selam kızlar, bugün 88,0 i gördüm. liste yapıyormusunuz bilmiyorum ama yazayım dedim. epeyce kilo verdim. sadece doksandayken bir magnum yedim. ödül bukadarcıktı. onun dışında 5+5 e devam ediyorum. hepinize kolay gelsin.
Bütün arkadaşları tebrik ediyorumevet kızlar listemiz hazır.
Eki Görüntüle 228790
herkesi kutluyoruuum
1. 3.3 kilo ile stats
2. 2.8 kilo ile yesemiin
3. 1.3 kilo ile saksmavisi
bu hafta hep birlikte dünyayı 8.7 kilo hafifletmişiz
ben de 5+5 yapıyordum, yumruk ihtiyacı hissedince 1+1e döndüm ki 5+5te yumruk işe yaramaz diye. Anlamadım ben de valla aynı konuda benim de aynı şekilde soru işaretlerim var, yumruğu 10 gün mü yapıcaz yan, 5+5te
hmm ben de zamanında kullanmıştım 2 kutu ama bırakılmadan devam edersek regl olmayacağımız aklımın ucundan bile geçmedi hocam
sağolun valla ama çok güldüm kendime, bazen böyle basit mantık hataları yapıyorum
Valla azim diye buna derim! Bravo! Ben sıcak sudan geçirmeyi hiç aklımdan geçirmemiştim ama sos için süper bi yöntem! Afiyet olsunnn
canım çok tşkler..o senin güsel görüşün:))tatlım kızılın bakımı çok zor epey kullandım ama daral geldi sen daha iyi bilirsin tabi benden:)) bide renkte deformanyon olmuştu deiştirdim bende..sen sakın deiştirme çook yakışıyo mutlucum:)
yolitttaaam çok saol canııım...ay bu iltifatlar uçurdu beni bugün saolun kızlarr:)
canım çok saol:)
canım çok saol bebişimm:)) evet tatlım testte 72.700 gibi bişi sölemişti..bende zaten 70 istiyodum artık kalan 2 kiloyuda güçlendirmede veririm die hesaplıyorum..gerçekci kilom oymuş:))
tatlım atağı 5 gün yaptım..sonra 3 ay falan 2+2 devam ettim..yaklaşık 3 aydırda 1+1 yapıyorum...ama en güzeli 1+1 sıkılmadan baymadan yapılıyo zaten uzun vadede bi fark olmadığıda söleniyo..hala 1+1 devam ediyorum...röportajımın sonunda tüm sevenlerimi sevgiyle kucaklıyorum :))
kızlarrr dışardaydım yeni geldi listeye yetiştim mi
geçen cuma 62,700 bu cuma 59,90
selam kızlar, bugün 88,0 i gördüm. liste yapıyormusunuz bilmiyorum ama yazayım dedim. epeyce kilo verdim. sadece doksandayken bir magnum yedim. ödül bukadarcıktı. onun dışında 5+5 e devam ediyorum. hepinize kolay gelsin.
evet kızlar listemiz hazır.
Eki Görüntüle 228790
herkesi kutluyoruuum
1. 3.3 kilo ile stats
2. 2.8 kilo ile yesemiin
Merhaba kızlar uzun zaman oldu yazamadım...Ama bakıyorum ki yokluğum hiç fark edilmemişÜzüldüm yaaaaaa....Neyse yapıcak bişey yok gel gelelim kilo durumlarına...Arkadaşlar bu dukan büyücümüdür nedir bilmem ama bana öngördüğü kiloya ulaştığımdan berri 58 altına inemiyorum 3 gün yumruk yaptım nafile....Ama sabırla devam edicem elbet 58 in altına düşerim...Bide bide şöyle bir durum var kilo azalmıyo ama incelme devam ediyor 10 gün önce aynı kiloda olmama rağmen kalçam 94 tü...Dün tekrar ölçtüm 91 olmuş çok şaşırdım hemen gardroba fırladım ve en küçük pantlonum olan MANGO XS pantlonumu denedim inanmıyacakssınız ama oldu en son neredeyse 3 sene önce giyiyordum...demekki kiloda azalma görünmesede beden inceliyor....Dün itibarı ile kendimi çok daha zarif hissettim.....Eşimde 5 kilo verdi oda bayağı değişti....Hepinizi kocaman öpüyorum Sevgiler......(arada yazmasamda ben burdayım düzenli takip ediyorum.....)[/QUOTE
ya ben de diyorum bu forum renksiz tatsız tuzsus demek sen yokmuşsun... ya sen deyince düşündü.m ben de. dukanın hedefine inince bende de bir duraklama bir + bir - .mr dukanın bir bildiği var da ondan mı oyle söyledi acaba yaa. burda bıraksam mı ne yapsam adam bana 55 dediydi. ama hala basenlerde fazlalık var. 52 olmam lazım benim biraz daha direniyim bakayım. ben başından beri 1+1 yapıyorum. 5+5 yapasım var ama cesaretim yok. 5 gün pro yapacak halim yok. offfff offffffffffffffff.
Merhaba kızlar uzun zaman oldu yazamadım...Ama bakıyorum ki yokluğum hiç fark edilmemişÜzüldüm yaaaaaa....Neyse yapıcak bişey yok gel gelelim kilo durumlarına...Arkadaşlar bu dukan büyücümüdür nedir bilmem ama bana öngördüğü kiloya ulaştığımdan berri 58 altına inemiyorum 3 gün yumruk yaptım nafile....Ama sabırla devam edicem elbet 58 in altına düşerim...Bide bide şöyle bir durum var kilo azalmıyo ama incelme devam ediyor 10 gün önce aynı kiloda olmama rağmen kalçam 94 tü...Dün tekrar ölçtüm 91 olmuş çok şaşırdım hemen gardroba fırladım ve en küçük pantlonum olan MANGO XS pantlonumu denedim inanmıyacakssınız ama oldu en son neredeyse 3 sene önce giyiyordum...demekki kiloda azalma görünmesede beden inceliyor....Dün itibarı ile kendimi çok daha zarif hissettim.....Eşimde 5 kilo verdi oda bayağı değişti....Hepinizi kocaman öpüyorum Sevgiler......(arada yazmasamda ben burdayım düzenli takip ediyorum.....)[/QUOTE
ya ben de diyorum bu forum renksiz tatsız tuzsus demek sen yokmuşsun... ya sen deyince düşündü.m ben de. dukanın hedefine inince bende de bir duraklama bir + bir - .mr dukanın bir bildiği var da ondan mı oyle söyledi acaba yaa. burda bıraksam mı ne yapsam adam bana 55 dediydi. ama hala basenlerde fazlalık var. 52 olmam lazım benim biraz daha direniyim bakayım. ben başından beri 1+1 yapıyorum. 5+5 yapasım var ama cesaretim yok. 5 gün pro yapacak halim yok. offfff offffffffffffffff.
acaba canım 2/0 olanı mı denesen sorun artık bölgesel hale gelmiş ya senin için belki onun faydası olur
acaba canım 2/0 olanı mı denesen sorun artık bölgesel hale gelmiş ya senin için belki onun faydası olur
yaa onu da düşünmüyor değilim. ama 1+1 le bile gitmezken 2/0 la gider mi dersin. fikirleriniz pleaseeee....
yaa onu da düşünmüyor değilim. ama 1+1 le bile gitmezken 2/0 la gider mi dersin. fikirleriniz pleaseeee....
gider canım niye gitmesin?
haftada 2 gün pro mis gibi.
Bölgesel takviyeyle de iyi oluyo diyodu dukan, tecrübe konuşuyo yani sonuçta adam tohtur.
Nasılsa hedefe ulaşmış bir bayan var karşımızda, denemekten bir zarar gelir mi?
Hayır bende gözle görülür incelme var, sayısal verilere gelince bir şey yok. Kalçam hala 94, belim desen söylemeyeyim endişelenebilirsiniz
Kiloda da tık yok ama sanki inceliyorum. Ya da kendimi kandırıyorum. 5+5 te yumruk olayına bi önerisi olan?
Benim vaktim geldi galiba, 8 temmuzdan beri sabitim.
Bölgesel takviyeyle de iyi oluyo diyodu dukan, tecrübe konuşuyo yani sonuçta adam tohtur.
Hayır bende gözle görülür incelme var, sayısal verilere gelince bir şey yok. Kalçam hala 94, belim desen söylemeyeyim endişelenebilirsiniz
Kiloda da tık yok ama sanki inceliyorum. Ya da kendimi kandırıyorum. 5+5 te yumruk olayına bi önerisi olan?
bence de yumruk vaktin gelmiş canım. ben de kalça ölçümü versem hepiniz ağlarsınız arkadaşlar. öyle böyle değil. 2/0 konusu aklıma yatıyor gibi.adam müneccim gibi herşeyi biliyor.belki bunu da bilir.
vavvvvvvvv çok tbr ederim seni canım peki kaç kilo verdin dukanla
Bu arada GoldenVenus'e mutluluklar dilememişim ben!
Hayırlı olsun Sevgili Golden, bi yastıkta kocayın inşallah
Sevgili ggirly için de uzunca bir mesaj yazmak istiyorum, ama sıcağı sıcağına iken yazmam gerekirdi, şimdi anlamsız kalır diye yazmıyorum.
Canım benim, atlamışım, özür dilerim. Sana kocaman sarılmak istiyorum izninle
Eki Görüntüle 228790
herkesi kutluyoruuum
1. 3.3 kilo ile stats
2. 2.8 kilo ile yesemiin
benim bi arkadaşım 53 kg ve 2 haftadan beri 2/0 yapıyo ona sordum da şimdi..onun sorun da basen bölgesinden kavitasyon ve masaj içeren bişeye de gidiyodu 1,5 kg kadar vermiş artı 3 cm de incelme olmuş basenden tabi bu sonuç kavitasyondan mı yoksa 2/0 uygulamasından mı yada tam da dukanın dediği gbi ikisin birleşiminden mi bilemem..şöyle de bişey var ki dukan testinde ona zaten olması gereken kiloda olduğu çıkmıştı ama basen sorunu vardı ayrıca doğum yapmış biriydi göbeği bile dümdüzmüş şu an ve de 1.5 kg vermiş
walla cnm şahsen ben yumruk yapacaksam eğer 5 gün saf pronun üzerine hemen sebzeye geçmeden önce 7 güne tamamlarım baktım gitmiyo 10 gün yaparım..bu benim kilomda olan biri için pek de sorun olmaz atağı da 10 gün yapmıştım ben ama senin kilonda biri için bu kaadar süre de çok uzun gelir gibi geliyo ayh iice kafam karıştı
Eki Görüntüle 228790
herkesi kutluyoruuum
1. 3.3 kilo ile stats
2. 2.8 kilo ile yesemiin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?