ya çok güzel görünüyor. bunu ekmek niyetine yiyebiliyor muyuz? bir de tam tarifini verir misiniz?
canım çok tşkler..o senin güsel görüşün:))tatlım kızılın bakımı çok zor epey kullandım ama daral geldi sen daha iyi bilirsin tabi benden:)) bide renkte deformanyon olmuştu deiştirdim bende..sen sakın deiştirme çook yakışıyo mutlucum:)
yolitttaaam çok saol canııım...ay bu iltifatlar uçurdu beni bugün saolun kızlarr:)
canım çok saol:)
canım çok saol bebişimm:)) evet tatlım testte 72.700 gibi bişi sölemişti..bende zaten 70 istiyodum artık kalan 2 kiloyuda güçlendirmede veririm die hesaplıyorum..gerçekci kilom oymuş:))
tatlım atağı 5 gün yaptım..sonra 3 ay falan 2+2 devam ettim..yaklaşık 3 aydırda 1+1 yapıyorum...ama en güzeli 1+1 sıkılmadan baymadan yapılıyo zaten uzun vadede bi fark olmadığıda söleniyo..hala 1+1 devam ediyorum...röportajımın sonunda tüm sevenlerimi sevgiyle kucaklıyorum :))
bide benim başımaaagoldenvenüse de mutluluklarrr...
1+1e geçiş mantıklı cnm belki yumruktan önce bu uygulama şaşırtır metoyu en olmadı 4 gün yumruk bari etkisini gösterir bu sistemde..yumruk için kesinlikle regliyi bekle ben 1.3 kg artıdayım şu an reglimi bekliyorum artık bugün yarınsenin bide ameliyat sorunu filan da vardı az daha sık düşünü doktorunla tam biş görüş öyle dene yumruğu
amanınnn kocam görmesinnnçatlak kız ben evliyim 1 ay sonra 4. yıla giricez hem de
canım çook teşekkür ederim..o senin güzel görüşün bende çok mutluyum sizleri tanıdığıma...sahiden müthiş bi kader birliği bi yol arkadaşlığı oldu aramızda...mutlu'nun söylediği sözü acaip tuttum çirkin kadın yoktur dukanla tanışmamış kadın vardır:) sahiden doğru geçen günkü misafirim tabiki görümcemdi allahım çatlama sesini bariz duydum yaa neden insanlar böyle neden başarıyı gönülden kutlamak bu kadar zor..burda tanımadığımız insanlar kilo verince bile seviniyoruz umutlanıyoruz birbirimizi destekliyoruz..belkide bu yüzden gerçek hayatımızda canı gönülden destek olanların sayısı az olduğundan bu kadar bağlandık buraya ve birbirimize...bende hepinizi seviyorum ve sana katılıyorum burdan ayrılan olursa yolarııımmm :))
ya bak yine kafam karıştı. 2 gün pro diğer günler normal beslenme beni bozar gibi geliyo. ya 1+1 e devam edicem ya da 2/7 yi düşünücem. offf ya düşün düşün nereye kadar. bu arada söylemeyi unuttum ben 4 çocuk annesiyim. en küçüğü 10 aylık.
walla canım ben nerden duycam allahın jelatinini kendi başıma :)))
yine bu sitedekilerden duydum,ve görmemiş olduğumdan gurmenette de jelatin yazıyou ahanda dedim hemen aliim..
aldım dolap bekliyor :) nedir,ne kadar konulmalı,nasıl kullanılmalı hiç bilmiyorum arkadaşım..küçücük birşey benim aldığımda zaten..ha bu yaprak olanını da dün duydum işte..daha tozu içime sindirememiştim oysaki
İnan sana katılıyorum diyete başlayalı 2 ay oldu hiç yürüyüş yapmadan spor yapmadan 14 kiloyu verdim ama son bir iki haftadır yürüdüğüm halde ve mekik çektiğim halde kilo veremiyorum 95-96 arasında geziniyorum sinir oluyorum ya
canım benim cheesecake,tiremisu gibi öyle peynirli labneli tatlılar benim pek tarzım değilmiş sanırım..ne denediysem beğenmedim..zaten normalde de bayılmazdım..bu diyette de labneli limonlu kek yaptım beğenmedim, lorlu bişiler yaptım beğenmedim..bitek şu şerbetli lor tatlısını sevmiştim..ama yine de sütlü tatlıları tercih ederim mesela bizim sütlacımız gibi :)))
afiyet olsun canımcımmm..eminim güzel olmuştur hamarat kardeşim benim..
:))) ay öldürdün beniii kız yok sarılma falan sen nası bi plates yaptın ben bilemedim şimdi:)))valla yaklaşık 3 ay falan gittim ben adamcazla öle bi teşfikimesaimiz olmadı:)))hangimizinki yanlış acaba:) benimn gittiğim yerde 3 tane yanyana alet vardı o diğerinde gösteriyodu bende ona bakarak uygulamıştım...aynen bant çok sıkıcı dışarda yürümek güzel ama havalar ısınınca yürünmüyoki mecbur bantta yürüyorum bende..ama haziran sonuna kadar inatla dışarı çıktım..benim annem ne bantı var ne başka bişeyi nasıl olmuşta çekmemişim kadına bilmiyorum valla kızlar 1 saat evde masanın etrafında yürüyo koridor moridor turluyo evde..sonra yerde bikaç hareket yapıyo komik ama klozet üstünde bile hareket geliştirmiş orda bi boş durmuyo anlıcanız...:))
Merhaba kızlar uzun zaman oldu yazamadım...Ama bakıyorum ki yokluğum hiç fark edilmemişÜzüldüm yaaaaaa....Neyse yapıcak bişey yok gel gelelim kilo durumlarına...Arkadaşlar bu dukan büyücümüdür nedir bilmem ama bana öngördüğü kiloya ulaştığımdan berri 58 altına inemiyorum 3 gün yumruk yaptım nafile....Ama sabırla devam edicem elbet 58 in altına düşerim...Bide bide şöyle bir durum var kilo azalmıyo ama incelme devam ediyor 10 gün önce aynı kiloda olmama rağmen kalçam 94 tü...Dün tekrar ölçtüm 91 olmuş çok şaşırdım hemen gardroba fırladım ve en küçük pantlonum olan MANGO XS pantlonumu denedim inanmıyacakssınız ama oldu en son neredeyse 3 sene önce giyiyordum...demekki kiloda azalma görünmesede beden inceliyor....Dün itibarı ile kendimi çok daha zarif hissettim.....Eşimde 5 kilo verdi oda bayağı değişti....Hepinizi kocaman öpüyorum Sevgiler......(arada yazmasamda ben burdayım düzenli takip ediyorum.....)
selam kızlar, bugün 88,0 i gördüm. liste yapıyormusunuz bilmiyorum ama yazayım dedim. epeyce kilo verdim. sadece doksandayken bir magnum yedim. ödül bukadarcıktı. onun dışında 5+5 e devam ediyorum. hepinize kolay gelsin.
kızlar bu dukan dıyetı ramazanda yapılır mı sızce yapılırsa nasıl yapılır ?
off benim de cnm bu aralar deli gibi vişne şarabı çekiyo ama içemiim içemiim işte..diyet için fedekarlık yapıyorum
[QUOTE;20190544]
ya bak yine kafam karıştı. 2 gün pro diğer günler normal beslenme beni bozar gibi geliyo. ya 1+1 e devam edicem ya da 2/7 yi düşünücem. offf ya düşün düşün nereye kadar. bu arada söylemeyi unuttum ben 4 çocuk annesiyim. en küçüğü 10 aylık.
4 çocuk! Valla bütün alkışlar sana.
Nasıl yetişiyrsun şekerim? Benim gözüm daha bir taneyi yemedi.
Benim de şöyle deniz kenarında rose keyfi yapasım var ama şeytana uymuyorum.Önümüzdeki yaz mini elbisemin içinde yapacağım işallah!
Canım benim günaydın,
Ne güzel yazmışsın uzun uzun, umarım seni bir nebze rahatlatmıştır. Malesef insanlar böyle.. İncelikten ve düşünceden uzak yaşamayı kar sanıyorlar ve sen verdikçe daha da fazlasını istiyorlar. Bitti geçti,bir daha da kabul etme, hastayım şehir dışındayım falan dersin. Baka anacın geliyomuş yat dizine keyfini çıkar.)
Ayyyyy yazım Biraz Güzin abla vari mi oldu acaba???)))) Ama etkilendim yazından
Ggirlycim yazdıklarını okurken içim parçalandı yaa. sen tanımadığın insanlara evini aç. emek harca vakit harca para harca bir de memnun olmasınlar. neyse canım iyilik yap denize at. balık bilmezse Halık bilir. + kg ler için üzülme geldikleri gibi giderler. zira aynısından bende de var.
arkadaslar dun verdigim muhallebi tarifi benden tam not aldi gayet guzeldi afiyetlene yedim insallah sizde yapar begenirsiniz
ve su anda ne yiyorum biliyomusunuz sabah kahvaltisinda tiramisu yiyorum ve enfeeeeeeees olmus hemen tarifi yazayim aranizda pasta seven varsa bununla idare etsin ben dayanamadim sabah sabah hupletiyorum
tiramisu tarifi
evde yulaf kepegiyle hazirladigimiz porsiyonluk keklerimizden 1 tane alip pandispanya keser gibi kesiyoruz
daha sonra 1 yumurtayi beyazindan ayirip ,sarisini tatlandiriciyla cirpiyoruz beyazinida ayri bir kapta sertlesene kadar cirpiyoruz , yumurta sarisinin icine krem peynir yada lor ilave ediyoruz sadece dolu bir tatli kasigi(yinede burda karari siz verin benim kullandigim peynir labne ama yag orani sadece 0,2)peynir miktari size kalmis,butun bu malzemenin icine yumurta beyazini yavasca ilave edip karistiriyoruz ve kremamiz hazir :81:
bu arada ben express kahveyle hazirladim ama eminim nescafe de harika olur 1 fincan kahve hazirliyoruz ve kestigimiz kekleri bu kahveye batirip islatiyoruz
keklerin arasina kremadan bolca ilave ediyoruz en ustede kremadan koyup buzdolabina birakiyorun ertesi gun uzerine cok az sekersiz kakao serpip afiyetle yiyoruz
not:hazirladigimiz krema 2 tane keke fazla fazla yetiyo haberiniz olsun
cok oyalayici gibi gozukuyo ama inanin 5 dk da hazirlaniyo
kızlar ben bir de size alman dukan sitesinde bulduğum bir ekmek tarifini vermek istiyorum. buna benzer şekilde denedim güzel oldu. yumaurta kokusunu sevmediğim için özellikle yumurtasız bir tarif aramıştım.
6 y.kaşığı yulaf kepeği
2 y.kaşığı tahsildaroğlu kahvaltılık lor
2 ç.kaşığı kuru maya
1 çay bardağı süt
şimdi ilk önce kepeği ve sütü koydum derin bi kapa, blendar la iyice homojen hala getirdim, sonra loru ve maya yı ekleyip oda sıcaklığında beklettim. azcık kabarıyor. sonra muffin kalıplarına döküp 200 derece mini fırında nerdeyse 25 dak pişirdim. içi azcık ıslak kaldı bu yüzden mikrodalga da 2 dak daha ısıttım. ben beğendim
arkidişler günaydın..elisacım ben aynı hala 64.9..zaten daha fazlası olmaz..bu gece tatile gidiyorum..ekmek ve kek yaptım kendime onları götüreceğim..dua edin benim için azcık alıp döneyim yawww...ya da hiç almayayım değil mi
:
Sevgili ggirly için de uzunca bir mesaj yazmak istiyorum, ama sıcağı sıcağına iken yazmam gerekirdi, şimdi anlamsız kalır diye yazmıyorum.
Canım benim, atlamışım, özür dilerim. Sana kocaman sarılmak istiyorum izninle
evet kızlar listemiz hazır.
1. 3.3 kilo ile stats
2. 2.8 kilo ile yesemiin
3. 1.3 kilo ile saksmavisi
bu hafta hep birlikte dünyayı 8.7 kilo hafifletmişiz
canım çok teşekkür ederimdarısı bekarların başına inş
Ay bi taksime gidip geldim, coşturmuşsunuz maşallah, bugün forum hareketli
evet evet öyle yapıcam en mantıklısı o gibi duruyo dimi :)))
hadi ya ben kimle karıştırdım ehehehe
yaş kaçtı ki?
anam ben hep yaso falan diyorum ya pardon
Yok canım yasoyum ben yine83 lüyüm yaw büyük değilim o kadar
Elettra cok sagol canim, evet burda paylasinca, sizin desteginizi görünce bi rahatladim, hatta erkek arkadasima sinirim falan da gecti sizin sayenizde :)
busonolsun canim haklisin iyilik yap denize at ama iste geriyor insani böyle durumlar. +larim bgn gitmeye basladi, psikolojim rahatladi ya :)
atos ve 1gül arkadaslar ellerinize saglik, tarifler süper, ben hemen kaydettim denenecekler arasina. Bu arada tarifler sayfasina da eklerseniz süper olur. Burada arada kayniyor, arayinca bulamiyoruz, orada cok rahat oluyor. tarifler sayfamiz ; http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-ozel-menu/449006-dukan-diyet-tariflerim-32.html
Isterseniz ben de ekleyebilirim, tabi izinlerinizle... :)
vuvuuu oh iyi tatiller hade, alma alma hic alma tatilde, bol bol yesen bile bol bol yüz, ohh... Bu arada ben de gecen hafta kendime bir haftalik ekmek yapayim dedim, muffinler seklinde yaptim 10-12 adet, ama malesef 4. gün bozuldu ya muffinlerim, gerci dolapta degil, disarida duruyordu, belki dolapta dursa bozulmazdi, sen tatilde nasil saklayacaksin?
canniiiiimmmm cok sagol.Özür ne demek, ask olsun... Ben de sarilirim ki sanaaaaa, kocamaaaaan :)
Elisacim eline saglik, kilo veren herkesi kutluyorum ben de. Elisa canim ben de listeden ayrilmak istiyorum, zaten bu hafta da bildirim yapmadim, yokum da. Cünkü haftaya memlekete gidiyorum, 1.5-2 ay internete cok rahat giremeyecegim. Listeye yetisemem yani.
GoldenVenus, sen dügün, balayi telaslarindayken de biz sana mutluluklar dilemistik uzaklardan, tekrar mutluluklar canim, ömür boyu :)
GoldenVenus, sen dügün, balayi telaslarindayken de biz sana mutluluklar dilemistik uzaklardan, tekrar mutluluklar canim, ömür boyu :)
Ay bi taksime gidip geldim, coşturmuşsunuz maşallah, bugün forum hareketli
evet evet öyle yapıcam en mantıklısı o gibi duruyo dimi :)))
hadi ya ben kimle karıştırdım ehehehe
yaş kaçtı ki?
anam ben hep yaso falan diyorum ya pardon
yok canım ona göre 83 lüler büyük,benim de yaşımı sordu cadaloz sonra abla demeye devam etti
yok ona yaso bana abla ise banane banane banada vuvo de
walla canım ben de korkmuyor değilim aslında..otel öyle 5 yıldızlı filan değil...odadaki mini dolaba koyacağım..ama kapı kapanınca kapanıyorsa elektrikler (otel küüçük olduğu için kapanmayabilir) mutfakta bir dolaba koymaları için rica edeceğim.ama zaten benimkiler 7 tanebyük ihtimalle 5. gün bitmiş olacak...pafff...
yok canım ona göre 83 lüler büyük,benim de yaşımı sordu cadaloz sonra abla demeye devam etti
yok ona yaso bana abla ise banane banane banada vuvo de
bi dakka yaa kafamı allak bullak ettiniz heee
yoksa, yoksa sen de mi?
Aman tanrım, ben seni vagusla karıştırıyorum heeepp, tohtur olanlaaaa!!!
ya ama dalga geçmeyin benimle hepinize zorla lorlu cheesecake imden yediririm
regl yakın galiba benim ya
yemeden duramıyorum
son olarak: vuvulloooşşşkooooo demek istiyorum sana vuvuu apla
tamam sen vuvoşsun o zaman yAsemin de yaso hehe ben de berberim
rica ederimmm..zeynep abla nerelerde yahuuu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?