Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

sevgili dukancılar, bende 1 hafta tatilde olacağım. inş fazla zorlanmadan/bozmadan geri gelirim. Dilerim herkes çok güzel kilo verir...sevgiler...hoşçakalııın:79:

zeynep abla, sendeki bu enerji valla çok hoş ya maşallah hehehe
yürüyüş yaptın mı bugün? :)))
bizim pedolar hala gelmedi valla gidip o jepenin tepesini delicem heee

hahahah hocam valla bi akademisyenin çocuğunun olması zor olmalı, ben bizim hocalara bakıyorum da özellikle kimyadakiler.. cıks ı-ıh çok enerji ister gibime geliyo ehehehe o yüzden çocuğu yapmaya niyetlenirsem önce yaparım sonra başlarım doktoraya

yalnız öyle bi keyif düşkünlüğü daha yok! Nasıl bir keyiftir o ya, ben bile istedim
kış gelse de sıcak şarap içsek

bi de bunu buldum:
http://www.dukandiyet.com/index.php

Son düzenleme:
kıslarrrrrrr çok mutluyum ya tarifsiz başarmak ne güzel bişeysanırım diyetimin başlarındaydı bir etek görüp beğenmiştim ama 42 bedeni kalmamıştı azıcık dukanlı olmuştum ya hiç denemeden sen al 38 bedeni gel eve inanmazsınız dizlerimden yukarı çıkmamıştı hiç sallamamıştım kızlar geri ver anne demişlerdide yoooo dedim nasılsa diyet yapmıyomuyum bigün gelcek olcak o etek bana dedim ve unutmuşum onu ben orda az önce aklıma geldi tam 70 gündür diyetteyim birden fırladım eteği çıkardım veeeeeeee şakkada oturdu üstümee allahım olmaz ya kızlar verdiğim inanın sadece 6 kilocuk ya 2 beden gitmişim

bende tvde yemekteyizde ahçılar yarışırken duymuştum..

tabe yaptım bebecim sabah 8 de çıktım öğlen geldim ahanda şimdi yine çıkıyom enerji patlaması var duramıyom reale gidip kepek baksam diyom ama hiç sanmıyom olcanı 10 temmuzda okadar bakınmıştımki reale ama yoktu valla bebem çöreklen şu adamın tepesine attırmasın tepemizin tasını boş boş yürüyoz ölçüm yok mesafe yok kalori yok ama incelme var

zeynep dukan yağ dan götürüyor..2 beden süper normal bir diyetle +sporla anca 2 beden incelinebilirdi..
eteğini giyin geç kızların karşısına...

dün eczanede yağ kilo ölçümü için makine getirmişler her ay geliyor bu alet ve ben ilk tartıldığımdan bu yana 3.5 kilo vermişim veeeeeeeeeee hepside yağdan gitmiş ..

dün eczanede yağ kilo ölçümü için makine getirmişler her ay geliyor bu alet ve ben ilk tartıldığımdan bu yana 3.5 kilo vermişim veeeeeeeeeee hepside yağdan gitmiş ..

oleyyyyyyyy nekadar güzel canım çok sevindim bende şimdi ondan bahsetcektim bizim eczanede getirmişte yarın sabah bende ölçtürcem evtt canım akşam kızların karşısına geçcem geri götür demiştiniz şiştinizmiiiiiiiiiiiiiii dicem

ben bugün çok yoğunum pek bakamadım buralara hala da işteyim ama aklım sizde neler yazıldı diye

öncelikle kilo verenleri çok tebrik ediyorum, sadece abla resmini gördüm çok çok beğendim seni ayrıca tebrik ediyorum, zeynep abla sende 38 bedene girmişsin süpersin geçen akşam bende aynı hazzı yaşadım eski elbiselerime sığarak :81:

beberongommm ben accuk verdim bugün 59 lara geldim ama ben kilo verememe sebebini çözdüm sağlıklı uyuyamadığım için veremedim bu hafta sende de belki aynı sorun vardır uykumu düzenlemeye çalışıcam h.sonu biraz bakalım :95:

ya kızlar yolandayıo bugün hiç görmedim ne iş niye bize uğramıyor yulandaaaaaaaaa nirdesin kızlar bide bizim penac vardı o nerde söledide benmi unuttum ah ah yaşlılık işte kötü zenaatt der hep babam

vallaha da attım adama dedim ki senin kafanı kırarım sen dukan oklavasını biliyo musun dedim
şaka maka tebrik ederim zeynep ablacım 6 kilo verdiysen demek ki genelini yağdan vermişsin ki 2 beden incelmişsin

valla mı dersin, en az 7 saat uyuyorum ben 11de yatar 6-7de kalkarım du bakim 12-8 mi uyusam çok mu uyuyayım ben napim kendimi prolara verdim çatlayana kadar yiyorum, aralarda yiyorum sırf yakayım diye tık yok!
reglin hormonal bozukluklarından bence. Bi olayım bakalım ilk kez ilaçla regl olucam, sonra da bi yumruk harek'atı başlatayım, siz o zaman görün beni!
seksi parfümlerimi sıkıp sıkıp tozunu attırıcam dapdaracık bodylerimle, elbiselerimle fatihin
sonra da beni maahalleden atacaklar yollu diye

mmmmm fatihtee yapma bencee biraz aşağı yürürsende aksaray o da olmaz ileri gitsen unkapanı ordan albüm teklifi gelir belki sonra eheheheheh

bu arada yakın oturuyoruz heee b.paşadayım bende

mmmmm fatihtee yapma bencee biraz aşağı yürürsende aksaray o da olmaz ileri gitsen unkapanı ordan albüm teklifi gelir belki sonra eheheheheh

bu arada yakın oturuyoruz heee b.paşadayım bende

aaaa valla mı biz de bi dönem babamın işi yüzünden bayrampaşada oturmuştuk, daha doğrusu teraziderede.
gel ayol buradan basar gideriz kadıköye misss gibi oralar dukan kepeği galetalarımızı alıp sahilde keyif yaparız ehehe
ben seni hala kabul edemedim genç kızsın benim gözümde,evli olduğunu kabul etmedim kadıköy sahile dedikoduya çağırıyorum ehehehe

bu arada yarın ablamın günü var, daha doğrusu eski iş arkadaşlarıyla arada toplanıyolar, ev gezmesi işte. Ona gidip lokumlu kurabiyeler, kişler ve bilimum pastane ürünleri yapmam lazım bayanlar. Böyle güzel oluyo, insan mutfağa girince canı daha da istemiyo. Nefsim tıkansın yapayım bir sürü hehehe hiç canım istemesin.

Öpüyorum canlar, dukanımız bitsin de hepinize yapıcam karamelli tatlımdan ve lokumlu kurabiyelerimden
her istediğimizi yicez diye kandırsak da kendimizi yine ölçülü olmak zorundayız sonuçta ama bi günlük kaçamak yaparız beee hey gidi hey çal kemancıııı, gönüller bir olsun

iyi akşamlar dukanistler, kendinize iyi bakııın.

Gelirim gelirim dedikoduya eşim izin verir gezmeme tozmama merak etme

Hadi dikkat et kendine özliycez seni yokluğunda kaçamak yok unutma

aaa ( ama kitapta muhakkak 1,5 yemek kasığı öneriyor neyse bugün tekrar tartıldım 57,4 e inmişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…