Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bir öğünde 2 but tavuk normal canım :) abartmana gerek yok...arkadaşların demek istedikleri doyana kadar yemen..sofradan açlık hissetmeden kalkman..yoksa senin miden daha küçükse onu da genişletmeye gerek yok..aç kalma..doyana kadar ye..yoksa doyduktan sonra bile tıka basa yeme yani :)

sadecacım süper olmuşsun, resimdekiler 2 farklı kişi resmen, önceki senden 15-20 yıl sonra dünyaya gelen ve sana benzeyen kardeşin gibi duruyor son resim..mükemmel..

canım çok tşkler vaguscum...valla aynen dediğin gibi kilo insanı sahiden çok büyük gösteriyo..aslında bu resimleri buzdolabına yapıştırmak lazım ne zaman bozmaya niyetlense insan durur heralde..aman aman allah yazmamış olsun almak istemiyorummm artık...şimdiki savaşım bu olcak artık ..hepimize kolaylıklar kızlar sahiden benim halim ibret olsun hepimize:)
netten arastırdıgım kadarıyla yulaf kepeği olmadan başlayanlarda var.bende gelene kadar bekliyim dedim ama bekledikce kiloma kilo katıyorum pes ettim bugun başladım artık ne kadar işe yarasa kepeksiz bilemiyorummm.

canım ben uzun süre kepeği edinene kadar ezmesini kullandım evet fazla kilom olduğundan belki genede verdim kilo kepek olsa iyi ama bence ezmesini kullan bulana kadar..ben nerdeyse tüm diyetimi ezmeyle yaptım

herkese merhaba,

bugün çizelge yapılacak mı bilmiyorum ama ben de kilo bildirimi yapayım.
bu hafta:71,7 kg mım

10 eylülde arkdaşımın düğünü var inat ettim bakalım o güne kadar 65 olabilcek miyim

Stas cım çok iyi gidiyosun beni fena solladın çok çok tebrikler

canım merabaa epeydir göremedim seni hatta konun geçti nerde bu kız die...geçmişi az okuyabildim neyseki bi sorun yok gene burdasın cnm...banada ani misafir bastırdı bikaçgündür yoktum doğru düzgün...insanın gözleri arıyo valla tanıdıklarını:)..bu arada yeni gelen tüüüüm ark.lar hoşgelmişler...resmini kısa süre yayınlamışsın ama ben kaçırdım..sağlık olsun nabalım beya başka sefere inşallah vuvuucum:)

netten arastırdıgım kadarıyla yulaf kepeği olmadan başlayanlarda var.bende gelene kadar bekliyim dedim ama bekledikce kiloma kilo katıyorum pes ettim bugun başladım artık ne kadar işe yarasa kepeksiz bilemiyorummm.

ben hiç kepek kullanmadım,daha doğrusu aldım da kullanamadım çöpe gitti hepsi.
ya aldığım yer bayat sattı,ya da rutubetli bi yerdeydi iğrenç tadı vardı üstelik çok iriydi acayip tiksindim,midem bulandı.

o daha tok tutması açısından ve kabızlığı önlemesi açısından iyi oluyor.
ben kabızlığı form çayıyla gidermeye çalışıyorum,açlık desen 0 olduğu için çok gerek duymadım açıkçası.
haa ama ben de kekler ekmekler krepler yaparım diyorsan ozaman mecbur kullanılıcak.ama benim bunlara yapmaya vaktim de yok zaten:)

Sana katılıyorum ben de çok uzun zaman yulaf kepeği kullanmadım, vaktim de yok dedim. Ama ekmek çok kolay ve arada unumsu şeyler dil altına iyi gidiyor.

Diyete başlamak için beklemeyi gereksiz buluyorum... Hazır gazı almışken başla derim)

süpersin walla..ellerine sağlık..ohhh misss...bu arada muhallebi mi sütlaç mı her neyse onun tarifini yazmamıştın değil mi?onu yazarsan süper olur..bir de bu tarifi (sütlaç)toz jelatinle yapıp yapamayacağımızı bilen dukanistler var mı acaba,yaprak jelatin hiç duymadım ben..

aslında kepek kullanımının tok tutmasında ziyade bu diyette farklı bir yararı var. Şöyle ki fazla protein tüketiminden kaynaklı bağırsaklarda biriken tortuları yapışkan gibi alıp,dışkı yoluyla dışarı atması.bu şekilde bağırsakları temizliyor,detoks etkisi gibi, yani mutlaka bulamya çalışın ve tüketin derim.

tatlım sen gene tozunu mozunu görüp edinmişsin ben adını duyarım ama daha hiiiç görmedim bi nası bişi..aslında eğer kıvam işi için uygunsa süper olur yulaf hakkımızı kullanmadan tatlı yaparız hiç olmazsa...deneyimi olan arkadaşlar mutlaka cevap verecektir bu meraktaki arkadaşlarına

Stas cım çok iyi gidiyosun beni fena solladın çok çok tebrikler

çoook teşekkür ederim,darısı başına

sıcaklar başladı ya şu düzenli aldığım alkolü de almadığım için duran kilom tekrar hareketlendi.bildiğim kadarı ile sen de benim gibi arada içiyordun sanırım

6 lı rakamları görsem parti verecem,tam 5 yıl oldu görmeyeli,5 yıl önce de 69 du zaten

arkidişler günaydın..elisacım ben aynı hala 64.9..zaten daha fazlası olmaz..bu gece tatile gidiyorum..ekmek ve kek yaptım kendime onları götüreceğim..dua edin benim için azcık alıp döneyim yawww...ya da hiç almayayım değil mi

dun yazdim ama tekrar yazarim canim
250 gr. light sut
1,5 yaprak jelatin
yeterince tatlandirici ve icine tarcin ilave edersek piserken daha lezzetli oluyo
yaprak jelatini once biraz soguk suda islatmak lazim ama dun islatmadan direk sutun icine koyup pisirdim sonuc ayniydi
toz jolemde var evde ama hic denemedim bence olabilir bi deneyebiliriz

kızlarrr dışardaydım yeni geldi listeye yetiştim mi

geçen cuma 62,700 bu cuma 59,90

yavrukuşum bak afişe ediyosun kendini nazarlara geliceksin burada artılarda bekliyorum ben

evet bu kepekle ilgili yorumların en detaylısı sevgili stas tarafından olmuş. Kepeği kullanmadan da idare edebilirsiniz birkaç gün fakat yulaf kepeğinin asıl amacı mesajdaki gibi, yapışkan özelliğinin olması. Hem tortulara hem besinlere yapışıp bağırsaktan emilimini azaltıyor -böylelikle proteinlerden ne kadar az kalori alıyorsak daha da aza iniyor- ve de serbest radikal oluşumunu önlüyor.
not: serbest radikal demeyi seviyorum ama onlar radikal değil toksik maddeeee

amanın soğanları halka halka doğrayıp elma sirkesinde suyunu çekip kahverengi olana kadar kavurun naaasssııı güzel bi garnitür anlatamam size!

Bu arada vuvu ablam cheesecake denedin mi hiç? Senin damak tadının kuvvetli olduğu belli sana dememem lazım bunu ama ben cheesecake i bimden sürülebilir lor alıp onunla yaptım, bakalım soğusun da yicem söylerim nasıl olduğunu

canım imrenme gel sen de sıkı ve fıkı ol..ki oldunnnn,hoşgeldiiinnnnn
yalnız warya inanılmazsın yanii bir ay olmadan 8 kilo nasıl olur yaffff...gerçekten maşallahhh
süper ötesi..nazar değmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…