Günaydın arkadaşlar. Elisa'cım bende bu hafta 200 gramcık, 71.7 kiloyum. Ama ne demişler az veren candan verirmiş.
Arkadaşlar ben bu ay dk ilacıma ara vermeyip reglimi olmadan pas geçiyorum. Her yaz bunu yaparım zaten. Bakalım kilo vermeyi etkileyecek mi?:18:
Eki Görüntüle 228731 Eki Görüntüle 228732
selam kızlar inşallah becerebildimmm...önceki ve sonraki halim budur...yanlız son halim yaklaşık 1 ay öncenin resmi 3 kilo falan azım sanırım şimdiiii
bu arada kilo bildirimimide yapayım..geçen hafta 75.300 ü gördüm tickerda öle ama bu sabah 75.500 üm elisacımm..şimdiden tşkler cnm zahmetlerin için..kilo verenleri şimdiden kocaman tebrik ediyorum canlar
53.8 olmuşum +300 Elisacımooof ya.yumruk vakti geldi sanırım
canım ben ilk ay sütü-yoğurdu-peyniri light kullanmaya çalıştım genelde ama sonra baktım olcak gibi değil yoğurt ve sütte normale döndüm..bimin yarım yağlı sütünü ve normal yoğurdunu yiyorum..penirde de köy peyniri yiyorum 2 aydan fazladır..negatif etkisi olmuyor bence hiç..hatta pozitif etkisi var cebine :)
bir kaç dukanist bir yere yatılı misafirliğe gidersek o evin ocağına incir ağacı dikilir zaten, her gün bir kuzu yeriz zaten, yanında peyniri, tavuğu ve daha niceleri ..
Beberongo'cum nerdesin? Uyuya mı kaldın yoksa.:96:
hocam, regli pas geçiyorum derken, tatil için geciktirici falan mı kullanıyorsunuz? :))
anlamadım hihi
Sadeca Ablaaaa!!! Maşallah, süper gözüküyorsun! Vallahi, örnek örnek! Ne kadar gençleşmişsin, güzelleşmişsin.. Allah nazardan saklasın, sanal kayınvalidem benim
Hadi maşallah, az kaldı az. :)
dukan 72 mi dedi sana sadeca abla?
Berrinim.. Kader arkadaşım benim.. +200le başladım güne, yumruğumu regl için ilaç aldıktan sonraya saklıyorum. Doktoru aradım, haftaya kadar bekle dedi, olmazsan ilaç vericem dedi.. Hiç de hoşlanmadığım şeyler ya, sancılı da olsa gününden şaşmayan mis gibi reglim vardı benim..
Valla ben de öyle yapıyorum vuvuu abla yaa.. Öğrenci halimle göçtüm göçtüm...
Ehehehe o yüzden beslenme çantası taşıyoruz yanımızda napalım
Size yemekler yapıyodum hocam hihi patlıcan salatası, yulaf kepekli çorba ve cheesecake yaptım buyrun
Sabahtan yazmıştım ama cevapla butonuna basmayınca sayfalar almış yürümüş tabi, benim ileti ekranda öyle boynu bükük duruyo :)))
Neyse, yetiştim şükür :)))
http........png kopyala ... ne bir eksik ne bir fazla... sadece onlar
canım sen seyir dönemini 5+5 mi yoksa 1+1 mi yapıyordun? yada her ikisini de denedin mi bu konuyla ilgili tecrübbelerini alabilir miyim lütfen..röportaj sorusu gibi oldu heheh
sadece "http............png" olan kısmı yapıştıracaksın. başında sonunda başka birşey olmasın.
işyerine fırında tavuk gelmiş gögüs kısmını aldım derisini süzdüm sıcak sudan geçiridm bir gram bişi bırakmadım direk haşlanmıs tavuk oldu yanınada light yogurdumu getridim bir güzel yiyecem tavuk aç gözlülük yaptım biraz fazla aldım ama miktar mühim değildi dimi kıslar
bende kızarmış tavuk alıyorum ama yıkamadan sadece derisini sıyırıp yiyorum..farkına varmadan parmaklarımı yalıyorum ama bunu yaparken
sen buna uyma canım.çok heycanlıyım pazartesi tartılacam ilk gün şimdilik iyi gidiyor bir alışşsam menüler olusturup yemekler yapabilirim ama şimdilik et süt yogurt peynir idare edeceğim light olanından.yulaf kepeğimin gelmesini bekliyorum baya işe yarıyormus seyir döneminde ekmek kek yapıp yiebiliyormusz
Size yemekler yapıyodum hocam hihi patlıcan salatası, yulaf kepekli çorba ve cheesecake yaptım buyrun
Sabahtan yazmıştım ama cevapla butonuna basmayınca sayfalar almış yürümüş tabi, benim ileti ekranda öyle boynu bükük duruyo :)))
hatta görürlerse aynı sorum violet,renginar ve ayse83 için de geçerli..biz daha yüksek kilolarla başladığımız için özellikle size soruyorum kızlar..ben 5+5 gidiyorum ama bu son 1 haftada hep artıştayım regli de buna sebep belki asıl o dönemi atlatınca anlicam ama arada yumruğa ihtiyacım olursa 5+5 te yumruk işe yaramaz gibi geliyo yada işe yaraması için yumruk için süreyi 5 günden fazla yapmam gerekir gibi geliyo
Canım doğum kontrol ilacı 3 haftalıktır. Her ay 3 hafta kullanır, 1 hafta kullanıma ara verir, o hafta da regl olursun. O hafta ara vermeden yeni pakete başlarsan o ay regl olmadan devam edersin. Ben yaz ortasında havalar da güzel gidiyorsa genelde öyle yapıyorum.
işyerine fırında tavuk gelmiş gögüs kısmını aldım derisini süzdüm sıcak sudan geçiridm bir gram bişi bırakmadım direk haşlanmıs tavuk oldu yanınada light yogurdumu getridim bir güzel yiyecem tavuk aç gözlülük yaptım biraz fazla aldım ama miktar mühim değildi dimi kıslar
Sadecam çok tatlısın, tam da hayal ettiğim gibi.Bence kupayı hakeden biri varsa bu forumda o da sensin.
Bu arada kızıl saçlarını çok beğendim ben (neden acaba!).
sadecaaaaa
çok büyük değişim var resmen 10-15 yaş gençleşmişsin..
başarılarının devamını dilerim.
ben listeye dahil olmuyorum kızlar bilginizeelisaday cığım beni silebilir
sadeca her zaman söylediğim gibi idolümsün,süper görünüyosun...tekrar ve tekrar kocaman ve kocaman tebrikleeeeer
sadeca değişim süper gerçekten 15 yaş gençleşmişsin ..
hocam, regli pas geçiyorum derken, tatil için geciktirici falan mı kullanıyorsunuz? :))
anlamadım hihi
Sadeca Ablaaaa!!! Maşallah, süper gözüküyorsun! Vallahi, örnek örnek! Ne kadar gençleşmişsin, güzelleşmişsin.. Allah nazardan saklasın, sanal kayınvalidem benim
Hadi maşallah, az kaldı az. :)
dukan 72 mi dedi sana sadeca abla?
Berrinim.. Kader arkadaşım benim.. +200le başladım güne, yumruğumu regl için ilaç aldıktan sonraya saklıyorum. Doktoru aradım, haftaya kadar bekle dedi, olmazsan ilaç vericem dedi.. Hiç de hoşlanmadığım şeyler ya, sancılı da olsa gününden şaşmayan mis gibi reglim vardı benim..
Valla ben de öyle yapıyorum vuvuu abla yaa.. Öğrenci halimle göçtüm göçtüm...
Ehehehe o yüzden beslenme çantası taşıyoruz yanımızda napalım
canım sen seyir dönemini 5+5 mi yoksa 1+1 mi yapıyordun? yada her ikisini de denedin mi bu konuyla ilgili tecrübbelerini alabilir miyim lütfen..röportaj sorusu gibi oldu heheh
bende gurmenetten sipariş verdim bekliyorum bakalım ne zaman gelecek .gelemsini beklemeden ben bugün başladım diyete.
canım yulaf kepek yerıne ne yıyeceksın?
oluyo mu?
ben olmuyodur dye başlamadım......gunlerdir yulaf kepeği temın ertmeyı ve dıyete başlamak için kendımı hazır hıssetmeyı beklıyorum....
dun ılk kez dukana uygun akşam yemegı hazırladım...
tavuk haşlama...çok kolay olodu baharatlarla da aroma verdım....çok ta lezzetlıydı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?