Kızlar günaydın.
Walla ben tatilde aldıklarımı toparladım. 83 kg ile 16/05 de başlamıştım. Bu sabah 22/07 78 kg.
Ama dediğim gibi tatilde fena azıttım)
Şimdiden sonra daha iyi verebileceğimi düşünüyor, Dukana olan inancım üzerine sadakatimin devam edeceğine yemin ediyorum
kıslar bende aranıza katılabilirmiyim
katıııll,hepimiz biriz,hepimiz DUKAN cıyız...
yaşasın DUKAN yaşasın K.K
yeni tickerim olmuş mu acebaa??
yasemin çok güzel görünüyor vallahi eline sağlık sen nasıl kalıp kullanıyon silikonmu genelde o boy kalıplara kekin ölçüsü az geliyor ya
yeni tickerim olmuş mu acebaa??
saol canım benim umarım işe yarayacak bu diyet kitabını aldım yarısını okudum bile güzel motive edici ve mantıklı görüşler var.kilo çizelgesi nasıl yapılıyor siteye çoktan dır üyeyim ama hiç daha kullanmadım birşey bilmiyoruym .bu konuya abone olunutormu
mrb.elettra seninle hemen hemen aynı kiloda başlamışız.
ben de 84.200 le başlamıştım 77.200 üm (bugünkü +500 ü saymazsak tabii:)) )
senin boyun kaç benim 1,65
seninki olmuş da biz napcaz:)
evet kitap beni de çok aydınlattı cnm.
ben de yapmadım daha çizelge ama lazım ya nasıl yapsakki
seninki olmuş da biz napcaz:)
Evetttt işteee kekim ve ekmeğimmmm nihayet kek güzel kabardı
Eki Görüntüle 228631 Eki Görüntüle 228632
kıslar bende aranıza katılabilirmiyim
Günaydın arkadaşlar. Elisa'cım bende bu hafta 200 gramcık, 71.7 kiloyum. Ama ne demişler az veren candan verirmiş.
Arkadaşlar ben bu ay dk ilacıma ara vermeyip reglimi olmadan pas geçiyorum. Her yaz bunu yaparım zaten. Bakalım kilo vermeyi etkileyecek mi?:18:
kızlar bu akşam tavuk alıp haşlıycaktım ama üşendim çokta acıkmıştım tavukçuya gitmişken baktım kızarmış bütün tavuk var onlardan aldım bu serbestti değil mi??
ben hep yiyorum,serbest tabiki hatta kemiklerini artıkları atma kaynat tavuksuyu çorbası yap:)
sadece derilerini yemeyeceksin:) haşlama tavuk hiç yemekedim ben onun yerine hep bundan yedim.
Bebişim benim boyum 1,68 . Hangi tarihte başladın??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?