Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

çok tatlısın teşekkürler önerilerin için,ayrıca da tebrik ederim iyi kilo vermişsin..aynen benim de ilk duraklamam atak bitince ikincisi de birinci ayın sonunnda olmuştu ve beni çok demorolize etmişti..çok şükür atlattım,çok şükür sen de atlatmışsın...bitki çayları gerçekten işe yarıyor,ben hergün 3 bardak içiyorum..benim de önerim her durduğunda proteini ve suyu artırman..ve çorbalara daha çok yinelmen...suyu artırmak çoook işe yarıyor inan...bir de hep söylğyorum acı yemek çok çalıştırıyor metoyu:)
hadi kolay gelsin..

Herke uykuya gitti galiba.... Bi biz ofis kuşları mı kaldık??

15 dakikalık bi uyku için ciddi bir teklifte buunabilirim şu an ) gözlerim kapanıyor..... Hay bin kunduz:85:

aaaaaa bak sen şimdi bu bebem rengom bana sakal diye yutturmuştu valla iyi ama bak ben şimdi meraktan şişcem şişcem sorada infilak etcem ya valla açıklada söz ben tek soru sormuycam yada bizmi araştırsak acabaa

mehaba herkese bende bu diyete başlamak istiyorum..herkes memnun mu bu diyetten..birinci aşama kaç gün sürüyor bir de ben öğrenciyim rahat yapabilirmiyim sorulara cevap verirseniz çok sevinirim... verilecek bir 15 kilom var da

sana da merhaba canım.troit hastası arıyormuşsun dukancılar arasında .buldun ben varım.bende ilaç kullanıyorum hergün.yıllardır bu meret hastalık yüzünden kilo veremediğim gibi vermeye çalışdıkça alıyodum.şükür dukanla tanıştık da kurtulduk ben artık güçlendirmeye geçiyorum.4ay gibi bi zamanda 14 kilo kadar verdim.her ay tahlillerimi yaptırdım.dr da biliyor bu diyeti yaptığımı ve bende oda memnun hiç sorun yaşamıyorum.hatta daha enerjik ve sağlıklıyım diyebilirim.hiç moralini bozma inan ve başla.bu arada su fazla tüket.yulaf kepeği ne yap yap kullan.sağlıklı olman bunlara bağlı.birde goji beryy kullan.bu kadar tok mutlu ve sağlıklı kilo vermenin başka yolu olduğunu sanmıyorum.başarılar sana.

ehehehe bi tek ben mi çok tanınıyorum burada ehehehe ben neredeyse kendimi afişe ettim bile

aaaaaa bak sen şimdi bu bebem rengom bana sakal diye yutturmuştu valla iyi ama bak ben şimdi meraktan şişcem şişcem sorada infilak etcem ya valla açıklada söz ben tek soru sormuycam yada bizmi araştırsak acabaa

zeynep ablacım buyur bak yolanda cevval çıktı, yazmış bile:

seyyidüssakaleyn - sakaleynmaster demek zaten :)
sakaleyn de hz muhammedin ümmeti tebaası demek :)
ümmetin efendisi demek oluyo yani :)

Herke uykuya gitti galiba.... Bi biz ofis kuşları mı kaldık??

15 dakikalık bi uyku için ciddi bir teklifte buunabilirim şu an ) gözlerim kapanıyor..... Hay bin kunduz:85:

ben giderim ofise işim yok şimdi elettra :)))
gel sen bizde uyu :)))

bebeeem benım de 44 gün oldu valla 4,5-5 kilo arasında gidip gelıom üzülme kuzum

of Berriin napıcaz yaaa? Benim canım sıkılmaya başladı. Bırakmaya hiiiç ama hiç niyetim yok ama motive de olamıyorum gram oynamadığım için, sosyal yaşantı olarak sallantıdayım resmen karamsar oldum çıktım

[QUOTE=beberongo;20176252

ben giderim ofise işim yok şimdi elettra :)))
gel sen bizde uyu :)))

Saol canım........ işte gerçek arkadaş))

teşekkür ederim tatlım,valla o senin tadın...hepiniz tek tek çok şeker insanlarsınız,çok sıcaksınız iyiki varsınız.
evet çok şükür ki 7 kilo verdim ve senin diyete başlangıç kilondayım sanırım,düşün bu bile beni nekadar mutlu etti:))
seni tahmin bile edemiyorum:) yolundan ilerliyorum hocam:))

teşekkür ederim önerilerin için,uygulucam ben de mutlaka,çok saol canım...

ben klimanın altında neredeyse üşüyorken aklıma geldin zeynep ablam..acaba sen ne durumlardasın..?

mrb arkadaşlar sizden biraz dukan diyetiyle ilgili bilgi alabilirmiyim gerçi okudum biraz.
önecelikle ben diyete 58.5 la başladım 3.takımdayım şuan 52.5 kiloyum ama kilo verimim durdu haftalardır veremiyorum okadarda dikkat ediyorum artık giderek umudum tükenmek üzere özellikle bu gün çok kötüyüm uzun zamandır yapmadığım şeyi yaptım gittim gofret yedim((
hedef kilom 48 bana yardımcı olabirmisiniz dukan diyetini uygulamayı düşünüyorum nasıl başlamam gerekiyo.

valla kuzum benim de moralim çok bozuluyor.yine yumruk yapıcam ama o da etki eder mi bilmiyorum.napcaz kuzum valla hiiiç bilmiyorum:82:

şimdi ara için nescafe yaptım yanına da bi dilim kekimi yiym dedim ama kenarları küfümsü gibi olmuş azıcık azıcık ühühühü pazar günü yapmıştım buzdolabında tutuyorum halbuki

kekleri yaptığınız gün dondurucuya atın hergün birer birer çıkarın yeni pişmiş gibi taze oluyorlar.

Tarifler için ayrı bir konu başlığımız var:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-ozel-menu/449006-dukan-diyet-tariflerim.html

Merhaba arkadaslar bende dukan diyetini uygulamak istiyorum vermem gereken 6 kilom var insallah sizlerle basarabilirim....bu arada dukanda 2. gunum gayet iyi gidiyo bu sabah tartildigimda 600 gr eksik ciktim cok mutlu oldum epeydir kilom sabitdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…