Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

mrb.elettra seninle hemen hemen aynı kiloda başlamışız.
ben de 84.200 le başlamıştım 77.200 üm (bugünkü +500 ü saymazsak tabii:)) )
senin boyun kaç benim 1,65

katıııll,hepimiz biriz,hepimiz DUKAN cıyız...
yaşasın DUKAN yaşasın K.K

saol canım benim umarım işe yarayacak bu diyet kitabını aldım yarısını okudum bile güzel motive edici ve mantıklı görüşler var.kilo çizelgesi nasıl yapılıyor siteye çoktan dır üyeyim ama hiç daha kullanmadım birşey bilmiyoruym .bu konuya abone olunutormu

yasemin çok güzel görünüyor vallahi eline sağlık sen nasıl kalıp kullanıyon silikonmu genelde o boy kalıplara kekin ölçüsü az geliyor ya

Günaydınnnn

Teşekkür ederim Zeynep abla seninki kadar olmasa da fena değil işte ben ekmeği böyle tepsiye yağlı kağıt üstüne bütün halde yuvarlak olarak döküyorum sonra bıçakla yiyceğim kadar kesiyorum, keki de evet silikon kapta yapıyorum dediğin gibi az geliyor biraz dibinde kalıyor ama çift ölçü olunca da hem kısa sürede tüketemem fazla kepek koymam lazım hemde bu kez içi ıslak kalır diye korkuyorum

evet kitap beni de çok aydınlattı cnm.
ben de yapmadım daha çizelge ama lazım ya nasıl yapsakki

Günaydın arkadaşlar. Elisa'cım bende bu hafta 200 gramcık, 71.7 kiloyum. Ama ne demişler az veren candan verirmiş.

Arkadaşlar ben bu ay dk ilacıma ara vermeyip reglimi olmadan pas geçiyorum. Her yaz bunu yaparım zaten. Bakalım kilo vermeyi etkileyecek mi?:18:

seninki olmuş da biz napcaz:)

Graphical Tickers and Trackers: Weight Loss, Trying To Conceive, Pregnancy... adresine gir oradan istediğin tickerı seç hep " next " e bas, sonraki sayfaya geç

Weight işaretle ve kilonu yaz
Hight ta ( metrik numaraları seç ) boyunu yaz, kaç kg olmak istediğini yaz

son sayfada HTML bölümünde png ils biten yazıyı ( png nin sonuna kadar alarak) kopyala

sonra gel kadınlar klübüne, konrol paneline. Profil düzenleye gir ortalarda çizelge bölümü var, oraya kopyala.... Hadi bakalım şimdi sıra sende, hiç bi zorluğu yok

elisacım benden tamı tamına +1300..yani sabah 101.7 idim..bugün yarın regl olucam her yanım şiştiii,artık kırmızıya mı boyarsınız kara listeye mi alırsınız bilemedim

günaydın sevgili hatunlarrrr -500 ile tatilde aldığım kilomu toparlamış bulunmaktayım

Evetttt işteee kekim ve ekmeğimmmm nihayet kek güzel kabardı

Eki Görüntüle 228631 Eki Görüntüle 228632

hiç güzel olmamış ben beğenmedim zaten kek ve ekmeğide hiç sevmem

kıslar bende aranıza katılabilirmiyim

aramıza hoşgeldin.

bende geciktirici kullandım tatilde ama etkilemedi beni şişkinlik vardı ama kilom aynıydı.

düzenli okuyorum ama bi süredir yazamadım hiç kızlar..kilo verenlere tebriklerimi sunar,beklemede ve artıda olanlara sabır diler ve yeni gelenlere hoşgeldinizlerimi sunar,büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öperim

p.s:yasemiiin o kek nasıl bişeydir öyle yaa canım çekti wallahi benimki hem sönük,hem ıslak hem de sünger gibi oluyo ,tutturamadım bu işi

kızlar bu akşam tavuk alıp haşlıycaktım ama üşendim çokta acıkmıştım tavukçuya gitmişken baktım kızarmış bütün tavuk var onlardan aldım bu serbestti değil mi??

ben hep yiyorum,serbest tabiki hatta kemiklerini artıkları atma kaynat tavuksuyu çorbası yap:)
sadece derilerini yemeyeceksin:) haşlama tavuk hiç yemekedim ben onun yerine hep bundan yedim.

ben hep yiyorum,serbest tabiki hatta kemiklerini artıkları atma kaynat tavuksuyu çorbası yap:)
sadece derilerini yemeyeceksin:) haşlama tavuk hiç yemekedim ben onun yerine hep bundan yedim.

kıslar sizi bulmusken bir soru sorayım bugün öğlen işyerine fırında tavuk gelecekmiş onu dersini sosounu temzileyip yesem olurmu yanınada lıght yogurdumu getırdım bugun ilk günüm hata yapmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…