Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ara öğün vaktiii hadi kızlaaarrr

herkese benden süt ve limonlu eti form

eti form olmaz diyenleri duyar gibiyim ama sütle harika gidiyo

biz de daha dün seni konuştuk ablacım :)
tebrikler!

günaydın canımmm de de herkes yasoo der zatenn bende bu sabah 60,100 bir önceki günkü kiloma geri geldim bi daha tellal gibi her sabah eksilerimi yazmıycam sanırım nazar değdi hıh küstümmm

al işte bak çok fena mağdurum şimdi
vallahi kötü niyetli değilim yaa çok üzgünüm şu an
kıskanmadım valla nazar etmedim yaa nazar boncuğu bilem koymuştum

arkadaşlar dukanın mailini özelime yazın ben bu ramazan olayını sorayım ingilizcem süperdir..

Bi dakika bende numarası olucaktı
Allah nazardan saklasın

Canım sen bir ömürsün ya! Bayılıyorum sana. Yemin ediyorum sen etrafındaki insanların ömrünü uzatırsın. Seni alan yaşadı :)))

bende de ramazan takıntı oldu.çok susuyorum ben bu diyette sabahları.ben bu formu okuyorumama yazmıyordum.siz benden çooooooooook ilerisiniz:)))50 li kilolardasınız benim için hayal şu an.yazdıklarınızı okuyunca hırs geliyor banada.kendinizi çok geliştirmişsiniz vallaha tebrik ediyorum ayrıca...
kekler pudingler ben sadece krep biliyorum yulaf kepeğinden.bu tarifleri nereden bulabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim .bide ben daha yolun başındayım en 10 kg daha vermem gerekiyor.1 ay oldu başlayalı 5 kg gitti.ama regl dönemim belki biraz daha gitmiştir.

Tebrik ederim.

ara öğün vaktiii hadi kızlaaarrr

herkese benden süt ve limonlu eti form

eti form olmaz diyenleri duyar gibiyim ama sütle harika gidiyo
ıyy ben o form bisküvileri hiç sevmiyorum

bide kızlar ben geçen dukan keki yaptım böle tatlandırıcılı tarçınlı filan. resmen beni acıktırıyo tatlandırıcı yaa. takita kullanmıştım. allahta tatlıya çok düşkün değilim. meyve yesem bu kadar acıktırmıyor yani. gerekirse bitince bide splenda alim ama o merette çok pahalı yaa

Bi dakika bende numarası olucaktı
Allah nazardan saklasın
amin

Herkese günaydııın.Yeni katılan arkadaşlara hoş geldiniz demek istiyorum.Kilo verenleri kutluyorum ve devamını diliyorum.Bugün Adana yanıyor resmen.Sabah yürüyüşe de gidemedim.6'ya gelmeden çıkıyorum yinede nefes alınmıyor sıcaktan.Ben yarın tatile gidecem,8 gün yokum.(yurt dışına)Yanıma yulaf kepeğinden yaptığım ekmeklerimi ve ligt krem peyniri aldım.Oralarda kendime göre ne bulurda ne yerim bilmiyorum.Daha önceki gittiklerimde ekmek ve sudan başka bir şey yiyememiştim.Midem almamıştı.Şu kutuda satılan dönerlerden alsam olur mu acaba?Bana önerebilceğiniz şeyler var mı?Hepinizi öpüyorum.En kısa sürede istediğiniz kiloya inersiniz inşallah.

canımmm evet kilomuz aynı dediğin gibi bende de baya incelme var 60 gibi bile hissetmiyorum kendimi geçen akşam 40 beden eteklerime baktım 2 tanesinin fermuarını kapattım aşağı düştü etekler bugün mesela ilk evlendiğim zamanlarda giydiğim bi elbisemi giydim belden oturtmalı ve siyah olduğundan incecikinnn gösterdi beni çok mutluyum

5 kilo hiç de diyete yeni başlamış bir kilo değil :) baya iyi vermişsin yani tebrik ediyorum..Ayrıca ben de 64-65 lerdeyim 50 ler hayal benim için,istemiyorum da zaten o yüzden savsaklamaya başladım :) walla günlerin nasıl geçtiğini anlamayacaksın sankın bırakma..kadınlar klübünde Dukan diyet tariflerim diye bir topic var orada bir sürü tarif var,kesin faydalan..

hoş bulduk canım ..hihi aklımda zeynep ve sen vardın birde magnumdaşım...:)))
yoliş aynı kilodayız .:13:.son 3 kiloyuda güçlendirmede veririm..
bu diyet direk kası koruyarak kilo verdirdiği için sıkı diri ve ince görünüyoruz..
eteğini güle güle giy..

ya cicim ne üstüne aldın sen hemencikk sonuçta bu topiği ziyaretçi vs de okuyor ala alaa onlar nazar etti belkim dee hem iyi oldu bak sen ben yoliş sakaleyn hepimiz kilo kardeşi gibi aynı kiloda olduk

canım o topiğin adresi evdeki pc de kısa yol olarak kayıtlı şimdi bilemedim, ben akşam eve gidince yazarım sana olur mu girip bakarsın büsürü tarifimiz var orda

canım ben marketten almıştım candarel toz tatlandırıcı bayadır da gidiyor çok kullanmama rağmen büyük kırmızı bir kutuda 14 tl gibi bişeydi bi çok markette de gördüm ondan alabilrsin belki

kızlarrr 73.400 bu sabah itibariyle dukana başlayalı 13.günüm 6.600 kg vermişimçok mutluyum.ama düğün var yalovaya gidiyorum napıcam bilmiyorum yaa.ha bu arada bol bol su için günde 2 litreden fazla ben dün 4 litre içmişimdir..sıcaklar malum..sonra diyet yapıyoruz diye sakatlamıyalım bi yerleri..özellikle böbrekleri...öptüm anacım hepinizi..dukana devammm...

Günaydın arkadaşlar, dün arkadaşımın ofisine uğradığımda buradaki özel hastanenin diyetisyeniyle karşılaştım ve tabi Dukan diyeti ile ilgili konuştuk. Eğer bilinçli olarak yaparsanız uygulayabilirsiniz bu diyeti dedi ve hiç olumsuz bir şey söylemedi. Ancak bütün evrelerini tam olrak yapmalısınız ve en az 2 yıl gibi bir süre kilonuzu korumalısınız dedi. Korumayı doğru yapmazsanız verdiklerinizi hızla geri alabilirsiniz diye de ekledi. Paylaşayım istedim :))

dün akşam kepekten krep yaptım gerçi benimki biraz kek gibi oldu... çünkü kek kalıbına döküp fırınladım... tadi hiç ummadığım kadar güzel :) bu arada diyet kaşar koydum arasına bir sakıncası yok değil mi?

İyi de herkes yazıyor yazıyor, benimkisi 40 gün oldu ben vere vere 3 kilo verdim. Neden?
Neden? Neden? Nedeeeeeennnnn???!!
Bak tepine tepine ağlarım hee! :84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…