arkadaşlar merhabalar
ben de sizler gibi Dukancıyım tam 43 gündür. ve bu zaman zarfında hep sizleri takipteydim.en sonunda dayanamayıp ben de üye oldum:)) (neden daha önce olmadıysam)
öncelikle kilo verme yolundaki bütün arkadaşlara kolaylıklar ve başarılar diliyorum.
ben 43 günde toplam 7 kilo verdim.84 ten 77 ye düştüm.amacım 68 olmak.inş.onu da başarıcam.
kilo vermesi duran arkadaşlara naçizane bi önerim olacak.benim de ilk 1 aya yakın zamanım gayet iyi gitti.sonra bigeldi bi gitti bi durdu baya uzun bir süre 10 gün kadar sanırım.şimdiyse son 3 gündür falan 5i bir yerde sallama çay tüketiyorum.3 günde 1,5 kilo kaybım var.belki bu giden sudur ama yine de iyi oldu motive açısından.
bide ben çok sıkıyordum kendimi son zamanlarda veremedikçe daha az yiyordum,daha da veremez oluyordum.
şimdiysen herbişeyden az az yiyorum.haftada sadece 2 gün saf pro yapıyorum.ve gidişattan da oldukça memnunum.
veremeyen arkadaşlara bi fikir olsun diye anlattım umarım işinize yarar.
hepinizi kocaman öpüyorum dostane ve sıcak insanlar....
beberongo sakaleyn sakallla felan alakalı değil kız................çokkkkkkkkkkkk başka anlamı var........şimdi burda yazsam hepiciğiniz özel mesaj kutumu sorularla doldurursunuz..azcuk daha tanıyalım tanışalım belkim açıklarım..
İyi de herkes yazıyor yazıyor, benimkisi 40 gün oldu ben vere vere 3 kilo verdim. Neden?
Neden? Neden? Nedeeeeeennnnn???!!
Bak tepine tepine ağlarım hee! :84:
Tekrar merhaba. Ben tiroid hastasıyım. Biraz da bu yüzden kilo alıyorum. Lavo yla başlayan bir ilaç içiyorum her sabah. Aranızda böyle olup da ciddi anlamda ve hızlı kilo veren var mı vallahi moralim bozuluyor yahu. Yardım ediniz çünkü cumartesi başlıyorum diyete.
beberongo sakaleyn sakallla felan alakalı değil kız................çokkkkkkkkkkkk başka anlamı var........şimdi burda yazsam hepiciğiniz özel mesaj kutumu sorularla doldurursunuz..azcuk daha tanıyalım tanışalım belkim açıklarım..
aaaaaa bak sen şimdi bu bebem rengom bana sakal diye yutturmuştu valla iyi ama bak ben şimdi meraktan şişcem şişcem sorada infilak etcem ya valla açıklada söz ben tek soru sormuycam yada bizmi araştırsak acabaa
seyyidüssakaleyn - sakaleynmaster demek zaten :)
sakaleyn de hz muhammedin ümmeti tebaası demek :)
ümmetin efendisi demek oluyo yani :)
Herke uykuya gitti galiba.... Bi biz ofis kuşları mı kaldık??
15 dakikalık bi uyku için ciddi bir teklifte buunabilirim şu an) gözlerim kapanıyor..... Hay bin kunduz:85:
bebeeem benım de 44 gün oldu valla 4,5-5 kilo arasında gidip gelıom üzülme kuzum
çok tatlısınteşekkürler önerilerin için,ayrıca da tebrik ederim iyi kilo vermişsin..aynen benim de ilk duraklamam atak bitince ikincisi de birinci ayın sonunnda olmuştu ve beni çok demorolize etmişti..çok şükür atlattım,çok şükür sen de atlatmışsın...bitki çayları gerçekten işe yarıyor,ben hergün 3 bardak içiyorum..benim de önerim her durduğunda proteini ve suyu artırman..ve çorbalara daha çok yinelmen...suyu artırmak çoook işe yarıyor inan...bir de hep söylğyorum acı yemek çok çalıştırıyor metoyu:)
hadi kolay gelsin..
güne +400 le başlamanın şaşkınlığı ve üzüntüsü ile herkese günaydın diyorum. oysa dün -600 le demiştim. spora rağmen bu artış hayret doğrusu. sanıyorum ramazanın ilk haftası güçlendirmeye geçemiycim.
ehehehe bi tek ben mi çok tanınıyorum burada ehehehe ben neredeyse kendimi afişe ettim bile
zeynep ablacım buyur bak yolanda cevval çıktı, yazmış bile:
ben giderim ofise işim yok şimdi elettra :)))
gel sen bizde uyu :)))
of Berriin napıcaz yaaa? Benim canım sıkılmaya başladı. Bırakmaya hiiiç ama hiç niyetim yok ama motive de olamıyorum gram oynamadığım için, sosyal yaşantı olarak sallantıdayım resmen karamsar oldum çıktım
şimdi ara için nescafe yaptım yanına da bi dilim kekimi yiym dedim ama kenarları küfümsü gibi olmuş azıcık azıcık ühühühü pazar günü yapmıştım buzdolabında tutuyorum halbuki
kekleri yaptığınız gün dondurucuya atın hergün birer birer çıkarın yeni pişmiş gibi taze oluyorlar.
arkadaslar merhaba,araniza yeni katildim bende Dukanciyim
Herkese selammm bugün -100 ile uyandım 55.8 olmuşum...
kilo verenleri tebrik ediyorum , veremeyenlere ha gayretttt diyorum :)
Çok sıcaktan bunaldıysanız kızlar soğuk ayranla soğuk sodayı karıştırın walla süper gidiyor....
kek tarifini nerden bulacağım ????
Bu arada ben dün yulafla hindistancevizli sütlaç yaptım süper oldu ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?