Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

herkese günaydın. Elisa Daye daha çok günaydın ne de olsa emek verip listemizi hazırlıyor.
kilom:54.6 (tickerim farklı görünüyo ama ben +larımı tickera yansıtmıyorum)
şimdiden teşekkürler Elisa Day.

derisini soy ye ....ben çok yedim:)kilo aldırmadı...

ben de sürekli yiyorum, hatta derisinin böyle hiç yağı olmayan karşıya tutunca arkası görünen cinsten olan yerlerine de o nefretlik göğüs etini sarıp yiyorum, yağı erimiş gitmiş zaten yenir herhalde di mi

bir kaç dukanist bir yere yatılı misafirliğe gidersek o evin ocağına incir ağacı dikilir zaten, her gün bir kuzu yeriz zaten, yanında peyniri, tavuğu ve daha niceleri ..

canım gurmenette 5.5 ya o yüzdern şaşırdım.....

gidip gurmenetten alabılıyosun imklanın varsa......esenlere yolum düşmüyo.....

internetten alıcam mecburen bı de gelmesını beklıycem napıyım artık mecburen.....

bende gurmenetten sipariş verdim bekliyorum bakalım ne zaman gelecek .gelemsini beklemeden ben bugün başladım diyete.

Herkeze günaydın benimde 5 kilo fazlalığım var yorumlara baktım fazlasıyla memnun kalanlar var benim sormak istediklerim.

-kitabını alanlar var mı hangi siteden sipariş veriyorum (özelime atarsanız sevinirim)

-birde 4 aşamadan oluşuyor neler yemek gerekiyor tam olarak onu anlamadım bunların hepsi kitapta mı yazıyor

yardımlarınız için teşekkür ederim kızlar herkeze bol zayıflamalı günler :)

kızlar ben bir de size alman dukan sitesinde bulduğum bir ekmek tarifini vermek istiyorum. buna benzer şekilde denedim güzel oldu. yumaurta kokusunu sevmediğim için özellikle yumurtasız bir tarif aramıştım.

6 y.kaşığı yulaf kepeği
2 y.kaşığı tahsildaroğlu kahvaltılık lor
2 ç.kaşığı kuru maya
1 çay bardağı süt

şimdi ilk önce kepeği ve sütü koydum derin bi kapa, blendar la iyice homojen hala getirdim, sonra loru ve maya yı ekleyip oda sıcaklığında beklettim. azcık kabarıyor. sonra muffin kalıplarına döküp 200 derece mini fırında nerdeyse 25 dak pişirdim. içi azcık ıslak kaldı bu yüzden mikrodalga da 2 dak daha ısıttım. ben beğendim

evet canım herşey kitapta ve nette bazı sitelerde özet halinde bilgiler var.her yerde satılıyor ben kitapevinden aldım sende bulabilirsin netten alman şart değil

bir kaç dukanist bir yere yatılı misafirliğe gidersek o evin ocağına incir ağacı dikilir zaten, her gün bir kuzu yeriz zaten, yanında peyniri, tavuğu ve daha niceleri ..

oyy buna çok güldüm..valla benim de değişik önerilerim var kurbanda şöyle bi danaya bikaç dükancı ortak mı olsak napsak bizi bi süre götürür en azından yada en olmadı wallahi ben bi çiftlik kurucam inekli danalı tavuklu onları kesip kesip yicem..et almaktan bıktım wallahi yaa cüzdanım hızla eriyo ama kilomun hiç acelesi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…