süpersin cnm ne kadar sürede verdin peki?canım tamı tamına 12 kılo verdim 72 den 60 kıloya dustum cok mutluyum tam yaz ayı düzenli yaparsanız eminim ki sizde benım kadar başarılı olursunuz.....
walla mantıken öyle görünüyo bebecik bize yumruk olması için 10 gün ancak etki gösterir..ama öte yandan dukan atakta bile 10 günü aşırı kilolular için doktor kontrolünde öneriyo..dolayısıyla durum ironik..bilemedim ben onuuu
5+5 beni hiç zorlamıyo aslında sebze gününde ben yiyecek bişey bulamıyorum pek sebzeyle aram önceden de yoktu bari hızlı vereyim diye 5+5 yapayım dedim ama işte yumruğa ihtiyacım olursa ne yapıcam onu bilemiyorum
şampiyon belli 2.kim?süpersin canım tebrikler yumruk harekatının sonucu bu dimi? harikaaa
bir idol daha geldi..canım ne kadar sürede gitti şimdi hepsi? bide yukarıda da bi soru sormuştum ben sen de fikrini almak istediklerimden biriydin?hiç yumruk gerektirecek bi duraklaman oldu mu?ben de 5+5 yapıyorum da duraklama olursa yumruk bizze etki etmez gibi geliyo e ozaman napçaz bilemedim
yavrukuşum bak afişe ediyosun kendini nazarlara geliceksin burada artılarda bekliyorum ben
evet bu kepekle ilgili yorumların en detaylısı sevgili stas tarafından olmuş. Kepeği kullanmadan da idare edebilirsiniz birkaç gün fakat yulaf kepeğinin asıl amacı mesajdaki gibi, yapışkan özelliğinin olması. Hem tortulara hem besinlere yapışıp bağırsaktan emilimini azaltıyor -böylelikle proteinlerden ne kadar az kalori alıyorsak daha da aza iniyor- ve de serbest radikal oluşumunu önlüyor.
not: serbest radikal demeyi seviyorum ama onlar radikal değil toksik maddeeee
amanın soğanları halka halka doğrayıp elma sirkesinde suyunu çekip kahverengi olana kadar kavurun naaasssııı güzel bi garnitür anlatamam size!
Bu arada vuvu ablam cheesecake denedin mi hiç? Senin damak tadının kuvvetli olduğu belli sana dememem lazım bunu amaben cheesecake i bimden sürülebilir lor alıp onunla yaptım, bakalım soğusun da yicem söylerim nasıl olduğunu
amanınnn statss çık ortaya tacımı elimden almışsın nolamazzzz ben olcaktım birinciben planladığım gibi verseydim bu haftayı 59 la kapatırdım da hem bu hafta yaptığım çok çok kötü bir kaçamak mahvetti beni hem de sanırım uyurken kalori yakıp kilo veriyoruz ama 3-4 gecedir uykusuz geçtiğinden sanırım kalori yakamayarak nerdeyse hep aynı kiloda çıkıyorum
canım çok teşekkür ederimdarısı bekarların başına inş
walla cnm şahsen ben yumruk yapacaksam eğer 5 gün saf pronun üzerine hemen sebzeye geçmeden önce 7 güne tamamlarım baktım gitmiyo 10 gün yaparım..bu benim kilomda olan biri için pek de sorun olmaz atağı da 10 gün yapmıştım ben ama senin kilonda biri için bu kaadar süre de çok uzun gelir gibi geliyo ayh iice kafam karıştı
çoook teşekkür ederim,darısı başına
sıcaklar başladı ya şu düzenli aldığım alkolü de almadığım için duran kilom tekrar hareketlendi.bildiğim kadarı ile sen de benim gibi arada içiyordun sanırım
6 lı rakamları görsem parti verecem,tam 5 yıl oldu görmeyeli,5 yıl önce de 69 du zaten
yani benim, berrinin, yağmurun ve yaseminin
doğru mu saydım?
aynen.. benim için fazla olabilir ama anlamadım yaa ben tedbir olsun diye 1+1 yapıyorum pazartesiden beri
regl için ilaç alıcam önümüzdeki salı doktoruma gidip, o da etkilemezse, regl bitince yumruk yapayım diyorum. Yumruk hakkımı reglden 3 gün sonraya saklicam. Umarım benimki regl ve ameliyat sorunundan dolayı böyledir. Yumruk için regl öncesine beklersem tüm sihrini kaybedebilir, hem o zamana kadar vücut da alışır gibime geliyo 1+1 e, 4 gün yumruk etki eder sanırım. Sebzeleri biraz bol tutuyorum ben bu ara yumrukta saf pro etki etsin diye.
Çok mutsuzum
Tabletim de bozuldu, darty ye gidiyorum şu an 3. kez servise göndermeye şu meredi
Gelince tekrar yazıcam canlarım gerçi ne yazıcam onu da bilmiyorum, ehehe ablama gidiyorum akşama ve yarın yokum, elimden geldikçe takip edicem sizi :)))
çok dedikodu yapmayın :)))
umarım bende başarılı olurum bu konuda bugün 3.günümmmm..ama ben ısrarla tartılmadım hatta uzun zamandır tartılmadığım için diyete başlarkende tartılmayı unuttum... kıyafetlerden anlayacağım bakalım...
benim bi arkadaşım 53 kg ve 2 haftadan beri 2/0 yapıyo ona sordum da şimdi..onun sorun da basen bölgesinden kavitasyon ve masaj içeren bişeye de gidiyodu 1,5 kg kadar vermiş artı 3 cm de incelme olmuş basenden tabi bu sonuç kavitasyondan mı yoksa 2/0 uygulamasından mı yada tam da dukanın dediği gbi ikisin birleşiminden mi bilemem..şöyle de bişey var ki dukan testinde ona zaten olması gereken kiloda olduğu çıkmıştı ama basen sorunu vardı ayrıca doğum yapmış biriydi göbeği bile dümdüzmüş şu an ve de 1.5 kg vermiş
walla cnm şahsen ben yumruk yapacaksam eğer 5 gün saf pronun üzerine hemen sebzeye geçmeden önce 7 güne tamamlarım baktım gitmiyo 10 gün yaparım..bu benim kilomda olan biri için pek de sorun olmaz atağı da 10 gün yapmıştım ben ama senin kilonda biri için bu kaadar süre de çok uzun gelir gibi geliyo ayh iice kafam karıştı
2 haftada 1,5 kg mi vermiş.çok iyiymiş ya. ben şu an çalışmıyorum kavitasyona gidemem. eşim bu tür şeylerin kandırmaca olduğunu düşünüyor. gerçi ben de katılıyorum hatta ben diyetisyenlere bile güvenmiyorum ve para tuzağı olduğunu düşünüyorum.inşalllah arkadaşının kilo vermesi 2/0 ile olmuştur. 2/0 dediğimiz şey y anlış hatırlamıyorum değil mi iki gün pro 5 gün pro sebze oluyor.
Evet yaaa... Ama ofisten dönünce o buz gibi 2 kadeh beyaz yorgunluğumu alıyo) Ben iki sene önce diyetisyenle yaptım , 10 sene üzerine 6 ayda 11 kg vererek 67 yi gördüm.... Kızımın pantolonlarına bile sığıyordum.. ) Ama sonra yavaş yavaş yine aldım. Diyetisyen döneminde sadece cts akşamları biraz kaçamak yapıyodum. Hafta içi no alcohol
Şimdi de acık dikkat edip yürüyüşleri fazlalaştırıp sana yetişmeyi denicem canım.-))
bu arada bana bahşedilen 3.lük tacı busonolsun ve onuregeye aittir..şimdi baktım da listeden ben +1.3 kg.ım..gözden kaçmış o yüzden sezarın hakkı sezara tebrikler kızlar
benim bi arkadaşım 53 kg ve 2 haftadan beri 2/0 yapıyo ona sordum da şimdi..onun sorun da basen bölgesinden kavitasyon ve masaj içeren bişeye de gidiyodu 1,5 kg kadar vermiş artı 3 cm de incelme olmuş basenden tabi bu sonuç kavitasyondan mı yoksa 2/0 uygulamasından mı yada tam da dukanın dediği gbi ikisin birleşiminden mi bilemem..şöyle de bişey var ki dukan testinde ona zaten olması gereken kiloda olduğu çıkmıştı ama basen sorunu vardı ayrıca doğum yapmış biriydi göbeği bile dümdüzmüş şu an ve de 1.5 kg vermiş
2 haftada 1,5 kg mi vermiş.çok iyiymiş ya. ben şu an çalışmıyorum kavitasyona gidemem. eşim bu tür şeylerin kandırmaca olduğunu düşünüyor. gerçi ben de katılıyorum hatta ben diyetisyenlere bile güvenmiyorum ve para tuzağı olduğunu düşünüyorum.inşalllah arkadaşının kilo vermesi 2/0 ile olmuştur. 2/0 dediğimiz şey y anlış hatırlamıyorum değil mi iki gün pro 5 gün pro sebze oluyor.
dukana başladan hemen önce 10 seans gittim kavitasyona + powerplate ama en en fazla 1 -2 cm incelme oldu bende. zaten ordakiler de başlarken seanslara alkol, yağlı yiyecekler, şeker, unlu mamüller ve kırmızı et yasak diyorlar..seanslar süresince. Normalde o yasakladıklarını yemesen zaten incelir insan. yani kısacası bende hiç bir şey farketmedi..sadece cebimde bi fark oldu
dukana başladım sonrasında...1 ay sonra tek ve son seansım kalmıştı aksattığım, bitiminde ölçüm yaptılar..yaa..bakın nasıl da inceldiniz dediler , halbuki ben dukanla incelmiştim de..bişey demedim
evet kızlar listemiz hazır.
Eki Görüntüle 228790
herkesi kutluyoruuum
1. 3.3 kilo ile stats
2. 2.8 kilo ile yesemiin
3. 1.3 kilo ile saksmavisi
bu hafta hep birlikte dünyayı 8.7 kilo hafifletmişiz
dukana başladan hemen önce 10 seans gittim kavitasyona + powerplate ama en en fazla 1 -2 cm incelme oldu bende. zaten ordakiler de başlarken seanslara alkol, yağlı yiyecekler, şeker, unlu mamüller ve kırmızı et yasak diyorlar..seanslar süresince. Normalde o yasakladıklarını yemesen zaten incelir insan. yani kısacası bende hiç bir şey farketmedi..sadece cebimde bi fark oldu
dukana başladım sonrasında...1 ay sonra tek ve son seansım kalmıştı aksattığım, bitiminde ölçüm yaptılar..yaa..bakın nasıl da inceldiniz dediler , halbuki ben dukanla incelmiştim de..bişey demedim
teşekkür ederim. söylediklerin moralimi yerine getirdi.
stas ve yasemin siz spor yapıyor muydunuz?
walla cnm o da bi fırsat sitesinden almıştı kavitasyonu normalde o kadar para vermem diyodu zaten bu fırsat sitelerindeki deneme amaçlı gibi oluyo..3 alete giriyomuş toplamda 30 dk.da bitiyo hepsi..ben de pek faydası olacağını sanmıyorum bu tür şeylerin hatta diyetisyen konusuna da katılıyorum hepsi öyle değildir belki ama son bi kaç tecrübemden sonra hele de benim gibi obezlere resmen yolunacak kaz gözüyle bakıyolar,gözlerindeki dolar işaretini görebiliyorum
neyse konuya dönersek 2/0 2 gün yani pzt perş saf protein diğer günler abartmamak koşuluyla normal beslenme..senin söylediğin ise 2/7 olandı cnm..şimdi benim bu arkadaşa da ben önerdim bu dukanın 2/0.. hazır kavitasyona gidiyosun dene bakalım şunu da yanında işe yarayacak mı diye kobay yaptım kızı anlicanızama faydasını gördü neticede..dukan da zaten 2/0dan bahsederken mezoterapi gibi bölgesel incelme prog.ile beraber uygulanırsa ii bi sonuç vereceğinden bahsediyodu..ama şimdi asıl sorun şu ki o kişi direkt dukana bu yöntemle başladı sen normal seyir yaparken birden 2/0 yaparsan normal beslenme dediği 5 gün nasıl olacak sebze+pro gibi yaparsan 2/7 olayına giriyo e o zaman bölgesel kilo verdirmez mi gibi de bir sürü soru doğuyo?işte o kısımlar düşündürücü
yani benim, berrinin, yağmurun ve yaseminin
doğru mu saydım?
aynen.. benim için fazla olabilir ama anlamadım yaa ben tedbir olsun diye 1+1 yapıyorum pazartesiden beri
regl için ilaç alıcam önümüzdeki salı doktoruma gidip, o da etkilemezse, regl bitince yumruk yapayım diyorum. Yumruk hakkımı reglden 3 gün sonraya saklicam. Umarım benimki regl ve ameliyat sorunundan dolayı böyledir. Yumruk için regl öncesine beklersem tüm sihrini kaybedebilir, hem o zamana kadar vücut da alışır gibime geliyo 1+1 e, 4 gün yumruk etki eder sanırım. Sebzeleri biraz bol tutuyorum ben bu ara yumrukta saf pro etki etsin diye.
Çok mutsuzum
Tabletim de bozuldu, darty ye gidiyorum şu an 3. kez servise göndermeye şu meredi
Gelince tekrar yazıcam canlarım gerçi ne yazıcam onu da bilmiyorum, ehehe ablama gidiyorum akşama ve yarın yokum, elimden geldikçe takip edicem sizi :)))
çok dedikodu yapmayın :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?