Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

selam kızlarr..iki ara bi dere size meraba diyim die girdim...dünkü misafirimden sonra çatkapı yatıyada misafirim geldiii...şimdi yemek masasındayız ben 2 dk eşimin pcden yazıyorum..yarına gidecekler hepinizi öptüm..yarın görşr hoşçakalın canlar:)

selam kızlar

dukana henuz başlayamadım tembellişkten....

yulaf kepeğini de alıyım başlıycam....

kitabım geldı okumaya başladım.

bugun splenda da aldım....

size ne sorcamn yulaf kepeğini nerden kaç paket alıyım?

istanbulda oturuyorum.

forum ist. reale gıtım kalmamış,fatihtekı ru sheım satan yerı aradım 8 lıra dıyo 500 grama ..

istinye parkı aradım 9 lıra dıyo..abartıyolar gıbı geldı onlarda da kalmamış....

gurmenetten alıcam sanırım.....sızler nerden alıyosunuz?

Evet canim ben de deli oldum sinirden iste, neyseki gittiler. Senin dedigin gibi yapicam, azcik ondan azcik bundan yicem artik :)

sadeca aman kolay gelsin walaa, diyetteyken misafir coook zor is, aman! Bana bu ara misafir demesin kimse :)

selam kızlar bugun 1. günüm ve büyük bir hırsla basladım. sabah uyandığımda bir su bardagı süt içtim bir bardak tatlandırıcıyla çay içtim. iki de yumurta hasladım akından yedim. öğlende 1 paket kadar yulaf ve kepekli kraker yedim kalorisi cok düşük zaten. bol bol su ictim. aksam yemeğindede yoğurt ve haslanmıs beyaz tavuk eti yedim. şimdilik bu kadar. bi bardakta çay içtim gün içerisinde sıfır seker. bakalım 10 gün sonra ne durumda olacağım. 58,9 la baslamıstım dün gece bugün 58,1 im.
,

yulaf kepeği bulamayan arkadaslara eti form mu ülker formmu ne var. kraker 25 kurusa. yulaf ve kepekli enerjiside düşük. diyetisyenlerde hep ondan öneriyor diyet yapanlara. annemde ilk onunla baslamıstı atıstırmalık olarak öyle kilo vermişti. bende dört paket ondan aldım iş yerinde öğle yemeklerinde yoğurda karıstırıp yemek için.

tatlım takma kafana,ne yüzsüz insanlarmış onlarda ya,misafirsin misafirliğini bil dimi,hiç hoşlanmam öyle insanlardan sen gene iyi katlanmışsın canım benimde çevremde var birsürü sen şimdi aç kaldın, aa meyvede mi yasak,,ay canın çekmiyor mu hiç,Çekmiyor ben tokum dememe rağmen hala bir sürü laf ama beni koruyanda annem oluyor,yıllardır sürekli diet yapar kızımın yiyerek kilo verdiğini görmedim ben bu dieti destekliyorum karnı tok, karışmayın kızıma diyor bence annen diette yiyerek kilo verildiğini görünce seni destekleyecektir..yani benim annem destekliyorsa herkesinki destekler diye düşünüyorum.Çünkü ben ankarada okuyorum, eve gelirken dietle geliceksen hiç gelme demişti,ama şu an diet yemeklerimi bile hazırlıyor çevresindeki insanlara da dukan dietini öneriyor

Evet canim ben de deli oldum sinirden iste, neyseki gittiler. Senin dedigin gibi yapicam, azcik ondan azcik bundan yicem artik :)

sadeca aman kolay gelsin walaa, diyetteyken misafir coook zor is, aman! Bana bu ara misafir demesin kimse :)

ayy bende hiç sevmiyorum diyetteyken misafiri....

ya bide ne yaparsan yap misafir memnun olmuyo....

ya benım öz abla bile bana gelıyo.sırf memnun kalsın yenılenı esırgiyo olmayım dıye 7 den fazla çeşit kahvaltıya peynir koyuyom ama yınede başka şeye kızıyo küsüyo naz yapıyo bana.....ayy ben kendı aılemın bıle mısafırlıgıne zor dayanıyom.....bıde başkası olsa hiç gelemem.....misafir çaya gelsin gitsin yatıda ne işi var ya......gitsin otele....

Sagol canim, ayh insallah benim annem de öyle yapr, zaten o da cok kilo aldi, cok azicik yemesine ragmen veremez bi türlü, onu da baslatmayi dusunuyorm Dükana, bakalim ugrasacaz ikna edicez :)

Evet ne yaparsan yap memnun olmayan cins misafir cidden zormus, gördüm onayladim ben de, aman diyim.

canım ya sana ders olsun bı da konuşursun senın kıylem kolay kolay misafir almazsınız....

ben zaten artık misafir için bişey yapmıyom....evımı kendıme göre dızayn ettım daha m9ısafır yemek takımım bıle yok....misafir odam hiç bişeyım yok....arkadaşla mı görüşcem dışarı gidiyom avm de buluşuyoz...herkez canı ne ısterse onu yıyo,onu içiyo rahatça sohbetımı edıyom.....evde agırlasam bı sürü sıkıntı hç bişey anlamıycam tabıkı de....mennun olurlar mı olmazlar mı o da cabası....gelen evının sagını solunu incelıyo...benım evıme gelmeyenler evımın kaç oda kaç salon oldugu dedıkoduusnu yapıyo ...o kadar meraklı millet....

canım herkesin kilosuna göre belirleniyo herkes 10 gün yapmıyo, elinde kitapta varmış madem,bence sen önce kitabı bi iyice oku panik yapma okuduğunda anlıcaksın hepsini

kitapta2-7gün boyunca die az kilosu olanlar biraz olalanlar fazla olanlar :)
yoksamm 10 günden fazla yapandamı var:)

Son düzenleme:
Ben de aranıza katıldım.
Bugün atak evresinde 5. günümdü. Vermem gereken kilo fazla olduğu için 10 gün devam etmek istiyorum.
88.8 ile başlamıştım, bu sabah 86.3 geldim.

İlk günlerde çok rahat gidiyordum, bugün ilk kez sürekli aynı şeyleri yemekten sıkıldığımı hissettim ama yılmak yok sonuna kadar devam edeceğim :)

Son düzenleme:
Hadi hayırlı olsun canım,sağlıkla ve kalıcı olarak verelim inşallah.Hemen hemen aynı kilodayız;ben de kitabı yarıladım,cumartesi günü başlıyorum.Hanımlarrrrrr,Dukan güzelleriiiiiiiiii bir sorum olacak.Light ürün alternatifi olarak yarım yağlı süt de kullanabilir miyim acaba Eki Görüntüle 228655

ayy fatihten alıyorum ben de, fatihte oturuyorum. Pahalı mı ki 8 lira? Bana çok pahalı gelmedi. Sen de mi fatihtesinnnn?

yalnız öyle bir şey serbest değil dukan diyetinde. Yulaf kepeğine muadil olarak kullanılamaz. Ha, kaçamak derseniz o başka

Allah razı olsun diyim o zaman ben. Yulaf kepeğim var Allah'a şükür. Hazır okul başlamadan ben hızlıca başlıyim kilo vermeye diyordum ama annemin maaşını bekledim Yatacak yarın. Sabah 8 de alışverişe gidicem ve başlıcam artık diyete. Benim için yeni bir hayat gibi geliyor. Asla yılmak yok. Tartı da alacağım. Peki birşey daha sormak istiyorum. Ben mesela aç kalmayı tercih ederim. Aç kalmak önemli değil ucunda zayıflamak varsa. Ama aç kalırsam kilo verme hızım düşer mi yoksa azar azar herşeyden yemeli miyim? Kitaptaki şeyleri kastettim tabi ki . Cevap verirseniz öperim hepinizi. Yar
ın bu saatlerde inşallah bir hafiflik hissederim. Tekrar öptüm. :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…