hatırlanmak ne güzel teşekkür ederim..biz de daha dün seni konuştuk ablacım :)
tebrikler!
al işte bak çok fena mağdurum şimdi
vallahi kötü niyetli değilim yaa çok üzgünüm şu an
kıskanmadım valla nazar etmedim yaa nazar boncuğu bilem koymuştum
Bi dakika bende numarası olucaktı
Allah nazardan saklasın
ara öğün vaktiii hadi kızlaaarrr
herkese benden süt ve limonlu eti form
eti form olmaz diyenleri duyar gibiyim ama sütle harika gidiyo[/QUOTE
ara öğünü bırakalı çoooooooooookkkkkkkk oldu..3 ana öğünle besleniyorum ve mutluyum..
5 kilo hiç de diyete yeni başlamış bir kilo değil :) baya iyi vermişsin yani tebrik ediyorum..Ayrıca ben de 64-65 lerdeyim 50 ler hayal benim için,istemiyorum da zaten o yüzden savsaklamaya başladım :) walla günlerin nasıl geçtiğini anlamayacaksın sankın bırakma..kadınlar klübünde Dukan diyet tariflerim diye bir topic var orada bir sürü tarif var,kesin faydalan..
dün akşam kepekten krep yaptım gerçi benimki biraz kek gibi oldu... çünkü kek kalıbına döküp fırınladım... tadi hiç ummadığım kadar güzel :) bu arada diyet kaşar koydum arasına bir sakıncası yok değil mi?
Günaydın arkadaşlar, dün arkadaşımın ofisine uğradığımda buradaki özel hastanenin diyetisyeniyle karşılaştım ve tabi Dukan diyeti ile ilgili konuştuk. Eğer bilinçli olarak yaparsanız uygulayabilirsiniz bu diyeti dedi ve hiç olumsuz bir şey söylemedi. Ancak bütün evrelerini tam olrak yapmalısınız ve en az 2 yıl gibi bir süre kilonuzu korumalısınız dedi. Korumayı doğru yapmazsanız verdiklerinizi hızla geri alabilirsiniz diye de ekledi. Paylaşayım istedim :))
canım o topiğin adresi evdeki pc de kısa yol olarak kayıtlı şimdi bilemedim, ben akşam eve gidince yazarım sana olur mu girip bakarsın büsürü tarifimiz var orda
çok teşekkür ederim...ben bu gazla baya yol alırım artık...başarılıyım yaniii.:))5 kg dan sonra yürüyüşüm bile çok değişti :))) bi havalardayım zaten:))) ama doğum yapmadığım halde evlendikten sonra 2 yılda 13 kg aldım,zaten incecik biri değildim. inşallah bende 65 olurum şu anki hedefim 65 zaten.
bişey daha toplamda kaç ayda kaç kilo verdiniz yada kaç kilo verenler oldu sonucuda merak ediyorum da:))
aslında kaliteli ve sağlıklı bir diyet ama herkes dikkatli yaklaşıyor ..Günaydın arkadaşlar, dün arkadaşımın ofisine uğradığımda buradaki özel hastanenin diyetisyeniyle karşılaştım ve tabi Dukan diyeti ile ilgili konuştuk. Eğer bilinçli olarak yaparsanız uygulayabilirsiniz bu diyeti dedi ve hiç olumsuz bir şey söylemedi. Ancak bütün evrelerini tam olrak yapmalısınız ve en az 2 yıl gibi bir süre kilonuzu korumalısınız dedi. Korumayı doğru yapmazsanız verdiklerinizi hızla geri alabilirsiniz diye de ekledi. Paylaşayım istedim :))
kilo kardeşim menim..ya cicim ne üstüne aldın sen hemencikk sonuçta bu topiği ziyaretçi vs de okuyor ala alaa onlar nazar etti belkim dee hem iyi oldu bak sen ben yoliş sakaleyn hepimiz kilo kardeşi gibi aynı kiloda olduk
canım ben marketten almıştım candarel toz tatlandırıcı bayadır da gidiyor çok kullanmama rağmen büyük kırmızı bir kutuda 14 tl gibi bişeydi bi çok markette de gördüm ondan alabilrsin belki
walla ben 3,5 ayda 12 kilo verdim..ilk ay 5,sonra 4,sonraki ay 3...son 15 günde de 1..
ama sen beni bazalma..ben haziranın başından beri neredeyse her haftasonu düğün,dernek,kutlama,d.günü vs. gibi sebeplerden diyeti bozup yakşalık 1 kilo alıp,sonra onu vermeye çalıştım..zaten son 1 aydır güçlendirmeye benzer bir seyir izlemekteyim(ekmek dışında) ve 2 kilo filan verdim yine de..yani daha sıkı tutsaydım en azından 3-4 kilo daha vermiştim..böyle düşün...
çok daha güzel veren arkadaşlar var zaten..aynen ben de 5 kilo verdiğimde manken gibi yürüyordum sanki,o kadar güvenim gelmişti..müthişşş birşey yaa gerçekten..kilo vermenin bu kadar hazzı olacağını hiç bilmezdim..heleki benim gibi yemeye,tatlıya,tereyağına,zeytinyağına tapan bi insan için :) o eski kıyıp da atamadığın kıyafetlerinin içine girmek..kesin başaracaksın sakın pesetme...
bu arada çok benziyoruz ben de yaklaşık 3 sene önce evlendim..ve çocuk olmamasına rağmen 2,5 senede 16 kilo almışım...1 kilosu dukansız gitti ..12 kilosu dukanla...kaldı 3 kilo...onu da veremiycem sanırım :)
beberongo sakaleyn sakallla felan alakalı değil kız................çokkkkkkkkkkkk başka anlamı var........şimdi burda yazsam hepiciğiniz özel mesaj kutumu sorularla doldurursunuz..azcuk daha tanıyalım tanışalım belkim açıklarım..
şimdi ara için nescafe yaptım yanına da bi dilim kekimi yiym dedim ama kenarları küfümsü gibi olmuş azıcık azıcık ühühühü pazar günü yapmıştım buzdolabında tutuyorum halbuki
ay evet!!!
bu dukan kekleri çabuk bozuluyo!!!
dışarda bırakırsam hele 1 gün dayanmıyo.
valla kıyamıyorum tırtık tırtık yiyorum hafiften gitmeye niyetlense bile :44:
benimkinin de yanları accık beyaz olmuştu nokta nokta gibi kopardım yanlarını içini yedim kıyamam atmaya yulaf kepeği var onun içinde
Merhaba Vagus,
Sana bir şey soracam.Dünkü mesajında kolesterolünün 218 normal değerlerde olduğunu yazmıştın hatırladığım kadarıyle.Benim kolesterolümde de hep 200 ile 226 arasındadır .Benimkide genetik yatkınlık sanırım.Çünkü yıllardır yediklerime hep dikkat ederim.56 kiloyum.Yumurta bu diyete başladığımdan beri yiyorum,öncesinde ağzıma sürmezdim.Her sabah 1 saat yürüyüş yaparım.Ama ne yapsam bu değerleri aşağı indiremedim.Doktorumda erken diye ilaç falanda vermedi.Şimdi sana sormak istediğim;ben normal değerlerin 160 olduğunu biliyordum,sen 218'e normal demişsin. O zaman benim kolesterol değerimde normal değil mi,endişelenmeme gerek yok.Trigiliserid 50,HDL 57,LDL157.C vitamini ben de eklemek istedim ama mideme dokundu içemedim.Kan değerlerimde çok düşük,kan hücrelerimde küçük boyutluymuş ne demekse onu anlayamadım.Kan ilacnıda midememe dokunduğu için içemedim.Ramazan girmeden gidip bir tahlil daha yaptırayım en iyisi.Kan ilacınıda değiştireyim.
Herkese günayyydddıııınnn,yeni gelen arkadaşlara da aramıza hoşgeldiniz demekten şerefm duyarım efem
yağmurum üzülme yaa ,aman giden 200 gram olsun nolcak, yine alırsın kökü sende sonuçta
canım şaka bi yana tebrikler...oysaki dün de magnum yemiştin amma (tutturdum dimi)
Yeni başlayan arkadaşlar gurmenet ve rossmann sayesinde artık kepek bulmanız gayet kolay..ikisininde kepeği çok güzel..ama rossmanınki daha güzel..yalnız stokları tükenmişti,tırı bekliyorlardı yurtdışından..bu hafta aramadım,gelmiştir belki..
ben gurmenetten yulaf ve buğday kepeği ,yulaf ezmesi alıyorum,hepsini karıştıtıp kullanıyorum(hatta geçen buğday ruşeymi aldım,az az katıyorum herşeye)
sadece yaptığım karışımlarda yulaf kepeğinin daha çok olmasına dikkat ediyorum..ilk 3-4 hafta benim de kepeğim yoktu yulaf unu ve yulaf ezmesi kullanmıştım ve bir sorun yaratmamıştı ama ne yalan söyleyeyim kepek daha faydalı daha hızlandırıyor vermeyi gibi geliyor bana .çünkü bağırsaklarımı çok alıştırıyor..
Bağırsak sorunu olan ya da olacak arkadaşlar sabah ılık-sıcak süte 1 kaşık kepek koyaraka yiyebilirsiniz..çok iyi geliyor..yoğurtla aynı etkiyi yapmıyor,sütle daha iyi oluyor..ben 1 tatlı kaşığı koyup yiyorum çünkü yanında bir de kekimden yiyorum..
Yazın çok sorun olmıycaktır ama ben yine de çorbalarımızı tavsiye ediyorum,onlar da hem mideyi hem bağırsakları yumuşatıyor(yayla,tavuksuyu,domates,etsuyu,kabak,brokoli vs.)tariflerden bakabilirsiniz...
Ramazanda bu diyeti yapmak sanıyorum beni en çok zorlayacak şey..ben zaten güçlendirme yapmayı düşünüyorum ramazanda..onu bile nasıl yapcam diye kara kara düşünüyorumAllah yardımcımız olur inşallah..Aslında bu kadar da korkmamak lazım...
ramazanda kilo verebilen insanlar tanıyorum suya çok abandıklarından..biz de öyle yapcaz artık,orucu açtığımız gibi 5 bardak su..10-11 gibi spor,yürüyüş filan..napalım,çalışanlar için çok zor yaaaevde olsam sahura kadar otururdum,haraket yapardım,spor yapardım,gündüz de uyurdum 1-2 ye kadar..ama çalışınca çok geç yatamıyorsun,e zaten sofradan kalkman 9..ne ara sinidiricen,ne ara spor yapıcan,ne ara uyuycan..sonra sahura kalkıp bidaha tıkıncan offf offf bakın yine ümitsizliğe kapıldım
seni haiiiinnnn!!!
Dukana ihanet ediyor saldırııııınnnnnn
Ben kefirimle 1 tane kekimi yedim
eti form yeme!!!
neyse ama magnumdan iyidir dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?