ben de aynanın karşısına geçip göbeğimi açıp açıp bakıyorum utana utana bi yandan
Öhöm selamlar. Ben bu diyete cumartesi başlıyorum. Yaklaşık 15 kg vermek istiyorum. 5 gün atak yapacağım. Ardından da hızlıca kilo vermek istiyorum. Yani okulum başlayana kadar hızlı kilo vereyim de sonra yavaşlarsa da bir sorun olmaz. Bu yüzden 5+5 yapacağım, sanırım uygundur.
Şimdi ben okulda ne yiyeceğim bunu siz sorayım. Yanıma ne götürebilirim?
Bir de siz çay kahve felan için hangi tatlandırıcıyı kullanıyorsunuz? Küçük bir şehirde yaşıyorum ben nerelerden temin edebilirim? Eczanelerde satılır mı?
Nescafe Gold var. Sadece saf kahve krema yok. Onu içsem sorun olmaz değil mi?
Şimdiden öptüm hepinize çok teşekkürler.
ya arkadaslar bişey sormak istiyorum ben yeni baslıyorum. atak bir hafta yapılması gereken baslangıc süresi ve en fazla 4 kilo vs veriliyor. ama ben diyelim daha fazla kilo vermek istiyorum tüm dönemleri bitirip baştan mı başlayacağım yoksa ikinci dönemi bitirdikten sonra bir atak daha mı yapmalıyım. yada üst üste iki hafta atak mı yapayım.
tatlandırıcılar eczanelerde satılıyor canım ben de hep tatlandırıcı kullanıyorum çayda. kupa bardaga bir tane yetiyor acıkcası. canderel vs olmak üzere bir sürü tatlandırıcı var.
bu arada yulaf kepeği bulamayan arkadaslar var sanırım .genpa a101 1e1 ve pazarlarda bulunuyor ayrıca besyüz gramı 3 lira filan diye duydum bende yarın gidip alacağım.
offf kızlar yazıyosunuzda yazıyosunuz anca okudum bitirdim baktım hepiniz vın.kimseler yok.yinede yazayım ben.VUVUUUUU hoşgeldin.hastalara geçmiş olsun.tatile gidenlere gideceklere iyi tatiller.gelenlere hoşgeldiniz yuvanıza diyorum.eee bu arada bende son 100 gramımıda verirsem güçlendirmeye geçiyorum.umuyorum sabaha mutlu haberle uyanırım.14,5 kilo yaaa bravo kendime
yumurta tüketiminden mi acaba canım kolesterol fazla dedın?yumurtanın beyazını çoğaltıp sarısı azaltmayı dene ya da 2 gunde 1 ye ıstersen.sıkma canını
hayır benim anlamadığım bu kız niye durup dururken yine dondurma yiyor
tebrikler berkmine abla darısı başımızabende 3 kilo daha verebilsem güçlendirmeye geçicem inşallah planlarıma göre ağustosun ikinci haftası falan diye düşünüyorum bakalım
kızlarrrrr ilk günümü tamamlamış bulunmaktayımbugün;40 dk yürüdüm,bol su içtim,
sabah;büyük bardak süt
öğlen;omlet üzerine kaşar rendeledim
ara;meyveli yoğurt (adet olmama bkç gün var fakat tatlı krizlerim başladı mecburen yedim)
akşam;iki iri dilimli köfte,1 kase yoğurt(yulaf ezmesi ile)
boyum:1.65
kilom:67.2
hedefim:60-62
zgaliba ben de o kadar beklicem şu 2 kilo için :26:
gitmiyür de gitmiyür
1.si kaşar light mıydı?
2.si yulaf kepeği bulamadınız mı?
3.sü bu bir çelişki midir diyerek iğrenç esprileri sıralar, hiç çekinmem
berrincim pek yumurta da yemiyorum, hafta sonları sabah bazen 2 bazen 1 tane , haftalık yumurta tüketimim 4ü geçmez yani..tıp doktoru teper ya beni her daim teper, hiç bir hastalığım ya da sağlık sorunum kitaplara uymaz acayip şeyler olur, komplikasyonlar gelişir ama sonu hep iyi olur..çok takmam böyle şeyleri..ama garip olan kolesterolü yüksek gelene yağı az diyet öneririz, gider 1 ay sonra gelir tahlile eğer benim yaptığım gibi diyet yapıyorsa yükselmesi mümkün değil ama hasta benim gibi bahtsız bedevi olunca gayet normal..
Harikasın canımBu diyetle 7,5 verdim, daha 2 ay dolmadı.
Nasıl teşekkür etsem bilmiyorum ki.Çok sağol canım.Ben de birkaç gün önce kan ve idrar tahlili vererek tüm ölçümlerimi yaptırdım.Bütün değerler normal sınırda,Dukan diyetimin seyirine başladıktan sonra tekrar gidip değerlerde değişim var mı bakıcam,ister istemez kaygılanıyorum.Yapamadım bitanem,çünkü bende o resimlerin ve açıklamaların üzerinde yalnızca beyaz bir çarpı çıkıyor,http iç sunu hatası diyor
Allah Allah sitede sorun var demek.olmazsa birlikte yaparız.sen merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?