Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Bu diyette kesinlikle aç kalmak yok,kitapta izin verilen yiceklerden doyana kadar istediğiniz kadar yiyebilirsiniz.Ne kadar çok protein yerseniz yağ yakımı da o kadar hızlanıyor

aç kalmak yok canım ne kadar protein o kadar kilo vermek.yani çok protein alırsan verirsin unutma.proteini kullanmak için vücut yağları yakıyor sistem bu.en sağlıklı cevaplar zaten kitapta canım.sakın ama sakın öğün atlama.hiç olmadı süt iç,yoğurt ye veya peynir atıştır.

Evet aklıma takılan birkaç şey vardı onlara da cevap aldım. 2 but tavuk yerdim diyordum artık 3 e çıkar haşlayacağım sonuçta. E bol süt bol yoğurt acıkınca da yer içerim. Çok teşekkür ettim öptüm hepinizi iyi geceler. :)

günaydın kızlar güzel günler hepinize...
ben bugün +500 grdayım.neden mi, : dün lokma,pasta,kabak mücveri,dolma ve karpuzu bolca miktarda yiyip diyetimi oldukça bozduğum için.ayrıca adetim de 4-5 gün gecikti sanırım onun da etkisi var.
ama bozmuyorum moralimi yedim ve aldım hatta +500 az bile bence dünkü yediklerime:)
bugün saf pro günüm,hadi bakalım kolay gele hepimize...

siz de nasıl durumlar.dün veremeyenler,kilosu sabitlenenler inş.bugün vermiş olarak kalkarlar.

Herkese günaydın.
Daha dukana başlamadım ama benide aranıza alırmısınız:79:

ben de 1,5 aydır diyeti uyguluyor olmama rağmen daha dün üye olup katıldım buraya.
sen de katıl tabii nolcak ki.burdaki insanlar çok cici,süperler.hep destek tam destek,süper motive var burda.
1,5 aydır takipteyim sahsenem ben:))
sen de hoşgelmişsin.
bol şans...

Umarım işe yarar kilo verimim durdu benim 58.5 dan 52.5 'a indim ama takıldım kaldım bakalım dukan bana ne kadar yardım edicek dün sipariş verdim dört gözle kitabı bekliyorum buda işe yaramassa artık isyan edicem yani((

kızlar bu dukan dıyetı ramazanda yapılır mı sızce yapılırsa nasıl yapılır ?

Canım benim günaydın,
Ne güzel yazmışsın uzun uzun, umarım seni bir nebze rahatlatmıştır. Malesef insanlar böyle.. İncelikten ve düşünceden uzak yaşamayı kar sanıyorlar ve sen verdikçe daha da fazlasını istiyorlar. Bitti geçti,bir daha da kabul etme, hastayım şehir dışındayım falan dersin. Baka anacın geliyomuş yat dizine keyfini çıkar.)
Ayyyyy yazım Biraz Güzin abla vari mi oldu acaba???)))) Ama etkilendim yazından

arkadaslar dun verdigim muhallebi tarifi benden tam not aldi gayet guzeldi afiyetlene yedim insallah sizde yapar begenirsiniz
ve su anda ne yiyorum biliyomusunuz sabah kahvaltisinda tiramisu yiyorum ve enfeeeeeeees olmus hemen tarifi yazayim aranizda pasta seven varsa bununla idare etsin ben dayanamadim sabah sabah hupletiyorum

tiramisu tarifi
evde yulaf kepegiyle hazirladigimiz porsiyonluk keklerimizden 1 tane alip pandispanya keser gibi kesiyoruz
daha sonra 1 yumurtayi beyazindan ayirip ,sarisini tatlandiriciyla cirpiyoruz beyazinida ayri bir kapta sertlesene kadar cirpiyoruz , yumurta sarisinin icine krem peynir yada lor ilave ediyoruz sadece dolu bir tatli kasigi(yinede burda karari siz verin benim kullandigim peynir labne ama yag orani sadece 0,2)peynir miktari size kalmis,butun bu malzemenin icine yumurta beyazini yavasca ilave edip karistiriyoruz ve kremamiz hazir :81:
bu arada ben express kahveyle hazirladim ama eminim nescafe de harika olur 1 fincan kahve hazirliyoruz ve kestigimiz kekleri bu kahveye batirip islatiyoruz
keklerin arasina kremadan bolca ilave ediyoruz en ustede kremadan koyup buzdolabina birakiyorun ertesi gun uzerine cok az sekersiz kakao serpip afiyetle yiyoruz
not:hazirladigimiz krema 2 tane keke fazla fazla yetiyo haberiniz olsun

cok oyalayici gibi gozukuyo ama inanin 5 dk da hazirlaniyo

canım bende bugün başladım ama yulaf kepeğini dün netten sipariş verdin ne zaman gelir allah bilir artıkın gelsin bende yapacamm ya ne güzel

kremanin icine vanilya aromasida ilave ediliyo yazmayi unutmusum bide muhallebinin icine piserken biraz tarcin atin ve muhallebiyi oyle hazirlayin daha lezzetli oluyo bu arada sekersiz kakaoyla yaparsak tam bir puding olur bence deneyin

ben de öyleydim atağı tamamladığımda ama sonra alışıyor insan.hatta bi 5-10 gün sonra yiyemiyorsun bile ben hep kendimi zorladım yemekleri etleri yemek için.çünkü yiyemediğimde hiç veremiyordum.duruyordu hep.

iyi gidiyorsun bence devam.
başarılar.

hmm bakalım kim nekadar vermiş bu hafta.

Kızlar günaydın.

Walla ben tatilde aldıklarımı toparladım. 83 kg ile 16/05 de başlamıştım. Bu sabah 22/07 78 kg.
Ama dediğim gibi tatilde fena azıttım)

Şimdiden sonra daha iyi verebileceğimi düşünüyor, Dukana olan inancım üzerine sadakatimin devam edeceğine yemin ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…