Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

tatlandırıcı olarak ben diyabetik ürünlerin olduğu bölümde bulunan bi toz tatlandırıcı kullanıyorum adı surel memnunum, acıktırmıyor yolanda ve pişirilebiliyor..

Valla canım kendisi belki ünlü bir şarkıcı son albümünün adı da sakaleyn olabilir belki kelimeye alışmamız için halkın tepkisini ölçüyordur belki

güne +400 le başlamanın şaşkınlığı ve üzüntüsü ile herkese günaydın diyorum. oysa dün -600 le demiştim. spora rağmen bu artış hayret doğrusu. sanıyorum ramazanın ilk haftası güçlendirmeye geçemiycim.

canım o bende de çok oluyor merak etme spor yapmayınca çatır çatır veriyorum spor yapınca ertesi gün kesinlikle hiç şaşmadı kilo alıyorum ama ben bunun kastan falan sebep olduğunu düşünüyorum yoksa incelme ve yağ yakımı bence devam ediyor merak etme ben tatilden önce de şimdi ki kilomdaydım sonra aldım verdim yine aynı kiloya geldim ama daha inceyim giydiklerimden farkediyorum yani merka etme

Valla canım kendisi belki ünlü bir şarkıcı son albümünün adı da sakaleyn olabilir belki kelimeye alışmamız için halkın tepkisini ölçüyordur belki

durun tahmin edeyim...SİBEL CAN :))))))
walla sibelcim üzgünüm ama dukan bu diyet bitek sibele yaramaz yazmış kitabında..sen bu diyetten vazgeç,hadi yavrum lipoya dön sen

Ya arkadaşlar bu kabızlık sorununu nasıl çözdünüz? Bu kadar sıvı alımına rağmen bu oluyosa..!! E durum kritik o zaman..

gözünüzü seveyim arkadaşlar biraz okuyun forumu yaa..ortalama 5-10 sayfada bir kabızlık önerileri vardır bu forumda.ben kendi adıma 20 kere yazmışımdır..hatta 2 sayfa önce bile bulabilirsiniz..nolursunuz artık kimse cevap vermeyecek böyle sorulara,boşuna kirlilik yaratmayın en azından.

canım incelme olduğunu bilyorum ama ben o incelmeyi tartıda da görmek istiyorum. çünkü 52 yi görüp güçlendirmeye geçecektim. bu gidişle 52 yi görmeden ramazanda güçlendirme yapcam gibi görünüyo. ramazandan sonra da bir yumruk çakıp 52 ye kadar seyir yaparım diyrrum. ne yapacağımı bilmiyorum offf offff. üzüntüden kahvaltı yapamadım düşün yani. :95: :95: :95:

arkadaşlar merhabalar
ben de sizler gibi Dukancıyım tam 43 gündür. ve bu zaman zarfında hep sizleri takipteydim.en sonunda dayanamayıp ben de üye oldum:)) (neden daha önce olmadıysam)

öncelikle kilo verme yolundaki bütün arkadaşlara kolaylıklar ve başarılar diliyorum.

ben 43 günde toplam 7 kilo verdim.84 ten 77 ye düştüm.amacım 68 olmak.inş.onu da başarıcam.

kilo vermesi duran arkadaşlara naçizane bi önerim olacak.benim de ilk 1 aya yakın zamanım gayet iyi gitti.sonra bigeldi bi gitti bi durdu baya uzun bir süre 10 gün kadar sanırım.şimdiyse son 3 gündür falan 5i bir yerde sallama çay tüketiyorum.3 günde 1,5 kilo kaybım var.belki bu giden sudur ama yine de iyi oldu motive açısından.

bide ben çok sıkıyordum kendimi son zamanlarda veremedikçe daha az yiyordum,daha da veremez oluyordum.
şimdiysen herbişeyden az az yiyorum.haftada sadece 2 gün saf pro yapıyorum.ve gidişattan da oldukça memnunum.

veremeyen arkadaşlara bi fikir olsun diye anlattım umarım işinize yarar.
hepinizi kocaman öpüyorum dostane ve sıcak insanlar....

seyyidüssakaleyn - sakaleynmaster demek zaten :)
sakaleyn de hz muhammedin ümmeti tebaası demek :)
ümmetin efendisi demek oluyo yani :)

Herkese selammm bugün -100 ile uyandım 55.8 olmuşum...
kilo verenleri tebrik ediyorum , veremeyenlere ha gayretttt diyorum :)

Çok sıcaktan bunaldıysanız kızlar soğuk ayranla soğuk sodayı karıştırın walla süper gidiyor....
kek tarifini nerden bulacağım ????

Bu arada ben dün yulafla hindistancevizli sütlaç yaptım süper oldu ....

Son düzenleme:
tatlandırıcı olarak ben diyabetik ürünlerin olduğu bölümde bulunan bi toz tatlandırıcı kullanıyorum adı surel memnunum, acıktırmıyor yolanda ve pişirilebiliyor..

surelin sıvı tatlandırıcısı da vardı, toz tatlandırıcıların topak topak olmasından rahatsız olan varsa.

sen adamı öldürürsün valla

ben de geçemicem baksanıza 40 günde 7 kilo veren var. Bense? ÜÇ!

aslında öyle gibi, ben de sanki 60 kilodan daha inceyim, galiba kas dokumuz artıyor, yağ dokularımız azalıyor. Yani kendimi öyle motive ediyorum.

:) vuvuu ablam benim gel dondurma yaptım. Kabızlık sorunu içinse dukan kitabı ve forumu biraz okursanız, kefiri, goji berry yi, ılık süte yulaf kepeği ekleyerek tüketmeyi önerenleri, sabah ılık su veya maden suyu tüketenleri ve süt veya diyet kola tüketerek bu sorunu aşanların olduğunu görebilirsiniz.

ben de her gün içerdim ondan, bu aralar içmiyorum. Tekrar başlayayım şunu alışkanlık haline getirip getirip bırakıyorum. Bombardıman üstüne bombardıman yapıyorum, daha da veremezsem dukanı mahkemeye vericem.

niye ki?

bence kilon boyuna göre düşük bile,sen hala 45 olmaktan bahsediyorsun.(tabii bu benim fikrim)
inş.sağlıkla kalırsın....

Katılıyorum, benim de boyum 1.70, kilom 60.4. Hedefim ise 58 :97:
Zaten yağsız kütlem 53 kilo düşünsenize benim 51 kilo olduğumu
kaslarım erir o kadar verebilmem için. Sıfır yağ!
xoxovampire, bence kendine dikkat et, sağlık açısından sorunlu olabilir bu durum.

Son düzenleme:
bence kilon boyuna göre düşük bile,sen hala 45 olmaktan bahsediyorsun.(tabii bu benim fikrim)
inş.sağlıkla kalırsın....

aynen katılıyorum 171 boya 51 kilo iken bide şimdi 45 olmaya çalışıyor
küçük kardeşim hata yapıyor ileride gerçekten kg vermesi gereken dönemde metabolizması onu çok zorla.

Kızlar dukanın sitesinde testi göndere bastım bir hata var sanırım
ismimin olduğu yerde letters only yazıyor ??
Ne yapacağım ???????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…