Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz


Canım ben 10 yıldır hep aynı renge boyatıyorum. Bekliyorum dipten çıkan saç kendini kızıl sansın, şöyle bakır kızıl çıksın ama yemiyor! Bide benim saçım bildim bileli upuzundu ama kilo verince bu sene ilk defa bi güven geldi herhalde. Ben her haliyle güzelim azıcık kestireyim bari dedim. Herkes hayretler içinde kaldı. Ama tekrar uzatacağım tabi, uzun bakır kızıl benim için bir numara :))
 
Ay bi taksime gidip geldim, coşturmuşsunuz maşallah, bugün forum hareketli

evet evet öyle yapıcam en mantıklısı o gibi duruyo dimi :)))

amanınnn kocam görmesinnn çatlak kız ben evliyim 1 ay sonra 4. yıla giricez hem de

hadi ya ben kimle karıştırdım ehehehe
yaş kaçtı ki?
anam ben hep yaso falan diyorum ya pardon


yol beni yol beni yol yol yol


bak bunu okudum na böyleyim:


ay vuvu abla çok güldüm bu mesaja [/QUOTE]


gel sen ne çektiğimi bir de bana sor
kilolu nasıl yaşarım gel de bana soorrr..
milletin kiloları bir bir giderken
bendeki löp yağları gel de bana sor
bir de bana sooorrr


vuvuu ablam güzel olmuş yahu labne kullanacağımıza bunu kullanalım o zaman, olma mı?
şerbetli lor tatlısını ben de yaptııımmmmmm
çok güzel olduuuuuu


ay maşallah anneye bak aman nazar değmesin
benimki yatmakta ustadır.
bir de süslenip gezmekte.
 
Son düzenleme:

Canım hiç farkedilmemiş olur musun? Bu aralar tatile gidenler çok olduğundan foruma girmeyenlere yüklenmedik pek, ondan sana da birşey dememişizdir. Bu arada 91 cm süpper! Tebrik ederim.
 
kızlar bu dukan dıyetı ramazanda yapılır mı sızce yapılırsa nasıl yapılır ?

bence kolay yapılır.protein tok tutar,acıkdırmaz.iftarda başlar bol su içeriz sahurda kepekli krep bol peynir,bol su.kendinizi korkutmayın tatlı yemiyeceksiniz karbonhidratda yok demekki acıkmakda yok.
 
 
Benim de şöyle deniz kenarında rose keyfi yapasım var ama şeytana uymuyorum. Önümüzdeki yaz mini elbisemin içinde yapacağım işallah!

Benim de kendimi telkin edişim bu şekilde. Azıcık sık dişini, 2 kilo gitsin; sen de içiceksin bi kadeh! :)))
Dün Taksim'de j'adore' chocolatiere gittik erkek arkadaşımla, o şarap içti karşımda. Ben yanımdan gidip gelen fondue lere aldanmadan yeşil çayımı demliğimden fıkır fıkır fincanıma aktarıp içtim. J'adore 'u bilen var mıdır bilmem ama çikolatanın hasını yapıyorlar, çok özel tarifleri var, Taksim'de ara sokakta bir yerde. (çikolatanın manyakları bilir herhalde)

İlk ödül yemeğimi oradaki 1957 tarifi cheesecake ile ya da 1945 tarifi tiramisu ile yapıcam innşallah ben de hocam! :)))
buradan tariflerin sahibi fransız kız kardeşlere selam olsun diyorum... Başınız göğe erdi sanki o tarifleri bulunca.
 


Elettra cok sagol canim, evet burda paylasinca, sizin desteginizi görünce bi rahatladim, hatta erkek arkadasima sinirim falan da gecti sizin sayenizde :)
busonolsun canim haklisin iyilik yap denize at ama iste geriyor insani böyle durumlar. +larim bgn gitmeye basladi, psikolojim rahatladi ya :)





atos ve 1gül arkadaslar ellerinize saglik, tarifler süper, ben hemen kaydettim denenecekler arasina. Bu arada tarifler sayfasina da eklerseniz süper olur. Burada arada kayniyor, arayinca bulamiyoruz, orada cok rahat oluyor. tarifler sayfamiz ; http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-ozel-menu/449006-dukan-diyet-tariflerim-32.html
Isterseniz ben de ekleyebilirim, tabi izinlerinizle... :)


vuvuuu oh iyi tatiller hade, alma alma hic alma tatilde, bol bol yesen bile bol bol yüz, ohh... Bu arada ben de gecen hafta kendime bir haftalik ekmek yapayim dedim, muffinler seklinde yaptim 10-12 adet, ama malesef 4. gün bozuldu ya muffinlerim, gerci dolapta degil, disarida duruyordu, belki dolapta dursa bozulmazdi, sen tatilde nasil saklayacaksin?



canniiiiimmmm cok sagol.Özür ne demek, ask olsun... Ben de sarilirim ki sanaaaaa, kocamaaaaan :)

evet kızlar listemiz hazır.


1. 3.3 kilo ile stats
2. 2.8 kilo ile yesemiin
3. 1.3 kilo ile saksmavisi

bu hafta hep birlikte dünyayı 8.7 kilo hafifletmişiz

Elisacim eline saglik, kilo veren herkesi kutluyorum ben de. Elisa canim ben de listeden ayrilmak istiyorum, zaten bu hafta da bildirim yapmadim, yokum da. Cünkü haftaya memlekete gidiyorum, 1.5-2 ay internete cok rahat giremeyecegim. Listeye yetisemem yani.


canım çok teşekkür ederim darısı bekarların başına inş

GoldenVenus, sen dügün, balayi telaslarindayken de biz sana mutluluklar dilemistik uzaklardan, tekrar mutluluklar canim, ömür boyu :)
 
 
Son düzenleme:

walla canım ben de korkmuyor değilim aslında..otel öyle 5 yıldızlı filan değil...odadaki mini dolaba koyacağım..ama kapı kapanınca kapanıyorsa elektrikler (otel küüçük olduğu için kapanmayabilir) mutfakta bir dolaba koymaları için rica edeceğim.ama zaten benimkiler 7 tane byük ihtimalle 5. gün bitmiş olacak...pafff...
 
GoldenVenus, sen dügün, balayi telaslarindayken de biz sana mutluluklar dilemistik uzaklardan, tekrar mutluluklar canim, ömür boyu :)

canım teşekkür ederim fırsat bulup giremediğim için okuyamadım yazılanları,iyiki varsınız hepiniz
 
 
kendımdekı kk aşkına ınanamıyorum....

çorbanın altını karıştrımak gerekiyo dıye....

netbookumu mutfaga getırdım bı sayfa okuyup bı çorba karıştırıyom.....

hanı şu bi yandfan çocuk kucağında emzirip bı yandan çorba karıştıran kadın tıplemelerı olur ya.....

onlar gıbı benım cocukta netbok.....haha....
 

 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…