum da az düşmüş, bu kadar proteinin içinde demirin ve kalsiyumun düşmesi garip ,gerisi normal..
teşekkür ederim... bakalım bugun ılk gunum iş yerindeyım ve şu an çok açım :) atıştırılabilecek bir şeyler tavsiye eder misiniz bana? dışardayken biraz sorun oluyor gibi... diğer diyetlerde en azından ara öğünlerde meyve vb verılıyordu yanında kolay taşınan ... ne yapmam lazım?
bennnn geldimmmmmm
kızlar bu akşam k..tona gittim inanılmaz indirim vardı ama ben bişey alamadımçünkü 38 bedenin içine cuk diye giriyorum çok rahat bi şekilde vücudum baya incelmiş ama sanki hedef kiloma inersem 36 da olucak gibi hangisinden alsam bilemedim baktım baktım çıktım sonra bişey almadan
amaa sonraaa bu gazla eve gelip içine sığmadığım için kaldırdığım eski elbiselerden çıkardım 2 tanesi süper oldu bi kaç tanesi de artık evlenmeden önce giydiklerim onlara zaten güçlendirmeden önce giremem
eşime de diyorum resmen kendime güvenim arttı bi de şimdi saçlarımı kısa kestirdim tenim bronzzz hızla inceliyorum resmen aynalara bakmaya doyamıyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?