milletttttt 2.günümü de bitirdim:)
sabah:2 yumurta ile omlet
ara:meyveli yoğurt
öğle:iki dilim haşlama tavuk
ara:meyveli yoğurt
akşam:1 kase yoğurt (yulaf ezmesi ile)
ayrıca 20 dk yürüyüş yarın tartılıcam çok merak ediorumbugün adet oldum şişkinliğim vardı die tartılmak istemedim...
8 haziranda başladm cnm.tam 1,5 ay oldu.
ama benim öncem de var.88,5 lardan geldim buraya,hatta doğumdan sonramı sayarsak 92 den falan geldim tam 1 yılda.
süpersin sen de maşallah,nazar değmesin.
inş.te görürüz 60 ları
Eki Görüntüle 228731 Eki Görüntüle 228732
selam kızlar inşallah becerebildimmm...önceki ve sonraki halim budur...yanlız son halim yaklaşık 1 ay öncenin resmi 3 kilo falan azım sanırım şimdiiii
Bu keki böyle güzel kabartmak için ipucu verirmisin tatlım ya,kek kalıbının içine 2 ölçümü tek ölçümü yapıyorsun:44: :44: benim keklerimin içi hep biraz ıslak ve kabarmamış oluyor
Sadeka cığım.. Bambaşka bir kadın olmuşsundur demiştim ama bu kadarını beklemiyordum. En az 15 yaş atmışsın ve tabi kazandığın sağlığın ve kendine güvenin de var.
Çok çok tebrikler
Selam dukancılarben 1/6/2011 de 63.5 kilo ile başladım dukana... kitabını daha önceden aldım ve okudum ve haala da çıkarıp çıkarıp okuyorum, sizi de sürekli takip ettim. Şu an 58 kiloyum. Boy 1.60m. İlk 2-3 hafta hızlı kilo verdim fakat sonra +lar ve -lerle gittim geldim. 1,5 ay oldu toplam 5,5 kilo vermişim.
Foruma yazmakla neden bu kadar bekledim bilemiyorum ama nihayet tanışmaya karar verdim. Çok güzel kilo verenler var... okudukça mutlu oluyorum.
Sevgilerimle...:79:
Hadi hayırlı olsun canım,sağlıkla ve kalıcı olarak verelim inşallah.Hemen hemen aynı kilodayız;ben de kitabı yarıladım,cumartesi günü başlıyorum.Hanımlarrrrrr,Dukan güzelleriiiiiiiiii bir sorum olacak.Light ürün alternatifi olarak yarım yağlı süt de kullanabilir miyim acaba Eki Görüntüle 228655
canııım çok tşklerr...iyiki varsınız ya bu bile feci moral oldu :)))
Selam dukancılarben 1/6/2011 de 63.5 kilo ile başladım dukana... kitabını daha önceden aldım ve okudum ve haala da çıkarıp çıkarıp okuyorum, sizi de sürekli takip ettim. Şu an 58 kiloyum. Boy 1.60m. İlk 2-3 hafta hızlı kilo verdim fakat sonra +lar ve -lerle gittim geldim. 1,5 ay oldu toplam 5,5 kilo vermişim.
Foruma yazmakla neden bu kadar bekledim bilemiyorum ama nihayet tanışmaya karar verdim. Çok güzel kilo verenler var... okudukça mutlu oluyorum.
Sevgilerimle...:79:
bende kilo bildirimi yapayim
dukanda bugun 3. gunum boyum 1,60 baslangic kilom 56,300
tarti bugun beni 55,400 gosterdi hayirlisi bakalim yardimlarinizla 50 olmak istiyorum desteksiz olmuyo
bu arada bisey sorucam ben atak evresini 3 gun yapmayi dusundum sizlerin fikirlerini alabilirmiyim yoksa daha fazlami yapsam:44:
selam kızlar inşallah becerebildimmm...önceki ve sonraki halim budur...yanlız son halim yaklaşık 1 ay öncenin resmi 3 kilo falan azım sanırım şimdiiii
kek nefis görünüyor eline sağlık yasemincim. benimki niye bööle kabarmaz ki...Evetttt işteee kekim ve ekmeğimmmm nihayet kek güzel kabardı
Eki Görüntüle 228631 Eki Görüntüle 228632
bende 3 gün yapacağım bugün ilk günüm sabah peynir yumurta yedim şimdi süt içiyorum.3 gün yapman yeterli ben dukan sitesine girdim testi yaptım hangi devreyi kaç gün yapmma gerekeni söledi 69 kiloyum bana atağı 3 gün dedi sen baya iyi kilon 3 fazla bile ama garanti olsun 3 yap
Süper... çok güzel kilolar vermişsin. Ben özellikle yazın akşamları 2 kadeh şaraba hayır diyemiyorum:-(((( o yüzden de etkileniyo tabi diyet. Ama onun dışında tam bir Dükancıyım .-))
e okadar da olsun artık dimi ama:)
saol cnm sen de iyi gidiyorsun, en azından benim kadar abartmıyorsun bozarken:))
cnm ya ben çizelgeyi yaptım ama imza bölümünü bulamadım kontrol panelinde yapıştıramıyorum o yüzden
sende iyiki varsın
tebrik ederiz senide çok güzel ilerliyosun + ve - ler olacak sıkma canını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?