canım ben geçen hafta perşembe akşamı yapmıştım,hep buzdolabında tutuyorum,bugün son dilimimi yedim gayet güzeldi..ama evet dışarda bırakmaya gelmiyor yazın..halbuki kışın 3-4 gün dışarda duruyordu..
Buarada bu sakaleynmaster da iyice gizemini artırıyor hani..şimdi nasılolsa dışarı çıktı dedikodusunu yapabiliriz kızlar
kimdir necidir,ünlümüdür ünsüzmüdür hani mesaj yağar filan diyor mesaj kutuma..
bu arada ben de baberongo gibi düşündüm..direk arapça gibi..hatta dini bir mana gibi..çünkü Resûl-üs-Sakaleyn ya da seyyid-üs sakaleyn peygamberimiz için kullanılan kavramlar netten gördüğüm kadarıyla.
Aman neyse ne zaten ben hiç merak etmiyorum ki
Valla canım kendisi belki ünlü bir şarkıcı son albümünün adı da sakaleyn olabilir belki kelimeye alışmamız için halkın tepkisini ölçüyordur belki
bak yaaa hatırlattınız kendimi sevgilisi tarafından terkedilmiş mağdur kızlar gibi hissediyorum şuan
nerdesin magnumum gel gel gel geeeeeellll özlüyorum kokunuuuuuu
güne +400 le başlamanın şaşkınlığı ve üzüntüsü ile herkese günaydın diyorum. oysa dün -600 le demiştim. spora rağmen bu artış hayret doğrusu. sanıyorum ramazanın ilk haftası güçlendirmeye geçemiycim.
Valla canım kendisi belki ünlü bir şarkıcı son albümünün adı da sakaleyn olabilir belki kelimeye alışmamız için halkın tepkisini ölçüyordur belki
Ya arkadaşlar bu kabızlık sorununu nasıl çözdünüz? Bu kadar sıvı alımına rağmen bu oluyosa..!! E durum kritik o zaman..
canım o bende de çok oluyor merak etme spor yapmayınca çatır çatır veriyorum spor yapınca ertesi gün kesinlikle hiç şaşmadı kilo alıyorum ama ben bunun kastan falan sebep olduğunu düşünüyorum yoksa incelme ve yağ yakımı bence devam ediyor merak etme ben tatilden önce de şimdi ki kilomdaydım sonra aldım verdim yine aynı kiloya geldim ama daha inceyim giydiklerimden farkediyorum yani merka etme
Buarada bu sakaleynmaster da iyice gizemini artırıyor hani..şimdi nasılolsa dışarı çıktı dedikodusunu yapabiliriz kızlar
kimdir necidir,ünlümüdür ünsüzmüdür hani mesaj yağar filan diyor mesaj kutuma..
bu arada ben de baberongo gibi düşündüm..direk arapça gibi..hatta dini bir mana gibi..çünkü Resûl-üs-Sakaleyn ya da seyyid-üs sakaleyn peygamberimiz için kullanılan kavramlar netten gördüğüm kadarıyla.
Aman neyse ne zaten ben hiç merak etmiyorum ki
tatlandırıcı olarak ben diyabetik ürünlerin olduğu bölümde bulunan bi toz tatlandırıcı kullanıyorum adı surel memnunum, acıktırmıyor yolanda ve pişirilebiliyor..
güne +400 le başlamanın şaşkınlığı ve üzüntüsü ile herkese günaydın diyorum. oysa dün -600 le demiştim. spora rağmen bu artış hayret doğrusu. sanıyorum ramazanın ilk haftası güçlendirmeye geçemiycim.
canım o bende de çok oluyor merak etme spor yapmayınca çatır çatır veriyorum spor yapınca ertesi gün kesinlikle hiç şaşmadı kilo alıyorum ama ben bunun kastan falan sebep olduğunu düşünüyorum yoksa incelme ve yağ yakımı bence devam ediyor merak etme ben tatilden önce de şimdi ki kilomdaydım sonra aldım verdim yine aynı kiloya geldim ama daha inceyim giydiklerimden farkediyorum yani merka etme
gözünüzü seveyim arkadaşlar biraz okuyun forumu yaa..ortalama 5-10 sayfada bir kabızlık önerileri vardır bu forumda.ben kendi adıma 20 kere yazmışımdır..hatta 2 sayfa önce bile bulabilirsiniz..nolursunuz artık kimse cevap vermeyecek böyle sorulara,boşuna kirlilik yaratmayın en azından.
arkadaşlar merhabalar
ben de sizler gibi Dukancıyım tam 43 gündür. ve bu zaman zarfında hep sizleri takipteydim.en sonunda dayanamayıp ben de üye oldum:)) (neden daha önce olmadıysam)
öncelikle kilo verme yolundaki bütün arkadaşlara kolaylıklar ve başarılar diliyorum.
ben 43 günde toplam 7 kilo verdim.84 ten 77 ye düştüm.amacım 68 olmak.inş.onu da başarıcam.
kilo vermesi duran arkadaşlara naçizane bi önerim olacak.benim de ilk 1 aya yakın zamanım gayet iyi gitti.sonra bigeldi bi gitti bi durdu baya uzun bir süre 10 gün kadar sanırım.şimdiyse son 3 gündür falan 5i bir yerde sallama çay tüketiyorum.3 günde 1,5 kilo kaybım var.belki bu giden sudur ama yine de iyi oldu motive açısından.
bide ben çok sıkıyordum kendimi son zamanlarda veremedikçe daha az yiyordum,daha da veremez oluyordum.
şimdiysen herbişeyden az az yiyorum.haftada sadece 2 gün saf pro yapıyorum.ve gidişattan da oldukça memnunum.
veremeyen arkadaşlara bi fikir olsun diye anlattım umarım işinize yarar.
hepinizi kocaman öpüyorum dostane ve sıcak insanlar....
bence kilon boyuna göre düşük bile,sen hala 45 olmaktan bahsediyorsun.(tabii bu benim fikrim)
inş.sağlıkla kalırsın....
bence kilon boyuna göre düşük bile,sen hala 45 olmaktan bahsediyorsun.(tabii bu benim fikrim)
inş.sağlıkla kalırsın....
Kızlar dukanın sitesinde testi göndere bastım bir hata var sanırım
ismimin olduğu yerde letters only yazıyor ??
Ne yapacağım ???????????
sadece harf yazacaksın diyor sayı ya da başka bişey yazdıysan ondan kabul etmiyor olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?