galiba ben de o kadar beklicem şu 2 kilo için :26:
gitmiyür de gitmiyür
1.si kaşar light mıydı?
2.si yulaf kepeği bulamadınız mı?
3.sü bu bir çelişki midir diyerek iğrenç esprileri sıralar, hiç çekinmem
Realde varms canim yulaff1.tabiki lightdı cnm:)
2.iki gündür her yere baktım sorduğum gibi ezmeyi gösteriolar bende pes edip bgn mecburen aldım:S kötümü ettim sence?
ama benım face im yok
vavvvvvvvv çok tbr ederim seni canım peki kaç kilo verdin dukanlamerhaba arkadaslar konuyu tesadüfen gördüm siteye yeni üye oldugum için ne nerede öğrenmeye calışıyorum :) bu arada da yazmak istedim ducan diyetini bende yapıyorum üstelik 2 aydır ınanamayacak kadar kilo verdim gören herkes küçük dilini yutuyor onca diyet denedim olmadık şeyler yeyip içtim ama bu kadar zevkli ve istekli kilo verdiğimi hatırlamıyorum hepinize tavsiye ediyorum ... bu diyette kitabı okumak çok önemli iyi ki varsın pierre ducan:))
beberongommm yarın kaç kilo çıkıcaz yaa sence çok merak ediyorum :78:
1.tabiki lightdı cnm:)
2.iki gündür her yere baktım sorduğum gibi ezmeyi gösteriolar bende pes edip bgn mecburen aldım:S kötümü ettim sence?
Tekrar merhaba. Ben tiroid hastasıyım. Biraz da bu yüzden kilo alıyorum. Lavo yla başlayan bir ilaç içiyorum her sabah. Aranızda böyle olup da ciddi anlamda ve hızlı kilo veren var mı vallahi moralim bozuluyor yahu. Yardım ediniz çünkü cumartesi başlıyorum diyete.
Dukan diyetinde 10. günüm ve toplamda dukanla 2.7 kg verdim :)
5 günlük atakta 1.7 kg, 5 günlük seyirde 1 kg :) Süper
1+1 yapıyorum ben, arada bir kaç kaçamak oldu, mesela bulgurdan yapılmış çiğ köfte 4 adet, 1 şeftali, 1 ısırık kek, 1 ısırık kandil simidi gibi ama kilo vermemi etkilemedi. Yine de bir daha yapmamak lazım:)
Öncesinde lahana çorbası diyeti yaptım ve diğer kiloları da o yöntemle vermiştim..
Malesef 79.1 kilo olan halimin fotoğrafını çekmedim, o yüzden 3.5 kilo farkeden fotoğrafımı yüklicem:)
3.5 kilo verdikten sonra bel ve basende 2şer cm. de incelme oldu
Eki Görüntüle 228041 Eki Görüntüle 228042
Heh buldum buda 79.1'lik halim
Eki Görüntüle 228057
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=214830&d=1308940413
bu bayan bu forumda kilo vermiş efendim, bakın ne güzel sabah motivasyonu :))))
ayrıca bu kekler de bu forumda birisi tarafından yapılmış!!!
bize de yapar mı lütfen???
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=203023&d=1306958182
ay çok güzeller!
bu bayan da öncesi ve sonrası fotoğraflarını yüklemiş kendisi yine bu sayfada yazıyormuş, dukan diyeti yapmış
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=214814&d=1308940124
bu ilk hali
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=214821&d=1308940321
bu da son hali.
Hiç 73 kg gibi duruyor mu :)))
bende araniza kaktilmak istiyorum ama ramazan ayina girmek beni dusundurtuyor tatlilar meyveler falan.. :18:
berrincim pek yumurta da yemiyorum, hafta sonları sabah bazen 2 bazen 1 tane , haftalık yumurta tüketimim 4ü geçmez yani..tıp doktoru teper ya beni her daim teper, hiç bir hastalığım ya da sağlık sorunum kitaplara uymaz acayip şeyler olur, komplikasyonlar gelişir ama sonu hep iyi olur..çok takmam böyle şeyleri..ama garip olan kolesterolü yüksek gelene yağı az diyet öneririz, gider 1 ay sonra gelir tahlile eğer benim yaptığım gibi diyet yapıyorsa yükselmesi mümkün değil ama hasta benim gibi bahtsız bedevi olunca gayet normal..
yasoo demek istiyorum sana şu an içimden öyle geliyor ehehehe
ben tartıldım, üstelik kendimi çiş yapmaya endeksleyerek 3 gramlık çişimi bile yaptıktan sonra tartıldım
anadan üryan tartıldım.
sonuç: dobi berre
60.4!
Tek giden tatilden döndüğümden beri 100 gram.
Haftasonundan sonra yumrukluyorum ben kendimi demedi demeyin.
sende haberler ne durumda
kepek alın kepek. Kullananlarda kötü bir etki yaratmamış canım ben bıdı bıdı yapıyorum. ehehehe!
Kötü etmediniz yahu aynen devam oh yarasın şifa olsun, ben de tüketiyorum arada bir şey olmaaaazzz
Yahu uzun metrajlı filüm mü çeviriyoz burada eraaaalde virdik
Haydi bismillah
Allah kolaylık virsin, damağına kuvvet
Kitap yoksa yardımcı olurum heheyt eccük ben de hava yapayım
kitabım vaaar kitabım vaaaar (bi cool'luğum bi seksapelitem olsun :82:)
kikiki şaka yapıyorum, hoşgeldin haydi başla!
bende katılmak istiyorum aslında ama benide düşündüren ramazan.ramazanda nasıl uygulayacağız
arkadaşlar dukanın mailini özelime yazın ben bu ramazan olayını sorayım ingilizcem süperdir..Her gün içilmesi gereken 2.5 litre su ne olacak???? Bence aklımıza gelen soruları çıkarıp Ducana mail atmak gerek, sağlımızdan olmayalım, ona da faydalı olacağına eminim.
Ben İngilizce olarak hazırlarım, sonra beraber düzeltmeleri yaparız sonra da göndeririz.
günaydın arkadaşlar..epeydir takip edip yazamıyordum..en son 61.7 de idim mecburi güçlendirmeye geçtim..şu an 60.2 yim..bugünde saf pro günüm..sizleri özledim..bazı sorunlar yüzünden topiğe girmedim o ara diyetede dikkat edmedim ama kilo almadığım gibi verdiğimi görünce güçlendirmeyle devam ediyorum..
günaydın canımmm de de herkes yasoo der zatenn bende bu sabah 60,100 bir önceki günkü kiloma geri geldim bi daha tellal gibi her sabah eksilerimi yazmıycam sanırım nazar değdi hıh küstümmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?