offff canım ya kıyamam sana( ne gerizekalı insanlar varya halden anlamıyorlar.hayır sanane kim ne yiyosa yesin illa herşeye maydonoz olmaları yokmu beni deli ediyo insanlar o kadar rahat ki bir biz olamıyoruz valla.sıkma canını gitmişler sen yinede güler yüzünü eksik etmemişsin bu çok iyi sonradan arkandan laf edebilirlerdi suratsız diye.erkek arkadasına gelince canım ikinizinde sinirleri yıpranmış kac gündür.biran önce barışın kızarım haaaaa:)
annene belli etmemeye calıs dayanabildiğin yere kadar dayan arada çaktırmadan atıstır diğerlerinden dukan amca affeder seni.bende tatilden sonra atak yapayım dedim normal diyette yapmadığım seyi yaptım azcık ekmek yemek gibi! ama sonradan toparladım sende toparlarsın sıkma canını.
selam kızlarr..iki ara bi dere size meraba diyim die girdim...dünkü misafirimden sonra çatkapı yatıyada misafirim geldiii...şimdi yemek masasındayız ben 2 dk eşimin pcden yazıyorum..yarına gidecekler hepinizi öptüm..yarın görşr hoşçakalın canlar:)
Arkadaslaaarrr, cok fenayim ben, coookkk!!! Sinavlarim bitti, oh rahatlicam, tatil yapicam derken iyice bunalima girdim!
4-5 gündür giremiyordum hic nete, bgn ancak girebildim, masallah size 1550 de birakmistim, anam kaclara gelmissiniz, bgn sabah 11den beri günlerdir okuyamadigim 70 küsür sayfayi okuyorum. Neyse bitti.
Ayh Ayh Ayhhhh yemin ederim misafiri coook seven ben, misafirden nefret ettim bu 4 günde. Diyetle beraber ne zor oluyormus ya misafir agirlamak, onlarla gezmek falan. Resmen gicik oldum, ben kendime uygun yemekler, dükan ekmeklerimi, peynirlerimi yedikce sürekli bir acima hallerindeler, "ay canim yazik kiza, biz yiyoruz o bakiyor.", "yaziiikk hic bise yemeden nasil dayaniyorsun tüm gün, bi de sürekli yürüyorsun bizle, tansiyonun falan düsmesin", "sen de yesene canim, benim tatlimdan da al!", "ayh gözleme yiyemicek misin simdi sen, yazik", " ay yaziiik simdi sen dondurma da yiyemiceksiin bu sicakta", "bence yapma diyet miyet, cok sagliksiz, suna bak, hic bisey yemiyosun!", "yani doktora gitmeden mi bu kadar agir diyet yapiyorsun, olmaz, cik cik!", vb.
Ayh yemin ederim nefret ettim insanlardan hea! Yahu ben ac falan degilim diyorum,yiyorum ki ben, gayet de canli hissediyorum kendimi diyorum, anlatamiyorum! Tamam gün icinde sürekli yürüdük, sürekli gezdik, her gün en az 5 km yürümüsümdür yani, o derece, hep disardaydik evet ama ben hep yanimdaki kizarmis peynirlerimi, koftelerimi atistirdim, yanima günlük ekmek hakkim olan yulaf kepekli muffinlerimi alip yemeklerde onlari yedim ekmek yerine, aralarda yogurt yedim falan. Mesela Eminonunde balik ekmek yedik, ben sadece baligini yedim, yaninda kendi muffinimi yedim, böyle böyle yemekleri idare ettim yani. Ay bir acimalar sormayin, "simdi sen ekmeksiz doydun mu, doymamissindir da diyet yapiyosun ya tabi doydum dicen dime" falan... Yemin ederim hepsini boguvercektim ya! Anlattiklarimi da anlamiyorlar isin garip kismi. Cok ilginc insalar var ya, size ne alaa laa, siz kendi yemenize bakin...Ben size karisiyor muyum! Cik cik cik, cok sinirliyim kizlar cok, bir de bu insanlar erkek arkadasimin arkadasi olan evli bir cift, erkek arkadasimla birlikte sehir disindan geldiler, benim evimde misafir ettik, Istanbul tatili yaptirdik zat-i allerine, onlar yuzunden kendimiz tatile gidemedik yani. Ben tatil yüzü göremedim!
Bir sinir oldum, hayir bi de bise begendiremedik, sürekli bi elestiri hali... "Buraya niye geldik, napicaz, keske suraya gitseydik" falan! Yaranamadik da...
Mesela evde ben asla sigara icmem, evde de sigara icirmiyorum diye acikca dememe ragmen gözüme baka baka ictiler fosur fosur. Bu yüzsüzlüge ne diyebilirim ki ben daha! Her yer pis pis sigara kokusu simdi. Nefret... Sonra sehir disindan benim evime yatili misafir geliyorsunuz yani dime, biseyler getirir insan gelirken, hiiic, bombos... Evde de sürekli benim yiceklerden yaptik yedik, hayir peynir bitiyor, domates vb. bitiyor mesela, bunu da biz alalim, biz yiyoruz demediler hea. Üstelik benim kendi arkadaslarim da degil, erkek arkadasimin arkadaslari yani! Ben hic bisey belli etmedim, güler yüzümü eksik etmedim ama sinir de oldum yani! Nasil insanlar var ya, ben olsam o dolabi doldururum gittigim yerde, kendi en yakin arkadasima bile böyle yapmam ben, elim kolum dolu giderim oturmaya bile gitsem...
Bir de erkek arkadasimla bana da ay ne güzel anlasiyorsunuz siz diye diye nazar degdirdiler, son gün, yani dün, bi kavga ettik biz, öyle böyle degil, 3.5 yildaki en siddetli kavgamiz yani, cok kirildik birbirimize, agla agla sabahtan beri icim sisti! Bir de ben hirsla "bu yüzsüz insanlari da sen getirdin buraya" diye de yüklendim, oyyy iyice hiddetlendik artik! Öyle küs küs döndü yani memlekete. Bir de ben hic sevmem yanimdaki insanlara öyle sevgilimle falan tartistigimi belli etmeyi, ben ne kadar belli etmemeye ugrassam da anlasildi yani kavga ettigimiz, off o misafirlere gicik da olmus olsam hic hos bi durum degil yani! Kisacasi moralim cok fena!
Bir de misafir stresinden mi yoksa disarda yedigim icin sürekli normal yogurt, normal ayran, normal yagli kebap, kofte felan yedigimden midir bilmem 1.5 kilo artidayim 4 gündür. Ama normal yagli yemekten basta kacamagim hic yok yani! Karnim dehset sis ve kabiz da oldum! Iste tüm bunlara cok canim sIkkIn!
Off kizlar napicam ben
Yarin da canim annecim geliyor yanima, cok ozledim ama acikcasi cok da endiseliyim, diyet yaptigimi bilmiyor, ögrenince simdi onu da ye, bunu yemeden olmaz, vb. diye diye o da ayri bi stres yaratacak. Offff, ooof!!!
Evet canim ben de deli oldum sinirden iste, neyseki gittiler. Senin dedigin gibi yapicam, azcik ondan azcik bundan yicem artik :)
sadeca aman kolay gelsin walaa, diyetteyken misafir coook zor is, aman! Bana bu ara misafir demesin kimse :)
tatlım takma kafana,ne yüzsüz insanlarmış onlarda ya,misafirsin misafirliğini bil dimi,hiç hoşlanmam öyle insanlardan sen gene iyi katlanmışsın canımbenimde çevremde var birsürü sen şimdi aç kaldın, aa meyvede mi yasak,,ay canın çekmiyor mu hiç,Çekmiyor ben tokum dememe rağmen hala bir sürü laf ama beni koruyanda annem oluyor,yıllardır sürekli diet yapar kızımın yiyerek kilo verdiğini görmedim ben bu dieti destekliyorum karnı tok, karışmayın kızıma diyor bence annen diette yiyerek kilo verildiğini görünce seni destekleyecektir..yani benim annem destekliyorsa herkesinki destekler diye düşünüyorum.Çünkü ben ankarada okuyorum, eve gelirken dietle geliceksen hiç gelme demişti,ama şu an diet yemeklerimi bile hazırlıyor çevresindeki insanlara da dukan dietini öneriyor
ayy bende hiç sevmiyorum diyetteyken misafiri....
ya bide ne yaparsan yap misafir memnun olmuyo....
ya benım öz abla bile bana gelıyo.sırf memnun kalsın yenılenı esırgiyo olmayım dıye 7 den fazla çeşit kahvaltıya peynir koyuyom ama yınede başka şeye kızıyo küsüyo naz yapıyo bana.....ayy ben kendı aılemın bıle mısafırlıgıne zor dayanıyom.....bıde başkası olsa hiç gelemem.....misafir çaya gelsin gitsin yatıda ne işi var ya......gitsin otele....
Sagol canim, ayh insallah benim annem de öyle yapr, zaten o da cok kilo aldi, cok azicik yemesine ragmen veremez bi türlü, onu da baslatmayi dusunuyorm Dükana, bakalim ugrasacaz ikna edicez :)
Evet ne yaparsan yap memnun olmayan cins misafir cidden zormus, gördüm onayladim ben de, aman diyim.
Canim yani hepsini karisik yiyebilioruz dimi mesela evre 10 gunluk dimi 1. Gun sut urunleri 2. Gun kumes urunleri vb. Die gitmio dimiii
canım herkesin kilosuna göre belirleniyo herkes 10 gün yapmıyo, elinde kitapta varmış madem,bence sen önce kitabı bi iyice oku panik yapma okuduğunda anlıcaksın hepsini
evet canım karışık yiyebiliosun kitabın atak bölümünü iiice oku aklına takılan olursa yine yardımcı olmaya çalışırız sana cnm:)
Hadi hayırlı olsun canım,sağlıkla ve kalıcı olarak verelim inşallah.Hemen hemen aynı kilodayız;ben de kitabı yarıladım,cumartesi günü başlıyorum.Hanımlarrrrrr,Dukan güzelleriiiiiiiiii bir sorum olacak.Light ürün alternatifi olarak yarım yağlı süt de kullanabilir miyim acaba Eki Görüntüle 228655Ben de aranıza katıldım.
Bugün atak evresinde 5. günümdü. Vermem gereken kilo fazla olduğu için 10 gün devam etmek istiyorum.
88.8 ile başlamıştım, bu sabah 86.3 geldim.
İlk günlerde çok rahat gidiyordum, bugün ilk kez sürekli aynı şeyleri yemekten sıkıldığımı hissettim ama yılmak yok sonuna kadar devam edeceğim :)
selam kızlar
dukana henuz başlayamadım tembellişkten....
yulaf kepeğini de alıyım başlıycam....
kitabım geldı okumaya başladım.
bugun splenda da aldım....
size ne sorcamn yulaf kepeğini nerden kaç paket alıyım?
istanbulda oturuyorum.
forum ist. reale gıtım kalmamış,fatihtekı ru sheım satan yerı aradım 8 lıra dıyo 500 grama ..
istinye parkı aradım 9 lıra dıyo..abartıyolar gıbı geldı onlarda da kalmamış....
gurmenetten alıcam sanırım.....sızler nerden alıyosunuz?
yulaf kepeği bulamayan arkadaslara eti form mu ülker formmu ne var. kraker 25 kurusa. yulaf ve kepekli enerjiside düşük. diyetisyenlerde hep ondan öneriyor diyet yapanlara. annemde ilk onunla baslamıstı atıstırmalık olarak öyle kilo vermişti. bende dört paket ondan aldım iş yerinde öğle yemeklerinde yoğurda karıstırıp yemek için.
Evetttt işteee kekim ve ekmeğimmmm nihayet kek güzel kabardı
Eki Görüntüle 228631 Eki Görüntüle 228632
sana da merhaba canım.troit hastası arıyormuşsun dukancılar arasında .buldun ben varım.bende ilaç kullanıyorum hergün.yıllardır bu meret hastalık yüzünden kilo veremediğim gibi vermeye çalışdıkça alıyodum.şükür dukanla tanıştık da kurtulduk ben artık güçlendirmeye geçiyorum.4ay gibi bi zamanda 14 kilo kadar verdim.her ay tahlillerimi yaptırdım.dr da biliyor bu diyeti yaptığımı ve bende oda memnun hiç sorun yaşamıyorum.hatta daha enerjik ve sağlıklıyım diyebilirim.hiç moralini bozma inan ve başla.bu arada su fazla tüket.yulaf kepeği ne yap yap kullan.sağlıklı olman bunlara bağlı.birde goji beryy kullan.bu kadar tok mutlu ve sağlıklı kilo vermenin başka yolu olduğunu sanmıyorum.başarılar sana.
yasemin çok güzel görünüyor vallahi eline sağlık sen nasıl kalıp kullanıyon silikonmu genelde o boy kalıplara kekin ölçüsü az geliyor yaEvetttt işteee kekim ve ekmeğimmmm nihayet kek güzel kabardı
Eki Görüntüle 228631 Eki Görüntüle 228632
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?