Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

benim bi arkadaşım 53 kg ve 2 haftadan beri 2/0 yapıyo ona sordum da şimdi..onun sorun da basen bölgesinden kavitasyon ve masaj içeren bişeye de gidiyodu 1,5 kg kadar vermiş artı 3 cm de incelme olmuş basenden tabi bu sonuç kavitasyondan mı yoksa 2/0 uygulamasından mı yada tam da dukanın dediği gbi ikisin birleşiminden mi bilemem..şöyle de bişey var ki dukan testinde ona zaten olması gereken kiloda olduğu çıkmıştı ama basen sorunu vardı ayrıca doğum yapmış biriydi göbeği bile dümdüzmüş şu an ve de 1.5 kg vermiş

Aynen ben de öyle.. Nisan gibi gittim 5 seansa
Hiç bir fark olmadı sadece param gitti, dediğin gibi bir sürü şeyi de yemek yasak zaten ... Ayrıca resmen koyun gibi davranıyorlardı. Randevu falan hak getire . O kadar kalabalıktı ki.. Ben sevmem öyle şey, bir merkeze gidiyorsam ve paramı da bastırıyorsam ve hatta uygun saatlerini söyleyin ona göre geliim diyosam insan gibi davrnılmasını isterim.. ( sanırım hepimiz.-))

canım çook teşekkür ederim..o senin güzel görüşün bende çok mutluyum sizleri tanıdığıma...sahiden müthiş bi kader birliği bi yol arkadaşlığı oldu aramızda...mutlu'nun söylediği sözü acaip tuttum çirkin kadın yoktur dukanla tanışmamış kadın vardır:) sahiden doğru geçen günkü misafirim tabiki görümcemdi allahım çatlama sesini bariz duydum yaa neden insanlar böyle neden başarıyı gönülden kutlamak bu kadar zor..burda tanımadığımız insanlar kilo verince bile seviniyoruz umutlanıyoruz birbirimizi destekliyoruz..belkide bu yüzden gerçek hayatımızda canı gönülden destek olanların sayısı az olduğundan bu kadar bağlandık buraya ve birbirimize...bende hepinizi seviyorum ve sana katılıyorum burdan ayrılan olursa yolarııımmm :))

anam canımcım walla kalp kalbe karşı..ben de şu sayfaları okuyup bitireyim de sadecaya bi selam vereyim diyordum :)
canım gerçekten müthiş olmuşsun..süper bir durum bu..aynaya bakıp bakıp kendinle,p.dukanla hatta kadınlar klübüyle gurur duyuyosundur eminim

bu arada bana bahşedilen 3.lük tacı busonolsun ve onuregeye aittir..şimdi baktım da listeden ben +1.3 kg.ım..gözden kaçmış o yüzden sezarın hakkı sezara tebrikler kızlar

o taç hepimizin canım ...kilo verelim dukanı bırakmayalım ve en önemlisi arkadaşlığımızı.

siz benim renksiz hayatımı renk kattınız.neden derseniz:
biri engelli (15 yaşında )biri hiperaktif (6 yaşında)2 oğlum var.onlarla dışarı çıkıp sosyalleşmek çok zor.gelenler gidenler sağolsun ama kafa dengi insanlar olmayınca bunalıyordum.tebessüm etmek birşeyler paylaşmak güzel miş.hele birşeylere başarabilmek...

o zaman kesinlikle dukan etkisi bariz incelmede kızlar..busonolsun mesela şunu yapabilirsin eğer 2/0 uygulayacaksan evde bi masaj aletin varsa düzenli olarak basen kısmına bölgesel masajı kendin yap amaç titreşim değil mi o da titretiyo işte

walla canım ben nerden duycam allahın jelatinini kendi başıma :)))
yine bu sitedekilerden duydum,ve görmemiş olduğumdan gurmenette de jelatin yazıyou ahanda dedim hemen aliim..
aldım dolap bekliyor :) nedir,ne kadar konulmalı,nasıl kullanılmalı hiç bilmiyorum arkadaşım..küçücük birşey benim aldığımda zaten..ha bu yaprak olanını da dün duydum işte..daha tozu içime sindirememiştim oysaki

elettracım inan bana ben kavitasyon hariç her moku denedim:))ve kesinlikle para tuzağı asla inancım kalmadı hiçbirine...yürüyüş ve diyetle bile ciddi farklar olabiliyoken nedne bu tip şeylere kanalımki hala...ben evvelki yıl platese gitmiştim o sahiden süper özel ders aldığınızda makinelerde çalıştırıyo hoca fakat alışmadık şeyde şey durmazya:) o hesap kendime güvenip başlamıyorum tekrar..baya bi olumlu fark olmuştu kasları uzattığı için biçimleniyo insan..kilom varken bile düzgünleşmiştim...fakat bunları sürekli yaşam şekli haline getirmezsek ne yazıkki paralar çöpe başka yolu yok...ben o kadar kilo verdim inanın sarkma falan olmadı dukanla...düzenli yürüyüş yapmak bile yeterli pro ağırlıklı beslenmeye bence..

kesinlikle bırakmak yok sonuna kadar devaaam.. insanlar beyin engelli olduğu için canım sosyalleşilmesine fırsat vermiyolar maalesef seni anlıyorum benim de var engelli bi kuzenim ordan biliyorum..dediğim gibi engel onların beyninde sen inadına yapmak istediklerini yap ve kimseyi takma ve tabi burdan da kopma..ben de forumu okurken deli gbi gülüyorum bazen yaa burası hakkaten çok eğlenceli yasasın dukanistler

anam ya hakkaten vermiştin galiba..ama sonra dedin ya ben bi tadına bakayım tam tarifi yazarım diye..bi de sütlaç demiştikya o isimli bi tarif bekliyorum ben de saf saf :) tamam arkadaşım sağolasın..bende toz var zaten..tozun da ne kadar konması gerekir hiç bi fikrim yok

İnan sana katılıyorum diyete başlayalı 2 ay oldu hiç yürüyüş yapmadan spor yapmadan 14 kiloyu verdim ama son bir iki haftadır yürüdüğüm halde ve mekik çektiğim halde kilo veremiyorum 95-96 arasında geziniyorum sinir oluyorum ya

canım çook tşkler vuvumm..ay sahiden insan bi havaya giriyo ne yalan söliyim:))allahın dukanını olurda görürsem valla ortam ne olursa olsun atlıcam zaten boynuna:)) kesinlikle sizlerle ve kendimle gurur duyuyorum birbirimize desteğimiz sürdükce daha neler başarıcaz allah bilir...hepinizden ayrı ayrı çok şey öğrendim ne tarifler ne tarifler burayı keşfetmeseydim bu kadar zevkle yapamazdım sanırım diyetimi hepinize çoook tşkler canlar..

canım benim oğluşlarını allah bağışlasın tatlım...ne diyimki hayat böle bişi işte hepimiz türleri deişik olsada sınavdayız...haklısın herşey yolunda giderken bile basit şeyler yüzündende olsa bunalıyo işte insan.. sana kolaylıklar diliyorum canım...

valla arkadaşlar, ben spor özürlüyüm, yani salonlarda bişey yapamıyorum ama 8km ötede bilmem ne var onu almaya git desinler gideyim, 3 saat ya da daha fazla masa tenisi oyna desinler oynayayım ama o yürüme bandında yürümek ölüm bana, pilatesi de şehir fırsatlarından alıp denemiştim, hoş ve yararlı bişey oldupuna kanaat getirdim ancak ona gittiğimde 11 kg daha fazlaydım ve ben dengemi sağlayamıyordum, tek ayak üzerinde duramıyordum , makinalarla yapılan aklıma yattı ama onda da hocayla yakın teması görünce vazgeçtim, adam resmen arkadan sarılıyor filan, hoşuma gitmedi, bir ümidim wii fit kaldı onu da daha kuramadım o iyi olacak gibime geliyor..e bi de yüzüyorum tabii, ama bunların düzeni yok işte :78:

canım benim cheesecake,tiremisu gibi öyle peynirli labneli tatlılar benim pek tarzım değilmiş sanırım..ne denediysem beğenmedim..zaten normalde de bayılmazdım..bu diyette de labneli limonlu kek yaptım beğenmedim, lorlu bişiler yaptım beğenmedim..bitek şu şerbetli lor tatlısını sevmiştim..ama yine de sütlü tatlıları tercih ederim mesela bizim sütlacımız gibi :)))
afiyet olsun canımcımmm..eminim güzel olmuştur hamarat kardeşim benim..

anam sorumun muhatabı bir kişi daha burda..canım sen seyir evresini ne şekilde uyguladın bu sürede?bide yumruğa ihtiyacın oldu mu?bide 5+5 yapıyorsan yumruk nasıl oluyo bi fikrin var mı?bide bide bideler bu kadaaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…