Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

canımm çok teşekkürler, hem yumruk hem de tatil dönüşü hızlı kilo verme sürecim oldu bu hafta

kuşum valla liste için söyledim arada kaynasın diye yoksa bak tickerımı bile değişmedim

ben de senin kilonu görünce şampiyon belli 2.kim yazmıştım bide cnm ama stats fena sollamış bide şu uykuda kilo verme olayına katılıyorum ne zaman çok uyusam sabah eksilerle uyanıyodum bu hafta hep uykusuz geçti bende de sürekli artış oldu..off artık neleri hesap eder olduk artık ama bence etkisi var

canım çok teşekkür ederim darısı bekarların başına inş

yani benim, berrinin, yağmurun ve yaseminin
doğru mu saydım?

aynen.. benim için fazla olabilir ama anlamadım yaa ben tedbir olsun diye 1+1 yapıyorum pazartesiden beri
regl için ilaç alıcam önümüzdeki salı doktoruma gidip, o da etkilemezse, regl bitince yumruk yapayım diyorum. Yumruk hakkımı reglden 3 gün sonraya saklicam. Umarım benimki regl ve ameliyat sorunundan dolayı böyledir. Yumruk için regl öncesine beklersem tüm sihrini kaybedebilir, hem o zamana kadar vücut da alışır gibime geliyo 1+1 e, 4 gün yumruk etki eder sanırım. Sebzeleri biraz bol tutuyorum ben bu ara yumrukta saf pro etki etsin diye.

Çok mutsuzum
Tabletim de bozuldu, darty ye gidiyorum şu an 3. kez servise göndermeye şu meredi
Gelince tekrar yazıcam canlarım gerçi ne yazıcam onu da bilmiyorum, ehehe ablama gidiyorum akşama ve yarın yokum, elimden geldikçe takip edicem sizi :)))
çok dedikodu yapmayın :)))

sadeca müthiş birşey olmuşsun :109:harika:98:
tebrikederim müthiş bir değişim.en içten dileklerimle kutlarım.dukanın güzel hatunları.dediğim gibi dukan diyeti değil ismi.GÜZELLER DİYETTE...
HEPİNİZE TANIDIĞIM İÇİN ÇOK ŞANSLI HİSSEDİYORUM KENDİME .HEPİNİZ İYİKİ VARSINIZ.
zayıflayıpta 2-3 kilosu kalanlar formu terk etmenize men ediyorum ona göre...

bu arada bana bahşedilen 3.lük tacı busonolsun ve onuregeye aittir..şimdi baktım da listeden ben +1.3 kg.ım..gözden kaçmış o yüzden sezarın hakkı sezara tebrikler kızlar

Evet yaaa... Ama ofisten dönünce o buz gibi 2 kadeh beyaz yorgunluğumu alıyo) Ben iki sene önce diyetisyenle yaptım , 10 sene üzerine 6 ayda 11 kg vererek 67 yi gördüm.... Kızımın pantolonlarına bile sığıyordum..) Ama sonra yavaş yavaş yine aldım. Diyetisyen döneminde sadece cts akşamları biraz kaçamak yapıyodum. Hafta içi no alcohol

Şimdi de acık dikkat edip yürüyüşleri fazlalaştırıp sana yetişmeyi denicem canım.-))

bide benim başımaaagoldenvenüse de mutluluklarrr...

1+1e geçiş mantıklı cnm belki yumruktan önce bu uygulama şaşırtır metoyu en olmadı 4 gün yumruk bari etkisini gösterir bu sistemde..yumruk için kesinlikle regliyi bekle ben 1.3 kg artıdayım şu an reglimi bekliyorum artık bugün yarınsenin bide ameliyat sorunu filan da vardı az daha sık düşünü doktorunla tam biş görüş öyle dene yumruğu

bence hemen tartıl acayip moral oluyor.hergün gr gr eriyoruz.

off benim de cnm bu aralar deli gibi vişne şarabı çekiyo ama içemiim içemiim işte..diyet için fedekarlık yapıyorum

amanınnn kocam görmesinnn çatlak kız ben evliyim 1 ay sonra 4. yıla giricez hem de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…