Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

hocam, regli pas geçiyorum derken, tatil için geciktirici falan mı kullanıyorsunuz? :))
anlamadım hihi

Sadeca Ablaaaa!!! Maşallah, süper gözüküyorsun! Vallahi, örnek örnek! Ne kadar gençleşmişsin, güzelleşmişsin.. Allah nazardan saklasın, sanal kayınvalidem benim

bu arada kilo bildirimimide yapayım..geçen hafta 75.300 ü gördüm tickerda öle ama bu sabah 75.500 üm elisacımm..şimdiden tşkler cnm zahmetlerin için..kilo verenleri şimdiden kocaman tebrik ediyorum canlar

Hadi maşallah, az kaldı az. :)
dukan 72 mi dedi sana sadeca abla?

53.8 olmuşum +300 Elisacım ooof ya.yumruk vakti geldi sanırım

Berrinim.. Kader arkadaşım benim.. +200le başladım güne, yumruğumu regl için ilaç aldıktan sonraya saklıyorum. Doktoru aradım, haftaya kadar bekle dedi, olmazsan ilaç vericem dedi.. Hiç de hoşlanmadığım şeyler ya, sancılı da olsa gününden şaşmayan mis gibi reglim vardı benim..

Valla ben de öyle yapıyorum vuvuu abla yaa.. Öğrenci halimle göçtüm göçtüm...

bir kaç dukanist bir yere yatılı misafirliğe gidersek o evin ocağına incir ağacı dikilir zaten, her gün bir kuzu yeriz zaten, yanında peyniri, tavuğu ve daha niceleri ..

Ehehehe o yüzden beslenme çantası taşıyoruz yanımızda napalım

Beberongo'cum nerdesin? Uyuya mı kaldın yoksa.:96:

Size yemekler yapıyodum hocam hihi patlıcan salatası, yulaf kepekli çorba ve cheesecake yaptım buyrun
Sabahtan yazmıştım ama cevapla butonuna basmayınca sayfalar almış yürümüş tabi, benim ileti ekranda öyle boynu bükük duruyo :)))
Neyse, yetiştim şükür :)))

canım sen seyir dönemini 5+5 mi yoksa 1+1 mi yapıyordun? yada her ikisini de denedin mi bu konuyla ilgili tecrübbelerini alabilir miyim lütfen..röportaj sorusu gibi oldu heheh

Canım doğum kontrol ilacı 3 haftalıktır. Her ay 3 hafta kullanır, 1 hafta kullanıma ara verir, o hafta da regl olursun. O hafta ara vermeden yeni pakete başlarsan o ay regl olmadan devam edersin. Ben yaz ortasında havalar da güzel gidiyorsa genelde öyle yapıyorum.

canım sen seyir dönemini 5+5 mi yoksa 1+1 mi yapıyordun? yada her ikisini de denedin mi bu konuyla ilgili tecrübbelerini alabilir miyim lütfen..röportaj sorusu gibi oldu heheh

hatta görürlerse aynı sorum violet,renginar ve ayse83 için de geçerli..biz daha yüksek kilolarla başladığımız için özellikle size soruyorum kızlar..ben 5+5 gidiyorum ama bu son 1 haftada hep artıştayım regli de buna sebep belki asıl o dönemi atlatınca anlicam ama arada yumruğa ihtiyacım olursa 5+5 te yumruk işe yaramaz gibi geliyo yada işe yaraması için yumruk için süreyi 5 günden fazla yapmam gerekir gibi geliyo

işyerine fırında tavuk gelmiş gögüs kısmını aldım derisini süzdüm sıcak sudan geçiridm bir gram bişi bırakmadım direk haşlanmıs tavuk oldu yanınada light yogurdumu getridim bir güzel yiyecem tavuk aç gözlülük yaptım biraz fazla aldım ama miktar mühim değildi dimi kıslar

bende kızarmış tavuk alıyorum ama yıkamadan sadece derisini sıyırıp yiyorum..farkına varmadan parmaklarımı yalıyorum ama bunu yaparken

bende kızarmış tavuk alıyorum ama yıkamadan sadece derisini sıyırıp yiyorum..farkına varmadan parmaklarımı yalıyorum ama bunu yaparken

sen buna uyma canım.çok heycanlıyım pazartesi tartılacam ilk gün şimdilik iyi gidiyor bir alışşsam menüler olusturup yemekler yapabilirim ama şimdilik et süt yogurt peynir idare edeceğim light olanından.yulaf kepeğimin gelmesini bekliyorum baya işe yarıyormus seyir döneminde ekmek kek yapıp yiebiliyormusz

evet yulaf kepeği ile çok çeşitleniyor diet. ben gerçi bir sürü şey bulabiliyorum yemek için böyle karışık kuruşuk değişik şeyleri yemeyi de sevdiğim için çeşit çeşit yemekler hazırlıyorum kendime sıkılmadım bu yüzden hiç. düşünüyorum da daha önceleri ne kadar sağlıksız besleniyormuşum :78: yağlı şeyler çok severdim ve yerdim. deli gibi her gün çikolata...ama öyle böyle değil. kardeşim incecik, dün 2. çikolatasını yedi ( mars, twix falan) benim midem bulandı

vay vay vay döktürmüşsün bakıyorumda..bence ben senden daha öğrenciyim sen öğrenci halinle bunları yapıyosun utandım valla

ben de 5+5 yapıyordum, yumruk ihtiyacı hissedince 1+1e döndüm ki 5+5te yumruk işe yaramaz diye. Anlamadım ben de valla aynı konuda benim de aynı şekilde soru işaretlerim var, yumruğu 10 gün mü yapıcaz yan, 5+5te

hmm ben de zamanında kullanmıştım 2 kutu ama bırakılmadan devam edersek regl olmayacağımız aklımın ucundan bile geçmedi hocam
sağolun valla ama çok güldüm kendime, bazen böyle basit mantık hataları yapıyorum

Valla azim diye buna derim! Bravo! Ben sıcak sudan geçirmeyi hiç aklımdan geçirmemiştim ama sos için süper bi yöntem! Afiyet olsunnn

Sadecam çok tatlısın, tam da hayal ettiğim gibi. Bence kupayı hakeden biri varsa bu forumda o da sensin.

Bu arada kızıl saçlarını çok beğendim ben (neden acaba!).

canım çok tşkler..o senin güsel görüşün:))tatlım kızılın bakımı çok zor epey kullandım ama daral geldi sen daha iyi bilirsin tabi benden:)) bide renkte deformanyon olmuştu deiştirdim bende..sen sakın deiştirme çook yakışıyo mutlucum:)

sadecaaaaa
çok büyük değişim var resmen 10-15 yaş gençleşmişsin..
başarılarının devamını dilerim.
ben listeye dahil olmuyorum kızlar bilginize elisaday cığım beni silebilir

yolitttaaam çok saol canııım...ay bu iltifatlar uçurdu beni bugün saolun kızlarr:)
sadeca her zaman söylediğim gibi idolümsün,süper görünüyosun...tekrar ve tekrar kocaman ve kocaman tebrikleeeeer

sadeca değişim süper gerçekten 15 yaş gençleşmişsin ..

canım çok saol:)

canım çok saol bebişimm:)) evet tatlım testte 72.700 gibi bişi sölemişti..bende zaten 70 istiyodum artık kalan 2 kiloyuda güçlendirmede veririm die hesaplıyorum..gerçekci kilom oymuş:))

tatlım atağı 5 gün yaptım..sonra 3 ay falan 2+2 devam ettim..yaklaşık 3 aydırda 1+1 yapıyorum...ama en güzeli 1+1 sıkılmadan baymadan yapılıyo zaten uzun vadede bi fark olmadığıda söleniyo..hala 1+1 devam ediyorum...röportajımın sonunda tüm sevenlerimi sevgiyle kucaklıyorum :))

bende gurmenetten sipariş verdim bekliyorum bakalım ne zaman gelecek .gelemsini beklemeden ben bugün başladım diyete.

canım yulaf kepek yerıne ne yıyeceksın?

oluyo mu?

ben olmuyodur dye başlamadım......gunlerdir yulaf kepeği temın ertmeyı ve dıyete başlamak için kendımı hazır hıssetmeyı beklıyorum....

dun ılk kez dukana uygun akşam yemegı hazırladım...

tavuk haşlama...çok kolay olodu baharatlarla da aroma verdım....çok ta lezzetlıydı....

sadecacım süper olmuşsun, resimdekiler 2 farklı kişi resmen, önceki senden 15-20 yıl sonra dünyaya gelen ve sana benzeyen kardeşin gibi duruyor son resim..mükemmel..

Son düzenleme:
herkese merhaba,

bugün çizelge yapılacak mı bilmiyorum ama ben de kilo bildirimi yapayım.
bu hafta:71,7 kg mım

10 eylülde arkdaşımın düğünü var inat ettim bakalım o güne kadar 65 olabilcek miyim

netten arastırdıgım kadarıyla yulaf kepeği olmadan başlayanlarda var.bende gelene kadar bekliyim dedim ama bekledikce kiloma kilo katıyorum pes ettim bugun başladım artık ne kadar işe yarasa kepeksiz bilemiyorummm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…