kızlarrr dışardaydım yeni geldi listeye yetiştim mi
geçen cuma 62,700 bu cuma 59,90
Evet aklıma takılan birkaç şey vardı onlara da cevap aldım. 2 but tavuk yerdim diyordum artık 3 e çıkar haşlayacağım sonuçta. E bol süt bol yoğurt acıkınca da yer içerim. Çok teşekkür ettim öptüm hepinizi iyi geceler. :)
sadecacım süper olmuşsun, resimdekiler 2 farklı kişi resmen, önceki senden 15-20 yıl sonra dünyaya gelen ve sana benzeyen kardeşin gibi duruyor son resim..mükemmel..
netten arastırdıgım kadarıyla yulaf kepeği olmadan başlayanlarda var.bende gelene kadar bekliyim dedim ama bekledikce kiloma kilo katıyorum pes ettim bugun başladım artık ne kadar işe yarasa kepeksiz bilemiyorummm.
herkese merhaba,
bugün çizelge yapılacak mı bilmiyorum ama ben de kilo bildirimi yapayım.
bu hafta:71,7 kg mım
10 eylülde arkdaşımın düğünü var inat ettim bakalım o güne kadar 65 olabilcek miyim
bir öğünde 2 but tavuk normal canım :) abartmana gerek yok...arkadaşların demek istedikleri doyana kadar yemen..sofradan açlık hissetmeden kalkman..yoksa senin miden daha küçükse onu da genişletmeye gerek yok..aç kalma..doyana kadar ye..yoksa doyduktan sonra bile tıka basa yeme yani :)
netten arastırdıgım kadarıyla yulaf kepeği olmadan başlayanlarda var.bende gelene kadar bekliyim dedim ama bekledikce kiloma kilo katıyorum pes ettim bugun başladım artık ne kadar işe yarasa kepeksiz bilemiyorummm.
canım çok tşkler vaguscum...valla aynen dediğin gibi kilo insanı sahiden çok büyük gösteriyo..aslında bu resimleri buzdolabına yapıştırmak lazım ne zaman bozmaya niyetlense insan durur heralde..aman aman allah yazmamış olsun almak istemiyorummm artık...şimdiki savaşım bu olcak artık ..hepimize kolaylıklar kızlar sahiden benim halim ibret olsun hepimize:)
ibret değil de..örnek oluyor valla..maşallah maşallah...
ben hiç kepek kullanmadım,daha doğrusu aldım da kullanamadım çöpe gitti hepsi.
ya aldığım yer bayat sattı,ya da rutubetli bi yerdeydi iğrenç tadı vardı üstelik çok iriydi acayip tiksindim,midem bulandı.
o daha tok tutması açısından ve kabızlığı önlemesi açısından iyi oluyor.
ben kabızlığı form çayıyla gidermeye çalışıyorum,açlık desen 0 olduğu için çok gerek duymadım açıkçası.
haa ama ben de kekler ekmekler krepler yaparım diyorsan ozaman mecbur kullanılıcak.ama benim bunlara yapmaya vaktim de yok zaten:)
arkadaslar dun verdigim muhallebi tarifi benden tam not aldi gayet guzeldi afiyetlene yedim insallah sizde yapar begenirsiniz
ve su anda ne yiyorum biliyomusunuz sabah kahvaltisinda tiramisu yiyorum ve enfeeeeeeees olmus hemen tarifi yazayim aranizda pasta seven varsa bununla idare etsin ben dayanamadim sabah sabah hupletiyorum
tiramisu tarifi
evde yulaf kepegiyle hazirladigimiz porsiyonluk keklerimizden 1 tane alip pandispanya keser gibi kesiyoruz
daha sonra 1 yumurtayi beyazindan ayirip ,sarisini tatlandiriciyla cirpiyoruz beyazinida ayri bir kapta sertlesene kadar cirpiyoruz , yumurta sarisinin icine krem peynir yada lor ilave ediyoruz sadece dolu bir tatli kasigi(yinede burda karari siz verin benim kullandigim peynir labne ama yag orani sadece 0,2)peynir miktari size kalmis,butun bu malzemenin icine yumurta beyazini yavasca ilave edip karistiriyoruz ve kremamiz hazir :81:
bu arada ben express kahveyle hazirladim ama eminim nescafe de harika olur 1 fincan kahve hazirliyoruz ve kestigimiz kekleri bu kahveye batirip islatiyoruz
keklerin arasina kremadan bolca ilave ediyoruz en ustede kremadan koyup buzdolabina birakiyorun ertesi gun uzerine cok az sekersiz kakao serpip afiyetle yiyoruz
not:hazirladigimiz krema 2 tane keke fazla fazla yetiyo haberiniz olsun
cok oyalayici gibi gozukuyo ama inanin 5 dk da hazirlaniyo
süpersin walla..ellerine sağlık..ohhh misss...bu arada muhallebi mi sütlaç mı her neyse onun tarifini yazmamıştın değil mi?onu yazarsan süper olur..bir de bu tarifi (sütlaç)toz jelatinle yapıp yapamayacağımızı bilen dukanistler var mı acaba,yaprak jelatin hiç duymadım ben..
Stas cım çok iyi gidiyosun beni fena solladın çok çok tebrikler
süpersin walla..ellerine sağlık..ohhh misss...bu arada muhallebi mi sütlaç mı her neyse onun tarifini yazmamıştın değil mi?onu yazarsan süper olur..bir de bu tarifi (sütlaç)toz jelatinle yapıp yapamayacağımızı bilen dukanistler var mı acaba,yaprak jelatin hiç duymadım ben..
canım yulaf kepek yerıne ne yıyeceksın?
oluyo mu?
ben olmuyodur dye başlamadım......gunlerdir yulaf kepeği temın ertmeyı ve dıyete başlamak için kendımı hazır hıssetmeyı beklıyorum....
dun ılk kez dukana uygun akşam yemegı hazırladım...
tavuk haşlama...çok kolay olodu baharatlarla da aroma verdım....çok ta lezzetlıydı....
aslında kepek kullanımının tok tutmasında ziyade bu diyette farklı bir yararı var. Şöyle ki fazla protein tüketiminden kaynaklı bağırsaklarda biriken tortuları yapışkan gibi alıp,dışkı yoluyla dışarı atması.bu şekilde bağırsakları temizliyor,detoks etkisi gibi, yani mutlaka bulamya çalışın ve tüketin derim.
kıslar sizi bulmusken bir soru sorayım bugün öğlen işyerine fırında tavuk gelecekmiş onu dersini sosounu temzileyip yesem olurmu yanınada lıght yogurdumu getırdım bugun ilk günüm hata yapmak istemiyorum
günaydın dukancanlar nasılsınız bakem..
ben sürekli giremiorum o yüsden böle sıkı fıkı olan arkadaşlara imreniorum.. dostlukları çok hoşuma gidior (maşallah diyeyimde nazar felan değmesin) tebrik ediorum o grubu diyeyim artık neyse bugün çok mutluyum birileriyle paylaşmassam çatlarım dedim ve hemen girdim buraya 88 ile 27 haziranda başladım 7 gün atak yaptım seyirde ilk başta bayağı durdu 1+1 gidiyorum. ve bu sabahhhhhhhhhhhhhhhhh 79,9.... kendimle gurur duydum sizinde mutlu olduğunu hafif bi tebessümü görür gibiyim. teşekkür70'li rakamları 100 gr lda olsa gördüm Rabbim 60'ları görmeyide nasip etsin. hepinize kucak dolusu sevgiler ve bol eksili günler diliyorum.. sizi sefiorum yafff:90:
canım valla harikasıııııınn.
ay ne güzel yaa
haydi halayaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?