Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

hmm peki çıkardığımızla buzlu olucak iş yerinde ısıtma gibi bir imkanım olmadığından nasıl tüketebilirim ki acaba

amannn derde bak 10 dakkada çözülüyor valla buzulu muzlu olmuyor.ben nereye gitsem evden çıkarken yanıma bir tane alıyorum cafe,misafirlik heryere taşıyorum hatta arkadaşlar ortak çıkıyo çoğu zaman yedekli geziyorum.

hemşommmm leslieyi indirdim akşam başlıycam bakalım.

sabah akşam 20-30 dk yürüyorum birde bunu yaparsam eririm herhalde

aaaaa senin 2 kilon kalmış harikasıııınnn

Bende daha önceki yazılarınızı baştan başlayarak okudum ve iş çıkışı kitabı almaya karar verdim umarım bulabilirim eğer bulursam yarın başlarım umarım işe yarar.

merhaba arkadaşlar ben zayıflama takımlarında hali hazırda diyet yapan biriyim şu ana kadar 11kg verdim diyetisyene gidiyorum ve daha 6 seansım var biitiği
zaman dukan diyetine bende başlamak istiyorum şu an kitabını okuyorum şimdilik sizigeçmişleri okuyarak takip edicem size kolay kilo vermeler...

ben klimanın altında neredeyse üşüyorken aklıma geldin zeynep ablam..acaba sen ne durumlardasın..?

ay yağmurum sorma yavrum benim sabah 8 de yürüyüşe çıktım geldim öldüm bittim dualar ede ede gidip geldim sonra tam öğlen vakti hava bir karardı bir rüzgar esmeye başladı şu anlatamam o kadar güzel olduki hava yani en azından gölgeden yürürsün oh püfür püfür evde öle şu anda allahıma bin şükürler olsun

he ısıtmadan kendisinin çözünmüş haliyle yiyorsunuzzz e tamam bende yapınca saklama kabıyla alt göze koyucağıma yukarı buzluğa atarım artık

ay abla sevindim valla ama dısarısı çok sıcak yaa Allah dışarıda çalışanlara yardım etsin.ama en azından güneş yok o daha feci yaa.ne garip bir ay önce yaz gelmedi diyorduk şimdi sıcaktan şikayetçiyiz.:))abla bende 07:40da çıkıyorum yüüyüşe erken kalkta beraber yapalım yürüyüşleri

valla kuzum benim de moralim çok bozuluyor.yine yumruk yapıcam ama o da etki eder mi bilmiyorum.napcaz kuzum valla hiiiç bilmiyorum:82:

sabır berrinim sabır.
nasıl özeniyorum eksili eksili uyananlara

kekleri yaptığınız gün dondurucuya atın hergün birer birer çıkarın yeni pişmiş gibi taze oluyorlar.

evet ya ben bunu aslında biliyorum da uygulamıyorum ahaha
niye öyle yapıyorum acaba bozulup bozulup çöpe gitmelerine izin veriyorum onu da anlamadım tööbe tööbe

hemşommmm leslieyi indirdim akşam başlıycam bakalım.

sabah akşam 20-30 dk yürüyorum birde bunu yaparsam eririm herhalde

ben bubgün yaptım vallaaaa
3 mil yürüdüm çok süper ve çok eğlenceli!
haftada 3 gün 5 mile burn fat yapıp diğer günler 3 mili yapmayı düşünüyorum.
Bi dene de pilates videosu indirdim karın bölgesi için.
Aman yareppi kadınlar taş gibin

aaaaa senin 2 kilon kalmış harikasıııınnn

benim de iki kilom kaldı benim de iki kilom kaldı
ama gitmiyiiiii

Zeynep aplaaaaa burası da öyle oldu ama ben yine pişiyorum. :26:

Bu arada ben bugün 3 yemek kaşığı kadar yulaf kepeği tükettim unutup, nolucak şimdi?
tatlı da yedim üstüne dukan dondurması ama fazla şekerli oldu fazla aspartam yemüş oldum.
Çaylara virdim kendimi, sulara virdim allam gitsin şu artılar, duraklama bitsin!
var mı benim gibi mağdur olan? :85:
-berrin, sen hariç :) -

Son düzenleme:
ben haftada iki kez falan tam 1 saatlik 4 mile yapıyorum canım fazlası da şişiyor kasları iyice

kaş yapıyım derken kas çıkarmayalım başımıza

hele birde vucudun alışık değilse yürümeye vallahi erirsin yağmurum bademli magnum gibi erirsin hemde

ablaaammm ya beni hep zayıf noktamdan vuruyonus yaaa magnum demeyiiiiiiiiiinnnnnnnnn

onlar çok can sıkıcılar yaaaa uffff puffffff biz niye onlara özeniyoruz onlar bize özensin yaaaa banane isyan bayrağımı açıyorum ahadaaa:92: ( bu biraz sütyenden bayrak ama neyse)

dukan amcamın sana verdiği ideal kilo kaçtı? belki onun ideal kilosundaysan durmuş olabilir şeker.

kuluz nankörüz yağmurum hiç bişeden memnun olamıyoz işte ama yok ya şu anda havanın maşallahı var yani hem esiyor hem o yakıcı güneş kayboldu zaten o dışarda çalışanlara varya ölüp bitiyordum üzüntüden 07 40 da gidiyon he ben 6.30 da kalkıyom keyfe keder oyalana oyalana 8 de çıkıyom işte sen sondurağa kadarmı yürüyon ben santral medicanayı geçiyorum baya ileri ordanda geri dönüyom

kızlar şimdi ben aşık oldum ya saçımımı kestirsem acaba

bi yerden patlak vermem lazım ayhhhh mağduruuuummmm

Vallaha dayanamadım internetten sipariş verdim arkadaşlar bakalım 3 gün içinde gelicek heralde haftaya başlayabilirim.çok heycanlandımya:)))

Son düzenleme:
sıcak,sıcak,sıcak....yanıyorummmmm içtiğim su 5 lt buldu sanırım yazdıklarınıızı sürekli okuyordum kızlar ama uzun süredir yazmadım...bugün itibariyle 500 gr daha gitti canım acayip kek istiyor bu sıcakta fırın yakılmazki yaa keşke pastaneler dukan keklerinden de satsa

evet abla carreforun ordan yardırıp gidiyorum ümraniye lisesine kadar salı'dan bu yana sabah akşam yürüyorum.
sen baya yürüyosun abla maşallah sana bi akşam bende katılırım sana beraber fethederiz ümraniyeyi

aaa aklıma ne geldi bi gün toplanıp beraber yürüyüş yapalım dukan yürüyüşü hahahahaha

arkadaslar atak evresinde light sutu istedigimiz kadar icebilirmiyiz bi kisitlama varmi ..simdiden tesekkurler

istanbula havadan karadan klimalar takıldı adeta her yer püfür püfür bide benim çatıkatı oluncana estimide tam esiyor yani sen hangi şeherrdesin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…