ne diyosunnn . ayyy bak şimdi ağlıycam mutluluktan....
amanınnn kocam görmesinnnçatlak kız ben evliyim 1 ay sonra 4. yıla giricez hem de
sadeca müthiş birşey olmuşsun :109:harika:98:
tebrikederim müthiş bir değişim.en içten dileklerimle kutlarım.dukanın güzel hatunları.dediğim gibi dukan diyeti değil ismi.GÜZELLER DİYETTE...
HEPİNİZE TANIDIĞIM İÇİN ÇOK ŞANSLI HİSSEDİYORUM KENDİME .HEPİNİZ İYİKİ VARSINIZ.
zayıflayıpta 2-3 kilosu kalanlar formu terk etmenize men ediyorum ona göre...
canım merabaa epeydir göremedim seni hatta konun geçti nerde bu kız die...geçmişi az okuyabildim neyseki bi sorun yok gene burdasın cnm...banada ani misafir bastırdı bikaçgündür yoktum doğru düzgün...insanın gözleri arıyo valla tanıdıklarını:)..bu arada yeni gelen tüüüüm ark.lar hoşgelmişler...resmini kısa süre yayınlamışsın ama ben kaçırdım..sağlık olsun nabalım beya başka sefere inşallah vuvuucum:)
bu arada bana bahşedilen 3.lük tacı busonolsun ve onuregeye aittir..şimdi baktım da listeden ben +1.3 kg.ım..gözden kaçmış o yüzden sezarın hakkı sezara tebrikler kızlar
benim bi arkadaşım 53 kg ve 2 haftadan beri 2/0 yapıyo ona sordum da şimdi..onun sorun da basen bölgesinden kavitasyon ve masaj içeren bişeye de gidiyodu 1,5 kg kadar vermiş artı 3 cm de incelme olmuş basenden tabi bu sonuç kavitasyondan mı yoksa 2/0 uygulamasından mı yada tam da dukanın dediği gbi ikisin birleşiminden mi bilemem..şöyle de bişey var ki dukan testinde ona zaten olması gereken kiloda olduğu çıkmıştı ama basen sorunu vardı ayrıca doğum yapmış biriydi göbeği bile dümdüzmüş şu an ve de 1.5 kg vermiş
Aynen ben de öyle.. Nisan gibi gittim 5 seansa
Hiç bir fark olmadı sadece param gitti, dediğin gibi bir sürü şeyi de yemek yasak zaten ... Ayrıca resmen koyun gibi davranıyorlardı. Randevu falan hak getire . O kadar kalabalıktı ki.. Ben sevmem öyle şey, bir merkeze gidiyorsam ve paramı da bastırıyorsam ve hatta uygun saatlerini söyleyin ona göre geliim diyosam insan gibi davrnılmasını isterim.. ( sanırım hepimiz.-))
[QUOTE;20190544]walla cnm o da bi fırsat sitesinden almıştı kavitasyonu normalde o kadar para vermem diyodu zaten bu fırsat sitelerindeki deneme amaçlı gibi oluyo..3 alete giriyomuş toplamda 30 dk.da bitiyo hepsi..ben de pek faydası olacağını sanmıyorum bu tür şeylerin hatta diyetisyen konusuna da katılıyorum hepsi öyle değildir belki ama son bi kaç tecrübemden sonra hele de benim gibi obezlere resmen yolunacak kaz gözüyle bakıyolar,gözlerindeki dolar işaretini görebiliyorum
neyse konuya dönersek 2/0 2 gün yani pzt perş saf protein diğer günler abartmamak koşuluyla normal beslenme..senin söylediğin ise 2/7 olandı cnm..şimdi benim bu arkadaşa da ben önerdim bu dukanın 2/0.. hazır kavitasyona gidiyosun dene bakalım şunu da yanında işe yarayacak mı diye kobay yaptım kızı anlicanızama faydasını gördü neticede..dukan da zaten 2/0dan bahsederken mezoterapi gibi bölgesel incelme prog.ile beraber uygulanırsa ii bi sonuç vereceğinden bahsediyodu..ama şimdi asıl sorun şu ki o kişi direkt dukana bu yöntemle başladı sen normal seyir yaparken birden 2/0 yaparsan normal beslenme dediği 5 gün nasıl olacak sebze+pro gibi yaparsan 2/7 olayına giriyo e o zaman bölgesel kilo verdirmez mi gibi de bir sürü soru doğuyo?işte o kısımlar düşündürücü
ya bak yine kafam karıştı. 2 gün pro diğer günler normal beslenme beni bozar gibi geliyo. ya 1+1 e devam edicem ya da 2/7 yi düşünücem. offf ya düşün düşün nereye kadar. bu arada söylemeyi unuttum ben 4 çocuk annesiyim. en küçüğü 10 aylık.
tatlım sen gene tozunu mozunu görüp edinmişsin ben adını duyarım ama daha hiiiç görmedim bi nası bişi..aslında eğer kıvam işi için uygunsa süper olur yulaf hakkımızı kullanmadan tatlı yaparız hiç olmazsa...deneyimi olan arkadaşlar mutlaka cevap verecektir bu meraktaki arkadaşlarına
benim bi arkadaşım 53 kg ve 2 haftadan beri 2/0 yapıyo ona sordum da şimdi..onun sorun da basen bölgesinden kavitasyon ve masaj içeren bişeye de gidiyodu 1,5 kg kadar vermiş artı 3 cm de incelme olmuş basenden tabi bu sonuç kavitasyondan mı yoksa 2/0 uygulamasından mı yada tam da dukanın dediği gbi ikisin birleşiminden mi bilemem..şöyle de bişey var ki dukan testinde ona zaten olması gereken kiloda olduğu çıkmıştı ama basen sorunu vardı ayrıca doğum yapmış biriydi göbeği bile dümdüzmüş şu an ve de 1.5 kg vermiş
Aynen ben de öyle.. Nisan gibi gittim 5 seansa
Hiç bir fark olmadı sadece param gitti, dediğin gibi bir sürü şeyi de yemek yasak zaten ... Ayrıca resmen koyun gibi davranıyorlardı. Randevu falan hak getire . O kadar kalabalıktı ki.. Ben sevmem öyle şey, bir merkeze gidiyorsam ve paramı da bastırıyorsam ve hatta uygun saatlerini söyleyin ona göre geliim diyosam insan gibi davrnılmasını isterim.. ( sanırım hepimiz.-))
o taç hepimizin canım ...kilo verelim dukanı bırakmayalım ve en önemlisi arkadaşlığımızı.
siz benim renksiz hayatımı renk kattınız.neden derseniz:
biri engelli (15 yaşında )biri hiperaktif (6 yaşında)2 oğlum var.onlarla dışarı çıkıp sosyalleşmek çok zor.gelenler gidenler sağolsun ama kafa dengi insanlar olmayınca bunalıyordum.tebessüm etmek birşeyler paylaşmak güzel miş.hele birşeylere başarabilmek...
[QUOTE;20190544]
ya bak yine kafam karıştı. 2 gün pro diğer günler normal beslenme beni bozar gibi geliyo. ya 1+1 e devam edicem ya da 2/7 yi düşünücem. offf ya düşün düşün nereye kadar. bu arada söylemeyi unuttum ben 4 çocuk annesiyim. en küçüğü 10 aylık.
Maşallah, Allah güzel güzel sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Cesaretinden ötürü seni ve kocanı kutluyorum
dun yazdim ama tekrar yazarim canim
250 gr. light sut
1,5 yaprak jelatin
yeterince tatlandirici ve icine tarcin ilave edersek piserken daha lezzetli oluyo
yaprak jelatini once biraz soguk suda islatmak lazim ama dun islatmadan direk sutun icine koyup pisirdim sonuc ayniydi
toz jolemde var evde ama hic denemedim bence olabilir bi deneyebiliriz
Maşallah, Allah güzel güzel sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Cesaretinden ötürü seni ve kocanı kutluyorum
çok teşekkür ederim.hayatımız renkli sesli ve eğlenceli geçiyor çocuklar sayesinde. hele bebiş evin neşesi oldu. Allah herkesin gönlüne göre versn. hepimizin mutluluğu daim olsun.
canım o bende de çok oluyor merak etme spor yapmayınca çatır çatır veriyorum spor yapınca ertesi gün kesinlikle hiç şaşmadı kilo alıyorum ama ben bunun kastan falan sebep olduğunu düşünüyorum yoksa incelme ve yağ yakımı bence devam ediyor merak etme ben tatilden önce de şimdi ki kilomdaydım sonra aldım verdim yine aynı kiloya geldim ama daha inceyim giydiklerimden farkediyorum yani merka etme
[QUOTE;20190544]
offbahsettikçe benim de kafam karıştı walla..işte 1+1 ile sen kilo verişine devam etmişsin ya 2/0 da aslında güçlendirme gibi olmaz mı bi nevi..1 gün saf pro yerine 2 gün olacak..belki güçlendirmeden önce bunu denersin 5 günü güçlendirme gibi yaparsın ve böylece kilolar gider..yani umarım:18:ayyh konuştukça daha da kafa karıştırıyo ve kafam karışıyo sanki yaa
bu arada aman allahım diyorum 4 çocuk annesi ve 52 kg muben daha zayıflicam evlenicem çocuk yapıcam da ohohoho yaşın kaç cnm onu da soriim bi yandan bide allah bağışlasın hepsini
anam canımcım walla kalp kalbe karşı..ben de şu sayfaları okuyup bitireyim de sadecaya bi selam vereyim diyordum :)
canım gerçekten müthiş olmuşsun..süper bir durum bu..aynaya bakıp bakıp kendinle,p.dukanla hatta kadınlar klübüyle gurur duyuyosundur eminim
o taç hepimizin canım ...kilo verelim dukanı bırakmayalım ve en önemlisi arkadaşlığımızı.
siz benim renksiz hayatımı renk kattınız.neden derseniz:
biri engelli (15 yaşında )biri hiperaktif (6 yaşında)2 oğlum var.onlarla dışarı çıkıp sosyalleşmek çok zor.gelenler gidenler sağolsun ama kafa dengi insanlar olmayınca bunalıyordum.tebessüm etmek birşeyler paylaşmak güzel miş.hele birşeylere başarabilmek...
elettracım inan bana ben kavitasyon hariç her moku denedim:))ve kesinlikle para tuzağı asla inancım kalmadı hiçbirine...yürüyüş ve diyetle bile ciddi farklar olabiliyoken nedne bu tip şeylere kanalımki hala...ben evvelki yıl platese gitmiştim o sahiden süper özel ders aldığınızda makinelerde çalıştırıyo hoca fakat alışmadık şeyde şey durmazya:) o hesap kendime güvenip başlamıyorum tekrar..baya bi olumlu fark olmuştu kasları uzattığı için biçimleniyo insan..kilom varken bile düzgünleşmiştim...fakat bunları sürekli yaşam şekli haline getirmezsek ne yazıkki paralar çöpe başka yolu yok...ben o kadar kilo verdim inanın sarkma falan olmadı dukanla...düzenli yürüyüş yapmak bile yeterli pro ağırlıklı beslenmeye bence..
yavrukuşum bak afişe ediyosun kendini nazarlara geliceksin burada artılarda bekliyorum ben
evet bu kepekle ilgili yorumların en detaylısı sevgili stas tarafından olmuş. Kepeği kullanmadan da idare edebilirsiniz birkaç gün fakat yulaf kepeğinin asıl amacı mesajdaki gibi, yapışkan özelliğinin olması. Hem tortulara hem besinlere yapışıp bağırsaktan emilimini azaltıyor -böylelikle proteinlerden ne kadar az kalori alıyorsak daha da aza iniyor- ve de serbest radikal oluşumunu önlüyor.
not: serbest radikal demeyi seviyorum ama onlar radikal değil toksik maddeeee
amanın soğanları halka halka doğrayıp elma sirkesinde suyunu çekip kahverengi olana kadar kavurun naaasssııı güzel bi garnitür anlatamam size!
Bu arada vuvu ablam cheesecake denedin mi hiç? Senin damak tadının kuvvetli olduğu belli sana dememem lazım bunu amaben cheesecake i bimden sürülebilir lor alıp onunla yaptım, bakalım soğusun da yicem söylerim nasıl olduğunu
İnan sana katılıyorum diyete başlayalı 2 ay oldu hiç yürüyüş yapmadan spor yapmadan 14 kiloyu verdim ama son bir iki haftadır yürüdüğüm halde ve mekik çektiğim halde kilo veremiyorum 95-96 arasında geziniyorum sinir oluyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?