kaş yapıyım derken kas çıkarmayalım başımıza
ablaaammm ya beni hep zayıf noktamdan vuruyonus yaaa magnum demeyiiiiiiiiiinnnnnnnnn
onlar çok can sıkıcılar yaaaa uffff puffffff biz niye onlara özeniyoruz onlar bize özensin yaaaa banane isyan bayrağımı açıyorum ahadaaa:92: ( bu biraz sütyenden bayrak ama neyse)
dukan amcamın sana verdiği ideal kilo kaçtı? belki onun ideal kilosundaysan durmuş olabilir şeker.
arkadaslar atak evresinde light sutu istedigimiz kadar icebilirmiyiz bi kisitlama varmi ..simdiden tesekkurler
istanbula havadan karadan klimalar takıldı adeta her yer püfür püfür bide benim çatıkatı oluncana estimide tam esiyor yani sen hangi şeherrdesin canım
evet abla carreforun ordan yardırıp gidiyorum ümraniye lisesine kadarsalı'dan bu yana sabah akşam yürüyorum.
sen baya yürüyosun abla maşallah sana bi akşam bende katılırım sana beraber fethederiz ümraniyeyi
aaa aklıma ne geldi bi gün toplanıp beraber yürüyüş yapalım dukan yürüyüşü hahahahaha
hahahah dukan yürüyüşü he bide dukan bayrakları yaptıralım yağmurcum ben çok antremanlıyım istesem ben hiç diyet yapmadan sırf yürüyerekte verebilirim ama artık üşeniyorum bak sen bilirsin sondurak benzincinin ordan ıhlamurkuyu birlik mahallesine kadar 4.5 ay bir yaz boyu yani hergün fix yürüyerek 18 kilo verdim ben hemde diyet nedir bilmiyodum daha o kiloyu bir daha asla almadım yürüyüşle giden kilo geri gelmiyor ama suyu ihmal edersen o başka ben günde 3 litre suylada o zaman tanıştıydım hala devam 7 sene olduevet abla carreforun ordan yardırıp gidiyorum ümraniye lisesine kadarsalı'dan bu yana sabah akşam yürüyorum.
sen baya yürüyosun abla maşallah sana bi akşam bende katılırım sana beraber fethederiz ümraniyeyi
aaa aklıma ne geldi bi gün toplanıp beraber yürüyüş yapalım dukan yürüyüşü hahahahaha
afyondayım...Resmen çöl burası bugün ya,rüzgar sıcak hava gibi esiyo
yok ayol 59.3 didi bana ben 60.4 üm
bana ne ben 58 olcem.
Feysbuktaki hatun da 60 kiloyla başlamış, boyu 1.70 ve şu an 53e inmiş.
Zaten dukanın verdiği kilo daha fazladır ona eminim ama söylememişti ona dukanın çıkarttığı ideal kiloyu.
İnilebiliyo yani aslında ama dukannın verdiği kilodan da fazlayım ben, 58.5 bilem olsam bana yiter.
dediğin gibi olsam keşkem, öyle duraklama evresine razıyım
istersen taksimde olsun bi de istiklali bi iner bi de çıkarız yukarı üstünde dukanın fotoları olan eşofmanlar yaptıralım bayraklar falan sallaya sallaya yürüyüz bi de slogan bulalım kilo vermekle ilgili yedikçe eriyorumm falan gibi yürürken bağırırız
Offf deme öyle bademli magnum falan:)
Ben de rejimdeyim,canım çekti şimdi.Yesem mi bir tane acaba yaa....:18::18::18:
ol tabi kuzum oll.aha o hatun benim gibi desene bende 53e incem inebilirsemhem o hatun belki fotoshopla o hale geldi niye hemen moralini bozuyosun ki sen heeee
yoksa sen dukan amcayı kızdırdın mı ? o yüzden durmuş olmasın kilon
Heeeh ben de böyle yarım kilo tavuk budu yerim görürsünüz işte.
Sen dur daha dukan sen duuurr sırada yarım kilo yoğurt var.
Reglim çok yakın galiba :)
valla cicim bende bugün tavuk haşlama ve yoğurt yiycem eve gidince yoksa düşemiycem 50 lere korkuyorum
yarın liste var mı kızlar bu arada acep hiç lafı geçmedi birinci olma ihtimalim olunca merka ediyorum
arkadaslar bende soru cok insallah basinizi agritmam ama dun ben light sut,yeterince tatlandirici ve balik jelatiniyle sutlac yaptim simdi baktim baya katilasmis uzerinede tarcin serpmistim bana yulaf kepeginden daha uygun gibi geldi balik jelatinini dun arastirdim ve yapilmis birsuru dukan tarifleri buldum bu konuda bilginiz varmi
ben yurtdisinda yasiyorum ve jelatini kabartma tozu ve vanilyalarin bulundugu reyonlardan aliyorum ama istanbulda da gordum nerde oldugunu hatirlayamiycam ama eminim vardir bence eger basarabilirsak jelatinle sutlac ve benzeri tatlilar yapmayi eminim herkez daha rahat diyete devam eder nihayetinde ne gunluk yulaf kepegimizi tatliya harcamis oluyoruz nede misir nisastasiyla diyeti tehlikeye atiyoruz
istersen taksimde olsun bi de istiklali bi iner bi de çıkarız yukarı üstünde dukanın fotoları olan eşofmanlar yaptıralım bayraklar falan sallaya sallaya yürüyüz bi de slogan bulalım kilo vermekle ilgili yedikçe eriyorumm falan gibi yürürken bağırırız
hımmmmm sonrada göz altına alınırız toplu yürüyüşden falanbi ikide jop yiriz oklava niyetine.kendimize geliriz
arkadaslar bende soru cok insallah basinizi agritmam ama dun ben light sut,yeterince tatlandirici ve balik jelatiniyle sutlac yaptim simdi baktim baya katilasmis uzerinede tarcin serpmistim bana yulaf kepeginden daha uygun gibi geldi balik jelatinini dun arastirdim ve yapilmis birsuru dukan tarifleri buldum bu konuda bilginiz varmi
dukanla rüyamda bir şeyler yaşadıydık ama
bi suratını ekşittiğini gördüm
ehehehe yağmur naptın sen 170 boya 53 kilo az!
iskelet olursun ayol, sporla sıkılaş, 55 iyidir bence.
Yağ oranın çok mu ki?
Ölçtürdün mü?
ayol sen kaçamağı soruyosun hahahah vallahi kaçamak yok, dondurmayı bile kahve dünyasından alıp yoort dondurması yiyorum.
hımmmmm sonrada göz altına alınırız toplu yürüyüşden falanbi ikide jop yiriz oklava niyetine.kendimize geliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?