[QUOTE;20190544]
ya bak yine kafam karıştı. 2 gün pro diğer günler normal beslenme beni bozar gibi geliyo. ya 1+1 e devam edicem ya da 2/7 yi düşünücem. offf ya düşün düşün nereye kadar. bu arada söylemeyi unuttum ben 4 çocuk annesiyim. en küçüğü 10 aylık.
masallah allah bağışlasın canım evlatlarını...sahiden büyük cesaret..onlara yetişeyim derken sende kilo milo kalmaması lazım normalde ama yeni doğum yapmışsın daha 10 aylık bebiş...ohhh kokla onu bizim için en tatlı zamandır şimdi
[QUOTE;20191095]
offbahsettikçe benim de kafam karıştı walla..işte 1+1 ile sen kilo verişine devam etmişsin ya 2/0 da aslında güçlendirme gibi olmaz mı bi nevi..1 gün saf pro yerine 2 gün olacak..belki güçlendirmeden önce bunu denersin 5 günü güçlendirme gibi yaparsın ve böylece kilolar gider..yani umarım:18:ayyh konuştukça daha da kafa karıştırıyo ve kafam karışıyo sanki yaa
bu arada aman allahım diyorum 4 çocuk annesi ve 52 kg muben daha zayıflicam evlenicem çocuk yapıcam da ohohoho yaşın kaç cnm onu da soriim bi yandan bide allah bağışlasın hepsini
walla mantıken öyle görünüyo bebecik bize yumruk olması için 10 gün ancak etki gösterir..ama öte yandan dukan atakta bile 10 günü aşırı kilolular için doktor kontrolünde öneriyo..dolayısıyla durum ironik..bilemedim ben onuuu
5+5 beni hiç zorlamıyo aslında sebze gününde ben yiyecek bişey bulamıyorum pek sebzeyle aram önceden de yoktu bari hızlı vereyim diye 5+5 yapayım dedim ama işte yumruğa ihtiyacım olursa ne yapıcam onu bilemiyorum
şampiyon belli 2.kim?süpersin canım tebrikler yumruk harekatının sonucu bu dimi? harikaaa
bir idol daha geldi..canım ne kadar sürede gitti şimdi hepsi? bide yukarıda da bi soru sormuştum ben sen de fikrini almak istediklerimden biriydin?hiç yumruk gerektirecek bi duraklaman oldu mu?ben de 5+5 yapıyorum da duraklama olursa yumruk bizze etki etmez gibi geliyo e ozaman napçaz bilemedim
masallah allah bağışlasın canım evlatlarını...sahiden büyük cesaret..onlara yetişeyim derken sende kilo milo kalmaması lazım normalde ama yeni doğum yapmışsın daha 10 aylık bebiş...ohhh kokla onu bizim için en tatlı zamandır şimdi
tamam canım kokluyorum öpüyorum ısırıyorum bile.
valla arkadaşlar, ben spor özürlüyüm, yani salonlarda bişey yapamıyorum ama 8km ötede bilmem ne var onu almaya git desinler gideyim, 3 saat ya da daha fazla masa tenisi oyna desinler oynayayım ama o yürüme bandında yürümek ölüm bana, pilatesi de şehir fırsatlarından alıp denemiştim, hoş ve yararlı bişey oldupuna kanaat getirdim ancak ona gittiğimde 11 kg daha fazlaydım ve ben dengemi sağlayamıyordum, tek ayak üzerinde duramıyordum , makinalarla yapılan aklıma yattı ama onda da hocayla yakın teması görünce vazgeçtim, adam resmen arkadan sarılıyor filan, hoşuma gitmedi, bir ümidim wii fit kaldı onu da daha kuramadım o iyi olacak gibime geliyor..e bi de yüzüyorum tabii, ama bunların düzeni yok işte :78:
anam ya hakkaten vermiştin galiba..ama sonra dedin ya ben bi tadına bakayım tam tarifi yazarım diye..bi de sütlaç demiştikya o isimli bi tarif bekliyorum ben de saf saf :) tamam arkadaşım sağolasın..bende toz var zaten..tozun da ne kadar konması gerekir hiç bi fikrim yok
paketin onune arkasina bak bi istersen iyice cunku benim evdekilerde icinde misir nisastasi var diye yaziyo o zaman tozunu kullanamayizama bi internetten yaprak jole diye yaz cikan resim bence sana yabanci gelmiycek ayrica pastanelere sorulabilinir onlar belkide nerde bulabileceginiz hakkinda yardim edebilirler
Bu keki böyle güzel kabartmak için ipucu verirmisin tatlım ya,kek kalıbının içine 2 ölçümü tek ölçümü yapıyorsun:44: :44: benim keklerimin içi hep biraz ıslak ve kabarmamış oluyor
saksmaviciiimm sanırım daha hiç duraklama yaşamamışsın,maşallah ,inşallah hiç de yaşamazsın..ne kadar olmuştu başladığın canım senin? eğer şimdiye kadar olmadıysa olmaz gibime geliyor..zaten bence 5+5 in böyle bir özelliği var,duraklama yaşatmayabilir çünkü öbüründe birgün verip birgün alıyorsun üstüste bir şok yaratmıyorsun vücuda ama 5+5 böyle yapmıyor..5+5 in tek kötü özelliği zor yapılması bence..sen daha duraklamaya girmeden bunları düşünmesene canım..çağırıyosun bana olumsuzluları:)
benim için de öppp..bi önceki alıntım çıkmamış neyse cnm bence de 2/0 olayını kapatalım yoksa kafalar iyice karışcaktamam canım kokluyorum öpüyorum ısırıyorum bile.ayrıca genç bi anneymişsin de çocuklarla arkadaş gibi büyüyeceksiniz valla ne güzel
ya kızlar ben 2 3 gundur hiç yazmıyorum ama her mesajı tek tek okuyorum.bugun tartılamadım.yarın sabah tartılacagım.
dukanın sıtesınden benım için ideal olan kilomu öğrenmek istiyorum(konusu geçince merak ettim)
ama üyelik falan istiyor ve ingilizce acaba nasıl öğrenebilirim ideal kilo mu?:78:
busonolsun maşallah 4 çocuk haa..süpersin walla..Allah bağışlasın..ne güzel 4 çocuktan sonra bu kiloda olman..ben doğurmadan 78 i gördüm düşün..onuregem Allah senin de çocuklarını sana,seni de çocuklarına bağışlasın canım..Allah kolaylık versin ayrıca...
elisaday liste için çok teşekkürler,ellerine sağlık...stras,yasemin (ve hatta saksmavisi :)) sizleri kutluyorum canlarım gerçekten çok iyi kilo vermişsiniz..yaseminim walla süpersin..kek de süper olmuş..afiyet olsun..
sadeca yaw galiba bu jelatin denen şey jöle(yani jöle yapımında kullanılan madde)..ben jöleyi hiç sevmem..ama sütlü jöle hiç duymadım ben..süte katınca bildiğimiz jöle gibi olmaz belki,daha güzel olur ha..
ama sadecam ya da diğer arkadaşlar size bir ricam olacak..ben tatile çıkıyorum bu gece,belki nete giremem orda hiç,gelince de belki okuyamam 10 günlük geçmişi,deneyip beğenen olursa tariflere yazabilir mi,orada daha kolay bulurum en azından..sağolun şimdiden
canım site dukandiet.co.uk mail adresi veriyosun ama üyelik gerekmiyo zaten aynı adrsle 2 gün sonra giriş yapıp tablona bakmak istesen bakamıyosun ne hikmetse..bi ara türkçe bi şekilde nalatılmıştı nasıl yapılacağı ama linki nerdedir kimdedir hiç bilmiyorum :S
hımm tesekkurler bende mail ve şifre isteyince uye olmak lazım dıye dusundum.saol
yağmurummmm tebrik ediyorum canım seniii..hadi kurtuldun tatil fazlalıklarından..darısı başıma :)
Merhaba kızlar uzun zaman oldu yazamadım...Ama bakıyorum ki yokluğum hiç fark edilmemişÜzüldüm yaaaaaa....Neyse yapıcak bişey yok gel gelelim kilo durumlarına...Arkadaşlar bu dukan büyücümüdür nedir bilmem ama bana öngördüğü kiloya ulaştığımdan berri 58 altına inemiyorum 3 gün yumruk yaptım nafile....Ama sabırla devam edicem elbet 58 in altına düşerim...Bide bide şöyle bir durum var kilo azalmıyo ama incelme devam ediyor 10 gün önce aynı kiloda olmama rağmen kalçam 94 tü...Dün tekrar ölçtüm 91 olmuş çok şaşırdım hemen gardroba fırladım ve en küçük pantlonum olan MANGO XS pantlonumu denedim inanmıyacakssınız ama oldu en son neredeyse 3 sene önce giyiyordum...demekki kiloda azalma görünmesede beden inceliyor....Dün itibarı ile kendimi çok daha zarif hissettim.....Eşimde 5 kilo verdi oda bayağı değişti....Hepinizi kocaman öpüyorum Sevgiler......(arada yazmasamda ben burdayım düzenli takip ediyorum.....)
evet kızlar listemiz hazır.
Eki Görüntüle 228790
herkesi kutluyoruuum
1. 3.3 kilo ile stats
2. 2.8 kilo ile yesemiin
3. 1.3 kilo ile saksmavisi
bu hafta hep birlikte dünyayı 8.7 kilo hafifletmişiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?