günaydın arkadaşlar..epeydir takip edip yazamıyordum..en son 61.7 de idim mecburi güçlendirmeye geçtim..şu an 60.2 yim..bugünde saf pro günüm..sizleri özledim..bazı sorunlar yüzünden topiğe girmedim o ara diyetede dikkat edmedim ama kilo almadığım gibi verdiğimi görünce güçlendirmeyle devam ediyorum..
günaydın canımmm de de herkes yasoo der zatenn bende bu sabah 60,100 bir önceki günkü kiloma geri geldim bi daha tellal gibi her sabah eksilerimi yazmıycam sanırım nazar değdi hıh küstümmm
arkadaşlar dukanın mailini özelime yazın ben bu ramazan olayını sorayım ingilizcem süperdir..
ay bak ben de bi endişelendim doktor ablam, ben de goji berry ye güvenerek c vitamini takviyesi almıyordum yetiyordur demir emilimine diye ama. Ben de mi tahlil yaptırsam bi? :26:
ben de aynı durumdayım şu 10 günde 2 kilomu vermek istiyorum bakalım, her gün düzenli spora dönüş yaptım ve az ve sık mantığına dönüş yaptım 2 gündür bir de 5+5 yaparken 1+1 e döndüm metoyu şaşırtmak için bakalım bombardıman yapıyorum metoya hızlıcana erisin diye ama ne kadar da iyi yapıyorum bilmiyorum. Gerçi son 2 kilo olduğu için hızlı gitmesi sağlıksız değil.
ben de dşündüm bu ürünü kullanmayı. Pek güzel diyorlar. Kullanan olsa ne güzel olur tecrübe dinleriz.
hocam, yazılarınıza ve cevaplarınıza bayılıyorum. Hem mesafeli hem yardımseversiniz. Ehe ben hiç olamicam galiba ömrümün sonuna kadar laylaylom edasında çocuk kalıcam :))))
kendinize uygun olanını seçin isterseniz. Ben bu iki diyetin farklılıklarını yakın zamanda yazmıştım 1500 küsür sayfalarda. İkisi de işe yarıyor. Süreklilik kazandırabileceğiniz bir diyeti seçin.
sakaleynmaster dı ablacım hakikaten kayboldu. Sakaleyn iki sakal demek değil mi yahu arapçada ehehe sakallar efendisi ama sakal ne demek bilmiyorum başka bi anlamı olabilir. tdk'da da farklı bir anlam çıkmadı açıkçası, ben de derslerimde çok farklı bir anlamına rastlamadım.
Facebook sayfasının sıkı takipçilerinden bir bayanla konuştum bugün. Güçlendirmeye geçeli 15 gün olmuş. Kilom sabit ama yine de inceliyorum, incelmeye devam ediyorum diyor. Dukanın tavsiyesi 25 gün seyirmiş fakat o 40 gün yapmış. Dukanın verdiği süreyi geçtiğinde kilo vermesinin biraz daha yavaşladığını söyledi. Ekmeği gün aşırı tüketiyormuş, meyveyi haftada 2 kez ama bu onun kendi tercihi, böyle yapmak için kasmıyorum diyor. Canım zaten istemiyor diyor. Nişastalı besin hakkını pek kullanmıyormuş, alıştım diyor. Seyrin biraz daha serbest halini yapmış yani.
Son gelişmeler böyle sevgili dukanist ablalarım, midem rahatsız şu an kendimi kötü hissediyorum.
ara öğün vaktiii hadi kızlaaarrr
herkese benden süt ve limonlu eti form
eti form olmaz diyenleri duyar gibiyim ama sütle harika gidiyo
Canım sen bir ömürsün ya! Bayılıyorum sana. Yemin ediyorum sen etrafındaki insanların ömrünü uzatırsın. Seni alan yaşadı :)))
Herkese günayyydddıııınnn,yeni gelen arkadaşlara da aramıza hoşgeldiniz demekten şerefm duyarım efem
yağmurum üzülme yaa ,aman giden 200 gram olsun nolcak, yine alırsın kökü sende sonuçta
canım şaka bi yana tebrikler...oysaki dün de magnum yemiştin amma (tutturdum dimi)
Yeni başlayan arkadaşlar gurmenet ve rossmann sayesinde artık kepek bulmanız gayet kolay..ikisininde kepeği çok güzel..ama rossmanınki daha güzel..yalnız stokları tükenmişti,tırı bekliyorlardı yurtdışından..bu hafta aramadım,gelmiştir belki..
ben gurmenetten yulaf ve buğday kepeği ,yulaf ezmesi alıyorum,hepsini karıştıtıp kullanıyorum(hatta geçen buğday ruşeymi aldım,az az katıyorum herşeye)
sadece yaptığım karışımlarda yulaf kepeğinin daha çok olmasına dikkat ediyorum..ilk 3-4 hafta benim de kepeğim yoktu yulaf unu ve yulaf ezmesi kullanmıştım ve bir sorun yaratmamıştı ama ne yalan söyleyeyim kepek daha faydalı daha hızlandırıyor vermeyi gibi geliyor bana .çünkü bağırsaklarımı çok alıştırıyor..
Bağırsak sorunu olan ya da olacak arkadaşlar sabah ılık-sıcak süte 1 kaşık kepek koyaraka yiyebilirsiniz..çok iyi geliyor..yoğurtla aynı etkiyi yapmıyor,sütle daha iyi oluyor..ben 1 tatlı kaşığı koyup yiyorum çünkü yanında bir de kekimden yiyorum..
Yazın çok sorun olmıycaktır ama ben yine de çorbalarımızı tavsiye ediyorum,onlar da hem mideyi hem bağırsakları yumuşatıyor(yayla,tavuksuyu,domates,etsuyu,kabak,brokoli vs.)tariflerden bakabilirsiniz...
Ramazanda bu diyeti yapmak sanıyorum beni en çok zorlayacak şey..ben zaten güçlendirme yapmayı düşünüyorum ramazanda..onu bile nasıl yapcam diye kara kara düşünüyorumAllah yardımcımız olur inşallah..Aslında bu kadar da korkmamak lazım...
ramazanda kilo verebilen insanlar tanıyorum suya çok abandıklarından..biz de öyle yapcaz artık,orucu açtığımız gibi 5 bardak su..10-11 gibi spor,yürüyüş filan..napalım,çalışanlar için çok zor yaaaevde olsam sahura kadar otururdum,haraket yapardım,spor yapardım,gündüz de uyurdum 1-2 ye kadar..ama çalışınca çok geç yatamıyorsun,e zaten sofradan kalkman 9..ne ara sinidiricen,ne ara spor yapıcan,ne ara uyuycan..sonra sahura kalkıp bidaha tıkıncan offf offf bakın yine ümitsizliğe kapıldım
offf kızlar yazıyosunuzda yazıyosunuz anca okudum bitirdim baktım hepiniz vın.kimseler yok.yinede yazayım ben.VUVUUUUU hoşgeldin.hastalara geçmiş olsun.tatile gidenlere gideceklere iyi tatiller.gelenlere hoşgeldiniz yuvanıza diyorum.eee bu arada bende son 100 gramımıda verirsem güçlendirmeye geçiyorum.umuyorum sabaha mutlu haberle uyanırım.14,5 kilo yaaa bravo kendime
ıyy ben o form bisküvileri hiç sevmiyorumara öğün vaktiii hadi kızlaaarrr
herkese benden süt ve limonlu eti form
eti form olmaz diyenleri duyar gibiyim ama sütle harika gidiyo
aminBi dakika bende numarası olucaktı
Allah nazardan saklasın
hoşgeldin sakaleyncim dünde zeynep abla soruyordu seni ikinizin de içi temizmiş kalp kalbe karşıymış demek ki. geçen benim de aklımdan geçiyordun. güçlendirmede kg vermen süper. benim de bu ara öyle gidiyor. yani güçlendirme gibi bişi ama ekmek yemiyorum sadece. protein + sebze+meyve+süt ürünleri vs ile.
bu sabah 60.1 geldim açıkçası sanırım ben 59 ları görmüş olsam da gerçek kilom bu sanki. çünkü ellidokuzları yumruktan sonra gördüm bedenimdeki su atılmıştı o zaman sanırım. cumartesi çıkan kg benim gerçek kg olacak. tıkırımı o zaman değiştiricem .
yaso yaso yaasoo
ben de aynı geldim bu sabah. ama sanki inceliyorum da.. çok tuhaf. dün akşam bi etek aldım 36 beden. dar gelicek rahatsız olcam sandım ama çok rahat. tuhaf yani 60 kg da bu bedeni giyiyorum gerçi aldığım markanın ( P.br.vo ) kalıpları geniş ama yine de bu kg da bu beden tuhaf geliyor. daha vericek en az beş kg var . ama yine de epey ince görünüyorum aynada. daha da yolum var ama. spor yapmam lazım benim sporrrrr :84:
bende de ramazan takıntı oldu.çok susuyorum ben bu diyette sabahları.ben bu formu okuyorumama yazmıyordum.siz benden çooooooooook ilerisiniz:)))50 li kilolardasınız benim için hayal şu an.yazdıklarınızı okuyunca hırs geliyor banada.kendinizi çok geliştirmişsiniz vallaha tebrik ediyorum ayrıca...
kekler pudingler ben sadece krep biliyorum yulaf kepeğinden.bu tarifleri nereden bulabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim .bide ben daha yolun başındayım en 10 kg daha vermem gerekiyor.1 ay oldu başlayalı 5 kg gitti.ama regl dönemim belki biraz daha gitmiştir.
hoş bulduk canım ..hihi aklımda zeynep ve sen vardın birde magnumdaşım...:)))hoşgeldin sakaleyncim dünde zeynep abla soruyordu seni ikinizin de içi temizmiş kalp kalbe karşıymış demek ki. geçen benim de aklımdan geçiyordun. güçlendirmede kg vermen süper. benim de bu ara öyle gidiyor. yani güçlendirme gibi bişi ama ekmek yemiyorum sadece. protein + sebze+meyve+süt ürünleri vs ile.
bu sabah 60.1 geldim açıkçası sanırım ben 59 ları görmüş olsam da gerçek kilom bu sanki. çünkü ellidokuzları yumruktan sonra gördüm bedenimdeki su atılmıştı o zaman sanırım. cumartesi çıkan kg benim gerçek kg olacak. tıkırımı o zaman değiştiricem .
yaso yaso yaasoo
ben de aynı geldim bu sabah. ama sanki inceliyorum da.. çok tuhaf. dün akşam bi etek aldım 36 beden. dar gelicek rahatsız olcam sandım ama çok rahat. tuhaf yani 60 kg da bu bedeni giyiyorum gerçi aldığım markanın ( P.br.vo ) kalıpları geniş ama yine de bu kg da bu beden tuhaf geliyor. daha vericek en az beş kg var . ama yine de epey ince görünüyorum aynada. daha da yolum var ama. spor yapmam lazım benim sporrrrr :84:
arkadaşlar dukanın mailini özelime yazın ben bu ramazan olayını sorayım ingilizcem süperdir..
biz de daha dün seni konuştuk ablacım :)
tebrikler!
al işte bak çok fena mağdurum şimdi
vallahi kötü niyetli değilim yaa çok üzgünüm şu an
kıskanmadım valla nazar etmedim yaa nazar boncuğu bilem koymuştum
Bi dakika bende numarası olucaktı
Allah nazardan saklasın
bende de ramazan takıntı oldu.çok susuyorum ben bu diyette sabahları.ben bu formu okuyorumama yazmıyordum.siz benden çooooooooook ilerisiniz:)))50 li kilolardasınız benim için hayal şu an.yazdıklarınızı okuyunca hırs geliyor banada.kendinizi çok geliştirmişsiniz vallaha tebrik ediyorum ayrıca...
kekler pudingler ben sadece krep biliyorum yulaf kepeğinden.bu tarifleri nereden bulabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim .bide ben daha yolun başındayım en 10 kg daha vermem gerekiyor.1 ay oldu başlayalı 5 kg gitti.ama regl dönemim belki biraz daha gitmiştir.
ıyy ben o form bisküvileri hiç sevmiyorum
bide kızlar ben geçen dukan keki yaptım böle tatlandırıcılı tarçınlı filan. resmen beni acıktırıyo tatlandırıcı yaa. takita kullanmıştım. allahta tatlıya çok düşkün değilim. meyve yesem bu kadar acıktırmıyor yani. gerekirse bitince bide splenda alim ama o merette çok pahalı yaa
amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?