Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

amin canım Allah herkesinkini bağışlasın. ben de doğuman sonra 67.8 dim. arada bir dikkat ederek arada bir yürüyerek 5 ayda 5 kg verdim. sonra da şükürler olsun ki dukanla tanıştım ve burayı keşfettim. boyum 159 cm olduğu için 62 kg ken bile yuvarlak bir görüntüm vardı. şimdi zayıf görünüyorum baya. 4 doğum yapınca zaten geniş olan alt taraf iyiden iyiye genişliyor. basenler istediğim ölçüde erimediler henüz. dukanın testinde kaç hamilelik filan soruyor tabi ona göre 55 demiş olmalı bana. adamın bir bildiği var yani.

bence kolay yapılır.protein tok tutar,acıkdırmaz.iftarda başlar bol su içeriz sahurda kepekli krep bol peynir,bol su.kendinizi korkutmayın tatlı yemiyeceksiniz karbonhidratda yok demekki acıkmakda yok.

canım sahurda yiyeceğimiz pronun ve peynirin ne kadar susattığını düşünürsek bu ramazan uzun olacak gibi geliyoo.

şimdi canlarım toplu temizlik yapayım alıntı yapmadan vuvucum iyi tatiller her şey gönlünce olsun canım sadecaaaaaaaa süper süper süpersin canım korkunç bir değişim azım açık kaldı yani saks mavisi acele etme acele işe biliyosun şeytan karışıyor yavaş olsun temiz olsun yazyağmurum kızım sana kek ekmek yapcem hala y kepeği alamadım ya sadece y ezmesinide kullanmak istemiyom fazla karbon var diye busonolsun tebriklerrrrrrrrrr canım bu nasıl bir performansdır allahım 4 çocuk allah bağışlasın benim gözüm birtürlü yemediydi 2 den sonrasına çok değil ikincisi okula başlayınca büyük bir pişmanlık başladı halaaa kafama vururum iyiki doğurmuşsun allah kolaylık versin renginarrrrr buldun tabe fazla kiloyu patır patır veriyon çizelgende 98 diyor sen 88 i gördüm demişsin anam 41 kere maşallah içtiğin sular okunmuş sumu ne

teşekkür ederim canımmm. Olsun canım Allah onları bağışlasın. Yalnız sen deyince düşündüm de bu söylediğini çocuklarını büyütmüş birçok kadından duyuyorum. neden bir tane daha yapmadım diyorlar. nasip kısmet napalımmm

Ben de Allah nasip eder de olusa arka arkaya iki çocuk istiyorum. Ama daha zamanı var bana göre. Daha 34 yaşında taze bir fidanım ayol!

Anneme de söz verdim, 40'dan önce yapmaya çalışıcam ama 39.9 olursa karışmam diye.

ya evet benimde işten sonra yorgunluğumu alıyor ,hele yemek yaparken bir kadeh soğuk şarap ve müzik inanılmaz haz veriyor bana,bak şimdi yazarken bile canım istedi

bu hafta dikkat et bakalım ne olacak,ben haftasonu çeşmede olacağım,cumartesi akşam kocamla yemeğe çıkacağız valla 1 tane içicem ne yapayım

ablaaammmm çok tatlısın ya düşünmen bile yeter mcxxxx

hocam siz projeyi çizmissiniz bile helal olsun ne diyelim:))

Atlaya zıplaya bişeyler okudum şimdi bana geçmiş olsun diyenlere çok teşekkür daha iyiceyim çok şükür 2 günde de 600-700 gr verdim keyfim yerinde yanii ama yarından perşmebeye bende yokum kısa bir tatil bakalım oralarda ne yapıcaz :82:

evet kızlar listemiz hazır.

Eki Görüntüle 228790

herkesi kutluyoruuum

1. 3.3 kilo ile stats
2. 2.8 kilo ile yesemiin
3. 1.3 kilo ile saksmavisi

bu hafta hep birlikte dünyayı 8.7 kilo hafifletmişiz

amanınn
ben 1.ci mi oldum yeni farkettim

en güzeli ne biliyormusunuz geçen hafta istanbula gittim (bizim şirketin merkezi orda)beni uzun zamandır görmeyenler şok oldu,herkes ayrı bir iltifat ediyor kendimi prenses gibi hissetmiştim.saçımı değiştirdim,tarzımı değiştirdim ve deli gibi kıyafet aldım (nasıl ödeceğim bilmiyorum gerçi feci gaza gelmiştim:82:)

kilo verme işi tamamlanınca yani güçlendirmeye geçmeden önce bende önceki ve sonraki halimin fotoğraflarını koyacağım.Sadeca ne kadar güzelleşmişsin öyle,daha önce de güzelmişsin ama şimdiki halin süperrr...izindeyiz
bi de mustlu nun spor sevdasının izinden gitsem hiç fena olmayacak

benim nick name' mim çok fena ya,herkes yanlış yazıyor oysaki stat kadar büyük bir kadın değilim ben

ismim Senem Taş memnun oldum efendim,dur bu hafta ben bir sevineyim,haftaya sen ok?

stas ve yasemin siz spor yapıyor muydunuz?

ben hala başlayamadım,azıcık tembelim de

ama şimdilik iyi gidiyor diye de pek sallamıyorum ama kilo verme durmaması için başlamam lazım. n büyük korkum spora başlayıp devam ettirememek,hadi şimdi yaz kışın yapamaz isem tekrar kilo alırım diye endişe ediyorum

oraya da yazdım ama belki görmezsin lor koymasak nasıl olur sence ?

ona benzer bişeyler olması lazım o kıvam veriyor çünkü. onlar quark dedikleri daha çok bizim süzme yoğurda benzeyen bişey koymuşlar ama onun da lightı yok sanırım, bende o kahvaltılık lor dan koydum. azcık bi tat da veriyor sanki. bir de bir kere yaparken pınar light üçken peynirden koymuştum o da güzel olmuştu. belki labne light da olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…