Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

neyse daha fazla kafa karıştırmadan bu konuyu kapatıyorum. canım ben 75 doğumluyum.daha önce 37 yaşımda olduğumu yazmıştım ama 36 mışı. niye yaşımı büyütüyosam ya hayret bişi.

saksmaviciiimm sanırım daha hiç duraklama yaşamamışsın,maşallah ,inşallah hiç de yaşamazsın..ne kadar olmuştu başladığın canım senin? eğer şimdiye kadar olmadıysa olmaz gibime geliyor..zaten bence 5+5 in böyle bir özelliği var,duraklama yaşatmayabilir çünkü öbüründe birgün verip birgün alıyorsun üstüste bir şok yaratmıyorsun vücuda ama 5+5 böyle yapmıyor..5+5 in tek kötü özelliği zor yapılması bence..sen daha duraklamaya girmeden bunları düşünmesene canım..çağırıyosun bana olumsuzluları:)

:))) ay öldürdün beniii kız yok sarılma falan sen nası bi plates yaptın ben bilemedim şimdi:)))valla yaklaşık 3 ay falan gittim ben adamcazla öle bi teşfikimesaimiz olmadı:)))hangimizinki yanlış acaba:) benimn gittiğim yerde 3 tane yanyana alet vardı o diğerinde gösteriyodu bende ona bakarak uygulamıştım...aynen bant çok sıkıcı dışarda yürümek güzel ama havalar ısınınca yürünmüyoki mecbur bantta yürüyorum bende..ama haziran sonuna kadar inatla dışarı çıktım..benim annem ne bantı var ne başka bişeyi nasıl olmuşta çekmemişim kadına bilmiyorum valla kızlar 1 saat evde masanın etrafında yürüyo koridor moridor turluyo evde..sonra yerde bikaç hareket yapıyo komik ama klozet üstünde bile hareket geliştirmiş orda bi boş durmuyo anlıcanız...:))

paketin onune arkasina bak bi istersen iyice cunku benim evdekilerde icinde misir nisastasi var diye yaziyo o zaman tozunu kullanamayiz ama bi internetten yaprak jole diye yaz cikan resim bence sana yabanci gelmiycek ayrica pastanelere sorulabilinir onlar belkide nerde bulabileceginiz hakkinda yardim edebilirler

kızlar ben akşamüstü metromarkete gitcem orda kesin vardır..ordan edinebildiğim kadar bilgi edinip sze aktarırım akşama...bende merak ettim ne menem bişidir bu içeriği nedir..ben hayvansal bişi die biliyorum yani kemiklerle ilgili bişi die duydum sanki ama emin değilim..inşallah vardır ordada öğreniriz bari

Bu keki böyle güzel kabartmak için ipucu verirmisin tatlım ya,kek kalıbının içine 2 ölçümü tek ölçümü yapıyorsun:44: :44: benim keklerimin içi hep biraz ıslak ve kabarmamış oluyor

canım benimde bazen senin dediğin gibi oluyor bazende böyle güzel şans biraz yanii

bende vuvucummdan aldığım tavsiyeleri uyguluyorum işte yumurta ve şekeri fazla çırpıyorum yulaf kepeğini tariften biraz daha fazla koyuyorum fırına vermeden bekletiyorum şişsin diye sonraaa koyduğum kabı tepeleme doldurmuyorum incemsi kalıyor hafif sonraaa fırında pişme süresi dolsa bile 15 dakika fırının içinde tutuyorum bi de çıkarınca baya bekletiyorum kesmeden vs vs ama dediğim gibi şansa iyi oldu bu kez

38 gün oldu cnm ben başlayalı ama kiloma nazaran yavaş veriyorum sanki..bende de 5+5 olasına rağmen sürekli artı eksiler var şu anda da +1.3 kgdayım onu da regliye bağlıyorum..ayy birden çok fazla vermek istiyorum sanki ondan tedbirli olayım diye soruşturuyorum şimdidençift haneye çok yaklaşmışken birden yine yukarı fırladı ya kilo ona canım sıkkın aslında :S bide ben 5+5i yaparken hiç zorlanmıyorum aslında sebzeli günler beni daha çok düşündürüüyo çeşitlendiremedim ben bi türlü..patlıcan ve mantarlı tariflerle geçiştiriyorum hep..aslında sorunum bu belki de
sebzeyle pek aram yok benim başka ne denesem bilemedim.dukan usulü kek poğaça olayına girince de kiloartışı gördüm hep onu da kestim bi süre ama bakalım şu regliyi de atlatsam da net durumu görsem ona göre hareket edicem

simdi kucuk bir arastirma sonucu cafurda erenkoyde baharat reyonunda bulunuyomus bilgilerinize

Herkese selamlar!! yaklaşık 20 gündür topiği takip ediyorum kafama koydum ben de başlıyacağım kitabı edindim okudum yulaf kepeğimi de aldım forumdan yemek tarifleri ve markaları not ettim bugün alışverişe çıkıp onları da alacağım ve inşallah pazartesi başlıyorum çünkü yarın oğluşumun doğumgünü 2 yaşını dolduracak sıpam pasta masta ben kendimi garantiye alayım dedim bu sabah 80.0 gördüm dün 79.6 idim ama regl yaklaşıyor ondandır herhalde umarım bana da destek olursunuz çoğunuzu tanıdım zaten burdan hızınıza yetişmek zor valla.dün gece saat 1 de1627. sayfada bırakmıştım öğlen baktım almı yürümüş anca bitirebildim okumayı

jelatin hayvansal bişey tabii, kemik suyu durunca içinde jöle gibi olur ya o işte, %80 i protein, kemikleri kırılanlara da önerilir, hatta jelibonların içinde de bunlardan var, kemiği kırılanlara önerince çok hoşlarına gider, hangi hastalıkta şeker ye denir.. tabii yaşlı olup da kırılan kemik varsa şeker hastalığı olmaması gerekir..

Son düzenleme:
ya kızlar ben 2 3 gundur hiç yazmıyorum ama her mesajı tek tek okuyorum.bugun tartılamadım.yarın sabah tartılacagım.
dukanın sıtesınden benım için ideal olan kilomu öğrenmek istiyorum(konusu geçince merak ettim)
ama üyelik falan istiyor ve ingilizce acaba nasıl öğrenebilirim ideal kilo mu?:78:

jelatinden bahseden arkadaş yurtdışında yaşıyodu ve rahat bulduğunu söylemişti..onunki balık jelatiniydi bide bunu sığır domuz gibi hayvanların kemik ve deri kısmından yapılanı varmış..jelatin dediğimiz şey aslında pastanın üzerinde olur ya parlak görünmesini sağlayan jöle gibi ama ondan daha sıvı,işte o..hatta jelibonlar filan da jelatinden yapılıyo sanırım..pastacılık malzemeleri satılan yerlerde olması lazım bide toz jelatin de aynı etkiyi gösterir bence..alırken ne jelatini olduğuna da dikkat eedin ama haram helal ürün ayrımı var domuzdan dolayı..bide içeriğine baktım da şimdi dukana uygun sanırım proteinden oluşur diyo bide kollagen içeriyomuş

busonolsun maşallah 4 çocuk haa..süpersin walla..Allah bağışlasın..ne güzel 4 çocuktan sonra bu kiloda olman..ben doğurmadan 78 i gördüm düşün..onuregem Allah senin de çocuklarını sana,seni de çocuklarına bağışlasın canım..Allah kolaylık versin ayrıca...
elisaday liste için çok teşekkürler,ellerine sağlık...stras,yasemin (ve hatta saksmavisi :)) sizleri kutluyorum canlarım gerçekten çok iyi kilo vermişsiniz..yaseminim walla süpersin..kek de süper olmuş..afiyet olsun..
sadeca yaw galiba bu jelatin denen şey jöle(yani jöle yapımında kullanılan madde)..ben jöleyi hiç sevmem..ama sütlü jöle hiç duymadım ben..süte katınca bildiğimiz jöle gibi olmaz belki,daha güzel olur ha..
ama sadecam ya da diğer arkadaşlar size bir ricam olacak..ben tatile çıkıyorum bu gece,belki nete giremem orda hiç,gelince de belki okuyamam 10 günlük geçmişi,deneyip beğenen olursa tariflere yazabilir mi,orada daha kolay bulurum en azından..sağolun şimdiden

canım site dukandiet.co.uk mail adresi veriyosun ama üyelik gerekmiyo zaten aynı adrsle 2 gün sonra giriş yapıp tablona bakmak istesen bakamıyosun ne hikmetse..bi ara türkçe bi şekilde nalatılmıştı nasıl yapılacağı ama linki nerdedir kimdedir hiç bilmiyorum :S

ayy cnm beni de mi kutladın haketmesem de teşekkür ederim yine de jelatin de aynen canım jöle gibi kıvam vermeye yarıyo ama jöle sadece süsleme amaçlı jelatin ise pastacılıkta çok kullanılıyo o yüzden sütle karışınca da kıvam verip koyultuyodur bence..ayrıca ii tatiller cnm sen döndüğünde biz sana kısa bi özet geçeriz

hımm tesekkurler bende mail ve şifre isteyince uye olmak lazım dıye dusundum.saol

yağmurummmm tebrik ediyorum canım seniii..hadi kurtuldun tatil fazlalıklarından..darısı başıma :)

sağol bitanem inşallah sende vereceksin olmadı destek olmaya gelcem yanına bişekilde gidecek bu kilolar!!!

canım yaa deme öyle herkes tatildeydi yoksa senin yokluğun hissedilmezmi..özledik seni..

evet kızlar listemiz hazır.

Eki Görüntüle 228790

herkesi kutluyoruuum

1. 3.3 kilo ile stats
2. 2.8 kilo ile yesemiin
3. 1.3 kilo ile saksmavisi

bu hafta hep birlikte dünyayı 8.7 kilo hafifletmişiz

canımm ellerine sağlık.. kilo verenleri kutluyorum hepiniz harikasınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…