38 gün oldu cnm ben başlayalı ama kiloma nazaran yavaş veriyorum sanki..bende de 5+5 olasına rağmen sürekli artı eksiler var şu anda da +1.3 kgdayım onu da regliye bağlıyorum..ayy birden çok fazla vermek istiyorum sanki ondan tedbirli olayım diye soruşturuyorum şimdidençift haneye çok yaklaşmışken birden yine yukarı fırladı ya kilo ona canım sıkkın aslında :S bide ben 5+5i yaparken hiç zorlanmıyorum aslında sebzeli günler beni daha çok düşündürüüyo çeşitlendiremedim ben bi türlü..patlıcan ve mantarlı tariflerle geçiştiriyorum hep..aslında sorunum bu belki de
sebzeyle pek aram yok benim başka ne denesem bilemedim.dukan usulü kek poğaça olayına girince de kiloartışı gördüm hep onu da kestim bi süre ama bakalım şu regliyi de atlatsam da net durumu görsem ona göre hareket edicem
benim için de öppp..bi önceki alıntım çıkmamış neyse cnm bence de 2/0 olayını kapatalım yoksa kafalar iyice karışcakayrıca genç bi anneymişsin de çocuklarla arkadaş gibi büyüyeceksiniz valla ne güzel
evet canım birlikte büyüdüm ben onlarla. senin için de öperim.
yaaa oyun bozan! o kadar erken evlenilr mi
sen de canım
busonolsun maşallah 4 çocuk haa..süpersin walla..Allah bağışlasın..ne güzel 4 çocuktan sonra bu kiloda olman..ben doğurmadan 78 i gördüm düşün..onuregem Allah senin de çocuklarını sana,seni de çocuklarına bağışlasın canım..Allah kolaylık versin ayrıca...
elisaday liste için çok teşekkürler,ellerine sağlık...stras,yasemin (ve hatta saksmavisi :)) sizleri kutluyorum canlarım gerçekten çok iyi kilo vermişsiniz..yaseminim walla süpersin..kek de süper olmuş..afiyet olsun..
sadeca yaw galiba bu jelatin denen şey jöle(yani jöle yapımında kullanılan madde)..ben jöleyi hiç sevmem..ama sütlü jöle hiç duymadım ben..süte katınca bildiğimiz jöle gibi olmaz belki,daha güzel olur ha..
ama sadecam ya da diğer arkadaşlar size bir ricam olacak..ben tatile çıkıyorum bu gece,belki nete giremem orda hiç,gelince de belki okuyamam 10 günlük geçmişi,deneyip beğenen olursa tariflere yazabilir mi,orada daha kolay bulurum en azından..sağolun şimdiden
bence kolay yapılır.protein tok tutar,acıkdırmaz.iftarda başlar bol su içeriz sahurda kepekli krep bol peynir,bol su.kendinizi korkutmayın tatlı yemiyeceksiniz karbonhidratda yok demekki acıkmakda yok.
4 çocuk! Valla bütün alkışlar sana.
Nasıl yetişiyrsun şekerim? Benim gözüm daha bir taneyi yemedi.
teşekkür ederim efendim bu kadar alkışa tebriğe alışkın değilim yahu şımartıyorsunuz beni. canım en büyüğü 8. sınıfta. bir de ben kalabalık aile severim. 40 ımdan sonra doğurmayı da benim gözüm yemedi. nasılsa doğurucam olsun bitsn dedim. bebişi de büyütünce rahat ederim inşallah. gerçi şimdi de rahatım. herşeyi çocuklarımla yapmaya alıştım. seviyorum böyle cümbür cemaat.
şimdi canlarım toplu temizlik yapayım alıntı yapmadan vuvucum iyi tatiller her şey gönlünce olsun canım sadecaaaaaaaa süper süper süpersin canım korkunç bir değişim azım açık kaldı yani saks mavisi acele etme acele işe biliyosun şeytan karışıyor yavaş olsun temiz olsun yazyağmurum kızım sana kek ekmek yapcem hala y kepeği alamadım ya sadece y ezmesinide kullanmak istemiyom fazla karbon var diye busonolsun tebriklerrrrrrrrrr canım bu nasıl bir performansdır allahım 4 çocuk allah bağışlasın benim gözüm birtürlü yemediydi 2 den sonrasına çok değil ikincisi okula başlayınca büyük bir pişmanlık başladı halaaa kafama vururum iyiki doğurmuşsun allah kolaylık versin renginarrrrr buldun tabe fazla kiloyu patır patır veriyon çizelgende 98 diyor sen 88 i gördüm demişsin anam 41 kere maşallah içtiğin sular okunmuş sumu ne
teşekkür ederim canımmm. Olsun canım Allah onları bağışlasın. Yalnız sen deyince düşündüm de bu söylediğini çocuklarını büyütmüş birçok kadından duyuyorum. neden bir tane daha yapmadım diyorlar. nasip kısmet napalımmm
teşekkür ederim efendim bu kadar alkışa tebriğe alışkın değilim yahu şımartıyorsunuz beni. canım en büyüğü 8. sınıfta. bir de ben kalabalık aile severim. 40 ımdan sonra doğurmayı da benim gözüm yemedi. nasılsa doğurucam olsun bitsn dedim. bebişi de büyütünce rahat ederim inşallah. gerçi şimdi de rahatım. herşeyi çocuklarımla yapmaya alıştım. seviyorum böyle cümbür cemaat.
çok güzel yaa,çok imrendim yemin ederim.benim de 1 tane var bebişim ,ben de hep kalabalık ailem birsürü çocuklarım olsun isterdim ama malesef çalıştığım için sanırım 2.bile olamayacak.çünkü bakacak olan kimsem yok,bakıcıya da asla güvenemem.
sen tadını çıkar genişş ailenin canım,Allah mutluluğunuzu daim etsin.
Evet yaaa... Ama ofisten dönünce o buz gibi 2 kadeh beyaz yorgunluğumu alıyo) Ben iki sene önce diyetisyenle yaptım , 10 sene üzerine 6 ayda 11 kg vererek 67 yi gördüm.... Kızımın pantolonlarına bile sığıyordum.. ) Ama sonra yavaş yavaş yine aldım. Diyetisyen döneminde sadece cts akşamları biraz kaçamak yapıyodum. Hafta içi no alcohol
Şimdi de acık dikkat edip yürüyüşleri fazlalaştırıp sana yetişmeyi denicem canım.-))
şimdi canlarım toplu temizlik yapayım alıntı yapmadan vuvucum iyi tatiller her şey gönlünce olsun canım sadecaaaaaaaa süper süper süpersin canım korkunç bir değişim azım açık kaldı yani saks mavisi acele etme acele işe biliyosun şeytan karışıyor yavaş olsun temiz olsun yazyağmurum kızım sana kek ekmek yapcem hala y kepeği alamadım ya sadece y ezmesinide kullanmak istemiyom fazla karbon var diye busonolsun tebriklerrrrrrrrrr canım bu nasıl bir performansdır allahım 4 çocuk allah bağışlasın benim gözüm birtürlü yemediydi 2 den sonrasına çok değil ikincisi okula başlayınca büyük bir pişmanlık başladı halaaa kafama vururum iyiki doğurmuşsun allah kolaylık versin renginarrrrr buldun tabe fazla kiloyu patır patır veriyon çizelgende 98 diyor sen 88 i gördüm demişsin anam 41 kere maşallah içtiğin sular okunmuş sumu ne
Ben de Allah nasip eder de olusa arka arkaya iki çocuk istiyorum. Ama daha zamanı var bana göre. Daha 34 yaşında taze bir fidanım ayol!
Anneme de söz verdim, 40'dan önce yapmaya çalışıcam ama 39.9 olursa karışmam diye.
evet kızlar listemiz hazır.
Eki Görüntüle 228790
herkesi kutluyoruuum
1. 3.3 kilo ile stats
2. 2.8 kilo ile yesemiin
3. 1.3 kilo ile saksmavisi
bu hafta hep birlikte dünyayı 8.7 kilo hafifletmişiz
amanınnn statss çık ortaya tacımı elimden almışsın nolamazzzz ben olcaktım birinciben planladığım gibi verseydim bu haftayı 59 la kapatırdım da hem bu hafta yaptığım çok çok kötü bir kaçamak mahvetti beni hem de sanırım uyurken kalori yakıp kilo veriyoruz ama 3-4 gecedir uykusuz geçtiğinden sanırım kalori yakamayarak nerdeyse hep aynı kiloda çıkıyorum
stas ve yasemin siz spor yapıyor muydunuz?
oraya da yazdım ama belki görmezsin lor koymasak nasıl olur sence ?
Eki Görüntüle 228731 Eki Görüntüle 228732
selam kızlar inşallah becerebildimmm...önceki ve sonraki halim budur...yanlız son halim yaklaşık 1 ay öncenin resmi 3 kilo falan azım sanırım şimdiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?