Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

selam kızlar inşallah becerebildimmm...önceki ve sonraki halim budur...yanlız son halim yaklaşık 1 ay öncenin resmi 3 kilo falan azım sanırım şimdiiii

sabah 69.300

haydi şimdi bütün eller havaya
artık girdik hepimiz de havaya

açılsın yürekler açılsın gönüller
yer etsin bu şarkı söylesin diller
açılsın yürekler açılsın gönüller
yer etsin bu şarkı söylesin diller

havaya kadehler havaya eller
rakının tadını bilmez ki eller

havaya kadehler havaya eller
rakının tadını bilmez ki eller

d

dün sabah 70.500 dün .1.200 gr gidince birden çoştum...:92::92::92:

günaydın dukancanlar nasılsınız bakem..
ben sürekli giremiorum o yüsden böle sıkı fıkı olan arkadaşlara imreniorum.. dostlukları çok hoşuma gidior (maşallah diyeyimde nazar felan değmesin) tebrik ediorum o grubu diyeyim artık neyse bugün çok mutluyum birileriyle paylaşmassam çatlarım dedim ve hemen girdim buraya 88 ile 27 haziranda başladım 7 gün atak yaptım seyirde ilk başta bayağı durdu 1+1 gidiyorum. ve bu sabahhhhhhhhhhhhhhhhh 79,9.... kendimle gurur duydum sizinde mutlu olduğunu hafif bi tebessümü görür gibiyim. teşekkür 70'li rakamları 100 gr lda olsa gördüm Rabbim 60'ları görmeyide nasip etsin. hepinize kucak dolusu sevgiler ve bol eksili günler diliyorum.. sizi sefiorum yafff:90:

bu arada kilo bildirimimide yapayım..geçen hafta 75.300 ü gördüm tickerda öle ama bu sabah 75.500 üm elisacımm..şimdiden tşkler cnm zahmetlerin için..kilo verenleri şimdiden kocaman tebrik ediyorum canlar

Bende kilo bildiriminde bulanayım bugün başladım 69,2 ile hedefim 58 dukan testi öle dedi :)toplam 183 gün yapacağım atak dönemim 3 gün sürecek pazartesi tartıılacağım tekrarrr kilo bildirimleri cuma günü burayamı bildiriyor ve liste varmıs nerden bakabiliyoruz

ne güzel 60 ları görmüşsün tebrikler canım,darısı başıma
ben hala 77 lerdeyim

süpersin cnm,maşallahın var
amacına 3 lion kalmş sadece bravo yani,ayakta alkışlıyorum seni

çok teşekkürler

evt cnm buraya öğleden sonra açıklanıyo listeler

süpersin sen de maşallah,nazar değmesin.
inş.te görürüz 60 ları

Ggirlycim yazdıklarını okurken içim parçalandı yaa. sen tanımadığın insanlara evini aç. emek harca vakit harca para harca bir de memnun olmasınlar. neyse canım iyilik yap denize at. balık bilmezse Halık bilir. + kg ler için üzülme geldikleri gibi giderler. zira aynısından bende de var.

Selam dukancılar ben 1/6/2011 de 63.5 kilo ile başladım dukana... kitabını daha önceden aldım ve okudum ve haala da çıkarıp çıkarıp okuyorum, sizi de sürekli takip ettim. Şu an 58 kiloyum. Boy 1.60m. İlk 2-3 hafta hızlı kilo verdim fakat sonra +lar ve -lerle gittim geldim. 1,5 ay oldu toplam 5,5 kilo vermişim.
Foruma yazmakla neden bu kadar bekledim bilemiyorum ama nihayet tanışmaya karar verdim. Çok güzel kilo verenler var... okudukça mutlu oluyorum.
Sevgilerimle...:79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…