sadecaaaaa
çok büyük değişim var resmen 10-15 yaş gençleşmişsin..
başarılarının devamını dilerim.
ben listeye dahil olmuyorum kızlar bilginizeelisaday cığım beni silebilir
derisini soy ye ....ben çok yedim:)kilo aldırmadı...
kontrol panelinde profil düzenleye gir, ortalarda "çizelge "diye bir yer var, oraya yapıştırıveecen bitçek
buldum kopyalayıp yapıştırıyorum şimdi de formata uygun değil diyor off vazgeçeyim bari ben
haklısın canım, ne kadar densizlermiş.sanki bende misafir olmuşlar gibi hissettimgıcık kişiler seni çekememişler belli.yaşadıklarını anlıyorum.sende onlara misilleme yap...yada hep beraber misilleme yapalım:13:
bir kaç dukanist bir yere yatılı misafirliğe gidersek o evin ocağına incir ağacı dikilir zaten, her gün bir kuzu yeriz zaten, yanında peyniri, tavuğu ve daha niceleri ..
ayy fatihten alıyorum ben de, fatihte oturuyorum. Pahalı mı ki 8 lira? Bana çok pahalı gelmedi. Sen de mi fatihtesinnnn?
yalnız öyle bir şey serbest değil dukan diyetinde. Yulaf kepeğine muadil olarak kullanılamaz. Ha, kaçamak derseniz o başka
canım gurmenette 5.5 ya o yüzdern şaşırdım.....
gidip gurmenetten alabılıyosun imklanın varsa......esenlere yolum düşmüyo.....
internetten alıcam mecburen bı de gelmesını beklıycem napıyım artık mecburen.....
buldum kopyalayıp yapıştırıyorum şimdi de formata uygun değil diyor off vazgeçeyim bari ben
Herkeze günaydın benimde 5 kilo fazlalığım var yorumlara baktım fazlasıyla memnun kalanlar var benim sormak istediklerim.
-kitabını alanlar var mı hangi siteden sipariş veriyorum (özelime atarsanız sevinirim)
-birde 4 aşamadan oluşuyor neler yemek gerekiyor tam olarak onu anlamadımbunların hepsi kitapta mı yazıyor
yardımlarınız için teşekkür ederim kızlar herkeze bol zayıflamalı günler :)
bir kaç dukanist bir yere yatılı misafirliğe gidersek o evin ocağına incir ağacı dikilir zaten, her gün bir kuzu yeriz zaten, yanında peyniri, tavuğu ve daha niceleri ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?