Eki Görüntüle 228731 Eki Görüntüle 228732
selam kızlar inşallah becerebildimmm...önceki ve sonraki halim budur...yanlız son halim yaklaşık 1 ay öncenin resmi 3 kilo falan azım sanırım şimdiiii
kıslar sizi bulmusken bir soru sorayım bugün öğlen işyerine fırında tavuk gelecekmiş onu dersini sosounu temzileyip yesem olurmu yanınada lıght yogurdumu getırdım bugun ilk günüm hata yapmak istemiyorum
selam kızlar inşallah becerebildimmm...önceki ve sonraki halim budur...yanlız son halim yaklaşık 1 ay öncenin resmi 3 kilo falan azım sanırım şimdiiii
sabah 69.300
haydi şimdi bütün eller havaya
artık girdik hepimiz de havaya
açılsın yürekler açılsın gönüller
yer etsin bu şarkı söylesin diller
açılsın yürekler açılsın gönüller
yer etsin bu şarkı söylesin diller
havaya kadehler havaya eller
rakının tadını bilmez ki eller
havaya kadehler havaya eller
rakının tadını bilmez ki eller
d
dün sabah 70.500 dün .1.200 gr gidince birden çoştum...:92::92::92:
hiçbir sakıncası yok tabiki yiyebilirsin..afiyet olsun elfidacım:))
süpersin cnm,maşallahın var
amacına 3 lion kalmş sadece bravo yani,ayakta alkışlıyorum seni
Bende kilo bildiriminde bulanayım bugün başladım 69,2 ile hedefim 58 dukan testi öle dedi :)toplam 183 gün yapacağım atak dönemim 3 gün sürecek pazartesi tartıılacağım tekrarrr kilo bildirimleri cuma günü burayamı bildiriyor ve liste varmıs nerden bakabiliyoruz
müthişsinbravo valla tanıyamadım:82:
kıslar sizi bulmusken bir soru sorayım bugün öğlen işyerine fırında tavuk gelecekmiş onu dersini sosounu temzileyip yesem olurmu yanınada lıght yogurdumu getırdım bugun ilk günüm hata yapmak istemiyorum
canım valla harikasıııııınn.
ay ne güzel yaa
haydi halayaaaaa
günaydın dukancanlar nasılsınız bakem..
ben sürekli giremiorum o yüsden böle sıkı fıkı olan arkadaşlara imreniorum.. dostlukları çok hoşuma gidior (maşallah diyeyimde nazar felan değmesin) tebrik ediorum o grubu diyeyim artık neyse bugün çok mutluyum birileriyle paylaşmassam çatlarım dedim ve hemen girdim buraya 88 ile 27 haziranda başladım 7 gün atak yaptım seyirde ilk başta bayağı durdu 1+1 gidiyorum. ve bu sabahhhhhhhhhhhhhhhhh 79,9.... kendimle gurur duydum sizinde mutlu olduğunu hafif bi tebessümü görür gibiyim. teşekkür70'li rakamları 100 gr lda olsa gördüm Rabbim 60'ları görmeyide nasip etsin. hepinize kucak dolusu sevgiler ve bol eksili günler diliyorum.. sizi sefiorum yafff:90:
Arkadaslaaarrr, cok fenayim ben, coookkk!!! Sinavlarim bitti, oh rahatlicam, tatil yapicam derken iyice bunalima girdim!
4-5 gündür giremiyordum hic nete, bgn ancak girebildim, masallah size 1550 de birakmistim, anam kaclara gelmissiniz, bgn sabah 11den beri günlerdir okuyamadigim 70 küsür sayfayi okuyorum. Neyse bitti.
Ayh Ayh Ayhhhh yemin ederim misafiri coook seven ben, misafirden nefret ettim bu 4 günde. Diyetle beraber ne zor oluyormus ya misafir agirlamak, onlarla gezmek falan. Resmen gicik oldum, ben kendime uygun yemekler, dükan ekmeklerimi, peynirlerimi yedikce sürekli bir acima hallerindeler, "ay canim yazik kiza, biz yiyoruz o bakiyor.", "yaziiikk hic bise yemeden nasil dayaniyorsun tüm gün, bi de sürekli yürüyorsun bizle, tansiyonun falan düsmesin", "sen de yesene canim, benim tatlimdan da al!", "ayh gözleme yiyemicek misin simdi sen, yazik", " ay yaziiik simdi sen dondurma da yiyemiceksiin bu sicakta", "bence yapma diyet miyet, cok sagliksiz, suna bak, hic bisey yemiyosun!", "yani doktora gitmeden mi bu kadar agir diyet yapiyorsun, olmaz, cik cik!", vb.
Ayh yemin ederim nefret ettim insanlardan hea! Yahu ben ac falan degilim diyorum,yiyorum ki ben, gayet de canli hissediyorum kendimi diyorum, anlatamiyorum! Tamam gün icinde sürekli yürüdük, sürekli gezdik, her gün en az 5 km yürümüsümdür yani, o derece, hep disardaydik evet ama ben hep yanimdaki kizarmis peynirlerimi, koftelerimi atistirdim, yanima günlük ekmek hakkim olan yulaf kepekli muffinlerimi alip yemeklerde onlari yedim ekmek yerine, aralarda yogurt yedim falan. Mesela Eminonunde balik ekmek yedik, ben sadece baligini yedim, yaninda kendi muffinimi yedim, böyle böyle yemekleri idare ettim yani. Ay bir acimalar sormayin, "simdi sen ekmeksiz doydun mu, doymamissindir da diyet yapiyosun ya tabi doydum dicen dime" falan... Yemin ederim hepsini boguvercektim ya! Anlattiklarimi da anlamiyorlar isin garip kismi. Cok ilginc insalar var ya, size ne alaa laa, siz kendi yemenize bakin...Ben size karisiyor muyum! Cik cik cik, cok sinirliyim kizlar cok, bir de bu insanlar erkek arkadasimin arkadasi olan evli bir cift, erkek arkadasimla birlikte sehir disindan geldiler, benim evimde misafir ettik, Istanbul tatili yaptirdik zat-i allerine, onlar yuzunden kendimiz tatile gidemedik yani. Ben tatil yüzü göremedim!
Bir sinir oldum, hayir bi de bise begendiremedik, sürekli bi elestiri hali... "Buraya niye geldik, napicaz, keske suraya gitseydik" falan! Yaranamadik da...
Mesela evde ben asla sigara icmem, evde de sigara icirmiyorum diye acikca dememe ragmen gözüme baka baka ictiler fosur fosur. Bu yüzsüzlüge ne diyebilirim ki ben daha! Her yer pis pis sigara kokusu simdi. Nefret... Sonra sehir disindan benim evime yatili misafir geliyorsunuz yani dime, biseyler getirir insan gelirken, hiiic, bombos... Evde de sürekli benim yiceklerden yaptik yedik, hayir peynir bitiyor, domates vb. bitiyor mesela, bunu da biz alalim, biz yiyoruz demediler hea. Üstelik benim kendi arkadaslarim da degil, erkek arkadasimin arkadaslari yani! Ben hic bisey belli etmedim, güler yüzümü eksik etmedim ama sinir de oldum yani! Nasil insanlar var ya, ben olsam o dolabi doldururum gittigim yerde, kendi en yakin arkadasima bile böyle yapmam ben, elim kolum dolu giderim oturmaya bile gitsem...
Bir de erkek arkadasimla bana da ay ne güzel anlasiyorsunuz siz diye diye nazar degdirdiler, son gün, yani dün, bi kavga ettik biz, öyle böyle degil, 3.5 yildaki en siddetli kavgamiz yani, cok kirildik birbirimize, agla agla sabahtan beri icim sisti! Bir de ben hirsla "bu yüzsüz insanlari da sen getirdin buraya" diye de yüklendim, oyyy iyice hiddetlendik artik! Öyle küs küs döndü yani memlekete. Bir de ben hic sevmem yanimdaki insanlara öyle sevgilimle falan tartistigimi belli etmeyi, ben ne kadar belli etmemeye ugrassam da anlasildi yani kavga ettigimiz, off o misafirlere gicik da olmus olsam hic hos bi durum degil yani! Kisacasi moralim cok fena!
Bir de misafir stresinden mi yoksa disarda yedigim icin sürekli normal yogurt, normal ayran, normal yagli kebap, kofte felan yedigimden midir bilmem 1.5 kilo artidayim 4 gündür. Ama normal yagli yemekten basta kacamagim hic yok yani! Karnim dehset sis ve kabiz da oldum! Iste tüm bunlara cok canim sIkkIn!
Off kizlar napicam ben
Yarin da canim annecim geliyor yanima, cok ozledim ama acikcasi cok da endiseliyim, diyet yaptigimi bilmiyor, ögrenince simdi onu da ye, bunu yemeden olmaz, vb. diye diye o da ayri bi stres yaratacak. Offff, ooof!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?