Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Merhaba kızlar uzun zaman oldu yazamadım...Ama bakıyorum ki yokluğum hiç fark edilmemişÜzüldüm yaaaaaa....Neyse yapıcak bişey yok gel gelelim kilo durumlarına...Arkadaşlar bu dukan büyücümüdür nedir bilmem ama bana öngördüğü kiloya ulaştığımdan berri 58 altına inemiyorum 3 gün yumruk yaptım nafile....Ama sabırla devam edicem elbet 58 in altına düşerim...Bide bide şöyle bir durum var kilo azalmıyo ama incelme devam ediyor 10 gün önce aynı kiloda olmama rağmen kalçam 94 tü...Dün tekrar ölçtüm 91 olmuş çok şaşırdım hemen gardroba fırladım ve en küçük pantlonum olan MANGO XS pantlonumu denedim inanmıyacakssınız ama olduen son neredeyse 3 sene önce giyiyordum...demekki kiloda azalma görünmesede beden inceliyor....Dün itibarı ile kendimi çok daha zarif hissettim.....Eşimde 5 kilo verdi oda bayağı değişti....Hepinizi kocaman öpüyorumSevgiler......(arada yazmasamda ben burdayım düzenli takip ediyorum.....)

selam kızlar, bugün 88,0 i gördüm. liste yapıyormusunuz bilmiyorum ama yazayım dedim. epeyce kilo verdim. sadece doksandayken bir magnum yedim. ödül bukadarcıktı. onun dışında 5+5 e devam ediyorum. hepinize kolay gelsin.

Bu arada GoldenVenus'e mutluluklar dilememişim ben!
Hayırlı olsun Sevgili Golden, bi yastıkta kocayın inşallah

Sevgili ggirly için de uzunca bir mesaj yazmak istiyorum, ama sıcağı sıcağına iken yazmam gerekirdi, şimdi anlamsız kalır diye yazmıyorum.
Canım benim, atlamışım, özür dilerim. Sana kocaman sarılmak istiyorum izninle

süperr tebrikler renginarcım.. öyle bi yazmışsınki sanki 10 gr gitmiş gibi :) başarılarının devamını diliyorum tbrkler tekrarrr

evet kızlar listemiz hazır.

herkesi kutluyoruuum

1. 3.3 kilo ile stats
2. 2.8 kilo ile yesemiin
3. 1.3 kilo ile saksmavisi

bu hafta hep birlikte dünyayı 8.7 kilo hafifletmişiz

walla mantıken öyle görünüyo bebecik bize yumruk olması için 10 gün ancak etki gösterir..ama öte yandan dukan atakta bile 10 günü aşırı kilolular için doktor kontrolünde öneriyo..dolayısıyla durum ironik..bilemedim ben onuuu

5+5 beni hiç zorlamıyo aslında sebze gününde ben yiyecek bişey bulamıyorum pek sebzeyle aram önceden de yoktu bari hızlı vereyim diye 5+5 yapayım dedim ama işte yumruğa ihtiyacım olursa ne yapıcam onu bilemiyorum

kızlarrr dışardaydım yeni geldi listeye yetiştim mi

geçen cuma 62,700 bu cuma 59,90

şampiyon belli 2.kim?süpersin canım tebrikler yumruk harekatının sonucu bu dimi? harikaaa

bir idol daha geldi..canım ne kadar sürede gitti şimdi hepsi? bide yukarıda da bi soru sormuştum ben sen de fikrini almak istediklerimden biriydin?hiç yumruk gerektirecek bi duraklaman oldu mu?ben de 5+5 yapıyorum da duraklama olursa yumruk bizze etki etmez gibi geliyo e ozaman napçaz bilemedim

kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum.
hepinize kocaman birer alkış (aman alkış smileyini bulamıyorum burada olduğunu hayal edin:))
onun yerine kocamannn bir adet nazar boncuğu yolluyorum sizlere.

Eki Görüntüle 228790

herkesi kutluyoruuum

1. 3.3 kilo ile stats
2. 2.8 kilo ile yesemiin

anam bi yanlışlık var tacımı elimden alın hatta siz almadan ben hak sahibine iade edeyim çünkü bendeki 1.3 kg artı yönünde regl olucam o yüzden kilom arttı..diğer arkadaşları da tebrik ederim bu hafta baya ii kilo verilmiş yahu..elisacım ellerine sağlık

]

canım ticker ı da değiştirsene..biz 100 gr da bile değiştiriyoz seninki bi 10 kg eksilsin artık başarın şöyle gözüme gözüme girsin de daha bi motive olayım

canım çok teşekkür ederim darısı bekarların başına inş

Eki Görüntüle 228790

herkesi kutluyoruuum

1. 3.3 kilo ile stats
2. 2.8 kilo ile yesemiin

amanınnn statss çık ortaya tacımı elimden almışsın nolamazzzz ben olcaktım birinci ben planladığım gibi verseydim bu haftayı 59 la kapatırdım da hem bu hafta yaptığım çok çok kötü bir kaçamak mahvetti beni hem de sanırım uyurken kalori yakıp kilo veriyoruz ama 3-4 gecedir uykusuz geçtiğinden sanırım kalori yakamayarak nerdeyse hep aynı kiloda çıkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…