Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

canım akşam sadece yoğurt az olmuş bence. yanında et köfte vs yemelisin.

bende kilo bildirimi yapayim
dukanda bugun 3. gunum boyum 1,60 baslangic kilom 56,300
tarti bugun beni 55,400 gosterdi hayirlisi bakalim yardimlarinizla 50 olmak istiyorum desteksiz olmuyo
bu arada bisey sorucam ben atak evresini 3 gun yapmayi dusundum sizlerin fikirlerini alabilirmiyim yoksa daha fazlami yapsam:44:

8 haziranda başladm cnm.tam 1,5 ay oldu.
ama benim öncem de var.88,5 lardan geldim buraya,hatta doğumdan sonramı sayarsak 92 den falan geldim tam 1 yılda.

Süper... çok güzel kilolar vermişsin. Ben özellikle yazın akşamları 2 kadeh şaraba hayır diyemiyorum:-(((( o yüzden de etkileniyo tabi diyet. Ama onun dışında tam bir Dükancıyım .-))

Sadeka cığım.. Bambaşka bir kadın olmuşsundur demiştim ama bu kadarını beklemiyordum. En az 15 yaş atmışsın ve tabi kazandığın sağlığın ve kendine güvenin de var.

Çok çok tebrikler

Bu keki böyle güzel kabartmak için ipucu verirmisin tatlım ya,kek kalıbının içine 2 ölçümü tek ölçümü yapıyorsun:44: :44: benim keklerimin içi hep biraz ıslak ve kabarmamış oluyor

ya çok güzel görünüyor. bunu ekmek niyetine yiyebiliyor muyuz? bir de tam tarifini verir misiniz?

herkese günaydın, elisacım hemen bildirim yapayım sonra geç kalıyorum, 78.3kg yum geçen hafta 79.3tü

çok teşekkürler canım...aynen dediğin gibi herşeyden önce sağlık için özellikle ruh sağlığı tabi:)) eskiden bu resimlere dahi bakamazken şimdi sizlerle bile paylaşabildim..allah vermek isteyen herkese nasip etsin sahden paha biçilemez bi duygu:)

umarım bende başarılı olurum bu konuda bugün 3.günümmmm..ama ben ısrarla tartılmadım hatta uzun zamandır tartılmadığım için diyete başlarkende tartılmayı unuttum... kıyafetlerden anlayacağım bakalım...

Son düzenleme:

canım ben ilk ay sütü-yoğurdu-peyniri light kullanmaya çalıştım genelde ama sonra baktım olcak gibi değil yoğurt ve sütte normale döndüm..bimin yarım yağlı sütünü ve normal yoğurdunu yiyorum..penirde de köy peyniri yiyorum 2 aydan fazladır..negatif etkisi olmuyor bence hiç..hatta pozitif etkisi var cebine :)

canııım çok tşklerr...iyiki varsınız ya bu bile feci moral oldu :)))

sende iyiki varsın

tebrik ederiz senide çok güzel ilerliyosun + ve - ler olacak sıkma canını.

bende 3 gün yapacağım bugün ilk günüm sabah peynir yumurta yedim şimdi süt içiyorum.3 gün yapman yeterli ben dukan sitesine girdim testi yaptım hangi devreyi kaç gün yapmma gerekeni söledi 69 kiloyum bana atağı 3 gün dedi sen baya iyi kilon 3 fazla bile ama garanti olsun 3 yap

sadecaaaaa
çok büyük değişim var resmen 10-15 yaş gençleşmişsin..
başarılarının devamını dilerim.
ben listeye dahil olmuyorum kızlar bilginize elisaday cığım beni silebilir

saol canim bencede garantiye gitmekde fayda var

Süper... çok güzel kilolar vermişsin. Ben özellikle yazın akşamları 2 kadeh şaraba hayır diyemiyorum:-(((( o yüzden de etkileniyo tabi diyet. Ama onun dışında tam bir Dükancıyım .-))

e okadar da olsun artık dimi ama:)
saol cnm sen de iyi gidiyorsun, en azından benim kadar abartmıyorsun bozarken:))

cnm ya ben çizelgeyi yaptım ama imza bölümünü bulamadım kontrol panelinde yapıştıramıyorum o yüzden

kontrol panelinde profil düzenleye gir, ortalarda "çizelge "diye bir yer var, oraya yapıştırıveecen bitçek

sende iyiki varsın

tebrik ederiz senide çok güzel ilerliyosun + ve - ler olacak sıkma canını.

teşekkürler... evet alıştım bile diyebilirim sadece geçen haftasonu 57 yi görmüştüm...anneme de gösterdim ama..o görüş o gürüştü.. bi daha görmeyi ümit ediyorum.

Bu arada burayı okumak buraya yazmaktan daha kolaydı yahu...ben neden zorlanıyorum ki? 40 saatte yazıyorum buraya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…